FZT TWITTER

DENGARLAH RADIO PAS

tetamu

Total Pageviews

FZT

Foto saya
Bicara tentang apa saja menyanggah fitnah

Search This Blog

Memuatkan ...

sua pan semakin gila dan merapu

Written By FZT on 24 Ogos, 2016 | 9:17 PG

nuar tahir semakin merapu dan meraban. pan tak akan dipandang oleh sesiapa saja. PENGKHIANAT, BALACI DAN BARUA dap adalah sebuah party politik yang unik. tak pernah ada party politik ditubuhkan selain pan menjadi barua mana mana party politik yang lain. oleh kerana kekurangan sokongan dari mana mana bangsa di malaysia pan mula mencari alasan alasan bengong untuk berbaik baik dengan pas, dengan ketidak adanya sokongan dan pekerja di peringkat bawah menyebabkan pan menebalkan muka yang tiada maruah untuk berbaik dengan pas. pan yang sudah nazak sekarang cuba mencari jalan terbaik untuk terus menerima dana dan elaun bulanan sementara menunggu pru ke 14, dap pasti kalah dipenang dan mad sabu tidak akan lagi dilantik menjadi pembaca meter air, dan juga mujahil akan kehilangan hampir 50ribu elaun bulanan yang dinikmati sekarang. hasil rompakan dan curian kerusi pas, mujahil mampu menerima elaun dan gaji bulanan menjadi mp. walaupun tak turun langsung ke kawasan parlimen yang diwakilinya mujahil masih mengambil gaji dan membuat tuntutan luarnya.

nuar tahir yang berbelanja mewah semakin malap nasibnya kerana akan digantikan tak lama lagi. mujahil sudah menyiapkan satu sokongan baru. namun kemasukkan husam yang dikatakan akan dibuat pada 31 ogos diwisma pan tidak mungkin menjadi kenyataan. tuntutan husam untuk menjadi satu naib presiden atau juga penasihat sebagaimana kuasanya nuar braham dalam pkr. penasihat husam lebih besar kuasa dari presiden pan dan inilah yang menyebabkan kemasukkan husam ke dalam pan menjadi terlalu lambat dan tak mustahil tak akaN JADI MASUK PAN. party pribumi ciptaan mahathir dan muhyidin sedang menawarkan jawatan TIMBALAN presiden kepada husam muse. apakah husam menerima jawatan timbalan presiden bersatu pribumi??? dan menerima gaji yang lebih lumayan dari apa yang ada dalam pan. mesyuarat pribumi sudah menyiapkan tawaran kepada husam muse jika husam musa bersetuju menerima syarat syarat yang mereka tetapkan. pan party longkang dan semkain menghampiri nazak kewangan kerana menaja dan membayar blogger bengong dan perang saraf yang menjadi mainan hatta talak. pan sudah menjadi anjing buruk kepala dalam politik malaysia., jka pribumi sudah diluluskan bermakna husam menerima atau menolak menjadi tandatanya. pan hanya pilihan terakhir husam.
9:17 PG | 0 comments | Read More

selamat berkubur pan

Written By FZT on 23 Ogos, 2016 | 12:50 PTG

pan semakin lemah. doktrin mad sabu sudah menjadi fosil. penyokong bodoh mereka sudah mula luntur semangat kerana kekurangan dana dan sumbangan. pemimpin pan yang bergaji melalui adun dan mp mengkhianat party islam sudah lama tidak menderma. semua sumbangan dari ahli pan terutama alkusyen tulangbesi sisikafir mula sejuk dan tulisan mereka makin hanyut dan berita terbaru pan di selangor sudah mula mengugut ahli party pakatan untuk memberikan mereka sumbangan berkala setiap minggu. demi menampung kedaifan sumbangan dan hasil hasil jualan tanah wakaf pas sudah mula surut. mungkin tokey tokey judi dan dana yahudi akan mulai masuk ke akaun pan dengan teknik mencucinya. pan amat mengharapkan sumbangan dari ahli mereka kononnya untuk berjuang atas nama kepentingan islam liberal. segala idea canggih nuar tahir sudah hilang. wang tabung pan makin bocor dan hampir tiada langsung. wisma pan sudah berapa bulan tak bayar sewa dan utilities dan memeningkan mad sabu kerana nuar tahir berbelanja mewah.
photo_2016-08-15_23-44-40
pemakan dedak tegar. 
mad sabu cuba membawa doktrin baru, dokrin syiah dan doktrin komunis yang mana semua rakyat bersama mereka. pan tidak perlu ganti pas kerana pan adalah PENGKHIANAT BALACI DAN BARUA KAFIR BAGAIMANA pan nak gantikan pas yang berjuang untuk islam dan seluruhnya. pan tidak menyokong pindaan ruu355 undang undang islam, bahkan mad sabu sendiri mengencam ISLAM dan lebih hebat menyokong KAFIR dap dari islam sendiri. semua ahli pan penyokong kafir. apa yang kafir dap buat pasti mereka akan membela atas nama islam liberal. pemimpin pan adalah pencuri dan perompak. hanipa, kolid semak, meriah cary, nizar, saari sungkit hasnol mujahil semuanya alah perompak dan pencuri kerusi pas, bagaimana pencuri dan perompak bahkan pengkhianat nak ganti pas dimalaysia.  pas tak pernah ajar pemimpinnya merompak sebagaimana pan mengajar ahlinya merompak mencuri dan menjual harta harta wakaf, menibai wang dari tabung pas sebagaimana kelana jaya. apakah islam ajar penganut nya pencuri. sebab itu pan menentang keras akta 355 kerana mereka sebenarnya pencuri dan perompak dan jika dilaksanakan pan adalah manusia terawal yang akan dijatuhkan hukuman mencuri dan merompak.
12:50 PTG | 0 comments | Read More

pan= party pengkhianat islam mula hancur dengan segera

Written By FZT on 20 Ogos, 2016 | 12:37 PTG

blogger anjing penyembah dap kafir abe awang malaya dan tulangbesifitnah mula menyalak nyaring kepada pkr. pkr mula menjauhkan diri dari party pengkhianat islam, pemimpin penyokong dan ahli pan adalah manusia yang tak boleh dipercayai langsung dalam apa jua tindakan yang mereka buat. mereka menyembah dap kafir lebih dari segalanya. blogger yang menerima upah mula panas apabila pemimpin pkr tidak mahu lagi mendengar lagi kata kata mereka, mungkin abg mat sudah tak mampu membela anjing liar mereka lagi. banyak sudah didengar rungutan mereka yang mana mereka sudah dalam kelaparan yang sangat teruk sekarang., dap sudah mula memijak kepala pemimpin pan yang bangang dan barua. maruah pan dan seluruhnya sudah masuk ke lubang najis. mereka sudah tidak dipercayai lagi. pan panggil mesyuarat pun tak ada orang nak layan, party yang berasaskan bodoh menjadi barua mana mungkin kekal lama. perlembagaan party sosiallis pun tak boleh nak ubah. bagaimana nak mengubah rakyat malaysia. pertempuran pan dan pkr semakin hangat. pemimpin pkr sudah tahu pengkhianat tak perlu dimesrakan sangat.
pan BOLEH BUBAR DAN PARA AHLI PEMIMPIN DAN PENYOKONG MASUK DAP KAFIR LAGI SENANG
MAD SABU GAGAL memanggil mesyuarat majlis presiden. suara abg mad sabu macam suara pondan tua
pan yang berhasrat nak menjadi exco dalam kerajaan selangor semakin terlepas genggaman. saari sungkit dan hasnol yang mengaku menjadi barua dap kafir dan balaci pkr semakin dilupakan. oleh kerana janji pkr tidak dapat ditepati kerana pkr sedar bahawa pemimpin pan adalah pengkhianat yang wajar dijauhi dan jika pkr mengambil pengkhianat dan dilantik menjadi exco dalam kerajaan selangor pasti mereka juga boleh melakukan khianat kepada party pkr. segala benda dalam fikiran pengkhianat adalah kotor dan jijik. beribu kali mad sabu memohon agar kedua mangkuk hamlau pencuri kerusi pas dilantik menjadi exco dalam kerajaan selangor ditolak oleh pkr. pkr sedar hakikat jika pan masuk dalam kerajaan selangor semakin haru biru kerajaan dibuat oleh pan. pkr sudah belajar bagaimana pemimpin pan yang celaka mengharu birukan pas dari dalam. blogger pan yang diberi makan akhirnya kelaparan sekarang meracau merapu setiap masa demi menaikkan kembali pan dalam politik malaysia. dap kafir dan pkr sudah mula bergerak kedepan dan meninggalkan pan yang bercelaru dalam usaha mencari ahli. ahli pan pun tak sampai seribu orang macamana nak menjadi ahli party pakatan.


12:37 PTG | 0 comments | Read More

apa ke GILA pembangkang pakatan ... lantik bekas umno jadi ketua pembangkang

Written By FZT on 19 Ogos, 2016 | 1:52 PTG

setiap kali ada pemimpin umno keluar dari umno akan diangkat menjadi ketua. dulu nuar braham diangkat sebagai icon gila yang sedang merengkok dalam penjara. kali ini muhyidin pula akan diangkat menjadi KETUA PEMBANGKANG. betapa bodoh dan baghalnya pemimpin pembangkang jika kali ini mengangkat lagi ketua pembangkang dari kalangan pemimpin umno yang dibuang. ketua pembangkang perlu dilantik dari pembangkang yang sudah lama berjuang untuk rakyat bukan melantik pemimpin umno yang dibuang oleh UMNO. betapa bebal dan bangang ahli parlimen pembangkang jika masih mengangkat lagi pemimpin terbuang dari umno untuk menjadi ketua pembangkang. walaupun jijah memang tak ada perform langsung dan tiada ketokohan selain menjadi dayang dayang saja. dengan kipas ditangan menyaksikan pembangkang menjadi bahan lawak bila melantik perempuan menjadi ketua. 

dap kafir yang sentiasa berminat untuk berUG dengan UMNO akhirnya mengambil keputusan yang selalunya bangang. melantik dan bersetuju muhyidin menjadi ketua pembangkang. inilah kebodohan pakatan yang sentiasa akan bahalol. saifudin abdullah dilantik menjadi setiausaha pakatan yang mana tidak kemana sebagaimana melantik zaid berahim. mana mana umno dulu akan menjadi duri dalam daging, mereka tak pernah bersungguh nak buat untuk rakyat, mereka berjuang untuk perut mereka saja. mahathir hanya mahu melihat anak dia menjadi pm sebelum dia kiok. dap kafir akan setuju dan yang pasti pan party paling barua dalam sejarah politik malaysia akan bersetuju, tak caya tanya alhusyeen, greencock, tulangkasi yongsuka kafir mesti suka sangat kalau muhyidin dilantik menjadi ketua pembangkang, sampai bila pembangkang mahu  berketuakan pemimpin umno yang bahalol dalam sejarah politik malaysia, tak payah tanya mat sabu dia pasti bersetuju, hatta kalu mad maslan masuk pembangkang pasti mad maslan juga akan dilantik menjadi ketua pembangkang. contoh terbaik pembangang.
1:52 PTG | 1 comments | Read More

ph = pan dan dap patut pecat pkr

Written By FZT on 18 Ogos, 2016 | 10:51 PTG

pan sebagai party barua dan anjing kepada dap kafir sepatutnya mengusulkan kepada tuan mereka supaya bersama sama memecat keahlian pkr dari pakatan haram. pakatan yang sudah lapuk dan tidak boleh pakai langsung sekarang. pan sudah ketinggalan keretapi, pemimpin pan sudah nyanyuk dan gila. penyokong dan ahli pan sudah menjadi anjing kafir sepatutnya meluaskan salakan mereka bukannya mendiamkan diri seperti sekarang. alkusyen sebagai anjing dap kafir perak mengusulkan kepada dap big boss mereka supaya memecat pkr dari gabungan yang sudah reput. pan tidak dipanggil dalam mesyuarat party pakatan haram, party mahathir dan muhyidin yang ada ahli 20 orang saja mampu menyahkan pan dari pakatan haram. pan menjadi ANJING BURUK KEPALA. pan di kenali sebagai PENGKHIANAT ISLAM dan seluruh ahli dan penyokongnya dan bersama pemimpin pan adalah penyembah dap kafir. pan gagal menghalau pkr dari pakAtan haram nampaknya/. kasihan sungguh nasib pan yang sudah menjadi kayu kepada sesiapa saja.

pemimpin yang menubuhkan pan sepatutnya sudah boleh membubarkan dan seluruh penyembah kafir boleh masuk dap dan dikenali sebagai kelab barua dap kafir.  che berahim di kelantan dan boleh menubuhkan kelab dap kafir di kota bharu bersama one rahim. oleh sebab pan sudah mereput dengan cepat dan tidak akan hidup lagi. pakatan haram menerima party cikdet dan muhyidin dan meminggirkan pan yang bodoh sombong, semua  party dalam pakatan haram tidak mempercayai kumpulan pemimpin yang khianat dan menjadi barua kepada party lain, jika PAS mereka sanggup khianati apatahlahgi party lain. pkr dap sudah faham dan masak dengan perangai pemimpin ahli dan penyokong pan, mereka boleh mengkhianati sesiapa saja asalkan hasrat mereka akan dipenuhi. tulangbesifitnah sudah mengamuk kerana pan tidak akan wujud lagi., greencock sudah gila mereng sebab wang bayaran bulanan ditamatkan serta merta. alkusyen akan hilang tak lama lagi jika nizar tak menjadi adun lagi. nizar tak mampu membayar kerja kerja fitnah alhusyen memerangkap balaci dan barua dap. mungkin kalau ditanya alkueysn pasti bersetuju dengan pandangan dap yang mahu campurtangan asing., sedangkan islam mereka boleh nyahkan apatah lagi benda lain.
10:51 PTG | 1 comments | Read More

sarawak report ambik berita dalam longkang ... blogger pan seronok gila dengan berita fitnah

Written By FZT on 16 Ogos, 2016 | 7:05 PG

SARAWAK REPORT KE DAP REPORT ATAU PKR REPORT
yang penting bagi mereka semua boleh asalkan dibayar
lepas ini pan pula akan  kena kalau berani menentang PKR DAN dap kafir
TUNGUUUUUUUU
pas akan saman sarawak report, blogger tolol pan sudah melaungkan bahawa pas tak berani nak saman sarawak report. melompat lompat kegembiraan blogger greencock bila mendapat berita bodoh dan bangang seperti ini. dulu blogger upahan husam yang buat kerja lembu seperti ini. akhirnya dipecat dan disepak dan akhirnya tuan hantu raya dipecat. husam pun sudah semakin merapu dan meraban dalam berpolitik. terpengaruh dengan dakyah mahathir husam mencemarkan lagi namanya dan maruahnya dengan membuat tindakan lembunya bersama matthias. kerja kerja sia sia husam adalah hanya untuk menaikkan nama setelah tenggelam teruk bila bersama pan. harapan husam bila melakukan saman namanya kembali melonjak dan bersama party baru party bersatu mahathir pasti memuncakkan namanya kembali namun langkah husam sudah terlambat. mat sabu sudah ghaib dari alam politik. rakyat tak perlu PENGKHIANAT ISLAM memimpin rakyat untuk menawan putrajaya. pemimpin yang mengkhianat party lama tidak akan dipercayai lagi.

mampuz yang terkontang kanting juga seronok menghentam pas, akhirnya mampuz terdiam bila sarawak report mengaku hanya mengutip kerja kerja melaporakan berita dari kenyataan khabar angin. kredibiliti sarawak report hanya penipu dan akhirnya apa saja yang dilaporkan oleh sarawak report akan menjadi bahan lawak dan tidak akan lagi sesiapa mudah untuk mempecayai laporan dari sarawak report. malaysiakini yang terkenal dengan laporan penuh fitnah kepada pas akhirnya menemui ajal dan wartawan balaci dap mereka beralih arah kepada malaysian baru dengan harapan boleh mencari lagi habuan untuk mengfitnah pas setiap masa.
7:05 PG | 0 comments | Read More

wadah lapuk = pakatan harapan

Written By FZT on 14 Ogos, 2016 | 1:17 PTG

pan yang dipimpin oleh manusia yang ditolak oleh perwakilan pas gagal meraih sokongan, dan dengan kegiatan haram fitnah dan mengadudomba pembangkang jelas menggambarkan betapa pan gagal dalam usaha menggantikan pas. pan hanya wujud dikala pru dan prk atau prn dan akan berkubur selepas ini. pan semakin lesu tak bermaya ditambah dengan kebodohan dan kebangangan ahli dan penyokong dan ditambah lagi dengan fitnah yang dibuat oleh blogger yang menerima upahan.  pan sudah out of data. dap tidak menunggu lama untuk menyepak keluar pan dari pakatan ini. mesuarat dengan mahathir akan menyingkirkan pan dari pakatan. pan akan menjadi anjing kurap selepas hujan selepas ini. kemana pan nak pergi selepas ini., blogger upahan seperti alkusyen tulangfitnah, greencock boleh saja berpindah kemana mana saja yang menerima padah adalah pemimpin pan yang tidak dipercayai oleh kawan atau lawan. PENGKHIANAT ADALAH SIFAT UTAMA PEMIMPIN pan. oleh itu pkr dan dap mula ragu ragu dan menjauhkan diri.sifat khianat dan celaka jelas dicanai oleh pemimpin pan dan penyokong dan ahlinya. oleh itu semua manusia jarang mempercayai pengkhianat. kecuali ada kegunaan sementara untuk digunakan.
photo_2016-07-23_06-38-12
ORG GILA pan bercakap
wadah lapuk yang digagaskan oleh nuar braham makin malap., mahathir cuba menangguk diair keruh yang mana nuar lepak dalam sel sungai buloh. pemimpin pkr tidak berupaya menjana sokongan bahkan menjauhkan rakyat dari pkr walauapun kemasukan saifudin yang dikatakan minat sangat dengan pkr wahal ia dihantar oleh umno untuk menjahanamkan pkr dari dalam. sebagaimana kamarudin jaafar dihantar oleh pkr untuk menjahanamkan pas. dap menaja pan untuk menjahanamkan pas dari dalam namun gagal. perpecahan yang diharapkan menjadi taufan akhirnya hanya angin kencang yang akhirnya berhenti di satu perhentian. pan disisihkan dari masyarakat kerana khianat kepada jemaah islam dan mereka sangat mesra KAFIR. JIKA ada penganut islam mengambil sikap menentang kafir pan akan memaki hamun mereka kerana tidak bersetuju dengan kafir dap. pan akan membela kafir dengan segenap usaha. sebagaimana nizar bangang yang menjadi ketua pembangkang walaupun kerusi yang dia duduki hasil curian dan rompakan dari pas. dengan tiada maruah nizar membuat kerja kerja bangang sebagai ketua pembangkang dan menjemput blogger barua kafir alhusyen menemaninya. nizar yang berkelulusan tinggi namun penasihatnya adalah seekor cikgu pencen yang dididik dari btn umno akhirnya meranapkan imej nizar. ditambah dengan kebodohan dan kebangangan nizar sendiri yang tidak pandai apa apa selain mengampu dap kafir perak.
1:17 PTG | 0 comments | Read More

pan dan umno sama je kedua penyamun

Written By FZT on 11 Ogos, 2016 | 7:22 PG

pan party penyamun dan pengkhianat islam membuat kenyataan bodoh dan bangang. bagaimana seekor penyamun seperti nizar boleh menasihati pas, sedangkan nizar sendiri adalah penyamun, sepatutnya penyamun berdiam diri lebih baik dari bercakap benda benda yang akan akhirnya memalukan diri sendiri. nizar sepatutnya diam dari menegur pas, nizar diiktiraf sebagai penyamun dan pengkhianat kepada islam mencuri kerusi pas yang dimenanginya dan menjadikan sebagai kerusi pan. pan sebagai balaci dan barua dap kafir sepatutnya minum bersama kafir dap perak bukannya makan dan minum dan bawak ali porno bersama sama. patutlah nizar makin bodoh dan bangang penasihatnya adalah cikgu pencen yang dibentuk oleh BTN UMNO. berbangga sangatlah aliporno dapat minum dan makan free selepas dipecat dari jawatan ketua kampung. dengan adanya pemerhati dan penasihat dari blogger aliporno pastilah pan cepat mampus dari yang dijangka. nizar ini adalah penggal terakhir menjadi ketua pembangkang paling bodoh dalam dunia yang hanya berbekal kerusi yang dirompak dilantik menjadi ketua pembangkang.
PENASIHAT nizar sedang kelaparan. mengapa nizar datang ke meja ini sedangkan nizar sebagai penyamun
kenalah makan bersama penyamun yang lain
aliporno yang sangat berbanga dapat minum bersama ketua penyamun dun perak
umno menyamun, pan pun menyamun kedua duanya adalah penyamun. apakah malang nasib perak mendapat pemimpin pemimpin barua dan menyamun, umno dulu menyamun 3 kerusi dan membayar 3 ekor mangkuk untuk memusingkan kerajaan. akhirnya selepas gagal menakluk perak, party barua dap menyamun satu kerusi dun dan melantik diri sendiri menjadi ketua pembangkang disokong oleh dap kafir dan pkr. bagaimana seekor mangkuk yang menyamun kerusi party lain menjadi ketua pembangkang, eloklah sangat perangai, ketua pembangkang seekor penyamun dan menentang penyamun tegar dALam dewan undangan negeri perak. sebagai ketua penyamun pembangkang nizar kena nasihatkan anjingnya "BOB" diam dari menyalak dalam majlis majlis. kawal sikit anjing nizar tu agar nampak nizar memiliki pasukan yang lebih hebat bukannya menyalak setiap masa, ajar sikit adab pada bob dan ali porno. bukannya datang untuk menyalak dalam majlis. tahulah BOB Dan aliporno lapar sangat sekarang, jangan bawak perangai anjing dalam majlis besar begitu. patutlah orang kata pan ni party menyalak setiap masa, 
7:22 PG | 1 comments | Read More

pan perak barua tak payah sibuk campuri urusan PAS perak

Written By FZT on 10 Ogos, 2016 | 8:34 PG

bekas menteri besar barua dap menegur pas kata blogger porno perak alhussyen. blogger barua dap alhusyyen sibuk jugak makan dan itulah yang dia mahu kononnya datang sebagai pemerhati. pan dan pas berbeza so pan tak payah nak sibuk sangat mencampuri urusan pas, pas tiada kerjasama dengan dap kafir dan pan PENGKHIANAT ISLAM, blogger alhussyen tak payah nak tanya soalan bodoh, kalau nak tanya tanya diri sendiri kalau sendiri mengkhianat dan menjadi balaci ISLAM apakah tuhan tak soal ke dititian, mengapa sejak jadi pan, anjing dap akan lepas dari pertanyaan tuhan ke???

MUKA MUKA YANG TIADA MARUAH
MUKA MUKA YANG MENJADI BARUA BALACI DAP KAFIR
SEGALA TENTANG KAFIR BAGUS
JADI ADUN ATAS TIKET PAS PUN TAK MAHU LETAK JAWATAN
KETIGA TIGA MANGKUK BELAAN DAP KAFIR NI TAK MALU MENENTANG ISLAM
nizar barua sepatutnya letak jawatan tak payah nak menegur adun pas
sepatutnya nizar bertanding dikuala kangsar dan buktikan mereka sebenarnya ada pengaruh
bukan menjadi anjing seperti sekarang
jika mereka dah jadi anjing dap, tak payah lah nak ajak adun pas pula jadi barua dan balaci dap kafir perak. dengan bangga nizar mengaku bahawa dia menggadai tanah perak kepada cina dap. hebat ketua pembangkang yang menang tiket party lain mengaku tiket pan. BERLAGAK jadi ketua pembangkang tapi hanya satu dun tu pun hasil merompak dan mencuri kerusi orang lain. orang yang sama meludah lompat party akhirnya menjadi anjing lompat party. menerima gaji ketua pembangkang hasil rompakan. tak payah nak bercakap pasal tuhanlah.
8:34 PG | 0 comments | Read More

fitnah sarawak report dan di tambah oleh walaun barua pan dan dap kafir

Written By FZT on 09 Ogos, 2016 | 7:35 PG

setelah malaysiakini mampus, sarawak report yang beroperasi dari dalam hutan sarawak boleh melaporkan apa saja demi memusnahkan sesiapa saja asalkan mendapat bayaran. malaysia kini, malaysiahuruhara dan yang terbaru malaysiadateline dibawah kelolaan bekas wartawan anjing dari malaysiakini akan menuduh dan mengfitnah sesiapa saja asalkan mendapat bayaran lumayan. sarawak report yang sudah biasa mengfitnah sesiapa saja akhirnya mengfitnah pas menerima 90 juta dari umno. bila diugut akan disaman akhirnya sarawak report menafikan laporan itu, ia hanya persepsi dari orang ramai. dap dan pkr bersama pan barua mereka sedang berseronok mengfitnah pas dengan segala bukti yang diambil dari fb twitter dan ditambah secukup rasa oleh blogger pangan. orang paling gembira mendapat berita fitnah ini greenboc, tulangbesi  alkusyen dan yang menerima dalam keadaan syukur kerana ada jugak berita fitnah yang boleh mereka muatkan dalam blog mereka. apabila mereka menulis memuat naik bahan bahan fitnah dari sarawak report bermakna mereka nampak sangat hebat dan berkesan menulis. akhirnya malu sendiri. fitnah akan kekal didunia dan akhirat tapi greenboc dan tulangbesi nak kisah apa, solat hajat berbayar pulaklah lepas ini.
IMG-20160716-WA0030
PENAJA RASMI pan dan walaunnya
sarawak report akan menulis lepas itu akan menarik balik artikel dengan mudah, lepas ini banyak lagi fitnah akan melanda, kerja senang bayaran pun dapat dengan baik. malaysiadateline akan menambah dan menaikkan bayaran yang mereka terima., berita begini banyak akan menerima laporan, menjatuhkan imej pas adalah makanan rutin mereka sehari hari setiap saat setiap minit. yang penting pas perlu dijatuhkan kerana mendapat bayaran yang sangat lumayan, zulsulong seekor wartawan yang hidup sudah sejak malaysiakini jadi malaysiakiamat selamanya senang lenang hasil menulis perkara fitnah lebih lagi kepada pas. mso pun mendapat habuan yang lumayan bersama husam akhirnya bergaduh pasal tak cukup bayaran, husam menerima padah bermain main dengan mso, blog baju petak petak diwujudkan oleh mso untuk menghantam husam. akhirnya husam bela lagi malaun kickdefella yang mana akhirnya memusuhi husam. berkawan dengan setan akhirnya setan membakar seluruhnya.
7:35 PG | 0 comments | Read More

kemelut terengganu ... percakapan bangang antara azan dan mso@dap kelantan

Written By FZT on 07 Ogos, 2016 | 11:38 PG

azan adun pkr kawasan dun bandar yang sentiasa tak dok dalam dun bandar hanya datang untuk collect elaun dan gaji. untuk dia bekerja dikawasan bandar sentiasa dok rok cetong. pkr dah boleh  buang azan atau dun bandar diucapkan selamat tinggal untuk pkr. azan yang sentiasa ponteng dan amat mesra pan @ raja koring tidak buat kerja selain hanya tahu bercakap dan memang sepatutnya lah dia berkawan dengan mso. mso yang bodoh dan bangang penyokong tegar dap kafir akan mengutip apa saja cakap azan yang sentiasa terlajak kebelakang mengetahui sisi politik terengganu. apa yang mso kutip dari azan menggambarkan bahawa azan tertinggal hampir 8 bulan di belakang dengan keadaan situasi sebenar di terengganu. azan yang hidup dikl hanya datang untuk mengclaim elaun dan tuntutan perjalanan dari kerajaan terengganu.
makan BESAR BERSAMA HUSAM MUSE
azan sepatutnya lebih baik diam dari terus bercakap benda yang dia sendiri tak tahu. mungkin antara yang bekalkan dia maklumat ialah raja korin yang mana sudah lapuk dari politik terengganu. dulu ramai jugak nak dengor kata kata raja korin namun sekarang budak main rollerblade kat shah bandar pun kata raja korin tu bangang. berucap siang malam tanpa sedar diri. pan yang mempunyai ahli 129 orang diseluruh terengganu dikatakan bersiap sedia untuk mencalonkan disetiap dun dan akan dibagi dua atau kesemuanya ditandingi oleh pan saja. raja korin akan bertanding 2 satu dun satu parlimen. dan yang pasti raja korin akan dilantik menjadi mb terengganu jika pan dan pkr menang dalam pru diterengganu yang akan datang. dun ladang dan parlimen kuala terengganu menjadi sandaran raja korin untuk bertanding. dun bandar azan masih mahu bertanding dan akan dilantik menjadi timbalan mb jika pkr dan pan menang nanti. seluruh exco sudah siap untuk diserahkan kepada sultan jika pan dan pkr menang bergaya atau kalah seluruhnya.

orang terengganu sendiri tahu siapa mad eid, apa yang mad eid cakap tak serupa bikin, boleh berubah dalam masa 2 saat bila bila masa, mad eid akan bercakap bila tiada bayaran yang masuk, jika ada mad eid akan berubah. blogger bodoh dan bangang seperti barua dap tak payah cerita betapa pas bodoh tak ambik kesempatan dengan keadaan ini. orang terengganu kenal siapa mad eid dan ghazali dan lebih mengenali azan dan tahu siapa raja korin dan aktivitinya. mso tak payahlah nak berat nulis benda yang tak akan dibayar oleh dap. azan pun bukan boleh dipercayai sangat untuk membayar mso walaupun dijanjikan habuan kambing jamnapari jika menang diterengganu. azan tahu bahawa mso sedang kelaparan sekarang sebab huse tak mampu dah menaja mso. huse sendiri tak dikehendakki oleh pan. merapu dan merabanlah setiap masa
11:38 PG | 1 comments | Read More

TERBONGKAR .. ahli pan yang berjumlah 1ribu orang termasuk ahli lama party pekerja

Written By FZT on 06 Ogos, 2016 | 11:12 PG

mat sabu yang mengambil alih party sosialllis pekerja dari pajak gadai tidak membuang senarai nama ahli lama party pekerja yang berjumlah hampir 500 orang. jika ditolak dari angka ini bermakna ahli pan sebenarnya tak lebih dari 500 orang saja. perlembagaan party pan tidak diubah sepenuhnya iaitu bernaung berjuang untuk perlembagaan kafir dan oleh sebab itu pan dibawah pengaruh alcohol mat sabu mengumumkan akan menolak RUU 355. perlembagaan sosiallis party pekerja diguna pakai oleh mat sabu dan geng pengkhinat jemaah islam " WARRATUS SYAITAN" penyookong pan tegar diperak diantara warratus syaitan diperak sudah mengumumkan mereka adalah macai dan balaci kafir diperak dan pengakuan ikhlas ali porno dibuat dengan rela hati. apa saja dibuat oleh kafir akan disokong sepenuhnya. berguru dengan maqasid mee kari one g. kalau nama one je mesti bangang punya.

pan semakin hari semakin terdesak, pkr sudah mulakan kempen membenci pan kerana pan hanya menyusahkan mereka, selama ini pan banyak mengguna pakai jentera pkr dan pkr yang tidak mempunyai jentera yang cukup amat menyusahkan bila berlaku pilihanraya. che berahim dikelantan hanya tahu bercakap sembang dengan one rahim sepanjang masa akan turun ke padang bila ada bayaran. che berahim penyanjung dap kafir tidak mengambil tahu pasal pan kerana ahli diuruskan oleh one rahim tapi one rahim tidak mampu menganjak hatta husam muse sekali masuk pan. pan yang diambil alih dari pajak gadai akan tergadai sekali lagi jika gagal mengadakan persidangan tahunan yang akan berlaku 2 tahun lagi. 3 tahun sekali pan memilih untuk melakukan pertempuran. mat sabu sedar 2tahun lagi pru dan boleh menangguhkan lagi persidangan pemilihan kerana mujahil sudah siap sedia untuk mengambil alih pan.
11:12 PG | 0 comments | Read More

guend end menyalahkan pkr pasal prn penang tak jadi

Written By FZT on 03 Ogos, 2016 | 1:34 PTG

usaha usaha terdesak dap kafir untuk mengadakan prn penang nampaknya terbantut kerana tersekat pkr tidak bersetuju dengan cara dap. dap kafir menyalahkan umno dan mengheret rakyat penang supaya bersama mereka dalam usaha mereka membersihkan guend end. akhirnya guend end mengfitnah dan berbohong pasal pkr mintak kerusi dap. pan yang tak boleh pakai dalam semua hal termasuk dipanggil berbincang atau apa saja hanya akan bersetuju dengan apa saja kata kata tuan besar mereka. sebagai khadam dan barua yang berjaya pan tunduk dan patuh sambil pan menyalahkan pkr dalam isu prn penang. tunduk dan patuh jika tidak dedak atau hama tidak akan dihantar masuk ke acount pan yang sudah kering kontang menanggung bewak hidup dalam pan.

tian chua mengesahkan bahawa pkr tidak menuntut apa apa kerusi dari dap bahkan mereka mengatakan bahawa hanya pan perlu dibubarkan terus dari politik malaysia. party pan tidak ada apa apa kelebihan selain menjadi anjing kepada dap kafir. pemimpin dan penyokong hatta ahli pan adalah anjing yang terlalu setia kepada kafir dap untuk menyalak sesiapa saja yang tidak bersetuju dengan dap kafir. oleh sebab itu pkr menuntut supaya pan hanya perlu berada dalam dap sebagai kelab penyokong kafir dap yang diketuai oleh mat sabu dan mujahil. mad awang sebagai pembaca doa boleh dilantik menjadi murjidul am dalam dap dan akan dibayar gaji secara harian. tulangbesi boleh ambik upah solat hajat menghalau bala kepada kafir guend end. zokornain perlis boleh meneruskan kerja kerja baruanya dalam dap dan semakin berkesan dengan maqasid.

alasan guend end tidak jadi mengadakan pilihanraya awal kerana kajian dari ilham centre menyatakan bahawa dap tinggal beberapa kerusi je dan pkr kalah dan pan hilang deposit dan pan akan lebih menderita dengan kekalahan di penang. mana mat sabu dan mujahil nak letak muka barua mereka jika mereka kalah teruk sebagaimana di sarawak. mujahil dan mat sabu akan hilang elaun dan gaji. oleh itu mereka bersetuju walaupun tidak bersetuju akan hilang elaun dan gaji sebelum pru ke 14 bermula. guend end SENTIASA BOHONG, PENIPU KORUPSI ITULAH SIFAT GUEND END YANG MENJADI sanjungan blogger pan yang bangang. kalau tanya tulangbesi pasti dia akan setuju keputusan dap kafir penang menentang hukum islam kerana dap lebih hebat. dap dketuai oleh pemakan rasuah dan akan menjadi sanjungan pan sebab itu tanda akhir zaman, yang korupsi menjadi sanjungan.
1:34 PTG | 0 comments | Read More

mad awang akan masuk dap tinggalkan pan

mad awang nama yang hebat namun kehebatannya hanya menjadi pembaca doa untuk majlis pan dan dap kafir saja. sudah baca doa diberikan sampul dan disuruh balik kerumah rehat sambil goyang kaki. selepas mat sabu membuat kenyataan yang sama sebagaimana kenyataan mad awang apakah mad awang pakai copy paste je kenyataan atau mad awang baca tulisan mat sabu. nampaknya ulasan mad awang sama sepertimana ulasan mat sabu. apakah mad awang baca dulu dalam blog sisikafir dulu sebelum membuat kenyataan bila ditanya. setelah berbulan mendiamkan diri selepas disingkir kan dalam video takdir pan yang di buat oleh punahsihat gani mad awang menyepikan diri kerana kecewa dengan pan yang mana menyingkirkan dia dari pembikinan video pendek pan yang ditaja oleh dap. mad awang sendiri tak faham apa itu 1MDB selain mendengar tajirah mat sabu dan rafizi. mad awang walaupun dikatakan fasih berbahasa inggeris namun ia tidak membaca habis apa itu 1MDB. mad awang semakin kecewa bila mad sabu tak benarkan dia menjadi calon dikuala kangsar tempohari walaupun dikatakan sanggup menjadi calon paling hebat bagi pihak pan.

kekecewaan mad awang berpanjangan. pan tak benarkan lagi mad awang membuat kenyataan bagi pihak pan kerana banyak kenyataan mad awang tidak ada logik akal dan hanya berpandukan akal mad awang yang cetek. usaha usaha mengembalikan mad awang kepentas pan semakin dingin. mad awang mengambil keputusan untuk bersama zaidi askar yang menjadi anjing dap yang setia dan akan buat apa saja demi dap kafir. selagi dap kafir memberinya gaji bermakna dia akan terus setia bersama dap dan tak mustahil akan berhijrah ke party mahathir pulak jika mahathir masih mampu membayar gaji yang lebih tinggi dari dap bayar sekarang. party mahathir sedang diurus didaftarkan atau kalau tak berjaya bermakna ia akan membeli satu lagi party dari pajak gadai. mahathir akan mendaftarkan party baru untuk memberikan tekanan kepada najid untuk turun dan jika gagal ia pasti menubuhkan lagi party baru untuk menambah kan lagi senarai nama party dalam pakatan besar menjatuhkan najid. pakatan yang mana besar diisi oleh party nyamuk seperti pan yang pasti akan join.
10:46 PG | 0 comments | Read More

pan makin tertinggal hancur dan semakin barua dan balaci

Written By FZT on 02 Ogos, 2016 | 11:43 PG

pkr mula menghina pan yang mana pemimpinnya adalah pengkhianat pengkhianat islam. pan mula di benci dan ditinggalkan dalam apa jua yang pakatan harap nak buat. perbincangan dengan pan tak perlu sangat kerana dalam pan hanyalah ada pak sanggup dan penjilat tegar kepada kafir. saat akhir pan hampir tiba, pemimpin pan tidak lagi dihormati lagi. mat sabu semakin hilang dari arus arena. husam muse cuba bangkitkan kembali pan namun apakah dia akan menyertai party pengkhianat atau hanya tulisan mso bongok saja. mahathir mahu menubuhkan party baru dan yang pasti party baru akan lebih nampak hebat dan mewah. tak akan husam nak bersama party nyamuk dan miskin. party anjing belaan dap.lagipun jawatan hebat sudah disapu oleh ikram syiah dan puak puak yang patuh dan sujud kepada kafir. mampuz sudah menjilat bontot mahathir. pie pedal sendiri tak mahu masuk party mahathir kerana pie pedal kenal siapa mahathir. oleh itu pie nak jadi presiden party sendiri dan mungkin pan akan memohon menjadi konco nya. pan pasti menyertai mana mana gabungan hatta party komunis ditubuhkan dimalaysia pan pasti menyertai kononya bagi nampak hebat dimata rakyat malaysia. YANG MENJADI PERSOALAN KENAPA pan tidak bersengkokol dengan PSM??? padahal dulu mat sabu yang kuat mahu psm masuk pakatan rakyat.
kambing tercicir dari kawanannya dimakan serigala akhirnya
pan mula memaki hamun pkr kerana pkr sudah membuat kenyataan mahu merehatkan pan dari menyertai mana mana pru atau prk atau prn. kenyataan pkr ini sudah pasti memberikan tamparan hebat kepada pan yang semakin dinyahkan dari pakatan harapan. tanpa pan pkr dan dap masih boleh hidup. tapi kalau pan tanpa pkr dan dap pasti pan mampus lebih cepat dari yang dijangkakan. apakah husam sanggup gadaikan nasib nya pada pan yang tiada hala tuju kekurangan sokongan sekadar mempunyai beberapa ekor blogger yang dibayar dan mudah berubah jika dibayar. pan makin merana melarat dan pasti akan dipinggirkan dalam pru ke 14. pan tak akan kemana mana selain menghilangkan dirinya. atau kembali ke PAJAK GADAI. PEMIMPIN pan yang ada boleh teruskan karier politik mereka menjadi barua dan balaci dalam pkr dan dap kafir. tanpa sokongan dap dan pkr pan hanyalah cebisan kertas dilongkang hanyut.
11:43 PG | 1 comments | Read More

kah kah kah barisan nasional akan kalah TERUK dalam sejarah politik malaysia... hebat penyembah DAP KAFIR MENULIS

Written By FZT on 01 Ogos, 2016 | 7:00 PG

kalau tak reti nak berpolitik tak payah lah menulis benda benda yang sangat tolol dan bangang. patutlah orang kata kalau penyokong atau ahli party pan memang sah sah bahalol dan bangang. pkr tidak mahu pan bertanding kerana di kuala kangsar dan sungai besar sudah membuktikan bahawa dap dan pan akan bungkus teruk jika bertanding. guend end sudah nampak kubur makin dalam digali. cuma penyokong dap kafir saja menyedapkan hati kononnya mereka sangat kuat sampaikan boleh menang bergaya. disarawak penyanjung dap kafir berkata bahawa dap boleh tapau barisan nasional akhirnya menyembah menjilat bumi. kasihan pada dap kafir yang terpaksa mempercayai hujah hujah bangang penyokong dan ahli pan. zaidi kaldai kafir dap bersungguh mempertahankan dap kafir dari serangan segenap pelusuk dan sanggup maki hamun pan kerana dap bagi dia makan kedarah. hatta kalau dibagi rezeki duit kasino royale pun zaidi bangang akan sanggup asalkan lumayan pak. guend kafir kata apa apa pun pasti zaidi akan bangun membela guend end.
13680624_272775653082304_5778185369691548739_n
pakatan harapan bergabung dengan UMNO jika nak kekalkan DUN Dan PARLIMEN
mat sabu kitsiang sudah bersetuju mengadakan kerjasama erat begini
depan kutuk umno belakang rakyat cium umno
dap kafir penang sendiri tak yakin sangat nak menang balik penang walaupun walaun dap kafir pan bersungguh sungguh bermeeting walaupun tak dijemput oleh dap kafir. dap kafir anggap pan sebagai pelapik kaki saja akhirnya terpaksa tunduk kepada pkr kerana hujah pkr mengatakan bahawa mereka sudah merasai kekalahan sebagaimana langkah kajang akhirnya menyebabkan nuar braham terhumban masuk ke penjara sungai buluh. sebanyak mana fitnah dilemparkan kepada kolid berahim akhirnya memakan diri sendiri. oleh itu pkr menasihati dap kafir walaupun rasa hebat kerana disanjung oleh pengkhianat jemaah islam namun pkr suruh guend end berfikir banyak kali kerana jika tidak diadakan prn penang, gaji elaun bonus masih masuk account tiap tiap bulan., kalau kalah mereka hanya makan pencen dan tidak akan dihormati lagi. pkr tahu yang menulis bahawa prn penang dap boleh menang besar namun pkr sudah tahu bahaya menanti. baik buat lembu kenyang. guend end boleh memimpin dap penang sampai ke pru ke 14 jika kes ditangguhkan. oleh itu bolehlah dap kafir balun dulu duit rakyat penang. itulah nasihat azmin yang menyebabkan guend end terdiam dan menggangguk bahawa dia faham. jika prn dibuat kalau kalah bermakna tiada lagi kerajaan kerana pan hanya tahu ikut saja. baik pemimpin dan ahli pan penyokong sama je tolol bahalol dan bangang.

zaidi yang makan gaji dengan kafir sanggup tinggalkan pan dan sanggup buat apa saja demi wang. pengundi pun boleh dibeli dengan wang. pemimpin pan meninggalkan pas kerana mengharapkan pkr melantiknya jadi exco, kerja diglc penang, semua pemimpin pan yang ada termasuk husam yang akan mendaftar diri menjadi ahli pan kalau jadilah bermakna mereka semua pengkhianat jemaah islam, dan akan menjadi lebih jahat dari kafir. pengkhianat pasti tidak akan mendapat kepercayaan dari pkr dan dap kerana mereka sudah jelas boleh mengkhianat sesiapa saja asalkan dibayar dan mendapat habuan untuk makan minum bergaya mewah.
7:00 PG | 0 comments | Read More

mengapa pan WAJAR DIBUBARKAN

Written By FZT on 31 Julai, 2016 | 2:17 PTG

karbi
GENG MSO SEDANG ENAK DILAYAN KAFIR KRABI
WAKAKKAKAK ... MAT SABU MANA POIEEE
PARTY pan yang ditubuhkan oleh sebilangan mangkuk ayun yang kalah dalam pemilihan pas dan didokong oleh manusia yang gila kepada harta pangkat dan kuasa. pan tidak perlu ditubuhkan kerana mempunyai pemimpin pengkhianat paling ramai, perompak dan pencuri juga wujud dalam party pan. menang bertanding dalam pru yang lalu atas tiket pas akhirnya tidak menyerahkan kembali kerusi itu untuk ditandingi kembali jika ada kekuatan. pan tiada apa apa selain menjadi anjing barua dan balaci kafir dap. pan hanya wujud dimana untuk menuntut kerusi exco dan menjadi ahli pbt dan juga ketua kampung. pan tidak wujud di kawasan lain.pan di penang wujud kerana mujahil dan mat sabu menjadi kuli kepada dap kafir. mujahil peminum holly water yang tidak mahu menyerahkan kerusi parlimen yang dikatakannya ia menang atas tiket pakatan. jika pakatan sudah tak wujud bermakna mujahil kena menyerahkan kerusi, tapi bila pendapatn bulanan tergugat mujahil akan bukak buku injil untuk menafikan perbuatan celakanya.
13599922_10201668922321535_4091397579513157743_n
PERLUKAN DEDAK UNTUK MEMBIAYAI KEGIATAN MANGKUK MANGKUK NI
di selangor pan tidak pernah bertanding, 2 ekor mangkuk ayun yang sedang giat menuntut jawatan exco sampaikan sanggup mengemis jawatan itu sebelum pru ke 14 berlangsung. cara saari sungkit menuntut jawatan exco begitu memalukan. sanggup mengemis siang malam dan membawa sd yang ditandatangi olehnya bersama hasnol sewaktu menjadi balaci barua pkr untuk bersama pkr mengnyahkan kolid berahim dari jawatan mb. saari sungkit dan hasnol sama sama menabur fitnah kepada kolid berahim memakan rasuah akhirnya kes rasuah kolid berahim hanyalah reka cipta saifudin nasution dan rafizi baghal. saari sungkit tak pernah meminta maaf kepada kolid berahim atas fitnah yang dilemparkan oleh mereka bersama sama pkr sewaktu menjatuhkan kolid berahim. saari sungkit tetap mahu jawatan exco walaupun sudah bersalah mengftnah kolid berahim. saari sungkit mahu bayaran diatas kerja kerja baruanya.
PAN LAWAT KRABI TAJAAN MSO DAN HUSAM MUSA
ONE RAHIM DIAM MEMBISU
kerajaan azmin tidak mahu pengkhianat dan balaci dap masuk kedalam pentadbirannya diselangor. jika saari dan hasnol menjadi exco tak mustahil mereka akan banyak lagi mendedahkan perkara perkara dalam pentadbiran demi memenuhi perjanjian mereka dengan dap. 2 ekor balaci dap ini tak mustahil untuk mengkhianati sesiapa saja demi memenuhi poket mereka. asal mereka kenyang pasti mereka akan sokong. oleh sebab itu pan party dipenuhi dengan pengkhianat barua dan balaci dan tidak amanah, pasti azmin berhati hati jika mahu menerima pengkhianat dan balaci ini ke dalam pentadbiran selangor. dua dua ekor ini tak layak pun jadi adun dengan kemahiran menipu dan mengfitnah. oleh sebab itu pan tak perlu dan tidak wajar ada dalam politik malaysia. pan hanya perlu bubarkan party mereka dan join jadi kelab penyokong dap kafir dalam dap.
2:17 PTG | 0 comments | Read More

pan perlu menghilang diri sendiri tak payah dibunuh pun

Written By FZT on 30 Julai, 2016 | 5:32 PTG

party pan satu party yang ditubuhkan oleh geng makluk kecewa kerana tidak diangkat menjadi pemimpin. penyokong dan ahli dari manusia yang tak boleh pakai langsung. contoh terbaik aliporno dan tulangbesi. tulangbesi solat hajat pun dibayar. aliporno siang malam cerita bab fitnah. kalau ustaz mangsa dia fitnah siang malam. lepas fitnah terus melarikan diri bila disoal dan berpura pura nyanyuk. ketua mereka mujahil melarikan kerusi yang dimenangi atas tiket pas tak mahu menyerahkan kembali kepada rakyat. sanggup menipu meminum holly water demi menyelamatkan diri. pemimpin pan terdiri dari pengkhianat dan barua balaci dap kafir dan paling hebat tidak amanah langsung. saari sungkit contoh terbaik sedang mengemis jawatan exco selangor kerana berkira ini adalah penggal terakhir mereka dalam suasana politik yang tak akan menyebelahi pengkhianat sampai bila bila, pkr mula tak mempercayai pemimpin pengkhianat ini. pkr mula berfikir jika mereka sanggup mengkhianat party lama mereka apatah lagi party bukan party lama mereka.

oleh itu pan dibawah pimpinan mat sabu perlu menghilangkan diri sendiri bukan dibunuh sebagaimana dakwaan blogger korokering. pan tk payah dibunuh kerana party pan tidak hidup dialam nyata cuma dalam alam mimpi. mengapa perlu bunuh party pan yang mana sudah menghampiri zaman kematian. pemimpin dalam pan sudah lama expired dari party pas lagi. jika dalam pas pun mereka sudah expired dalam pan pasti pemimpin ini hanya menunggu panggilan maut. pengkhianat kepada jemaah islam. menjadi barua kepada kafir kerana mengharap sekupang gaji dalam glc penang. mat sabu memunggah khazanah rakyat penang bersama guend end. bersungguh sungguh membela rasuah guend end kerana mencari sumber rezeki. pan akan membela sesiapa saja yang rasuah termasuk mahathir diktator.  memadam kan rekod mahathir yang zalim itulah pan. mat sabu kata rakyat malaysia dah memaafkan mahathir. yang maaf hanya mat sabu yang gila kepada kafir dan mencari wang. rakyat malaysia tidak akan memaafkan mahathir dengan mudah. keraana mahathir lah malaysia menjadi paria. kalau mhathir tidak meninggalkan dan melakukan korupsi dizamannya pasti sekarang malaysia tidak berhadapan dengan masalah ekonomi teruk sebagaimana sekarang.
5:32 PTG | 0 comments | Read More

pan sudah tidak boleh pakai lagi kata PKR

pkr sudah memberikan kata putus kepada dap kafir penang supaya merehatkan pan atau dengan kata lain yang lebih lembut jangan beri pan bertanding di dun penang kerana akan merosakkan mood rakyat dan juga kejatuhan kerajaan dap kafir. dap kafir bersetuju untuk tidak melibatkan pan dalam prn penang yang akan diadakan sebelum oktober ini. dap kafir sudah mengesahkan bahawa pan tidak boleh pakai punya pengkhianat dari pas ini. geng bodoh dan walaun walaun pan sudah boleh berkira kira untuk bungkus terus atau boleh masuk grand coloation lain atau bersendiri sebagaimana pasma atau hamin atau bersama party KITA yang mana ia sesuai untuk party nyamuk yang bising diwaktu senja. pan tidak ada apa apa kekuatan selain menjadi barua dan balaci kepada kafir dap. akhirnya pkr sudah dapat menghidu kerja kerja jahat pan dalam pakatan harapan. pan sudah menghasut dap kafir agar dibubarkan dun penang dan meninggalkan pkr sendirian. antara hasutan mat sabu mujahil dan juga beberapa ekor blogger tolol seperti fakaq budak hitam legam dan juga tulangbesi yang sudah beberapa hari ada dipenang untuk menghasut dap kafir.

kenyataan azmin yang berterus terang mahu mengnyahkan pan disiarkan oleh malaysiakini, pan tidak lagi diperlukan dalam politik malaysia. kenyataan mengemis dari mat sabu akhirnya terkeluar bila pkr sudah tidak mahu kepada pan lagi. pan tidak perlu lagi bercakap bagi pihak pakatan kerana pan sendiri hanya pengemis dan barua kepada dap kafir. dan kafir dan pkr sedar bahawa jika mereka berkerjasama dengan pan bermakna penang akan tertungging sebagaimana dalam prn sarawak. mereka mudah ditewaskan oleh umno dan barisan nasional jika bersama pan, walaupun blogger anjing belaaan mereka menulis pelbagai bulan dan bintang., menyiarkan kehebatan pemimpin pan akhirnya pan kalah teruk dan dap kafir menerima malu yang amat sangat. sokongan mereka kepada pan tak membawa apa apa makna kepada politik mereka. pengkhianatan mat sabu dan walaunnya kepada pas sudah membawa nasib sial kepada pakatan. nasib sial mat sabu dan mujahil akan merebak selepas ini. hasil rompakan dan curian pan kepada kerusi pas akan menyebabkan pan tidak akan mempunyai seekor wakil lagi dalam parlimen atau dun. oleh sebab pkr tidak yakin lagi dengan kekuatan pan yang tiada langsung menyebabkan pkr sudah menghantar isyarat jelas bahawa pan tidak perlu bertanding bila bila sekadar menjadi pak lawak badut dan anjing belaan bila diperlukan.
8:05 PG | 0 comments | Read More

dap bayar mso untuk menulis keburukan kerajaan pas kelantan

Written By FZT on 29 Julai, 2016 | 3:29 PTG

usaha usaha dap untuk memburukkan kerajaan pas kelantan berhasil apabila mso bersetuju menerima bayaran dan menulis keburukan kerajaan pas kelantan. itulah hebatnya mso yang mana ajal belum menjemputnya lagi. dalam usaha dap memusingkan keburukkan korupsi yang dibuat oleh guend end, mso cuba menaikkan isu kerajaan kelantan ke krabi. nampaknya netizen bangang terpedaya dengan tulisan mso dan dibantu oleh beberapa mamlau blogger pan yang cuba mencari wang. mulanya nampak macam berhasil namun akhirnya mso terpaksa memalukan diri sendiri. mso dan kuncu kuncu pan dikelantan gagal untuk memburukkan kerajaan pas kelantan. walaupun one rahim sudah banyak kali melabur kepada mso. one rahim proxy dap kafir dikelantan sudah berapa kali malu akibat kenyataan kononnya akan runtuh kerajaan pas kelantan bila husam dipecat. beberapa kali one rahim mengelak untuk menjawab bila ditanya soalan itu. husam masih mempunyai beberapa kabel dan kerajaan negeri cuba mengorek dimana saja isu yang boleh menimbulkan keburukkan kerajaan mat yaakob. usaha husam memberikan kertas salinan agenda perjalanan kepada mso seolah berjuta wang kerajaan kelantan hilang bila berkunjung ke krabi.

jika kerajaan tidak melakukan apa apa pasti orang seperti mso, agus, husam akan berbunyi, agus yang dikatakan hebat oleh mso banyak berkata tentang kebersihan walaupun dipenang sangat kotor namun agus masih boleh makan ditepi longkang walaupun bau memualkan. agus nampaknya hanya mencari buruk kerajaan kelantan dan tak berani berbunyi kerajaan lain terutama dap dan pkr yang memberikan bayaran lumayan jika melakukan forum disana. mana mungkin anjing mengigit tuannya jika makanan kenyang dan cukup. maza melakukan perkara yang sama kononnya memberikan pendapatnya sebagaimana biasa namun tiada berani nak bercakap pasal dalam negeri perlis sendiri, hanya bercakp jauh jauh lepas diberi amaran oleh kerajaan. maza kembali tidur dan baca buku seperti biasa. inilah tok peti yang hanya pandai bercakap untuk diri sendiri lepas tu mengutuk orang lain yang berjuang untuk umat islam. lepas ni mungkin aliporno akan menyambung tugas fitnah selepas keluar hospital akibat kencing manis makin tinggi. kasihan cikgupencen.
3:29 PTG | 0 comments | Read More

akhirnya mat sabu dan geng bahalol nya mengaku membuat khianat pada PAS

walaun walaun mat sabu akhirnya membuat naik kenyataan mat sabu yang mana sudah mengaku mereka selama ini menjadi barua dan balaci kepada pkr dan dap kafir. menimbulkan pelbagai persepsi hudoh dan bangang kepada pas., mat sabu akhirnya diusia menjelang dipanggil tuhan mengaku merekalah selama ini yang mempertahankan pakatan rakyat dari mempertahankan party yang mereka dokongi. maka celakalah kepada pengaku ini. budaya tolol dan bangang dipelopori oleh geng nuar braham dalam pas. akhirnya membawa hanyutnya geng 18 dan yang ada seekor lagi sitolol mampuz yang tak lagi mahu keluar walaupun dah menyatakan kehebatan mahathir dalam membawa gerakan rakyat. mahathir yang selama ini memperdajalkan rakyat malaysia di maafkan oleh mat sabu dan geng bahalolnya. betapa celakanya mahathir yang membawa naik najid untuk memerintah malaysia menjadikan malaysia negara mundur dan papakedana. kalau mampuz dan mat sabu nak ikut mahathir jangan cakap rakyat malaysia juga bersama mereka. hanya yang bangang pemikiran seperti mat sabu tolol aje akan memaaafkan tindakan mahathir.
si tolol dan sibangang sedang mendengar kata kata amunat jijah kipas
yang jantan syok gila dengar jijah bercakap terutama mat sabu sampai kuyu mata
pan sebagai party pengemis dan mencari mana mana coalation untuk dimasuki kononnya bersetuju dengan semua agenda. hatta mempertahankan guend end memakan kedarah rasuah. pan hanya fikir untuk memastikan pan tak berkubur secepat yang dijangka sebelum pru ke 14, mungkin berharap mahathir masuk pan tapi mahathir sudah membeli satu party baru sebagaimana geng mat sabu bahalol membelinya dari pajak gadai. pan akhirnya tertubuh dengan keahlian tak sampai seribu sampai sekarang. keahlian pan hanya ditambah melalui sistem kali 100 setiap ahli untuk ditunjukkan kepada dap kafir dan pkr. dap sudah mengetahui tektik bodoh nuar tahir yang mahu meminta belajaan jika mengatakan pan mempunyai ahli ramai. sampai sekarang hanya zohornain yang mempunyai no 221 iaitu dikali dengan berapa kali dapatlah no itu. alkusyen porno sampai sekarng belum mempunyai daftar ali pan yang sah walaupun berkali meminta no. mad awang juga dikatakan mempunyai no 007 akhirnya mad awang terpaksa mendiamkan diri sekarang kerana menghafal kitab tarabulasi.
10:07 PG | 0 comments | Read More

prn penang dap bukan berani sangat pun

Written By FZT on 28 Julai, 2016 | 7:39 PG

dap dibawah pemimpin perasuah memberikan amaran kepada pkr supaya mengikut kata katanya. dap mahu sokongan pkr untuk mengadakan prn penang secepat mungkin untuk menekan kerajaan pusat bagi membebaskan TOKONG. tokong sedang menghadapi 2 pertuduhan dan tokong sudah membuat kenyataan bahawa dia akan dipenjarakan. mengapa prn penang perlu diadakan sedangkan keperluan mendapatkan mandat baru rakyat tidak diperlukan, tokong hanya perlu melepaskan jawatan cm. jika ada intergiti tokong kena melepaskan semua jawatan yang membolehkan dia menikmati gaji ratusan ribu setiap bulan. tokong kena melepaskan keistimewaan yang ada dan hidup sebagai mp dan adun biasa bukan lagi cm. perlantikan sebagai cm pun adalah dari tipu helah yang berkelana dari melaka ke penang. akhirnya tipu lagi untuk dilantik menjadi cm untuk penggal ke dua.
13592701_863022433842475_4056989727285819088_n
mungkin ini sebab dap tak panggil pan untuk bermesyuarat bersama
dua dua ekor mamlau tak ada pengikut setakat sembang besar ajelah.
yang menjadi persoalan mengapa dap tidak pernah menjemput pan untuk hadir sama untuk diberi taklimat tentang keperluan diadakan prn penang. pan dibiarkan menjadi anjing tanpa tuan. terpaksa menyalak siang malam memberikan sokongan. dap tidak pernah menyebut betapa pentingnya pan dalam grand coalation. akhirnya pan terpaksa bermeeting berhari hari untuk menyatakan sokongan kepada mahathir jika dap sudah tak mahu pan lagi. mungkin selepas pie pedal menubuhkan party baru pasti pan akan istiharkan akan menyertai gabungan dengan piee pulak. kerana tiada kekuatan sendiri pan terpaksa bergantung hayat kepada party lain. istihar je sokongan bagi meraih simpati dan memberitahu rakyat malaysia party barua dap masih ada.
7:39 PG | 1 comments | Read More

buatlah pakatan atau geng kumpulan apa apa pun pan pasti join

Written By FZT on 26 Julai, 2016 | 8:48 PG

oleh kerana tiada sokongan dari rakyat malaysia, pemimpin yang ada dalam pan syok sendiri kononnya banyak sokongan sampaikan ahli yang menyertai pan tak sampai 1 ribu orang yang benar mendaftarkan diri. dakwaan sua pan nuar tahir yang pan akan mempunyai ahli seramai 100k menjelang 2016 akhirnya memakan diri sendiri, mencetak borang adalah demi membohongi penyokong yang buta tuli dan tolol dan sangat bangang. Grand coalation yang dicadangkan oleh dap disambut baik oleh geng pan yang mana dap tak akan menjemput pan bersama bermeeting. pan yang sibuk bermeeting kononnya akan menyertai pakatan besar namun semua pakatan tak berminat nak menjemput pan bersama mereka. pan terpaksa menjadi pengemis dan peminta sedekah sebagaimana saari sungkit mengemis jawatan exco di selangor demi menambah wang dalam poketnya. tapi itulah pan sebenarnya. pengemis pemintak sedekah amat sesuai dengan party cap longkang ini.
saari-raya
AZMIN kenal sangat dengan PENGKHIANAT
BAHAYA BERSAMA PENGKHIANAT
mat sabu sudah nampak bahawa hayat party pan tak akan lama kerana dap sudah mula menjauhkan diri kerana ia menjadi beban yang berat kepada dap untuk menghadapi pru ke 14 atau prn penang sebagaimana rancangan dap untuk membersihkan nama guned end. guend end sudah pasti dipenjara sepertimana pengakuannya. LGE sudah mengetahui bahawa dia memang bersalah membalun wang rakyat penang untuk membeli rumah kos murah. suasana tak lagi menyebelahi dap kafir oleh sebab itu ia mahu mengheret rakyat penang dalam kes rasuahnya. rakyat penang tak perlu diheret masuk dalam kes rasuah lgend. mat sabu sudah bermeeting berhari hari kerana apa kesudahan mereka jika tak dijemput masuk ke dalam pakatan barua yang baru. itulah perbincangan yang berlegar di dalam suasana mereka tak diperlukan lagi. WAJAH WAJAH PENGKHIANAT INI AKAN DIHUKUM DALAM PRU KE 14 DENGAN KESEMUA PEROMPAK DAN PENYAMUN AKAN DIKUBURKAN DALAM PRU KE 14. semakin hari pengkhianat sedar masa semasa semakin suntuk untuk mereka. oleh sebab itu apa saja cadangan dari beruk dan kera mengadakan pakatan pasti mereka akan masuk dengan kadar seberapa segera dengan tidak perlu dijemput masuk pun.


8:48 PG | 0 comments | Read More

azmin diminta tunaikan JANJI .. kata barua dap kafir saari sungkit

Written By FZT on 25 Julai, 2016 | 2:45 PTG

saari sunkit yang masih menuntut janji dari azmin pkr yang mana pernah berjanji akan memberikan jawatan exco kepada 2 ekor pengkhinat dan anjing pkr jika dua ekor mamlau dari pas bersetuju berpaling tadah menandatangi SD untuk membolehkan jijah tolol menjadi mb selangor. saari sungkit dalam forum di selangor menegaskan bahawa jawatan exco adalah jawatan sah dari pan walaupun mereka tak pernah bertanding dan kalau bertanding sah sah akan kalah teruk. saari sungkit berharap azmin mengotakan janji pkr demi pan yang sudah ketandusan wang sekarang. segala asset pas sudah habis dijual dan pan selangor kekurangan wang untuk membayar hutang piutang pilihanrya disungai besar. dengan saari sungkit menjadi exco selangor dapatlah pan bernafas dengan membaham dan membalun wang dari kerajaan selangor sebagaimana dap kafir menerusi geund end membaham wang rakyat penang. saari sungkit sudah merangka banyak projek yang akan diluluskan untuk kegunaan pan diselangor. adun pengkhianat dan perompak pan seperti saari sungkit senoi mariah kari, kolid semak sudah tak mampu menampung keborosan party pan berbelanja mewah.
saari sungkit memang seorang PENGEMIS DAN BARUA DAN BALACI DAP KAFIR
ini sudah disahkan 
saari sungkit sangat berharap azmin mengotakan janjinya. bekas tahanan isa yang sekarang hidup mewah menjadi adun yang dirompak akan memastikan dia menjadi exco dan mendapat pencen exco bila sudah tidak dipilih menjadi adun lagi. saari sungkit sedang berusaha siang malam, namun azmin berkata bahawa janji itu terbatal kerana jijah tolol tak menjadi mb selangor. jijah bersama kipas sudah tak mampu berbuat apa apa dalam pkr kerana mahathir sudah berjaya membodohkan party itu melalui gerakan rakyat. akhirnya nuar braham yang menjadi ketua umum akan terus merengkok dalam penjara tanpa siapa lagi peduli. itulah kesudahan kebodohan ketua umum pkr yang mengikut kata kata pemimpin mereng dalam pkr. nuar braham yang terlalu mengikut kata kata lauiji dan pudin yang sangat bodoh merangka strategi dan akhirnya hanya menabur fitnah dan memohon maaf akhirnya jika tidak disaman menjadi papakedana sebagaimana blogger pan bahalol.
azmin1
memohon simpatan azmin untuk menjadi exco namun azmin tak layan
dibelakang azmin ada lagi seekor lagi mangkuk ayun yang bercita nak jadi exco tapi tak layaj
saari sunkit bekas tahanan isa yang cuba melobi jawatan exco dari mat sabu namun pkr dan dap tidak mahu melayan kebodohan dan pengkhianatan kedua anjing dap ni. azmin sudah tahu bahara jika pengkhianat ini diberikan jawatan nercaya dua dua mamlau ini akan mudah mengkhianati azmin dan pentadbiran. saari sungkit dan senoi sudah dicop sebagai barua dan balaci dan pengkhianat dan sesiapa saja mampu dikhianat oleh kedua mamgkuk ayun ini. saari sungkit sudah banyak kali mengkhianat sesiapa saja termasuk bersamanya dalam tahanan isa dulu. saari sungkit hanya kisah jika dia tak boleh jawatan orang lain juga pasti menerima nasib yang sama. menggunakan ngo isa untuk menaikkan namanya dan dicalonkan sebagai calon pas namun akhirnya dia mengkhianati pas, sedangkan geng dalam isa dia khianat tak akan pkr yang memberikan dia jawatan exco tak akan dikhianatinya. tugas mudah bagi dap jika azmin melawan jika melantik 2 ekor mamlau ini ke jawatan exco., saari sungkit pasti BOLEH MENGKHIANAT SESIAPA SAJA. JANGAN PERCAYA KEPADA PENGKHIANAT PEROMPAK DAN PENCURI INI.

2:45 PTG | 0 comments | Read More

MEMALUKAN - pan tidak dijemput untuk hadiri mesyuarat tertinggi pakatan ahzab

dap kafir yang mengetuai pakatan ahzab tidak memanggil pan untuk mengadakan perjumpaan rasmi walaupun sudah memberikan penjelasan kepada sekutu mereka pkr. mat sabu dan geng bangangnya tidak dijemput sama hadir dan alasan mat sabu ia dijemput demi menjaga maruah dan airmukanya dimalukan oleh dap kafir yang mengganggap pan sebagai pelapik kaki mereka. kelab penyokong dap yang bernama pan sudah tidak laku dipasaran politik malaysia walaupun blogger bengong mereka cuba menjual kelentong sebanyak mungkin. hasil upah yang diterima menyebabkan blogger bodoh dan tolol mereka terus menulis kehebatan pan walaupun pan sudah tinggal rangka kayu saja menanti runtuh. jika prn penang dilakukan pan apakah akan bertanding atau tidak hanya bergantung kepada pemutus kata dap kafir. yang pasti pan tidak mempunyai kuasa untuk bargain apa apa dalam pakatan ahzab. mat sabu dan mujahil hanya pak turut dan ia disahkan sendiri oleh penarikbeca sekutu syiah mat sabu dalam pan.

mat sabu bermesyuarat berjuta kali pun di wisma pan namun mereka tak dijemput hadir bersama. demi untuk mengurangkan malu mereka, pemimpin bangang pan bermesyuarat berpuluh kali atas alasan mencari kesaksamaan. pan tidak dijemput nak bermesyuarat sesama sendiri buat apa. kerajaan penang sudah goyang, guend end sudah pasti merengkok dalam penjara, kesudahan kepada pemimpin celaka yang membalun wang rakyat. wang rasuah diguna pakai bersama dan pan sebagai kelab penyokong dap pasti bersetuju apa saja dibuat dap. kantung pan pun semakin teruk bocor dan semakin berhutang. tak percaya pan berhutang tanya asmuni awi yang sudah pening kepala untuk membayar segala hutang pan yang mana nuar tahir dan mat sabu berbelanja mewah sewaktu mempromosikan party pan di sarawak dan juga disungai besar bahkan dikuala kangsar. mat sabu sudah habis idea untuk memohon sumbangan dari dap. apakah dengan bersetuju dengan kedatang selena gomez yang tidak menyentuh akidah syiah mat sabu berjaya memohon dana dari azmin kuali.

sumber sumber dap mendedahkan bahawa dap penang sudah menuntut kalau diadakan prn penang guend end kena berundur dan digantikan dengan calon yang lebih baik dimata penyokong dap kafir. zaidi mejar bodoh dikatakan akan  bertanding satu kawasan namun ia akan berlaku didun yang diwakili pas. zaidi mejar bodoh sudah bersetuju menjadi calon di kawasan dun yang diwakili pas atau bertanding di pengkalan pasir. pan sudah diberikan kawasan pas untuk bertanding, dan mat sabu yang hanya pak sanggup bersetuju walaupun sudah tahu bahawa pan akan kalah teruk lagi dan wang pan akan menjadi satu isu untuk bertanding. calon pan sungai besar sudah hampir muflis kerana berbelanja mewah sewaktu prk sungai besar.calon pan sungai besar ingatkan berbelanja mewah wang dari party rupanya dari poket sendiri. akibat syok sangat jadi calon pan, calon pan terpaksa menanggung hutang ratusan ribu dan menjangkau1 juta akibat kebodohan mat sabu dan nuar tahir.
6:49 PG | 2 comments | Read More