FZT TWITTER

DENGARLAH RADIO PAS

tetamu

Total Pageviews

FZT

Foto saya
Bicara tentang apa saja menyanggah fitnah

Cari Blog Ini

tian chua tak mahu bersama pakatan haram

Written By FZT on 16 Januari, 2017 | 11:32 PG


tian chua yang berjuang untuk rakyat. yang mengajar teknik mengeras diri waktu ditangkap. menunjukkan komitmen tinggi bersama pas. tian chua tidak hadir party mahathir yang banyak mengfitnah pas dalam ucapannya. pemimpin mabuk seperti mampuz yang mewakili diri sendiri hadir dan sambil memberikan ucapan lembunya. mampus yang sudah beralih arah sepatutnya tak berlagak menjadi pondan tua dalam pelancaran party cap bunga raya. pkr sudah berpecah dua, dalam pkr ada yang tidak mahu bersama mahathir., mahathir berlagak sebagai ketua pembangkang sedangkan dia adalah umno yang mana mahu menghancurkan gerakan menumbangkan kerajaan umno yang korupsi. mahathir datang dan mengambil alih dan bercakap tanpa henti menyusahkan pembangkang. mahathir akan masuk umno jika najid step down. perhimpunan party bunga hanya dihadiri seekor walaun yang masih kekal dalam pas walaupun sudah berjanji menjadi barua dan balaci mahathir.
pemimpin berjiwa rakyat berjuang untuk rakyat
bukan berjuang untuk perut sebagaimana hatta baiah
tian chua yang berjuang diawal reformasi masih ingat dan tak pernah lupa bagaimana pas menolongnya. tian chua manusia yang tak pernah lupa bagaimana susah payah pas menolong menaikkan dia menjadi ahli parlimen batu bukannya menjadi kamarudin jaafar yang menjadi celaka menyertai pkr. menjadi celaka seperti kolid semak, menjadi celaka sebagaimana hanipa mydin, menjadi celaka sebagaimana mariah kari. menjadi bengong seperti hatta dan menjadi tolol bekas mb dap kafir. tian chua tidak lupa sebagaimana hatta yang baiah melarikan kerusi dan masih menikmati elaun tanpa henti. tidak jenguk ke krai tapi claim elaun perjalanan. husam musa yang nak makan garam namun sampai sekarang tak henti henti memburukkan kerajaan pas kelantan. mendapat pencen exco kelantan namun sampai sekarang tak berani berbahas. 
11:32 PG | 0 comments | Read More

mahathir perlukan barua dan balaci

Written By FZT on 15 Januari, 2017 | 8:06 PTG

mahathir pengerusi party bunga raya yang baru dilancarkan sebagaimana mahathir melancarkan kereta proton. penuh sindiran kepada pas. mahathir yang sentiasa anti islam dari awal sampai ke tua terus menerus membuktikan dia adalah anti islam. sifat mahathir tak pernah berubah dan oleh sebab itu zaid berahim pemabuk tegar yang tidak menjadi ahli party diberi laluan membuat ucapan. zaid berahim mamat mabuk yang menjadi barua dan balaci mahathir berucap dengan penuh kemabukan sebagaimana che berahim. seluruh pemimpin barua pan hadir. kelihatan mampus bangang hadir dengan memakai baju hijau dan berlagak seperti pondan tua di lorong belakang. oleh kerana mampuz dijemput atas kapasiti peribadi maka gegak gempita mampuz memberikan ucapan dan berikan kenyataan bangangnya. walaupun sudah beribu kali menentang pas, mampus sudah sampai kepenghujung jalan dalam pas, selepas ini mampus akan dipecat dan akan segera masuk party mahathir untuk menjadi anjing mahathir yang paling taat.
komunis yang baru keluar dan fitnah kerajaan kelantan
sham agas barua husam selepas gagal dipikul oleh ketua pemuda pan kelantan
tubuh baru ngo lagi bakat fitnah yang digilap oleh alhussyen
mso pakar fitnah namun tidak kelihatan huhu husam kuasa gandaan 10 15 tidak kelihatan. mahathir selama 22 tahun menghina rakyat malaysia, menjahanamkan malaysia akhirnya dibersihkan oleh pan pkr dan dap kafir. tiba tiba mahathir menjadi cuci  yang mengciutkan. nuar braham sudah dilupakan oleh geng geng bangang dalam pakatan. nuar brahm sudah dibuang jauh jauh walaupun mad kalbu menyebut beberapa kali kononnya nuar braham masih dihatinya. bini nuar braham sendiri sudah melupakan nuar braham yang mana menurut aje kata kata bangang mahathir. mahathir mahu menjadi juara pembangkang, sedangkan mahathir sedang kaya raya bersama anak menantu sebagaimana umno lain. yang menjadi halangan mahathir hanyalah najid selepas najid turun mahathir akan kembali semula ke dalam umno. percaturan mahathir sudah nampak dibaca dan hanya balaci barua seperti pan pkr dan dap kafir yang tidak dapat membacanya, dap mahukan kuasa dan mempergunakan mahathir. pan yang tidak ada hala tujuan penubuhan hanyalah pengelap kaki mahathir. pan mencari jalan untuk menyelamatkan diri walau pun sudah tahu pan akan mampus menjelang pru ke 14.
8:06 PTG | 1 comments | Read More

pan fitnah pas pakai gambar lucah umno guna video lucah

patutlah orang panggil pan ni porno rupanya. blogger alhussyen bekas cikgu sekolah yang gemar sangat menonton filem pormo nampaknya terjumpa lagi gambar gambar porno yang mana dimuat naik dalam blognya yang bertajuk alhhusyen cikgu porno tua. sudah tua nak masuk lubang kubur pun sibuk mencanang gambar porno siang dan malam. mungkin kesan darah umno yang masih ada dalam cikgu ali menyebabkan menggunakan platforn pan untuk mengfitnah pemimpin pas, selepas disaman oleh pesuruhjaya pas perak ingat ali porno sudah berhenti menonton gambar lucah bersama geng geng blogger perak. hujah ali porno senang aje kalau bukan samanlah. kena saman lepas tu merayu rayu minta derma dengan puak puak pan, tua kutuk bekas sb dan bekas cikgu umno yang dibimbing dalam btn kembali dengan fitnah terbaru porno lagi selepas memuat naik video lucah tahun lepas. ali seorang yang sangat fanatik dengan gambar lucah sampaikan sanggup memuat naik segala jenis lama lucah dalam webnya. untuk mendapatkan trafic tinggi alhusyen sanggup memaparkan gambar dan video lucah selepas ini.
Image result for blogger alhusseyn
sambil minum ayaq oren boleh tengok gambar porno
geng nizar bahalol
balaci nizar yang utama
patutlah menyertai pan. nizar sangat memerlukan orang tua kutuk seperti ini. walaupun selalu belajar ilmu syiah dengan mad awang yang tidak dipanggil menyertai persidangan di iran menyebabkan mad awang sudah ditinggalkan dari politik selain menjadi pembaca doa dikubur dan majlis dap dan pan. mad awang yang tidak dibayar lagi oleh pan akhirnya menyepikan diri walaupun sekali sekala berbunyi lagu sumbang. 10 tahun menghilangkan diri dari politik akhirnya timbul untuk membaca doa dan talkin kepada pan. anak muridnya ali porno pasti akan mengfitnah sesiapa saja pemimpin pas atas restui mad awang. mad awang telah berfatwa bahawa halal menaikkan laman lucah asalkan dapat menjatuhkan pas. mana mana blogger pan pasti akan disucikan oleh mad awang seluruhnya. kalau tak caya mad awang diam membisu walaupun sudah terang mengfitnah. mad awang akan berdiam jika tak dibayar dan akan berbunyi bila dibayar oleh dap kafir atau pan.
12:27 PG | 0 comments | Read More

mahpuz omar calon dap di pokok sena

Written By FZT on 14 Januari, 2017 | 11:10 PG

mampuz omar yang menjadi pengkhianat dalam pas dikedah mahupun diseluruh malaysia sudah diberikan green light oleh dap dan bersatu untuk bertanding disitu melawan 3 penjuru dengan pas. dap mahu pas kalah dipokok sena dan mampuz yang bersifat kambing dan musang sekaligus. mahpuz yang menjadi duri dalam daging yang sedang galak berceramah dimerata rata tempat. mampuz sudah confirm akan mempertahankan kerusi pokok sena. dan yang pasti rakyat boleh melihat bagaimana mampuz akan bertanding diatas tiket yang berbeza dan sure pasti kalah. mampuz yang nak membuat check and balance boleh buat dalam party dap atau bersatu atau pan yang paling dekat dihatinya. dap sudah bersetuju untuk menaja mampus untuk memastikan pas kalah dipokok sena. dap sudah merencanakan segala gerakan dan percaturan namun amat mudah untuk dibaca oleh rakyat biasa pun.
Image result for mahfuz omar
saki baki pan yang masih ada dalam pas
mampuz yang sudah pasti akan keluar dari pas tak perlu berselindung dibalik muka bodohnya. mampus perlu membuat kenyataan rasmi bukan menjadi lidah bewak yang bercabang cabang sampai akhirnya. mampus tidak akan mengundi ruu355 sebagaimana permintaan kawan kawan pan dan dewa mereka iaitu dap. mampus sudah memastikan bahawa dia akan menjadi pengkhianat kepada gerakan islam dan mendewakan kafir. mampus tidak akan lagi menjadi ydp pokok sena dan sudah mudah untuk menjawat jawatan lebih penting dari ydp pokok sena, yang pasti hari ni pasti muka mampus akan terpampang berdiri megah ditepi mahathir. pelancaran party bersatu mahathir akan dihadiri oleh mampus dan berharap akan dilantik menjadi salah satu naib presiden atau pun penasihat umum sebagaimana mad awang yang dilantik. kekuatan mampus yang tidak mempunyai lesen memandu sepanjang hayat boleh dibawak kemana mana oleh driver
11:10 PG | 1 comments | Read More

rozaimi ahli umno yang hanya mencari nama

rozaimi dikatakan ada phd tapi tak tahulah samada phd dibeli atau dibuat. dalam zaman moden ni semua boleh dibeli, boleh baca hadith dan ada phd beli pun bercakap hebat. rozaimi macam mad awnag pan yang mana kononnya dikatakan dijemput padahal sudah lama nama mad awang dibuang dari majlis. kasihan. oleh kerana masih baru dalam mengajar rozaimi cuba menjadi jaguh menghurai perkara perkara politik yang mana beliau sendiri mengaku bukan orang politik. bila orang bukan politik hurai hal politik antarabangsa ia akan menggambarkan betapa bangang bila mereka bercakap sebagaimana maza dan juanda. sepatutnya rozaimi mencari nama dengan bergaduh dengan zamizan  yang mana jugak serba mahir serba tahu. orang seperti zamihan boleh menyebabkan nama rozaimi naik menledak diarena perbalahan. rozaimi tak payah campur jika pengalaman akal cetek setaraf buku lali itik. kupasan dan ulasan mazhab pun tak payah dibuat jika dibuat ia akan menjadi maza yang bahalol. hanya mengambil pendekatan satu buku sebagaimana biasa maza akan mengulas serba serbi tahu. rozaimi kena banyak lah mendalami ilmu bukan menjadi bodoh dan bangang mengutarakan pandangan politik sedangkan ilmu dia hanya haid dan nifas. tak payah nak ulas antarabangsa.
mamat perak sama macam alkusyen.. kalau tolol mestii dari perak sama macam nizar pan
umur baru 33 tahun.. persidangan diiran dah 30 tahun dulu lagi
tak payah cakap banyaklah lagi bagus..
2 tahun baru dapat phd cakap berdegar degar
kasihan pada pelajarnya jadi bodohan beliau
3 stooges yang memperlekehkan usaha ulama lain
juanda, rozaimi, dan maza ketiga tiga dari majlis mufti perlis
hujah dangkal bangang rozaimi yang sangat sibuk mencampuri urusan politik antarabangsa ssedangkan dia hanyalah lantikan umno. mana lantikan umno hanya akan mengkritik mengfitnah dan bersama mereka adalah watak pan. rozaimi sepatutnya berlawan dengan mad awang yang fasih berbahasa inggeris. rozaimi pegawai umno tak payahlah berhujah dengan bodoh jika tak tahu sebagaimana fathul beri beri yang sudah mendiamkan diri. berhujah seperti sulaiman yang mengatakan jihad tidak ada dalam islam. perangai rozaimi hanya mencari nama supaya nampak hebat. melaungkan bersedia berjumpa presiden pas nak buat apa sedangkan dari awal hanya mencari nama dan publisiti murahan. mana tahu akan dibayar lebih jika nama meledak dengan mengutarakn pandangan pandangan negatif. tumpukan kepada umno sudahlah kalau nak elok lagi masuklah pan lagi elok dengan perangai rozaimi yang bercakap seekor tanpa henti. tidak ada orang yang nak dengar ulasannya selain mencari publisiri murahan. sebagai pegawai umno tumpu pada upsi sudah lagipun hanya satu je phd bukan politik pun layak nak bercakap pasal politik. duduk diam diam di upsi dah lah tak payah cakap lagi nampak bodoh kalau cakap sah bodoh.
3:09 PG | 0 comments | Read More

rozaimi tak payah cari glomour tumpu pada umno atau pan lagi baik

Written By FZT on 13 Januari, 2017 | 10:53 PG

rozaimi yang tiba tiba popular kerana syiah, phd dalam hadith kononnya atau hanya dibeli??? rozaimi hanya mencari publisiti murahan dengan melemparkan pelbagai fitnah kepada presiden pas, akhirnya kononya atas nasihat rakan pas yang bersahabat dengan nya dia bersedia berdialog terbuka dengan presiden pas. orang yang mengfitnah menjuarai isu syiah akhirnya mencari lagi glamour untuk berdialog dengan presiden pas, ianya hanya untuk mendapatkan dana dari umno atau menerima imbuhan dari geng geng pan yang sudah menikus bila maza dan juanda sudah terhilang tiba tiba selepas dikecam kerana menipu dan mengfitnah. maza yang sentiasa bodoh dan bangang akhirnya akan dipecat dari perlis kerana membuat pelbagai kenyataan bangang. juanda yang sedang menikmati wang gaji sebagai adun dan bakal menjadi km jika dipilih. dan orang paling gembira bila juanda menjadi km ialah kawan karutnya one g dan tukartiub yang tidur dengan anjing.
Image result for dr rozaini phd hadith
pakar penjual hadith???
rozaimmi duk diam diam dahlah dalam bilik sebagai pegawai kerajaan lantikan umno. rozaini yang tiba tiba popular kerana bercakap pasal syiah dan persidangan di iran.  rozaimi bersemuka dengan mad awang dan gani dulu lagi baik atau berjumpa jamil khir paling baik mana tau dapat pangkat lagi. rozaini yang sibuk mengampu membodek akan melemparkan fitnah kepada sesiapa saja sekarang demi nama dan populariti. rozaimi bersemuka dengan alhusyen pan atau dengan mad sabu yang pernah ke persidangan di iran, baru kenal dunia rozaimi cuba berlagak wira dan bercakap siang dan malam tanpa henti. banyak lagi hadith perlu dihafal, setakat dapat phd satu point dari 100 peratus yang ada dalam dunia. rozaimi patut belajar lagi sebelum cakap banyak dan bodoh. rozaini perlu mengangkat diri untuk mendapat jawatan. kenaikan pangkat jika dapat bersemuka dengan presiden pas, inilah tujuan sebenar rozaini untuk bersemuka dengan presiden pas, rozaimi yang melemparkan fitnah dulu sebelum mendapatkan penjelasan. lempar selepas tu bersetuju bersemuka dengan presiden pas, sebelum menghukum jumpa dulu dapatkan penjelasan tapi hadith yang dihafal oleh rozaimi hanya untuk orang lain bukan dia sendiri. itulah hebatnya rozaimi. phd yang dibeli???
10:53 PG | 2 comments | Read More

mso balik dari sempadan turki terus melemparkan fitnah

mso yang masih menyimpan nota baju petak petak yang mahu diterbitkan akhirnya mendiamkan diri sebab sudah berbaik baik dengan husam., bergelak sakan bergelak ketawa bersama sama melancong ke luar negara atas biayai husam. huse huse yang tidak berani menyahut cabaran yang dilontarkan sendiri, hantar surat menunjukkan kuasa 10 15 namun huse yang menghantar che berahim sarban besar bakul pun masih tidak berani nak memberikan tarikh debat. apakah huse masih belum percaya translate yang dibuat oleh mad awang dan one g. huse terus berdolak dalik dengan menghantar che berahim lepas tu menghantar budak 3 suku untuk berbincang. bila ditanya bila tarikh, budak 3 suku ketua pan kelantan menjawab kena tanya dato huse dato huse sibuk sangat sampaikan tak ada masa nak berdebat. che berahim yang menjadi timbalan pan kelantan pun tak berani nak bagi tarikh.
Image result for mohd sayuti omar
barua balaci pengfitnah yang hebat
mso yang sedang mengalami proses monopause dan sedang menjalinkan kerjasama fitnah dengan huse kepada pas, mso tak kisah apa benda yang dia tulis betul atau tidak yang penting ada bayaran dan buku nya laku dijual. mso yang bergaduh dengan  huse pasal kambing jamnapari yang tidak diberikan pawah dengan mso. mso yang pernah mendapat habuan semasa menerbitkan siasah. mso meneruskan fitnah dengan mengfitnah harakah lidah rasmi pas pula. selepas gagal memohon wang dari kerajaan pas kelantan, mso masuki era baru bersama pan, berita gembira untuk mso untuk menulis fitnah dibiayai oleh pan. segala tulisan akan dibayar sebagaimana mso mengfitnah kerajaan kedah dibawah ustaz azizan. mso menulis dan dibeli oleh pkr. itulah yang paling utama. mso paling gembira jika mahathir pun membeli buku dia. selepas ini mso akan diamkan sekejap dan kembali menulis bila wang dalam poket kurang kembali menjadi habuk. fitnah mso kepada pas tak akan berakhir, seluruh hidupnya akan digunakan untuk mengfitnah pas.
1:18 PG | 0 comments | Read More

husam musa bacul dan penakut .. pemimpin pan biasalah

Written By FZT on 12 Januari, 2017 | 12:12 PTG

cabaran debat husam musa terus berdolak dalik. husam berlindung dibalik ketua pemuda pan kelantan yang 3 suku. nampaknya husam berseorangan kerana menyangka che berahim dan one rahim akan bersama samanya mempertahankan kenyataan bangangnya. cabaran husam nampaknya ajak ajak ayam. sebenarnya BAIAH diterjemah dari bahasa malaysia ke bahasa malaysia atau bahasa arab kepada bahasa melayu, husam mengharapkan mad awang dan one g yang menterjemahkan bahasa arab yang mana one g sendiri fail bahasa arab. mad awang yang fasih berbahasa inggeris tak akan dapat menterjemahkan dengan baik BAIAH. oleh sebab mad awang dan one g kedua duanya adalah fail dalam bahasa arab bermakna terjemahan arabnya sama dengan mufti perlis alwaktu maza. mad awang sudah menterjemahkan baiah sebagai sumpah seranah bukannya baiah. one g menterjemahkan BAIAH sebagai akur janji biasa yang mana boleh dilanggar walaupun dibaca dihadapan sesiapa pun. kedua dua walaun ini tak pernah bertanding so tiada masalah buat mereka yang menjadi masalah husam dan sekutu celaka mereka termasuk hanipa mariah arak, kolid semak, hatta, kamarudin jeff, mad sabu saalahudin nizar.

husam tak payah hantar sham agaz dan jeming husam yang mana tidak pandai etika mesyuarat. bila ditanya selalu akan jawab kena tanya dato huse kena tanyo dato huse. akhirnya. walaupun dato huse yang berkuasa 10 dan 15  namun masih ketakutan. akhirnya terpaksa menjual nama usop qordawi. biasalah pan akan berlindung disebalik nama usop atas cadangan mad awang dan gani yang mana masih gagal menjadi naib presiden kuis walaupun sudah memohon berjuta kali. mad awang peringkat kerusi panas sudah kalah teruk. bagaimana nak menempatkan diri dalam kelompok pemilihan terakhir. terjemahan geng dato huse tersasar jauh sebagaimana bacaan dato huse yang bersalahan. che berahim pun boleh terjemah susah nak bawak apa ke middle east. faham ke dato huse dgn dato nasrudin nak berdebat bahasa melayu depan usop. kalau usop santorian maybe boleh faham. huse tak payah cari alase lagi. kalau bacul dan penakut tak payah nak war warkan dalam alam maya. memalukan pan yang tiada apa apa selain menjadi penyembah kafir.
surat dato nasrudin
12:12 PTG | 0 comments | Read More

tanjung datu kosong ... pan mencalonkan mad sabu bertanding

Written By FZT on 11 Januari, 2017 | 9:33 PTG

pan sudah mengadakan mesyuarat meminta pkr membenarkan pan bertanding di tanjung datu. kerusi dun sarawak yang kosong apabila ketua menteri adenan satem meninggal dunia. seluruh pemimpin pan sudah membuat keputusan mencalonkan presiden mereka pan sebagai calon yang dikatakan sangat hebat. jika pakatan menolak mad sabu, pan mencalonkan salahdin yang akan membuat eksperimen yang mana diwar warkan oleh pengarah komunikasi. kolid semak yang banyak melakukan kajian bersama zul gila mengkaji mengatakan bahawa pengaruh pan sedang menaik disarawak dengan kemasukan husam musa yang berkuasa 15 dan 10 anugerah one rahim.

Image result for mat sabu
calon pan CALON SURE KALAH 
pan siap sedia melanggar pkr jika pkr berdegil. pengarah komunikasi pan bersama pengarah strategi dan ketua pemuda pan yang tak ada hala tujuan sudah menepuk meja bila yang lain enggan bersetuju mencalonkan mad sabu. mad sabu sudah bersetuju untuk bertanding sebelum pru ke 14 berlaku. yang lain masih mahu mengadakan perbincangan dengan dap kafir dan pkr dan bersatu. apakah bersatu juga akan mencalonkan calon mereka yang pasti kalah sebagaimana mad sabu. apakah nenek dan janda party kroni akan melibas pan dari melakukan hijack di sarawak. kemungkinan besar pan akan menaja calon bebas jika mad sabu tidak dicalonkan sebagai calon sure kalah kalau bertanding.
9:33 PTG | 1 comments | Read More

pan tidak perlu masuk bertanding pru ke 14

pakatan harapan tidak mahu pan bertanding dalam pru ke 14, ke semua kawasan mana tuntutan pan tidak akan dilayan oleh pakatan. pan tiada kekuatan langsung diseluruh malaysia, walaupun one rahim mahu menjadi tmb bersama mb husam yang duk dicanangkan diseluruh kelantan. husam bermimpi dan sudah membeli beberapa kot baru di turki untuk bergaya dihari perlantikan. pkr sudah tahu bahawa pan akan bertanding dikawasan mereka dan pkr sudah pasti akan menolak pan yang mereka sendiri faham bahawa pan tiada kekuatan dimana mana. pan hanya party barua dan balaci untuk mereka. oleh itu suara suara menyuarakan pan dibubarkan sedang bertebaran dan dipersetujui oleh ramai penyokong pembangkang. ketua pemuda pan kelantan paling beremosi kerana jika dibubarkan atau bergabung dengan pkr pasti dia akan kehilangan jawatan itu.pemuda pan dari atas sampai ke bawah sah sah tolol sebagaimana boleh diikuti ucapan ucapan bangang mereka termasuk faiz yang menghina agong solat. ditakdirkan dah pan memang party yang dilahirkan menjadi barua dan balaci dan melemparkan fitnah kepada sesiapa saja.

sua pkr nuar tahir tak perlu buat apa apa amarang kepada mana mana party dalam pakatan kerana pan tidak akan dibenarkan bertanding dimana mana kerana tiada kekuatan. dengan sumber kewangan yang tidak ada langsung menyebabkan hutang menggunung. hutang mazlan aliman tidak terbayar menyebabkan mazlan aliman di istiharkan muflis kerana mengfitnah. pan tiada apa apa selain menjadi penyembah tegar kafir. pengarah komunikasi kolid semak pun tidak layak lagi bertanding di shah alam. nuar tahir mad sabu dan salahudin sendiri tidak mampu untuk bertanding dan menang. mad sabu calon PASTI KALAH jika bertanding hatta dengan nenek sekalipun. kalau budak tak cukup umur pun pasti mad sabu akan kalah, salahudin calon mb angan angan dijohor CALON PASTI KALAH DAN HILANG DEPOSIT. pan tiada kekuatan grassroot yang mana cuba dicari dalam pakatan yang mana dalam pakatan sendiri pun tidak ada dan wujud. oleh itu pan bersuara garang untuk diberikan kerusi.
10:31 PG | 1 comments | Read More

pan party barua dan balaci generasi kedua

Written By FZT on 10 Januari, 2017 | 11:37 PG

pan yang dipimpin oleh mad sabu adalah party generasi kedua menjadi barua dan balaci kepada kafir. sebagai party generasi kedua penyembah kafir pan akan memperbanyakkan lagi fitnah kepada pas dan seluruh perjuang islam dimalaysia, che berahim dengan one rahim ditambah dengan husam yang sedang ketawa gembira melancong diluar negara pasti akan menambah fitnah kepada kerajaan kelantan bila husam balik dari bergembira. husam membawa balaci tegarnya yang sudah kembali kepangkuan dan berpisah sejak bau kambing hilang. pelbagai tulisan fitnah akan di muatkan dalam blog sekembali dari melancong dan membawa idea idea fresh untuk meneruskan fitnah kepada kerajaan kelantan. mad sabu yang sedang sibuk melancong disabah juga akan membawa balik idea idea baru untuk mengfitnah pas. mad sabu hanya pergi bergelak sakan hanya untuk menandatangi perjanjian pakatan bukannya mencari apa masalah rakyat sabah. sekadar menjadi presiden sementara party barua dan balaci dap. selepas ini mad sabu akan tamat riwayat dalam politik dan tak akan timbul lagi selepas pru ke 14 kerana kesemua pemimpin pan sure kalah teruk dan tidak lagi akan bergelar yb adun yb mp dan akan menerima pencen laknat.
Image result for che ibrahim pan kelantan
bekas kodi yang kaki fitnah selepas dipecat
fitnah=pan
raja kroin yang dikatakan difitnah oleh blogger bising sangat. raja kroing sudah biasa fitnah orang lain apa salah difitnah. sama macam saifudin mengfitnah kolid berahim pasti difitnah bukan menjadi masalah untuk difitnah. pan dan pkr dan dap jugak sama kaki fitnah tidak sepatutnya melalak dan menyalak bila difitnah. bagaimana blogger alhussyen yang kaki fitnah bila difitnah bising sangat. kalau dah biasa fitnah orang lain sepatut diam je kena fitnah. alhusyen yang semakin galak menabur fitnah siang malam sepatutnya duk diam cARI IDEA  nak fitnah lagi bukan bising orang lain pulak menabur fitnah, ahusyen nak sama kan orang lain dengan dia kaki fitnah dan penyembah tegar kafir perak.
11:37 PG | 4 comments | Read More

che berahim pan kelantan tengah mabuk jack danial

Written By FZT on 09 Januari, 2017 | 5:29 PTG

che berahim pan salah seorang penyokong dap kafir dikelantan. pan dibawah che berahim yang sedang mabuk kerana sokongan dap kafir akhirnya berjaya membodohkan husam bersama one rahim. che brahaim yang banyak berceramah dan mengutuk dan mengfitnah pas kelantan semakin mabuk bila menafikan bahawa pan sedang bekerjasama dengan umno untuk menjatuhkan kerajaan islam pas kelantan.  DASAR PArty pan adalah sosialis dan tidak ada kena mengena dengan islam generasi mana mana pun. dasar pan adalah koomunis soosialis kafir dan sewaktu dengannya. mad awang hanya pembaca doa dalam pan bersama gani. mad sabu membawa agenda menyembah kafir dipersetujui oleh mariah yang marah kerana cukai arak terlalu tinggi menyebabkan kafir tak dapat minum arak, jika pan memerintah malaysia pasti mariah akan mengusulkan agak Carlberg di shah alam di adakan cawangan dikota raja dan seluruh malaysia termasuk kelantan demi memastikan arak terus murah di malaysia. one rahim pasti akan bersetuju.
Image result for che ibrahim pan kelantan
umno dan pan bersatu dikelantan
che brahim menafikan bhawa party pan nak bekerjasama dengan umno untuk menjatuhkan kerajaan pas kelantan. che berahim sudah mengaturkan beberapa pertemuan dengan umno kelantan dan memohon banyak bantuan agar pan kelantan dapat hidup. melalui ketua pemuda pan kelantan yang banyak menyalak dari bercakap diadakan rancangan namun tidak mendapat sambutan menyebabkan ketua pemuda pan kelantan cakap besar dalam beberapa siri video rakaman syok sendiri. ketua pemuda pan kelantan yang berjanji nak membayar sewa dikrai nampak tak akan ditunaikan kerana pan sudah kering kontang. jalan terakhir adalah menyembah UMNO dikelantan. che berahim bersama one rahim sudah beberapa kali bertemu dengan pemimpin umno kelantan untuk kelangsungan hidup pan dikelantan. kehidupan mewah pan kelantan sudah lama berakhir walaupun bangunan pas salor husam sudah jual seluruhnya. husam nampaknya tak lagi mengadakan kuliah jumaat kerana kekurangan pendengar walaupun mula ramai termasuk ketua pemuda pan kelantan. akhirnya husam memberhentikan kuliah kerana kekurangan dan terus mendapat malu jika meneruskan kuliah bangang setiap jumaat.
5:29 PTG | 2 comments | Read More

jangan undi mariah dikota raja.. UNDI mariah bermakna undi kafir

Written By FZT on 08 Januari, 2017 | 7:12 PTG

mariah dalam ceramahnya mengatakan bahawa jika sesiapa mengundi dia dalam pru ke 14 yang akan datang adalah membazir saja. sesiapa yang mengundi mariah adalah mengundi kafir. mariah tak akan bersetuju dengan hukum islam, segala undi yang diberikan oleh orang islam pasti rugi jika mariah bertanding dikota raja. kawasan kota raja yang dirompak dan dicuri oleh mariah pan. sebagai pencuri dan perompak wanita tunggal pan mariah cuba menarik perhatian. ceramah mariah penuh auta dan fitnah. segala cakap mariah adalah membela kafir dari islam. mariah tak akan bersetuju untuk mengundi ruu355. JIKA SESIAPA MENGUNDI mariah pan DI KOTA RAJA BERMAKNA PENGUNDI AKAN MENGUNDI KAFIR UNTUK MENENTANG ISLAM. perlembagaan pan adalah untuk memastikan islam terus dilongkangkan. segala undi kepada mariah pan adalah menjayakan agenda kafir dimalaysia. pan yang ditubuhkan menjadi anjing kepada dap kafir dan parlimen kota raja di wakili oleh mariah adalah yang akan mengundi menolak undang undang islam yang akan dibentangkan pada mac 2017.
Image result for mariah kota raja
mariah buat pekak badak sebab pan memang kuali
UNDI mariah bermakna undi kafir 
pan party mariah yang bertindak keluar kerana kalah teruk dalam pemilihan bersama izham menibai wang pas untuk bermwah mewah. akhirnya pan akan bertanding di kawasan yang mana hanya 40 kerusi yang akan dipertandingkan. JANGAN UNDI pan kerana pan akan membawa suara kafir dari suara rakyat islam, JANGAN LUPA mariah pan sudah berjuta kali membela kafir. mariah meminta cukai ARAK DITURUNKAN KERANA KAFIR NAK MINUM SELEPAS ini mariah akan meminta cukai no ekor diturunkan kerana kafir nak membelinya. mariah akan buat apa saja demi tuan mereka dap kafir., SEGALA UNDI KEPADA mariah dikota raja akan digunakan untuk membela kafir. mana mana islam yang ada dalam parlimen kota raja akan menerima nasib buruk jika memilih mariah lagi diwaktu masa akan datang. selepas melanggar baiah mariah dilihat lebih selesa membela KAFIR dari islam dan sebab itu dia keluar dari pas dan mencuri dan merompak parlimen pas. PASTIKAN mariah pan kalah dikota raja. UNDI mariah bermakna kafir akan bersenang lenang. satu undi kepada  mariah pan bermakna satu undi membela kafir.
7:12 PTG | 2 comments | Read More

zulhasmi peguam pakai buang


zulhasmi seekor makhluk yang sudah masuk dap kafir dan sekarang menikmati dedak dari kafir dap. sebagai anjing belaan dap kafir zulhasmi akan menyalak mana mana orang yang mempertikaikan dap kafir. polisi kafir membela beberapa ekor makhluk yang dikatakan peguam tapi lembu lebih dari lembu. lihat bagaimana peguam bernama zaid berahim yang menulis tanpa henti dan masih dalam keadaan jack daniel setiap malam sebagai peguam karut sepanjang zaman pernah ada dimalaysia. peguam karut seperti zulhasmi almakanan kafir, faiz fadhil ahli pan yang berucap dalam konvokesyen pan bergaduh dengan pengerusi. siti kasim yang bangang. hanipa mydin yang hanyut ke laut. kesemua peguam karut yang ada dimalaysia. zulhasmi sekarang menikmati dedak dap kafir dengan menjadi peguam projek perumahan dap kafir selepas gagal menjawat jawatan di glc penang walaupun sudah menjadi anjing dap kafir. walaupun pakai kot setiap hari namun sebagai penyembah kafir yang tegar zulhasmi almakanan tidak dilantik ke jawatan kerana sangat bodoh.
pemakan dedak bernama zulhasmi al makanan kafir

dap kafir berjaya membeli sua pkr dengan harga paling murah, zulhasmi almakanan tidak dilantik kasihan walaupun menyalak pas siang dan malam. sebodoh mad sabu dan mujahil pun dilantik dan diberi gaji. menjadi ahli party dap namun zulhasmi almakanan tidak pernah kes besar hanyalah peguam yang tak hebat berdebat selain bodoh dan bangang bila berhujah. perangai zulhasmi sama macam tulangbesi yang mana bila tak dapat jawatan ia akan mengaruk dan mengamuk sebagaimana biasa. ia akan diam bila diberi tulang. dap kafir sudah tahu perangai ahli dan penyokong pan. bila diberi tulang pasti anjing ini akan diam. zulhasmi akan menyalak bila pas mempersoalkan dewa kafir mereka. kebodohan mereka mempertahankan dap kafir apa saja kenyataan tindakan kafir dap akan dibela oleh anjing anjing belaan yang sedang menikmati habuan walaupun secuit kuku kaki. zulhasmi menikmati dedak kafir dengan mudah bila sudah mendaftar sebagai ahli dap kafir namun peguam bodoh macam zulhasmi tak akan dipandang langsung kecuali untuk membela dap kafir. sewaktu dalam pas zulhasmi sudah mengamalkan perangai sebagai penyembah kafir dap lebih dari islam.  ahli umno yang dihantar masuk kedalam pas namun gagal menjawat jawatan penting dan kalah akhirnya membawa diri sebagai anjing belaan dap kafir.
7:42 PG | 0 comments | Read More

pertahankan kerajaan islam kelantan walaupun 10 penjuru

Written By FZT on 07 Januari, 2017 | 4:02 PTG

nampaknya pas kelantan sudah menetapkan bahawa mereka akan mempertahankan kerajaan islam kelantan dengan apa saja ugutan dan ancaman pan. pan hanyalah anjing yang hanya tahu menyalak sepanjang malam dan sepanjang siang. pan tak ada apa apa kekuatan selain mempunyai seekor ketua pemuda yang mengfitnah kerajaan pas kelantan. naik hilux gi mari ambik video kononnya datang untuk menolong sebaagaiman datangnya salahudin. dimana hilangnya mad sabu syiah yang tak hilang sejak menyatakan pendirian menyokong syiah iran. pan nampaknya kehilangan mad sabu diwaktu husam sedang bersukaria di syria dan tak mustahil akan menambah cawangan baru selepas baiah yang dilanggarnya. husam bergelak betawa sakan bersama mso kononnya ke syria. semua pemimpin pan gila sangat buat video sekarang dimana saja mereka berada. sampaikan masuk tandas pun buat video. itulah kegilaan pemimpin dan ahli dan penyokong pan yang sangat tolol.
Image may contain: outdoor
kekuatan pan yang TOLOL
pkr perlu nyatakan pendirian mula sekarang bukan berdolak dalik sebagaimana PEMAKAN DEDAK saifudin nasution yang sudah menjadi walaun dap kafir penang. dengan perlantikan permakan dedak itu saifudin nasution akan menjual pkr seluruhnya dengan kuasa sebagai sua pkr. cuma yang tak laku laku adalah pondan tua nuar tahir yang menafikan segala gala kata kata perwakilan bangang pan dalam konvensyen. pan tak laku dimata dap kafir. kerana pemimpin utama pan gagal menarik minat dap kafir untuk memberikan lagi dedak kepada pan. pan hanya layak menjadi PENYAPU KEPADA dap kafir. pan hanya layak membuat kenyataan MENGHINA agong itulah yang selayak buat penyokong dan ahli pan yang dibela oleh blogger tolol yang bersependapat dengan faiz bengong. sibuk sangat buat kenyataan tolol. biasalah pemimpin pan anggap mereka saja betul. orang lain salah. kecuali dap kafir mereka akan pertahankan walaupun kafir akan menyerang islam., celaka pan pasti akan bangun membela sebagaimana blogger bodoh mempertahankan faiz pan yang menghina agong solat.
4:02 PTG | 0 comments | Read More

salahudin pan bertandinglah di dun cempaka kalau berani... kalau setakat sembang kosong buat apa

Written By FZT on 06 Januari, 2017 | 8:25 PTG

salahudin diantara calon calon pemimpin pan yang boleh dikategorikan SEMESTINYA KALAH kalau bertanding dimana mana pun. tidak mempunyai kekuatan grossroot sebagaimana bercakap besarnya. bertanding dikubang kerian atas ehsan pas kelantan namun bercakap besar nak jadi mb johor pada pru ke 13 yang lalu. lalu dia bertanding di johor akhirnya mampus tertungging. salahudin yang kalah di parlimen pulai dan dun nusajaya menyaksikan salahudin antara pemimpin pan yang tak akan menang walaupun bertanding dikawasan selamat.  oleh kerana dikatakan akan dilantik menjadi mb johor jika pakatan menang waktu itu akhirnya salahudin diistiharkan kalah teruk. dan sekarang oleh kerana salahudin bersama greencock blogger barua sepatutnya menerima ancaman iskandar supaya bertanding di dun cempaka dan kemungkinana pan boleh menjadi mb selangor. salahudin mungkin boleh bertanding di parlimen pulai sebagaimana nenek bangang bertanding di selangor dan penang. akhirnya nenek bini nuar braham makan gaji buta kerana hanya tahu kesana kemari tanpa hala tujuan. walaupun dilantik menjadi ketua pembangang namun tak ada kesan kerana hanya menjadi mak turut kepada dap kafir.
Related image
CALON PASTI KALAH
mad sabu presiden pan yang akan kalah jugak jika bertanding dalam pan
salahudin tak payah bercakap besar istihar saja akan bertanding di dun cempaka dan parlimen pulai tanpa persetujuan pakatan pun biasanya salahudin dah biasa buat dalam pas, tak akan dalam pan salahudin akan menjadi pemimpin yang hebat. iskandar dah bagi ugutan pada pan dan pan sepatutnya meletakkan calon bukan calon sebagaimana sungai besar seekor walaun yang tak tahu hujung pangkal yang sudah berhenti menjadi ahli pan selepas kalah tertungging di sungai besar. salahudin dan mad sabu yang sepatutnya bertanding tak berani kerana sudah pasti tahu mereka akan kalah lebih teruk dari itu jika mereka dua ekor bertanding. mad sabu calon yang sememangnya akan kalah. di pru ke 14 pasti salahudin dan mad sabu mad awang akan bertanding namun yang pasti KALAH DALAM tangan. pan akan kalah semua kerusi walaupun cakap berdegor degor sebagaimana biasa. walaun walaun blogger pan akan menaikkan martabat salahudin dan mad sabu walaupun akan kalah dengan majoriti teruk. salahudin tak payah nak berkokok macam ayam jantan. jika nak buat experimen teruskan didun cempaka boleh lah tengok bagaimana pan boleh menang ke pan pasti akan kalah. jangan ingat pas takut dengan pan walaupun pan dikatakan kayaraya hasil sumbangan dana dap kafir yang mana sekarang dah nampak kepapakedanaan bila sua tak lagi mengadakan kenyataan akhbar dihotel hotel mewah. mad sabu sudah menghilangkan diri sejak peristiwa iran.
8:25 PTG | 1 comments | Read More

pkr bersiap sedia untuk dipecah belahkan oleh dap kafir

dap kafir mempunyai rancangan jangkapanjang untuk memastikan pkr pulak dipecah belahkan. pembelian pertama dilakukan dengan membeli sua pkr. pudin yang dikenali sebagai pakar fitnah dalam pkr dibeli dengan dedak oleh dap kafir penang. nuar braham dan family akan disepak keluar atau didiamkan selepas ini. nuar braham akan terus terperap dalam sel sungai buloh akibat mengikuti kebodohan dan kebangangan strategi rafizi. kalau nuar braham tak mengikut kerja kerja bodoh dan bangang rafizi hari ini nuar braham masih lagi berada diluar sel. dap kafir sudah nampak bahawa pkr perlu dijahanamkan dulu kerana hanya tinggal kuasa dap kafir saja yang kuat. pas berjaya dipecahkan dan cuba diganti dengan pan yang tak boleh pakai langsung. walaupun dah berusia setahun namun pan hanya tinggal nama saja. sebagai pengkhianat dan barua balaci yang taat kepada dap kafir pan masih gagal menyakinkan dap kafir bahawa mereka sudah berjaya menghapuskan pengaruh pas dalam politik malaysia walaupun saban hari wakil pan bercakap besar dan banyak.
perlantikan MACAI KEPADA dap kafir
setelah berjaya membeli madsabu and the geng
pudin seekor manusia yang tiada prinsip pernah bermusuhan dengan kolid berahim kerana ia menaburkan fitnah akhirnya didapati bersalah dan memohon maaf. pudin terpaksa menebalkan muka demi mengelak saman malu dari kolid berahim. kembali merajuk selepas rafizi menjadi sua pkr akhirnya ceria kembali selepas dilantik kembali kerana sudah tanda tanda mahu merajuk terus selepas kalah dalam pru ke 13. dengan kuasa sua pkr yang ada dan SUDAH DIBERI DEDAK OLEH DAP KAFIR PENANG ini bermakna pudin akan mudah diremote control dan segala cadangan dari dap kafir akan diterima oleh pkr bahalol. pkr sudah dibeli seluruhnya oleh dap dan mahathir. betapa cekapnya planning jangkapanjang guend end dan kit siang membeli sua pkr supaya pkr akan terus bersetuju dengan apa saja kata kata mereka. selepas pkr menafikan mahu mengadakan prk penang baru baru ini. yang pasti guend end sebelum kepenjara bersama rafizi mahu dap mengekalkan pengaruh dalam pkr selepas mahathir membeli azmin. pkr akan menjadi party baru yang menjadi anjing barua balaci dap selepas ini. one g akan bergembira sakan selepas ini.
4:18 PTG | 0 comments | Read More

zaid berahim nak bertanding dimana .. dun or parlimen ???? mamat karut sepanjang zaman

zaid berahim bekas ahli pkr bekas presiden party kita namun tak lama kerana zaid berahim tak mampu menanggung perbelanjaan besar untuk menaikkan nama party kita. sekarang zaid berahim menumpang di atas nama pan dan juga bersatu. zaid berahim belum berani nak bersuara hanya mengacah dan berharap pan atau bersatu menerima zaid untuk bertanding. zaid berahim mamat karut yang hanya tahu sawan siang dan malam. beli no ekor untuk kepentingan ekonomi malaysia. menentang ruu355 dengan kuat, apakah dap kafir akan mengofferkan kepada zaid atau dap kafir sudah tahu nasib bila menengahkan zaid berahim sebagai calon yang sudah pasti kalah tertungging. zaid berahim hanya tahu menyalak sepanjang masa tak ada hala tuju selain akan bertindak jika perlembagaan kafir malaysia dikatakan salah.
saif
SEEKOR LAGI BALACI DAN BARUA AKU
HAHAHAHHAAA
pan yang kekurangan calon dan hanya mahu bertanding 40 kawasan parlimen itu pun akan mengambil calon tangkap muat. mana mana calon adun dan mp banyak duit akan bertanding dimana mana saja. yang pasti ketua pemuda pan kelantan yang miskin yang pandai fitnah tidak akan bertanding dimana mana pun, yang bertanding hanya one rahim husam che berahim yang mana mempunyai duit. husam banyak duit pergi kesana kemari ke syria ke cina balik akan claim dengan kerajaan. pan yang tiada wang dan calon akan bersetuju jika zaid berahim nak bertanding tiket pan di kelantan dan yang pasti zaid berahim tak akan berani bertanding kerana sudah menyaman ruu355. apakah akan bertanding diselangor atau diperak dan mustahil akan bertanding di penang. mad sabu sendiri sudah confirm akan kalah bersama salahudin, mujahil pun akan kecundang diparit buntor walaupun dikatakan ada phd tipu. zul akan bertanding di selangor walaupun sudah pasti akan kalah. mariah kolid semak yang meracau dan mereng sepanjang masa akan kehilangan shah alam. zaid berahim pasti akan karut sepanjang masa selepas ini.
1:15 PG | 0 comments | Read More

mengapa pemimpin pan tidak dilantik ke jawatan penting dalam kerajaan penang????

Written By FZT on 05 Januari, 2017 | 1:11 PTG

dap kafir penang berjaya memecah belahkan pas dengan terkeluarnya sebahagian kecil pemimpin pas yang sujud dan rukuk kepada dap kafir. keluarnya mad sabu salahudin mariah hanipa kolid hatta zul nizar mujahil tidak dilantik ke jawatan dalam kerajaan penang kafir dap. apakah pan tidak ada yang layak atau hanya layak menjadi barua dan balaci mereka saja. pan hanya party longkang yang hanya wujud dan akan berakhir selepas pru ke 14. hajat dap kafir nak musnahkan pas nampaknya gagal samasekali kerana hanya 1 peratus saja ahli dan pemimpin pas yang keluar menjadi barua dan balaci mereka. usaha usaha dap kafir berterusan namun pan masih gagal untuk menyakinkan dap kafir apa yang mereka rancang selama ini. mad sabu berjanji separuh dari ahli pas akan keluar menyertai pan. akhirnya tak sampai 1% ahli pas yang keluar menyertai pan. pan tetap kuali yang tak laku walaupun dibuat promosi akhir tahun hanya rm2.00
tun-m
bersatu kayakan kroni
dosa dosa cikdet dibersihkan oleh pan gan
sua pkr dilantik menjadi jawatan penasihat strategik bukannya pan yang sepatutnya dilantik. husam yang dikatakan hebat dalam pemasaran jugak tidak dilantik. akhirnya husam bervacation ke luar negara bersama mso. husam mengambil langkah yang sama dengan yiddin dan najid bercuti diluar negara dalam keadaan kewangan negara tenat. bagaimana husam mendapat wang??? sedangkan dia sendiri mengaku nak makan garam dengan anak dia. dalam keadaan negara huru hara kerana  banjir jid bergelak sakan bermain golf.. apakah sua pan tak layah ??? apakah presiden pan tak layak hanya layak menjadi pembaca meter ? apakah penasihat umum pan tak layak menjawat jawatan itu sedangkan penasihat umum fasih berbahasa inggeris. apakah phd tak layak menjawat jawatan penasihat strategik dap kafir atau dap kafir ada planning yang paling hebat. DIVIDE PKR sebagaimana cuba dilakukan dalam pas dulu., jijah dan anak boleh dah berkira kira untuk talkin dikubur politik nuar braham yang sudah dilupakan oleh pan dan partynya sendiri pkr. nuar braham astala vista.
1:11 PTG | 0 comments | Read More

mengapa guend end tak lantik mad sabu atau pemimpin pan yang lain?????

Written By FZT on 04 Januari, 2017 | 10:04 PTG

party pan tidak mempunyai kredibiliti langsung., mad sabu tidak dihargai langsung walaupun diberikan jawatan pembaca meter air dipenang namun tidak dilantik ke jawatan yang lebih penting menjelang guend end kedalam sungai buluh kerana kesalahan membalun wang rakyat. pan hanyalah barua dan balaci tidak dipandang langsung oleh guend end. bekas mb perak yang bangang nizar jugak tidak dilantik walaupun telah memberikan tanah 999 tahun kepada dap kafir. tidak ada penghargaan langsung dari dap kafir kepada pan yang menjadi penyembah tegar mereka. pan sudah tidak berguna langsung, pemimpin mereka hanya tahap longkang. tulangfitnah pun tidak diberikan jawatan walaupun mendewakan guend end lebih dari sesiapa didunia ini, anjing pan tidak diberikan langsung jawatan walaupun sudah berjuta kali mengftnah pas. saifudin pkr yang banyak mengfitnah pas akhirnya diberikan jawatan selepas kelaparan diselangor kerana azmin tidak sebulu dengan saifudin.
Image result for pkr saifuddin nasution
saifudin bekas tong taik
guend end hanya mahu menggunakan saifudin untuk mengikat pkr dari terus menyanggah kenuyataan demi kenyataan dap kafir yang bangang. sebagai pekerja baru kepada dap kafir saifudin yang sudah sentiasa tunduk patuh sujud kepada dap kafir pasti akan menjalankan kerja kerja mengfitnah pas lebih kuat selepas ini. azmin pkr selangor perlu berhati hati kerana selepas ini dap kafir akan menggunakan sua pkr untuk menghentam azmin dan juga meminta sua pkr membalas jasanya selepas diberikan dedak. dap kafir berjaya menjinakkan pkr dengan menabur dedak kepada pemimpin pkr yang laparkan dedak. apa saja keputusan dap kafir dalam pakatan pasti dipersetujui oleh pkr dengan mudah selepas ini. blog zizah nenek pencen tidak akan lagi berani mencanggah kenyataan guend end atau kit siang. pan kekal menjadi barua dan balaci walaupun tak dilantik dalam jawatan apa apa dalam kerajaan kafir dap penang. kekal lah salahudin sebagai penganggur walaupun berjawatan timbalan. saat akhir mad sabu sudah pun menjelma., mad sabu akan disepak keluar selepas ini begitu jugak mujahil. pkr sudah berjaya ditawan dan ditambat dan diberikan makan dedak oleh dap kafir. pasti blogger anjing greencock sisikafir alhusyen menyambut baik perlantikan sua pkr yang sangat bodoh dan bangang. 
10:04 PTG | 0 comments | Read More

kolid semak jangan bengong sangat

pengarah komunikasi party pan kolid semak yang digelar bluetooth man memaparkan lagi kebodohannya sebagai pemimpin pan. pas tak akan bekerjasama dengan pan, pan kena hadapi pas atau hadapi sesiapa saja kerana pan bukanlah jenis party yang ada ahli dan penyokong, pan hanya mahu menumpang jentera party sebagaimana pkr. pkr yang ada hanya menumpang hidup dengan party lain. pan hanya ada pengampu dan balaci. yang ada hanya depan pc yang mengagungkan kehebatan pemimpin pan, ceramah pan hanya dihadiri oleh ahli dan penyokong yang hanya dikuasa dengan kuasa 10 dan 15. kolid semak kena cari kekuatan sendiri bukannya hanya tahu bercakap sepanjang siang dan malam, kemajuan party makin teruk. pan dikelantan semakin merundum walaupun dengan kemasukan husam kuasa 10 dan juga dari pihak lain. kekuatan pan semakin malap diseluruh malaysia, kenyataan demi kenyataan pemimpin pan menambahkan kebencian rakyat kepada pan bukannya kepada umno.
pan setuju dengan dap kafir
kolid semak dan pemimpin pan seperti mad sabu salahudin hatta baiah raja korin husam sepatutnya kurangkan bercakap semakin banyak cakap semaking bangang. husam yang mula dikatakan hebat dalam dewan akhirnya digelar pak pandir dan luncai dalam dewan kerana tak mengikut undang undang dewan. sidang dun bukan kedai kopi yang ketua pemuda pan kelantan jeming assan yang duk lepak hari hari untuk melemparkan fitnah. janji jeming nampaknya terus terusan menipu bersama samm dan sham agaz yang sekala sekali timbul tenggelam buat kenyataan bengong bersama one rahim dan husam. kemasukan sham agaz tidak nampak apa apa impact selain menambah kebodohan dalam pan yang telah disahkan adalah barua dan balaci kafir dap. mereka tak akan berani langgar kerusi dap kafir kerana sebagai penyembah tegar kafir mad awang akan mengeluarkan fatwa mengharamkan pan melawan kafir dap.
hebatnya dewa pan
3 penjuru seluruh malaysia, apakah kolid semak pekak ke tuli. kolid semak tak perlu nak berangan angan lagi nak kekalkan shah alam selepas ini. mariah dipastikan akan kalah dikota raja, hanipa mydin disepang akan ditamatkan riwayatnya. hatta baiah boleh berkira nak berbini lain. husam disalor akan disalirkan masuk longkang. mampus dipokok sena akan dicari pokok sena yang baru. nizar selamat jalan changkat jering. aminohuda boleh berkira nak tamat riwayat sendiri atau meneruskan usaha bangangnya. raja korin diparlimen kuala terengganu dah boleh bawak hilux meronda ronda selepas dipencen kan awal, seekor pemimpin pan yang sangat tolol. syed azman dah tak perlu balik lagi ke batu buruk.  untuk bekas banduan isa saari sungkit dah boleh melupakan jawatan exco selepas ini bersama hasnol. mujahil akan dilempar masuk ke parit buntor. mad awang mad sabu salahudin confirm akan kalah dimana mana pun mereka bertanding hatta melawan nenek sekalipun.
12:51 PTG | 1 comments | Read More

dosa dosa mahathir dibersihkan oleh pan pkr dan dap kafir

sepanjang pemerintahan mahathir yang berraja dimata bersultan dihati mahathir melakukan pelbagai kekejaman kepada rakyat malaysia. anak anak dan kroninya terus kaya kalau bangkrap akan dibiayai kembali oleh kerajaan mahathir. mahathir yang dimaki hamun sepanjang malam oleh mad sabu kit siang guend end mujahil rafizi nurul izzah bangang akhirnya menjadi insan paling mulia dimata mereka yang tolol. mampuz yang banyak menerima elaun sekarang dari bersatu membersihkan segala kekotoran debu kezaliman dan kebobrokan. mahathir menjadi pejuang yang sangat dihormati oleh pembangang pembangang seperti mad sabu, rafizi, mujahil, mampus guane end kit siang. dap kafir yang berjuang untuk  menegakkan agama kafir mengangkat mahathir sebagai hero baru menggantikan nuar braham yang sedang merengkok dalam penjara sungai buloh akibat strategi bangang dan lembu rafizi.
HAJI MAMBRUK BERSAMA KRONI
raja korin sudah membela mahathir
mana suara mad awang
mampus setiap malam berceramah dengan mahathir kalau tidak dengan anak mahathir dan akan sentiasa memuji dan memuja mahathir sampai hilang semua dosa mahathir. proses pengampunan mahathir diteruskan oleh pan tolol yang akan mencari dimana dahan dan akar yang banyak wang. pan sebuah party miskin papa kedana keliru pengkhianat sentiasa akan mengangkat sesiapa saja yang membayar mereka asalkan pan dapat bernyawa walaupun sikit. pan akan memuja dan memuji sesiapa dapat berikan mereka bayaran. kalau tak mana mana akan dicabuli dihina di kutuk difitnah oleh pan. psm rakan mad sabu tidak pernah di terima masuk ke dalam pakatan walaupun masa dalam pas mad sabu berkata pemimpin pas tidak mahu menerima psm kerana sosialis dan apabila mad sabu menjadi presiden party barua, mad sabu tidak jugak mahu menerima psm sebagai rakan kongsi. betapa celakanya mad sabu bila bercakap menipu dan mengfitnah pas,

rozaimi bengong boleh join sekali membersihkan mahathir. rozime yang baru belajar mazhab nak gabungkan mazhab. belajar mandi wajid belum habis duk sibuk pasal politik. rozaimi tak payah tulis kalau bodoh kalau tulis sah sah lembu. rozaimi yang sibuk menayang phd hanya pandai tulis tesis yang hanya diupah untuk orang lain menaipnya, rozaimi manusia paling bodoh bercakap pasal politik nak berpolitik masuk politik tak payah jadi lembu dan anjing sebagaimana maza dan juanda yang telah hilang bila gagal mengfitnah. nak gabung mazhab ngaji phd satu kertas belum habis pun duk bising nak gabung mazhab. bodoh punya rozaimi.
12:46 PG | 0 comments | Read More

pan pengkhianat islam sejati

Written By FZT on 03 Januari, 2017 | 1:13 PTG

pan sebuah party yang ditubuhkan oleh manusia yang kecewa dan diguna pakai buang oleh kafir untuk menghancurkan islam. pan tak ada apa apa selain menyalak ke sana kemari bersama blogger mereka yang siang malam menabur fitnah. fitnah fitnah kepada pas semakin kuat oleh walaun walaun pan yang mana tak akan kisah kepada islam. yang penting pada pan adalah menghancurkan pas sebagaimana arahan tuan mereka iaitu kafir. jika kafir menyuruh apa apa fitnah pasti blogger pan akan memuat naik dan mendiamkan diri bila dijawab dan akan timbul kembali bila tuan kafirnya menyuruh mereka menyalak umat islam. dalam pkr pun sudah ramai yang mengambil fitrah pan iaitu mengfitnah siang dan malam. rafizi yang tak lama lagi akan masuk penjara atas mengfitnah juga siang malam mengfitnah pas. beri amaran kepada pas kononnya nak berkerjasama dengan umno. rafizi yang tali perut orang umno mana mungkin akan hidup bersama pembangkang. bagaimana nuar braham dan contoh terbaru adalah mahathir yang bercakap soal haram halal. mahathir sendiri pelopor penentang islam yang hebat.
Image may contain: 1 person, text
sama baju oren dengan pan
yang ni ada 123,000 ahli
pan ada sejuta ahli
pasti pan menng mudah jika makkal sakti bergabung dengan mereka
pkr tak payah berlagak sebagaimana pan yang tolol. pkr perlu buktikan mereka juga mempunyai jentera diperingkat bawah sebagaimana party lain. abdullah sani saifudin nasution rafizi nurul izzah perlu buktikan kali ini mereka ada jentera sendiri bukannya berdiri diatas jentera party lain. pan tak payah ceritalah, kalau diperak alkusyen dan beberapa blogger bengong tak pernah turun berkempen sebagaimana one g dengan dap. one g sendiri tak pernah turun berkempen sekadar bercakap dalam fb. menjual ubat siang malam. rakan karib juanda dan asri makti diperlis yang sudah diam membisu bila orang bertanya dia faham ke bahasa arab kerana semua orang tahu makti asri tak fasiih berbahasa arab sebagaimana fasihnya mad awang berbahasa inggeris sewaktu menyampaikan ucaptaama kepada syiah diiran.

pkr kena bersiap sedia untuk berhadapan 3 penjuru sebagaimana party lain, pan pasti akan berhadapan 3 penjuru sebagai pemain simpanan kafir dap sebagaimana pengakuan husam anak musa yang mengatakan pan adalah pemain kafir dan akan berjuang untuk kafir dengan kuasa 15 anugerah one rahim yang akan bertanding di kota bharu dan dun. hanya ketua pemuda pan tidak ada kerusi lagi kerana kegagalan membayar deposit. sebagai ketua kambing pan dikelantan, jeming kasaan gagal menaik taraf dirinya setanding ketua pemuda kafir dap. dia dilihat hanyalah barua. berjanji dengan manusia khemah sampai sekarang menghilangkan diri. nak adakan kepungan suk pun tak ada sambutan kasihan. cakap banyak tapi kerja tiada kasihan setakat sembang kosong. pan akan mengkhianat ISLAM dan rakyat malaysia jika diberi satu kerusi pun dimalaysia.
1:13 PTG | 2 comments | Read More

pergi haji tak mabrur kata mahathir disambut raja koring yang makan haram melanggar baiah

Written By FZT on 02 Januari, 2017 | 10:43 PG

selepas berjaya mengangkatkan nama sebagai barua dan balaci dap kafir, pan meningkatkan lagi taraf mereka sebagai barua dan balaci kepada mahathir yang menubuhkan party bersatu. ahli bersatu hanya tak sampai 55 orang pun pan sanggup julang, dosa mahathir selama berpuluh puluh tahun diampunkan dan disucikan oleh pejuang pan ahli dan pengikut mereka. dosa mahathir mencelakakan rakyat malaysia dengan pelbagai penswastaan yang menekan dan membebabkan rakyat menjadi bersih dan mensucikan bila join pan dap kafir. pan menjadi juara membersihkan dosa mahathir, apa kata kata yang keluar dari mulut mahathir dianggap keramat oleh pan dan mahpus omor. mahathir yang bercakap bab islam disambut dan dijulang oleh pan yang sedang lapar mencari dana wang untuk menampung aktiviti party yang semakin suram,

raja korin yang melanggar baiah tibatiba bercakap pasal islam sedangkan diri sendiri makan haram. sepatutnya raja korin mp kuala terengganu letak jawatan tak payah lah nak bercakap soal haram. mahathir yang nyanyuk pun diambil kira percakapannya. mahathir sudah luput tarikhnya. raja korin sepatutnya letak jawatan baru boleh bercakap halal haram. sekadar menjadi jurucakap mahathir tak ada makna adanya party pan. pan hanyalah barua dan balaci kepada mana mana party yang sanggup bayar lebih. pkr yang sudah mengurangkan bayaran janji akhirnya mahu dilanggar oleh pan. pkr hanya lauiji yang nak menyaman najid akhirnya menukar arah. bodohnya punya lapuiji. lapuiji sudah diangkat menjadi dewa akhir terkulai membuat report pada orang lain sekadar mengambil hati pengampu pan dia.

pan menjadi pengangkut najis mahathir dengan membela mahathir dimana saja dan apa saja kata kata nyanyuk mahathir. pan boleh hapuskan dosa sebagaimana paderi menghapuskan dosa manusia, tak caya tanya mujahil mujahil kata bunuh diri pun syahid. mad awang belum bukak kitab oren lagi pasti bila kitab oren dibuka mad awang pasti bersetuju dengan kata kata mujahil.mad awang tak kisah apa apa asalkan fulus masuk acount je. pan sudah menjadi party keliru cacamarba dan tiada pendirian adalah sifat utama. setiap hari pemimpin pan hanya tahu mengfitnah dan kelentong rakyat dan pengikut mereka yang bodoh tuli tolol dan bangang ssebagaimana alhusyen.
10:43 PG | 3 comments | Read More

happy new year ... semoga pan cepat mampus dan ruu355 dapat diluluskan dalam parlimen

Written By FZT on 01 Januari, 2017 | 11:12 PG

pakatan sulit cik det dan kit malang sudah dimenterikan. perjanjian belakang mati antara cikdet dan kit malang sudah berlangsung tanpa pengetahuan pakatan lain. pan pkr hanya di perbodohkan dan dibangangkan oleh cikdet dan kit malang. pan hanyalah balaci dan barua apa saja mengikut kata kata kafir, apa yang dilontarkan oleh kit siang pasti dipersetujui oleh mujahil dan mad sabu. selepas ini mad awang pengerusi ketua pengampu kafir sedunia akan mengeluarkan fatwa. apa saja kata kata kafir dap dipersetujui oleh pan dan pengikut bangang mereka. alhusyeen pasti setuju 100% kerana bagi dia kafir buat adalah yang terbaik. betapa bodoh dan bahalol nya alhusyen bekas sb umno bertanya kepada altakiri ke london bukan hantar surat saman, surat saman pun tak tahu patutlah kena saman atas kes fitnah, pan dan fitnah kembar yang tak dapat dipisahkan. kalau nak tengok kebodohan pan boleh lihat muka husam musa dalam dewan buat dewan undangan negeri macam kedai kopi salor. kalau pemimpin kuasa 10 pan begini ahlinya mesti tak akan cerdik macam alkusyen.
geng penolak hudud
hidup kafir
jika dap kafir berkuasa di putraja pasti banyak benda akan diubah oleh dap kafir. pan pasti bersetuju walaupun tiada kerusi dalam parlimen dan dun. nizar mujahil mariah saari hasnol hanipa kolid rozi mampus semua akan hilang wang pertaruhan dan pasti akan pencen selepas ini, mampus tak apalah dia banyak wang sekarang hasil menjadi anjing mahathr dan anaknya. yang menjadi masalahnya mad sabu hatta salahudin mujahil pasti tak dapat bermewah mewah lagi selepas ini. kenyataan akhbar pun sudah lama tidak dilakukan di hotel mewah sewaktu pan ditubuhkan. asmuni pasti akan reput diperak kerana tukangkempen hanya alkusyen dan bau kari yang hanya tahu menulis di alam maya dan mengfitnah bukan turun berkempen dikampung kampung, penulis upahan pan dikelantan dibawah jagaan husam pun hanya pandai menfitnah dalam bukunya dan melariskan. pkr sudah menempah 10 ribu unit untuk dibahagikan sebagai panduan menentang pas,
11:12 PG | 1 comments | Read More