FZT TWITTER

DENGARLAH RADIO PAS

tetamu

Total Pageviews

FZT

Foto saya
Bicara tentang apa saja menyanggah fitnah

Search This Blog

Memuatkan ...

husam kuasa 10 seekor penipu yang hebat

Written By FZT on 25 September, 2016 | 1:15 PG

husam seekor kuasa 10 yang diumumkan oleh one rahim badut. kuasa 10 husam adalah menipu ahli dan penyokong pan yang sangat bangang seperti alkusyen yongsukafir, sisikafir, dengan mengumumkan menyaman 1mdb namun akhirnya menarik diri dari menyaman. berita memalukan ini tidak disiarkan oleh WSJ. saman bangang yang dibuat oleh husam hanyalah lawak sebagaimana lawaknya one rahim yang mengumumkan husam kuasa 10 adun. hebatnya pan memiliki seekor adun yang mana boleh mengundi 10 kali dalam dewan undangan negeri. dengan penarikan saman ini menyebabkan saham husam makin merundum dan tertanam terus ke dalam tanah menunggu mampus. husam yang banyak mengumumkan kerja kerja bangangnya akan dibuat dikelantan pasti akan menemui kegagalan sebagaimana debu, jamnapari dan minyak cari gali yang akan digali menggunakan cangkul dan pemulas dan minyak husam pasti memancut keluar.

inilah kerja kerja bangang HUSAM
gimik husam semakin memakan diri sendiri
selepas ini perancangan husam pasti menemui kegagalan sebagaimana biasa
selepas ini pan dibawah husam akan hanya pandai bercakap besar selepas tu akan jadi bodoh dan bangang sebagaimana husam sekarang. dengan menyertai pan sebuah party barua dap kafir husam pasti akan menemui kegagalan yang makin teruk selepas ini. dengan melemparkan segala fitnah kepada kerajaan kelantan husam cuba berlagak hero namun hero husam tak sampai kemana pun. husam berbincang dengan mahathir betapa bodohnya dan bahalol husam berbincang dengan manusia pencen dan sudah sampai masa rehat dan bersara. namun dengan bodohnya husam sanggup dia berbincang dengan mahathir yang sudah tiada kuasa dan apa apa lagi. kasihan.
1:15 PG | 0 comments | Read More

kolid samad gila mereng dan merapu

Written By FZT on 22 September, 2016 | 9:36 PTG

pengarah komunikasi party pan kolid samad sudah hilang akal dan dikenal pasti gila kerana membuat kenyataan karut dan huru hara. belum bertanding sudah menyalahkan pas mereka kalah. sebagaimana yang diketahui oleh rakyat malaysia, pan akan hilang wang deposit dan kalah semua kerusi yang mereka tandingi walaupun kuasa 10 digunakan. kuasa 10 husam yang maha hebat tak akan menjamin kemenangan husam disalor dan juga parlimen kota bharu. husam tetap kalah walaupun gandaan 10 dikali sejuta. kolid semak yang makin semak sekarang sudah mengesahkan bahawa party pan akan tinggal dalam muzium selepas pru ke 14, mad sabu tidak ada tempat yang selamat untuk bertanding walaupun kawasan parlimen beruk sekalipun. dun kambing sekalipun mad sabu tidak akan menang walaupun dalam kuasa 100 peratus, seluruh pemimpin pan akan bertanding dun dan parlimen dan dikuasakan menjadi 100. undi pan tidak banyak diperolehi walaupun dikali dengan 100.
KETUA KOMUNIKASI pan PALING BANGANG DAN BAHALOL DALAM SEJARAH POLITIK MALAYSIA
TERLALU MABUK DENGAN KAWASAN SHAH ALAM YANG BANYAK SANGAT TERSEDUT UDARA CARLBERG
teknik dan tektik one rahim tidak laku dalam dunia demokrasi dan mungkin laku dalam mimpi pemimpin ahli dan penyokong bangang pan., ahli pan di kuasakan 10 selepas ini walaupun hanya ada 1000 orang paling ramai. SASARAN pan hanyalah untuk bertanding. KALAH SUDAH PASTI, menang memang mustahil. kolid semak penggal terakhir bercakap sebagai ahli parlimen yang cicuri dan dirompak. selepas ini akan pencen dan boleh meneruskan kerja bangangnya menjadi penjilat tegar dap bersama salahudin yang sedang memohon jawatan di glc penang setelah tamatnya perkhidmatan mad sabu diperbadanan air. pan sudah pasti akan lenyap dan sujud kepada kafir demi mencari sesuap nasi jika dap masih lagi menang dipenang.
9:36 PTG | 0 comments | Read More

pan = penipu, pelawak, pengkhianat pencuri dan segalanya keburukan ada pada party pan

Written By FZT on 21 September, 2016 | 5:23 PTG

party pan dibawah pimpinan mad sabu yang semakin mundur dan semakin habis kelentong demi menyelamatkan periuk nasi sendiri. mad sabu berharap agar dikekalkan setahun lagi dalam pan kerana husam bersama one rahim dan mujahil sedang merekacipta alasan mad sabu di terajang jatih dari kedudukan presiden. ketidak upayaan mad sabu memanggil mesyuarat pakatan sudah berbulan bulan dan semakin diungkit oleh penyokong pan yang sentiasa tolol dan percaya kepada tahyul dan hantu. ketua pemuda pan malaysia sangat bodoh bila hanya tahu tunduk bersetuju kepada kafir tony phua yang mahu menyelamatkan kerusi sendiri diselangor jika persempadanan baru spr berjaya dilaksanakan oleh umno. bahana pembahagian sempadan baru menyebabkan dap kafir dan pembangkang akan kalah teruk. dengan segala kemudahan yang ada menyebabkan dap kafir akan kehilangan menjadi kerajaan di penang. itulah yang ditakuti oleh dap kafir dan sebagai pengampu pembodek no satu kafir di penang pemuda pan yang sentiasa tunduk dan patuh pada kafir pasti akan setuju apa saja kata kata kafir dap.
img-20160728-wa0009
kolid semak sedang menasihatan dap kafir dan rakan sejawatn yang menjadi pengemis jawatan exco
pan akan kalah dimana saja mereka bertanding sekarang atau dimasa depan, dengan gadaan sepuluh ke seratus sekali pun dengan perkiraaan politik bangang one rahim husam pasti menjadi mb dalam mat jenin selama lamanya. pengistiharan tokoh pas masuk pan hanyalah kerja penipu pan dan menyebabkan sham ghaz atau budak angaz yang bodoh memilih menyertai pan kerana keupayaan menipu dalam menulis durian kunyit. berapa lama syam ghaz menulis fitnah kepada kerajaan pas kelantan namun bukti sham ghaz hanya dari tong sampah kitar semula, dan ini pernah dilakukan oleh kickdekolla bila bersama husam dulu, akhirnya kick terkick hilang di penjara. husam terpecat dari pas. one rahim akhirnya membodohkan dan membangkang penyokong dan ahli pan dengan kiraan matematik gandaan 10 terlebih sudah. pan tidak harus wujud dalam malaysia kerana ia menjelaskan betapa bangang pemimpin yang kalah tubuh party baru. party pan yang tidak ada nilai selain menjadi barua dan balaci dap kafir sahaja. usia tak lama kecuali salahudin mendarab angka menjadi 80000 mengikut perkiraan one rahim. pan merompak dan mencuri dan segala yang pan adalah hasil kerja jenayah. pan tidak akan mampu menongkat apa apa selain akan mampus ke dalam longkang.
5:23 PTG | 0 comments | Read More

pan melutut dengan dap kafir itulah yang sebaiknya

Written By FZT on 19 September, 2016 | 7:47 PTG

pan ditubuhkan kerana mahu menjamin kafir dap terus mendapat kerusi di dalam malaysia. salahudin antara pemimpin pan yang sudah menerima imbuhan besar jika dapat membawa ramai ahli pas masuk pan, namun sampai sekarang salahudin yang bercakap besar dalam majlis presiden dengan dap kafir gagal membuktikan bahawa mereka mempunyai ahli seramai lebih dari 10 ribu orang seluruh malaysia walaupun mad sabu dan nuar tahir sudah menyalak bahawa pan sudah mempunyai ahli seramai 100 ribu menjelang tamat tahun 2015. sehingga september 2016 walaupun dengan kemasukan husam musa yang berkuasa 10 ilham tolol one rahim ia tidak mendapat sambutan sebagaimana mimpi salahudin. di johor sendiri walaupun melarikan kerusi pas oleh amirol huda namun pan masih gagal mendapat impak positif selain menjadi liabiliti kepada party lain. dengan tertubuhnya bersatu nampaknya pan akan terus mundur dan mampus dengan lebih cepat.
larian gadaan 10 one rahim
matematik fail
kenyataan salahudin sama tolol dengan nuar tahir yang mana akan ada cawangan 1000 menjelang pru ke 14, betapa bangangnya kenyataan salahudin yang mana selama ini tak pernah bekerja untuk mendaftarkan ahli pan tapi menuntut jawatan sebagai senator dari kerajaan prk selangor. namun ia ditolak oleh pkr. pan dibawah saari sungkit menuntut jawatan exco walaupun dikatakan sebagai pengemis dan peminta sedekah. salahudin pasti sudah menerima pengetahuan yang jelas bahawa mereka tak akan tunduk kepada islam dan akan menjadi anjing kepada kafir. oleh sebab mahu menjadi anjing kepada kafir pan ditubuhkan oleh pasukan yang kalah teruk. akhirnya melantik mad sabu sebagai presiden sementara sebelum disepak keluar. mujahil sudah mengemukakan saranan bahawa pengerusi pan perlu ditukar jika mahu berjaya sebagaimana impian kafir dap.

nuar tahir sua pan berjaya menipu seluruh ahli pan, dengan mengemukakan cawangan dan kawasan palsu dan menggunakan nama orang yang sama dan bernombor ic palsu yang diubah suai supaya menampakkan betapa ramainya yang menyertai pan. pemalsuan nuar tahir pernah dibuat dalam pkr sampaikan pkr hampir diharamkan dan pan tak lama lagi akan diharamkan kerana pemalsuan ahli. tulangbesi@tulangfitnah sendiri menjadi ahli di 7 tempat berlainan dan menjadi jawatankuasa penaja pan di7 tempat cawangan berlainan. pan pasti tahu mereka akan kalah disemua dun dan parlimen.  penipuan pan sudah didedahkan oleh one rahim bahawa semua dalam GANDAAN 10. jika ahli pan sepuluh ribu bermakna seratus ribu digandakan. one rahim tahu tektik dan teknik nuar tahir untuk mengaburi mata pemimpin pan yang sangat tolol dan bodoh dan boleh digunakan oleh dap kafir atau sesiapa saja. salahudin pasti melutut dan menjilat,ludahnya sendiri.
7:47 PTG | 2 comments | Read More

ilmu matematik yang diajar oleh cikgu one rahim

Written By FZT on 18 September, 2016 | 11:56 PTG

kuasa 10. gandaan 10, seekor husam bersamaan dengan 10 orang adun hahahah .. patutlah kalu asal cikgu mesti bangang, sama bangang dengan cikgu tua ali diperak. kenapalah asal cikgu masuk pan mesti tolol dan bahalol. diperak duk merapu siang malam, maki ulama setiap waktu akhirnya cikgu dikelantan dikesan lebih tolol dari cikgu ali diperak. kalau mad maslan tolol yang ni lagi bahalol dan tongong terus. patutlah orang kata pan memang untuk manusia bangang sebagaimana bangangnya cikgu one rahim, di alam realiti one rahim buta buta membodohkan bekas sua politik tok guru yang sama sama jadi bodoh bangang kerana kenyataan one rahim. mad sabu yang dikatakan profesional pun akhirnya terikut sekali jadi lembu oleh one rahim. lembu yang cerdik dijadikan korban untuk hari raya namun lembu bangang di sembelih oleh one rahim dengan mudah dan tak lama lagi husam pula yang sudah diketahui sangat bodoh dan bangang.
KALAU MENGUNDI DALAM DEWAN PASTI pan akan menang jika membawa apa apa usul lembu
dan husam terikut kebodohan dan kebangangan one rahim yang dikatakan pas tak sir melepaskan husam
pas mana nak simpan husam yang sangat bahalol bila bercakap
siapa nak simpan husam bukan hebat apa apa selain merapu dan merepek
kalau pakai matemarik one rahim pasti pan boleh jadi kerajaan negeri ddngan memangi hanya 4 orang adun
dikali 10 bermakna 40 ahli dun pasti hudam jadi mb dalam mimpi jeninnya
elok sangatlah kehadiran cikgu pencen seperti mana cikgu one rahim cikgu ali diperak yang menulis tanpa fakta selain menulis fitnah kepada ulama. mad awang yang fasih berbahasa inggeris pun kena tapau sekali dengan cikgu one rahim yang membuat lawak bodoh dan tolol. kemuncak kebodohan pan dan sekutunya menjadi pan party bodoh dan bangang paling hebat muncul diabad akhir zaman dengan diikuti oleh ketua pemuda pan kelantan yang siang malam duk melalak dalam kebodohan. ketua pemuda pan yang dinasihati oleh budak 3 suku yang membuat cacian dan makian kepada isteri nama dan sokong ikut tajuk tak kira kafir dan islam yang penting tajuk kena dengan kepala bangangnya. elok sangatlah pan ambik ketua pemuda begitu.
11:56 PTG | 1 comments | Read More

tulangbesi seekor anjing yang paling setia

inilah kenyataan dari tulangbesi@tulangfitnah
inilah yang diajar oleh mad awang mad sabu gani samsudin kepada tulangbesi

MUNGKIN SELEPAS INI ANJING ANJING KAFIR DAP AKAN MENYALAK LAGI
MUNGKIN ALKUSYEN SETUJU DENGAN KENYATAAN TULANGBESI
DAN YG SEWAKTU DENGANNYA

BETAPA HEBATNYA PAN MELAHIRKAN SEEKOR ANJING SEPERTI TULANGBESI
12:37 PTG | 0 comments | Read More

kah kah kah akhirnya penyokong dan ahli pan kena TIPU OLEH one rahim

Written By FZT on 17 September, 2016 | 11:30 PG

nampaknya one rahim berjaya membangangkan dan menghanjingkan ahli pan yang sememangnya bangang dan bahalol. seorang husam bersamaan dengan sepuluh orang lain, hebat sangat ke husam sampaikan depu menjadi debu. kambing jamnapari menjadi anjing akhirnya. mso kembali menjadi anjing husam selepas bersama dalam pan. pan sudah mengumpul beberapa hamlau pencen untuk mengukuhkan kedudukan pan atau menpercepatkan mampusnya pan. one rahim membadutkan semua penyokong dan ahli pan.  sambutan pan rupanya hanya mengwar warkan tokoh tapi manusia pencen pencen saja. ahli pan dikali 10 rupanya sebab tu nampak ramai sangat. tapi tak lebih dari seribu dikali 10 atau 20 ikut lawak one rahim pasti menunjukkan ramainya ahli pan. nuar tahir pasti berbangga dengan kenyataan one rahim begini.

perhimpunan ni adalah untuk kutip derma kepada mazlan aliman rupanya. mazlan aliman sudah sampai tahap nak bangkrap dan ali juga sepatutnya dikutip mulai sekarang kalau tidak pasti diistiharkan bangkrap. dengan ada husam dan mad sabu yang mengkali ribuan pasti ahli pan menjadi sejuta menjelang akhir tahun. kasihan mad sabu dibodohkan oleh nuar tahir dan one rahim. sepuluh kali one rahim sebut depan pemimpin bengong mad sabu.
11:30 PG | 1 comments | Read More

HARI BERDUKA UNTUK JEMAAH ISLAM

Written By FZT on 16 September, 2016 | 11:13 PG

PERGINYA SEORANG MURABI. ALFATIHAH

Image result for HARON DIN
AL FATIHAH

16 SEPTEMBER 2016

PULANG MENEMUI PENCIPTANYA
11:13 PG | 0 comments | Read More

3 su politik Tok guru nik aziz masuk pan sebab nak jadi su bakal mb kelantan yang baru???

Written By FZT on 13 September, 2016 | 7:55 PTG

3 su mb kelantan join pan
bakal mb kelantan tersengeh gila
mb kelantan yang akan jadi gila selepas pru ke 14
kemasukan husam bakal mb kelantan yang dinobatkan selepas zaid berahim memberikan gelaran bakal mb kelantan dalam IMPIAN. husam berjaya meng pankan hampir sejuta ahli pas. dengan kekuatan 100 orang ahli pan bakal merealisasikan husam menjadi mb kelantan dalam angan angan. bekas exco kelantan selama 22 tahun yang bercita cita nak menjadi mb kelantan semasa dalam pas akhirnya dipecat kerana terlalu banyak bermimpi dari bekerja. sanggup menjadi balaci dap dan barua pkr demi jawatan. husam dikatakan damai dan tenang dalam pan. mso jamnapari sudah kembali. namun jawatan dalam pan masih samar. namun husam sudah mengimpikan jawatan mb kelantan walaupun pan sudah menyediakan nama lain sebagai mb kelantan jika mereka menang besar dlaam pru ke 28 nanti.

pan dalam misi mereka untuk membina tapak kukuh dikelantan walaupun dengan kemasukan one rahim dan husam dan juga ketua pemuda pan kelantan yang hanya tahu memekik dan melolong demi sesuap nasi. kalau nak thu hebat tak hebat pan bacalah yongsukakafir yang tak tahu ada cybertrooper pan selama ini dibayar. kasihan jadi balaci pan tapi tidak dibayar sebagaimana cybertropper yang ditubuhkan oleh hatta dan geng hawai 10 0. hatta guna tektik lama untuk mencari pengaruh dan publisiti namun masih gagal dan akan terus gagal. hatta baiah akan terus dimakan sumpah baiah walaupun mad awang sudah membersihkan segala dosa hatta dan gani sudin juga sudah boleh naik taraf memasuhkan segala dosa.
7:55 PTG | 0 comments | Read More

mad sabu gagal memanggil mesyarat majlis pakatan sebanyak 20 x

Written By FZT on 11 September, 2016 | 12:58 PTG

nampaknya pan akan tinggal dalam lipatan sejarah yang memalukan. pan yang dipinda nama bukan ditubuhkan secara sah oleh pemimpin bangang yang kalah dalam pemilihan pas, bagaimana IKATAN, bersatu pribumi, boleh mendaftar party tanpa sebarang masalah sedangkan pan hanya membeli party dari pajak gadai. pemimpin profesional yang dikatakan meninggalkan pas kerana sangat hebat sedangkan nak menubuhkan party pun tak pandai, bagaimana mereka nak menguruskan negara sedangkan pendaftaran party sendiri pun hanya pandai membeli saja dari party yang sudah berusia sezaman dengan party dinasour. apakah pemimpin pan hanya pandai bercakap besar dan berlagak hero dan penyokong bangang dan ahlinya hanya pak turut yang membuta tuli ikut apa saja kata pemimpin yang bahalol seperti kolid semak, mad sabu, mujahil yang berkelulusan pentadbiran bukannya dalam bidang ugama seperti yang didakwa oleh mujahil.

pan semakin hilang walaupun dengan kemasukan ketua jamnapari yang sedang sibuk melobi jawatan diperingkat pusat. pelbagai jawatan sudah diberikan namun jamnapari menolak kerana hairaki pentadbiran pan tidak boleh berfungsi hanya kerana ada jawatankuasa penaja saja. 3 tahun lagi pan akan bermesyuarat kali pertama dan memilih calon pemimpin baru walaupun ada ura ura akan melanjutkan pemilihan kepada 5 tahun sekali. mad sabu sedang berbincang dengan nuar tahir agar party pan mengadakan pemilihan 5 tahun sekali dengan presiden diberikan undi bonus kerana mad sabu tidak yakin tidak akan disepak keluar menjadi balaci dan barua saja sebagaimana cikgu ali sisikafir tulanganjing greencock dan sewaktu dengannya. mad sabu berseorangan dalam pan kerana ia tidak mempunyai pengikut setia sebagaimana mujahil yang ada seekor balaci bekerja untuk dap, fakaq alhitam.

mad sabu sudah gagal banyak kali memanggil mesyuarat namun pkr dan dap masih gagal bertemu dan bermesyuarat untuk menyatakan bahawa samada pakatan tiada harapan bersetuju menerima pribumi bersatu menyertai mereka dan juga permohonan psm untuk menyertai pakatan tiada harapan. mad sabu sudah menghantar surat memanggil mesyuarat namun dap dan pkr tidak melayan  panggilan pan. pan hanya barua dan balaci kepada pkr dan dap. jadi mereka tak memandang mad sabu dan pan sebagai rakan kongsi namun mereka hanya memandang pan hanyalah barua mereka, selepas ini apakah pan tidak akan wujud lagi selepas ini dengan adanya pribumi bersatu. bersatu sudah menyatakan akan mengadakan kerjasama dengan pas dan meninggalkan pan jauh kebelakang.
12:58 PTG | 0 comments | Read More

ahli pan semakin merosot dari 100 ribu yang dijanjikan oleh mad sabu hanya tinggal 200 orang

Written By FZT on 10 September, 2016 | 7:31 PTG

kemasukan ketua kambing jamnapari dikelantan tidak mampu mengubah scenario bahawa pan diterima oleh rakyat malaysia. kata kata ketua komunikasi pan kolid semak yang akan beri laluan kepada party pribumi menandakan bahawa ketandusan calon dan wang. pan tidak mampu bertanding lebih dari 10 kerusi parlimen dan 20 kerusi dun di mana mana negeri. di terengganu raja korin yang dikenali sebagai orang gila atas hilux hanya bertanding parlimen dan dun ladang. miqdad penceramah merapu dikedai kopi akan bertanding didun rhu rendang dan tidak mampu untuk bertanding di parlimen marang. walaupun pkr cuba memberikan sokongan namun miqdad yang diketahui sangat miskin waktu sekarang dan banyak berhutang menyebabkan pan dimarang semakin digeruni oleh budak budak kerana kemiskinan party tersebut. pan makin sepi walaupun ahlinya yang berjumlah 129 adalah jumlah yang terlalu ramai sampai setiap ceramah dAn forum yang dianjurkan untuk mengutip derma pru tidak memenuhi tabung pan terengganu.

walaupun mad sabu dah berpuluh kali datang berceramah diterengganu., tabung pan terengganu tetap terhutang. kebanyakan banner pan sudah banyak kali terhutang dan akhirnya raja korin yang dipaksa membayarnya walaupun seperti yang diketahui raja korin akan mengelak demi masa depan sendiri. walaupun dijanjikan kemewahan kepada setiap ahli yang berjaya didaftarkan di terengganu namun pan terengganu masih gagal untuk menarik minat rakyat terengganu. kemerosotan pan sudah dijangka dan kemewahan yang ada mula pudar dan hilang. korban yang dijangka melebihi 100 ekor unta dan lembu terpaksa dipinda tarikh kepada satu tarikh yang di persetujui kelak samada di tahun 2020 atahu 3030. pan sudah bengkrap. raja kroin tidak mampu lagi menampung kegiatan party walaupun sudah banyak kali menampungnya.
7:31 PTG | 0 comments | Read More

pan plus mahathir lahirkan penentang ISLAM

Written By FZT on 06 September, 2016 | 9:12 PG

ANJING BETINA GILA yang hadir untuk merosakkan wacana
inilah GENG PAN, peguam LGBT
Penyokong mad sabu mad awang  nizar, mujahil

dengan corak kepimpinan mahathir yang hebat melahirkan seekor anjing betina, kalau dengan rupanya begini eloklah masuk pan kerana jiwanya sama dengan party pan yang mana menghimpunkan penentang islam. dengan kemasukan profesional begini pasti akan menguatkan party pan yang semakin mundur dengan kemasukkan husam muse. husam muse yang merasmikan 21 cawangan maya pan sudah dipilih untuk menjadi mb kelantan dalam MIMPI dalam pru ke 14 yang akan datang. husam akan bertanding dun dan parlimen, di kota bharu melawan dato taki dan mengekalkan dun salor. ketua pemuda pan akan bertanding di pasir mas melawan anak tok guru nik aziz dan diberitakan blogger hebat kelantan jugak akan turun padang melawan nik amar dan juga nasharudin. gerak kerja husam sudah bermula dengan mengisi semua adun dan parlimen kelantan nama nama pan yang akan bertanding dalam pru ke 14 yang akan datang.

anjing betina gila yang sedang galak menyalak ruu355 ini memarahi sesiapa saja dan akan menyaman mana mana orang yang menyorakkan dia, mengambil perangai budak 3 suku. peguam bodoh ini yang tak pernah kes hanya mencari glamour dan untuk dikenali ramai supaya dapat kes yang hebat namun sampai sekarang kes kes terpencil belum mampu dimenanginya sebagaimana almakanan. peguam bodoh dan bangang ini hanya merosakkan proffesional yang diagungkan oleh pan, hanya mad awang golongan lembu yang sedang menyondol golongan ini untuk mencari rezeki. kasihan mad awang tak dipanggil membaca doa dalam pan lagi kerana bayaran terlalu mahal. nuar tahir sudah menghadkan perbelanjaan kerana permintaan luar akal mad awang.
9:12 PG | 2 comments | Read More

pemimpin dap yang rasuah akan dibersihkan oleh blogger pan

Written By FZT on 05 September, 2016 | 10:27 PG

kalau jadi pemimpin dap pasti ada blogger pan akan bersihkan kesalahannya dan menjadi bersih sehingga menciutkan. begitulah taatnya blogger pan kepada kafir dap. jika rasuah ganti balik semua wang yang di ambil dan kes pun tutup. senang je hukuman begitu. mana mana yang ambik rasuah bila tertangkap kembalikan aje wang rasuah tu kepada tuannya. KES SETTLE. SPRM TAK PERLU ADA, cuma cari je mana mana pesalah dan dibuktikan lepas tu terpulang pada pemakan kedarah rasuah kembalikan wang rasuah itu. jika tidak baru berhadapan dengan tuduhan menerima rasuah. kalau guend end rasuah bermakna rumah tu guene end kena pulangkan kembali dan guane end menjadi pemimpin bersih. senang betul jadi ahli pan . macam kristian mana mana pendosa pergi je mengaku di gereja dengan paderi lepas itu pembuat dosa menjadi bersih. begitulah hebatnya pan. pengajaran dan amalam kristian digunakan untuk bersihkan dap kafir. hebat bukan jadi ahli dan penyokong pan. kalau pemimpin pan merompak dan mencuri atau menjual harta wakaf sekalipun tak apa asalkan pemimpin pan sanggup bagi balik wang yang dicuri dan dirompak.

jika selain dap, pasti akan menerima kencaman hebat dari blogger pan, mana mana pemakan rasuah perlu dihadapkan ke mahkamah., mereka makan harta rakyat, walaupun dikembalikan tetap dinamakan rasuah kerana mereka bukan dap kafir dan pan sosiallis. semua rakyat malaysia patut berbangga dengan hukuman blogger pan buat untuk rakyat malaysia. mana mana ahli pan atau penyokong pan makan rasuah ia akan dibersihkan segera dengan memulanhkan wang yang dimakannya jika tertangkap. jika tak tertangkap tak apalah dihalalkan oleh pemberi wang rasuah. mad awang mungkin bersetuju dengan kenyataan begini kerana inilah maqasid syariah yang cuba diterapkan oleh pan ke dalam masyarakat islam. kebijaksanaan dalam mengendalikan hukuman. pan boleh flexibal dalam menentukan hukuman. jika dap kafir kena pasti boleh dibersihkan dan dikauntim bawah meja. yang selain itu perlu didakwa.,
10:27 PG | 1 comments | Read More

perjuangan tok guru nik aziz tidak kena mengena dengan pan ... pan barua kafir

Written By FZT on 04 September, 2016 | 7:13 PTG

husam muse tak payah duk jual nama tok guru nik aziz lagi, perjuangan tok guru terus dalam pas, dan tak pernah nak keluar dari pas, tok guru sampai akhir hayat dalam perjuangan pas, pan barua dan balaci kafir dap tak ada dalam kamus perjuangan tok guru. husam jual lah nama mad awang ke perjuangan mad awang dan perjuangan komunis atau perjuangan tok syiah lagi elok. husam tak perlu menjaja lagi pasal nama tok guru sebab perjuangan tok guru dengan husam ibarat jauhnya langit dan bumi. husam berjuang untuk kafir, 22 tahun tok guru menjadi mb kelantan bersama pas bukannya bersama pan, pan hanya wujud selepas kekalahan puak puak bangang, puak yang tiada pendirian dan tidak taat pada fikrah islam, perjuangan pan menenggakan kafir dari islam. mad awang sudah mengesahkan bahawa pan ialah party sekular yang berjuang untuk kafir bukannya untuk islam. dengan pengesahan dari mad awang husam tak perlu lagi gunakan nama tok guru kerana tok guru tak pernah keluar dari pas. hanya husam yang dipecat dari pas dan mad sabu mujahil mad awang yang semakin bangkrap terpaksa bergantung talian hayat kepada dap kafir menerima dana.
firma
HASIL KARYA DAP KAFIR DISOKONG OLEH pan
pan dibawah mad sabu bersengkokol  bersetuju dengan cara zalim dap kafir penang
menghalau rakyat penang
dap kafir penang sedang merompak segala hasil rakyat dengan menggunakan segala kuasa yang ada dibantu oleh pan. dap kafir sedang memunggah kekayaan rakyat ke dalam poket pemimpin dap. segala kudrat digunakan untuk merompak dan menyamun harta rakyat penang. guend end sudah menerima imbuhan yang melebihi dari segenap penjuru hasil usahanya. husam sudah merasmikan lebih dari 21 cawangan sehari di kelantan. ni bermakna hampir satu sejam satu dirasmikan oleh husam. ahli pan yang berjumlah tak sampai 500 orang boleh membuat cawangan yang berulangkali dengan mengemukakan kad pengenalan palsu. husam dan one rahim sedang giat menipu rakyat kelantan. husam yang sudah basi tidak ada apa apa lagi nak diperjuangkan selain menjadi penggal terakhir menjadi adun. kasihan sungguh nasib anak umno ni.
7:13 PTG | 1 comments | Read More

husam dap kelantan nak jatuhkan kerajaan islam kelantan

Written By FZT on 02 September, 2016 | 1:08 PTG

husam muse yang baru dinobatkan sebagai defacto kelantan oleh one rahim penipu yang mendakwa 10 adun pas akan masuk pan jika husam dipecat. dengan segala kemahiran skil menipu one rahim gagal yang one rahim berjaya adalah UNFRIEnd mana rakan mukabukunya. kejayaan besar one rahim adalah mengadakan jamuan setiap rabu seperti mesyuarat exco di kota bharu, dengan kemasukan defacto kelantan bermakna one rahim akan berbelanja mewah. pan akan menubuhkan lagi cawangan pan dan kawasan., yang mana pan akan bertanding seluruh kelantan. dan husam akan dilantik menjadi mb kelantan dalam mimpi. husam sudah menempah kot untuk memastikan jawatan mb kelantan miliknya jika pan menang di kelantan. pan yang sudah mempunyai 800 cawangan diseluruh kelantan dengan ahli tak sampai 1 ribu diseluruh kelantan pasti pan adalah party yang paling hebat dalam sejarah.

JAWATAN PENCACAI kepada husam dalam pan memerangkap balaci dan barua dap adalah satu jawatan penting. husam dikatakan sudah menerima jawatan itu. husam menolak semua jawatan diperingkat nasional pan kerana semua jawatan diperingkat nasional sudah diisi kecuali adalah mamlau yang mahu mengundur diri. mad sabu sudah terasa kepanasan. salahudin sedang giat menyusun kroni untuk menjatuhkan mad sabu. kumpulan pengkhianat islam sedang giat membunuh antara satu sama lain. dengan adanya ketua pemuda pan kelantan pasti husam akan bergembira dengan sambutan kepada pan. pan boleh berbangga dengan ahli yang tak sampai seribu diseluruh kelantan. ahli pan lebih banyak dari party mahathir. ini bermakna ketua pemuda pan kelantan juga akan bertanding dan disookong oleh puak tiga suku yang menghina isteri nabi.

dap kafir sudah turun ke kelantan untuk brbincang dengan husam selepas one rahim gagal menarik sokongan sebagaimana biasa. keupayaan one rahim selain bercakap benda bodoh dan bangang ia juga selalu melakukan sarkis didepan wisma pan. dap mahu kata putus dari husam samada mahu bersama mereka atau tidak. jika mahu bersama mereka husam kenalah pastikan hukum islam tidak akan berlaku dikelantan., segala tentang islam pan kena lawan dan barulah dana yahudi akan dimasukkan oleh dap untuk pemimpin pan seluruh kelantan boleh bertanding, jika tidak pan tidak layak bertanding kerana kemiskinan dan kepapaan.
1:08 PTG | 2 comments | Read More

husam sudah mengesahkan menjadi barua dan balaci kafir Mampus bila lagi??

Written By FZT on 31 Ogos, 2016 | 10:32 PG

pengesahan menjadi balaci dan barua kafir dap
pergolakkan pasti hebat akan berlaku dalam pan party cap longkang

husam sudah mengesahkan menjadi ahli barua dan balaci dap. mampuz bila lagi mahu mengesahkan menjadi ahli barua dan balaci dap? tak akan diam membisu begitu aje. sudah rehat terlalu lama. pemimpin seperti mampuz yang rehat terlalu lama akan menjadi sarang anai anai dan tak akan berguna lagi selepas ini. lihat husam bagaimana terlalu lama berfikir menjadi ahli barua dan balaci dap akhirnya sambutan kemasukkan husam menjadi tawar habiaq. perlengkap tradisi mengesahkan saja. sambutan dingin oleh penyokong dan ahli pan kemasukkan husam ke dalam pan menjadi basi kerana terlalu lama ia menunggu. tiada langsung kehangatan selain hanya mencaci maki pas, bakal menteri besar kelantan dalam mimpi husam akan menjelajah dan mendedahkan dan akan dibayar oleh pan dengan bayaran yang banyak jika masih bersisa lagi wang dalam akuan pan. kalau tengok keadaan hatta dan nuar tahir pasti menceritakan banyak mana akan habis bila bapak pemboros masuk pan. songkok abe kerder makin ranap selepas ini.

10 adun yang mengiringi kemasukan husam ke dalam pan tidak menjadi kenyataan, perjanjian belakang dengan presiden mad sabu sudah ditandatangi. mad sabu sudah menyebut bahawa dia ketinggalan dalam angka dengan husam. mad sabu sudah mengetahui hayatnya dalam pan tak akan lama lagi kecuali bersetuju diturunkan pangkat menjadi penasihat kiri kepada presiden pan. perjanjian dimuktamadkan jika mad sabu gagal menaikkan pan ke tingkat seterusnya pan akan menolak mad sabu dan melantik husam menjadi presiden. begitu menurut sumber one rahim.mujahil sedang giat menolak salahudin ke bawah dan faiz fadil cuba mengambil alih jawatan ketua pemuda pan yang sangat cacat sekarang. naib ketua pemuda pan sudah pasti masuk jel, oleh itu faiz kena ambil alih secepat mungkin. perancangan pan tidak lagi tersusun, kegiatan menambah ahli tidak lagi di ambik hirau. perkara utama adalah menjatuhkan pas dikelantan. itulah kata kata mad sabu sewaktu mesyuarat pan di kota bharu bersama one rahim.
10:32 PG | 0 comments | Read More

husam akan jadi tokong dalam pan .. bakal mb kelantan tahun 3030

husam musa nama yang sudah mengesahkan masuk pan, namun tidak menyerahkan borang pan, pan boleh je key in nama husam dalam sistem keahlian pan yang di darabkan kepada angka 200 satu ahli. husam akan mengetuai satu cawangan  di kelantan. husam pakar menjahanamkan ekonomi dengan mengadakan projek debu, kambing jamnapari yang mana memisahkan dia dengan baju petak petak merah. husam masuk pan dengan perasaan gundah gulana kerana husam sedar dan tahu terpaksa masuk pan kerana ia akan cepat mampus dalam pan. namun ia berharap dapat menggantikan mad sabu menjelang sebelum pru ke 14, semua ahli pan sudah bersetuju untuk menolak mad sabu yang mana mad sabu dipencen dari menjadi presiden pan dan diberi jawatan sebagai orang pencen dari party pan. kegagalan mad sabu mendesak pkr untuk mendapatkan jawatan exco dan untuk menibai projek di selangor mengesahkan mad sabu akan disepak keluar. mad sabu hanya barua dap kafir penang dan tak mampu menarik minat rakyat malaysia untuk menyertai pan walaupun di lancarkan dan membeli party pekerja sosialis yang wujud sudah lama.
HUSAM sah menjacdi tokong dalam pan
husam bercita mengambil alih jawatan mb kelantan dari tok guru nik aziz akhirnya cita cita husam tergagal kerana ia sendiri tak mampu uruskan kelantan dengan sempurna selain mengadakan projek yang banyak merugikan rakyat kelantan. usaha usaha terakhir husam untuk melobi jawatan exco menemui jalan buntu dan akhirnya husam tersisih setelah kalah diputrajaya.  akhirnya perasaan marah gagal menjadi tmb atau exco dan merasakan semakin jauh jangkauannya. dengan menyertai pan bermakna inilah penggal terakhir husam ada dalam dewan  undangan kelantan. dan tak mustahil menjadi penggal terakhir menjadi ahli politik dan akan tinggal dalam plastik sampah selepas ini. husam sudah tak mampu mengerakkan apa apa dikelantan selain mendapat bantuan dari beberapa blogger upahan yang semakin meninggalkannya akibat kekurangan dana.

apakah nuar tahir akan resah dengan kemasukan husam kerana husam akan berbelanja besar selepas ini seleps bergelar ahli pan. selepas ini asmuni awi akan makin mereng bila perbelanjaan besar husam akan menambah papakedananya pan. pan yang berbelanja mewah sewaktu penubuhannya dan menjual asset pas semakin habis dana dan semakin papa kedana. sumbangan berkala pemimpin pan sudah tiada kerana kemewahan berbelanja sua pan menyebabkan tak ada lagi penyumbang, wang berjuta dihabiskan dalam masa disarawak membayar penceramah yang mana menyebabkan terhutang lebih banyak dari yang mampu dibayar. pan akan kehilangan wisma pan tak lama lagi. seluruh wisma pan yang disewa akan mula kosong sebagaimana kosongnya pusat khidmat adun pkr di kampung cina. raja koring pun dah malas nak panjat belakang HILUX untuk berceramah seperti orang jual ubat. dulu hanya one g yang menjual ubat kuat.
12:52 PG | 1 comments | Read More

kasihan husam masuk pan tak ada siapa yang peduli

Written By FZT on 30 Ogos, 2016 | 11:48 PG

husam yang dipecat pas nampaknya sudah confirm akan masuk pan, party balaci dap, ini bermakna akan berlaku peperangan lebih besar selepas ini, husam yang memiliki idea hebat dan selalu melakukan berseorangan dan bila gagal husam akan menyalahkan orang lain. mad sabu dan mujahil salahudin sudah tahu kegiatan husam, ini bermakna pan akan menyaksikan kemampusan pan lebih cepat dari masa yang dijangka. hayat pan bertambah mudah untuk mampus dengan kemasukkan husam yang mana menunggu 10 adun pas mengikutnya keluar sebagaimana kata kata one rahim pengerusi pan dikelantan. setelah jemu menanti 10 adun pas untuk keluar mengikutnya husam terpaksa menebalkan muka untuk masuk pan dengan gaya yang dikatakan hebat namun pan masih berkecamuk dengan masalah dalaman dan luaran. dengan memiliki ahli yang tak sampai seribu orang diseluruh malaysia pan dijangka akan bubar dan menjadi kelab penyokong melayu dap kafir.
Image result for husam pan
JAWATAN TERTINGGI DI BERIKAN KEPADA HUSAM
penasihat berkelas SATU
UNLIMITED POWER
kejutan husam nampaknya tak menjadi kejutan sangat kecuali memilih dap atau pkr dan juga bersatu, husam sengaja menempah kubur politik lebih awal jika bersama pan, dan yang pasti mana mana party yang disertai oleh husam pasti akan cepat berkubur kerana permainan husam gaya lone ranger menjadi ketakutan kepada mad sabu salahudin dan mujahil, apakah nuar tahir nak tadah lori kalau husam masuk pan menjadi kenyataan. yang menjadi kepastian husam akan menjadi LIABILITI yang amat teruk untuk dipikul oleh penyokong dan ahli pan. apakah perjanjian muktamad dilakukan oleh pan dengan husam atau hanya one rahim berjanji akan menyerahkan jawatan pengerusi pan kelantan kepada husam atau husam memilih untuk bergiat dipusat dan akan memeningkan kepala pengerusi pan.

apakah husam hanya bersandiwara atau hanya yang bodoh akan tertipu, pelbagai usaha dilakukan husam untuk mengajak pas bermain main dengannya. surat kepada presiden oleh husam hanya mimpi husam, husam tidak pernah menghantar surat kepada lembaga disiplin pas untuk menjawab atau merayu. husam juga tak pernah menjawab tuduhan selain menjawab dalam ceramah dan juga media yang mana secara umumnya husam berharap pas membuka pintu dan mengajak dia kembali. harapan menggunung husam akhirnya terlerai dan mimpi ngeri husam makin menakutkan. husam kena memilih atau meneruskan agenda bodohnya dengan menawan seribu bodekan dan pujian melambung dari geng yang tahu husam akan berkubur dengan pujian itu. 
11:48 PG | 1 comments | Read More

mesyuarat tergempar pan merumuskan akan membentuk pakatan baru

Written By FZT on 28 Ogos, 2016 | 8:39 PG

pan yang dianggatoi oleh pemimpin yang kalah dalam pemilihan pas dan memiliki sebilangan kecil pengikut yang merasakan diri mereka sangat hebat.  berbekal bakat menghasut, mengfitnah dan menyebarkan berita palsu penyokong dan ahli pan berjaya memujuk mad sabu untuk membentuk satu lagi bentuk kerjasama erat dengan party lain. antara party yangakan bersama pan ialah psm, berjasa, hamim dan juga beberapa party nyamuk yang dianggatoi oleh ahli pan. membentuk satu kerjasama menandakan bahawa pan akan mengetuai pakatan terhebat dalam sejarah politik malaysia., pan mahu meninggalkan pkr dan dap selepas ini, jika dap kafir masih gagal memenuhi janji janji mereka kepada pan bila pan ditubuhkan dap kafir akan ditinggalkan. beberapa dana yang sepatutnya masuk ke acount pan tidak ditepati sebagaimana dalam perjanjian belakang mati yang ditandatangi oleh mad sabu dan gerombalan jahatnya. ,mad sabu bersama mujahil  sudah memberikan akur janji pada dap kafir iaitu membawa hampir separuh ahli pas ke dalam pan namun hanya tak sampai seribu orang ahli pan yang asalnya ahli pas.
dua mic supaya kalau dilempar satu lagi masih kekal 
cawangan dan kawasan pan yang diwar warkan oleh sua nuar tahir hanyalah diatas kertas dan jika diteliti, semua penaja kawasan dan cawangan adalah orang yang sama. diselangor sudah menubuhkan pan cawangan dijohor masih tertera nama yang sama, diseluruh malaysia hampir kesemua cawangan pan adalah ahli yang sama cuma nombor keahlian saja ditukar dan bersama no ic. mesyuarat pan marang dikatakan hampir keseluruhannya ahli pan dari perak dan johor. nama dan ic ditukar demi untuk menandakan bahawa pan sudah ditubuhkan di merata rata tempat, teknik dan tektik ini adalah idea hatta baiah, kolid semak dan bersama nuar tahir. ia merupakan teknik penyamaran yang paling hebat pernah dilakukan oleh party politik, ia perlu kerana kerana political milliage yang mana mad sabu terpaksa berbuat demikian kerana teramat malu dengan keadaan ini. ahli pan terdiri dari pemimpin yang sudah ditolak di kawasan masing masing. hatta tak turun  lagi ke krai walaupun penduduk susah disana, ia turun sekadar berjumpa dengan one rahim dan beberapa ekor untuk menuntut elaun perjalanan dari kerajaan malaysia.
8:39 PG | 0 comments | Read More

chegu bard yang bangang

Written By FZT on 27 Ogos, 2016 | 11:22 PTG

pengasas samm atau salah seorang yang huru hara dalam perjuangan, tidak ada arah tuju nak kema akhirnya bard menjadi salah seorang pemimpin muda yang makin ke longkang. cara bard menghantar dokumen dan membuat kenyataan akhbar selepas membuat aduan pada sprm akan memakan diri sendiri. inilah jadinya bila otak letak bawah tapak kaki. oleh kerana dendam dan kebodohan diri sendiri dan sanggup menjadi balaci dap bard akhirnya membuat report kepada sprm. segala bukti bukti yang di hebahkan oleh bard akan memakan diri sendiri jika pihak berkuasa mengatakan bahawa akta rahsia rasmi digunakan. bard akan menghadapi masalah selepas ini. oleh kerana nak tunjuk hero sebab mendapat sokongan sebilangan kecil pengikut bodohnya bard pasti akan masuk penjara sebagaimana bangangnya naib pemuda pan. oleh kerana terlampau terpengaruh dengan gaya bodoh akhirnya akan memerangkap diri sendiri.

bard yang mendapat sokongan dap kafir pasti mengharapkan lebih sokongan selepas ini, atau mendapat habuan atau mendapat saman malu dari pihak yang dituduh. segala benda akan beralih arah bard bersiap sedialah menerima segala benda yang akan dipusingkan selepas ini. segala bukti yang ditunjukkan oleh bard hanyalah berdasarkan whatsapps yang mana tidak boleh dijadikan bukti kukuh sebagaimana ezam kotak mendakwa ada menyimpan beratus kotak untuk mendakwa umno akhirnya ke lubang jamban. ezam akhirnya mendapat laba dari umno terus terdiam dan kotak yang dibawa larinya hangus terbakar dan kosong akhirnya. begitu juga dengan bard, bard akan tertungging terguling kerana bukti yang didakwa ada hanyalah omongan kosong bard dan bukti sebenarnya tidak ada. hanya persepsi dan tidak berpijak dibumi nyata, tapi kalau tanya alkueyen tulangfitnah yongsukakafir sisikafir pasti akan bersetuju betapa hebatnya bard melawan jenayah. akhirnya bard akan menerima padahnya bard akan mendapat saman  malu dan akan kalah. jika peguam yang ada di pkr sama macam peguam pan pasti bard akan muflis selepas ini.
11:22 PTG | 0 comments | Read More

TIADA RUNDINGAN DENGAN PENGKHIANAT ISLAM... pan boleh berambus

Written By FZT on 26 Ogos, 2016 | 8:29 PTG

party barua dap tak payah nak berangan bermimpi nak berunding dengan pan, pan sepatutnya sudah sedar dari mimpi yang panjang bahawa mereka tak ada bargain power selain hanya menjadi balaci dan barua dap kafir. mad sabu antara pemimpin yang sudah gagal membawa kemajuan kepada party pekerja.n pan berura ura nak membawa masuk husam muse namun sampai hari ni husam masih tak berminat party pan yang tiada hala tuju. wajah dan imej pan yang huduh kotor jijik tidak mudah dibasuh kerana didiami oleh pengkhianat islam dan pencuri perompak didalamnya. kerjasama dengan pengkhianat islam pasti akan banyak memudarat dari mendapat manafaat. wajah pan yang semakin kotor dengan masuknya naib ketua pemuda pan ke penjara kerana tindakan melampau pasti memburukkan imej pan yang semakin hanyut ke longkang.
geng pencuri perompak ada semua dalam baju oren
pas tidak akan mengadakan kerjasama dengan pan, party bahalol. pan boleh berhenti nak bertanding atas kerusi pas kerana kekurangan calon dan juga kekurangan danasokongan. nak masuk bertanding bagaimana nak bayar wang jaminan pun kena kutip derma bagaimana pan nak masuk semua kerusi pas dan parlimen yang ditandingi pas walaupun dana dap dikatakan mencurah sebelum ini. pan sudah papa kedana kerana membiayai kemewahan pemimpin pan yang menerima wang kotor dari dap kafir. dap menentang hukum islam begitu jugak pan bermakna kedua dua menerima segala kekotoran dari luar. pemuda pan boleh bekerjasama dengan party sosialis atau bekerjasama dengan bersatu atau menjadi pelapik kaki jamban dap kafir.  pemuda pan perak hendaklah bekerjsama dengan alkusyen atau sisikafir untuk membentuk kerjasama kukuh atau meneruskan usaha usaha bodoh. pan yang banyak mengfitnah sesiapa saja akan menerima masalah demi masalah selepas ini.

chegu bard yang baru dipecat dari pkr pasti boleh memilih nak masuk party pan atau dap kafir atau chegu bard akan menubuhkan party baru. sebagaimana biasa mana mana pemimpin dipecat hendaklah menubuhkan party baru atau samm dijadikan party politik baru. samm mempunyai pengikut yang berjuta juta ahlinya sebagaimana dakwaan chegu bard yang pkr tidak boleh memecatnya. akhirnya chegu bard menerima nasib sebagaimana husam bodoh.husam bangang masih berkira nak menyertai pan, jika husam menyertai pan dia sudah menjumpai kuburnya sendiri. apakah chegubard juga akan mula menggali kubur dia sendiri. akibat kebodohan yang tidak sudah cikgu bard dipecat dan disepak keluar. walaupun chegubard mengatakan dia tak akan dipecat kerana dia sangat hebat akhirnya menerima nasib malang.tak ada sesiapa memujuk chegu bard hanyalah menyedapkan hati sendiri. ramai hantu raya tiada tuan sekarang. husam dipecat pas, muhyidin dipecat umno chegubard dipecat pkr. kesemua pemimpin yang mendabik dada mengatakan mereka hebat jika dipecat akan ranaplah party namun dipecat jugak. pan boleh memujuk mereka mamlau ni join mereka,
8:29 PTG | 0 comments | Read More

naib ketua pemuda pan AKAN MASUK PENJARA

nampaknya malang bertimpa timpa pada party pengkhianat ISLAM. naib ketua pemuda pan atau lebih dikenali panGAN dijatuhkan hukuman 8 bulan penjara kerana menghasut, oleh kerana kebodohan dan kebangangan sewaktu membuat ucapan bodohnya akhirnya akan kepenjara dan akan terlepas menjadi calon pan dalam pru ke 14 ini jika denda melebihi 2k atau penjara lebih dari sebulan. lagipun mangkuk ni mana layak bertanding kerana kebodohannya. nanti ramai pengundi datang mengadu padanya pasti dihalaunya kerana mengganggu masa dia tidur. ceramah berapi rapi menandakan kehebatan pan akhirnya tiada audien yang hadir. kebodohan pan makin terserlah selepas makin gagal dalam menjadi apa apa pakatan, pkr dan dap apatah lagi bersatu tidak mahu pan bertanding dalam pru ke 14 ini. jadi mereka seperti anjing kurap dan itulah sifat anjing kurap. disepak diterajang kerana amat amat hina. kesudahnnya kelongkang mampusnya.
faq1
MUKA KALAH, naib pemuda pan akan penjara tak lama lagi
biasalah peguam peguam yang mewakili geng pan selalunya akan kalah walaupun kes kuat mana pun, jika faiz fadhil yang tak pernah menang kes di mahkamah kecuali kes selipar jepun hilang lain lain kes faiz fadhil hanya menjalan guaman perjanjian sewa beli kereta atau beli rumah yang lain jika diserahkan kepada peguam pan alamak jawabnya ke dalam penjara sudahnya. kalau asmuni awi ambik lagi teruk jadinya., kes yang sudah menang pun akan kalah kembali kerana gagal berhujah dna gagap dalam mahkamah.  pan terpaksa mengutip derma demi membayar wang jaminan. dan mampus hadir memberikan sokongan selepas kutipan derma dilancarkan, cukup wang derma mampus pun sampai dengan gembira memberikan sokongan bodohnya.

selepas ini akan berlangsung kes mad sabu pulak, lepas ni alhussyen juga akan kepenjara selepas ini. jika alhusyen ke penjara bermakna nizar akan kehilangan bapak segala balaci kafir disisinya. nizar akan kehilangan penasihat ulungnya, jika wang denda tidak disedikan oleh pan dan sekutunya alhusuyen akan menderita dalam penjara disamping sakit kencing manisnya akan merebak dengan teruk. peguam pan akan berhujah mintak hakim mengasihani keadaan alkusyen yang sudah tua dan tak lama lagi tak mampu berjalan untuk mengelakkan hukuman penjara. sepertimana sedia maklum peguam pan pasti akan kalah mana mana kes pun.
12:16 PTG | 0 comments | Read More

sua pan semakin gila dan merapu

Written By FZT on 24 Ogos, 2016 | 9:17 PG

nuar tahir semakin merapu dan meraban. pan tak akan dipandang oleh sesiapa saja. PENGKHIANAT, BALACI DAN BARUA dap adalah sebuah party politik yang unik. tak pernah ada party politik ditubuhkan selain pan menjadi barua mana mana party politik yang lain. oleh kerana kekurangan sokongan dari mana mana bangsa di malaysia pan mula mencari alasan alasan bengong untuk berbaik baik dengan pas, dengan ketidak adanya sokongan dan pekerja di peringkat bawah menyebabkan pan menebalkan muka yang tiada maruah untuk berbaik dengan pas. pan yang sudah nazak sekarang cuba mencari jalan terbaik untuk terus menerima dana dan elaun bulanan sementara menunggu pru ke 14, dap pasti kalah dipenang dan mad sabu tidak akan lagi dilantik menjadi pembaca meter air, dan juga mujahil akan kehilangan hampir 50ribu elaun bulanan yang dinikmati sekarang. hasil rompakan dan curian kerusi pas, mujahil mampu menerima elaun dan gaji bulanan menjadi mp. walaupun tak turun langsung ke kawasan parlimen yang diwakilinya mujahil masih mengambil gaji dan membuat tuntutan luarnya.

nuar tahir yang berbelanja mewah semakin malap nasibnya kerana akan digantikan tak lama lagi. mujahil sudah menyiapkan satu sokongan baru. namun kemasukkan husam yang dikatakan akan dibuat pada 31 ogos diwisma pan tidak mungkin menjadi kenyataan. tuntutan husam untuk menjadi satu naib presiden atau juga penasihat sebagaimana kuasanya nuar braham dalam pkr. penasihat husam lebih besar kuasa dari presiden pan dan inilah yang menyebabkan kemasukkan husam ke dalam pan menjadi terlalu lambat dan tak mustahil tak akaN JADI MASUK PAN. party pribumi ciptaan mahathir dan muhyidin sedang menawarkan jawatan TIMBALAN presiden kepada husam muse. apakah husam menerima jawatan timbalan presiden bersatu pribumi??? dan menerima gaji yang lebih lumayan dari apa yang ada dalam pan. mesyuarat pribumi sudah menyiapkan tawaran kepada husam muse jika husam musa bersetuju menerima syarat syarat yang mereka tetapkan. pan party longkang dan semkain menghampiri nazak kewangan kerana menaja dan membayar blogger bengong dan perang saraf yang menjadi mainan hatta talak. pan sudah menjadi anjing buruk kepala dalam politik malaysia., jka pribumi sudah diluluskan bermakna husam menerima atau menolak menjadi tandatanya. pan hanya pilihan terakhir husam.
9:17 PG | 0 comments | Read More

selamat berkubur pan

Written By FZT on 23 Ogos, 2016 | 12:50 PTG

pan semakin lemah. doktrin mad sabu sudah menjadi fosil. penyokong bodoh mereka sudah mula luntur semangat kerana kekurangan dana dan sumbangan. pemimpin pan yang bergaji melalui adun dan mp mengkhianat party islam sudah lama tidak menderma. semua sumbangan dari ahli pan terutama alkusyen tulangbesi sisikafir mula sejuk dan tulisan mereka makin hanyut dan berita terbaru pan di selangor sudah mula mengugut ahli party pakatan untuk memberikan mereka sumbangan berkala setiap minggu. demi menampung kedaifan sumbangan dan hasil hasil jualan tanah wakaf pas sudah mula surut. mungkin tokey tokey judi dan dana yahudi akan mulai masuk ke akaun pan dengan teknik mencucinya. pan amat mengharapkan sumbangan dari ahli mereka kononnya untuk berjuang atas nama kepentingan islam liberal. segala idea canggih nuar tahir sudah hilang. wang tabung pan makin bocor dan hampir tiada langsung. wisma pan sudah berapa bulan tak bayar sewa dan utilities dan memeningkan mad sabu kerana nuar tahir berbelanja mewah.
photo_2016-08-15_23-44-40
pemakan dedak tegar. 
mad sabu cuba membawa doktrin baru, dokrin syiah dan doktrin komunis yang mana semua rakyat bersama mereka. pan tidak perlu ganti pas kerana pan adalah PENGKHIANAT BALACI DAN BARUA KAFIR BAGAIMANA pan nak gantikan pas yang berjuang untuk islam dan seluruhnya. pan tidak menyokong pindaan ruu355 undang undang islam, bahkan mad sabu sendiri mengencam ISLAM dan lebih hebat menyokong KAFIR dap dari islam sendiri. semua ahli pan penyokong kafir. apa yang kafir dap buat pasti mereka akan membela atas nama islam liberal. pemimpin pan adalah pencuri dan perompak. hanipa, kolid semak, meriah cary, nizar, saari sungkit hasnol mujahil semuanya alah perompak dan pencuri kerusi pas, bagaimana pencuri dan perompak bahkan pengkhianat nak ganti pas dimalaysia.  pas tak pernah ajar pemimpinnya merompak sebagaimana pan mengajar ahlinya merompak mencuri dan menjual harta harta wakaf, menibai wang dari tabung pas sebagaimana kelana jaya. apakah islam ajar penganut nya pencuri. sebab itu pan menentang keras akta 355 kerana mereka sebenarnya pencuri dan perompak dan jika dilaksanakan pan adalah manusia terawal yang akan dijatuhkan hukuman mencuri dan merompak.
12:50 PTG | 0 comments | Read More

pan= party pengkhianat islam mula hancur dengan segera

Written By FZT on 20 Ogos, 2016 | 12:37 PTG

blogger anjing penyembah dap kafir abe awang malaya dan tulangbesifitnah mula menyalak nyaring kepada pkr. pkr mula menjauhkan diri dari party pengkhianat islam, pemimpin penyokong dan ahli pan adalah manusia yang tak boleh dipercayai langsung dalam apa jua tindakan yang mereka buat. mereka menyembah dap kafir lebih dari segalanya. blogger yang menerima upah mula panas apabila pemimpin pkr tidak mahu lagi mendengar lagi kata kata mereka, mungkin abg mat sudah tak mampu membela anjing liar mereka lagi. banyak sudah didengar rungutan mereka yang mana mereka sudah dalam kelaparan yang sangat teruk sekarang., dap sudah mula memijak kepala pemimpin pan yang bangang dan barua. maruah pan dan seluruhnya sudah masuk ke lubang najis. mereka sudah tidak dipercayai lagi. pan panggil mesyuarat pun tak ada orang nak layan, party yang berasaskan bodoh menjadi barua mana mungkin kekal lama. perlembagaan party sosiallis pun tak boleh nak ubah. bagaimana nak mengubah rakyat malaysia. pertempuran pan dan pkr semakin hangat. pemimpin pkr sudah tahu pengkhianat tak perlu dimesrakan sangat.
pan BOLEH BUBAR DAN PARA AHLI PEMIMPIN DAN PENYOKONG MASUK DAP KAFIR LAGI SENANG
MAD SABU GAGAL memanggil mesyuarat majlis presiden. suara abg mad sabu macam suara pondan tua
pan yang berhasrat nak menjadi exco dalam kerajaan selangor semakin terlepas genggaman. saari sungkit dan hasnol yang mengaku menjadi barua dap kafir dan balaci pkr semakin dilupakan. oleh kerana janji pkr tidak dapat ditepati kerana pkr sedar bahawa pemimpin pan adalah pengkhianat yang wajar dijauhi dan jika pkr mengambil pengkhianat dan dilantik menjadi exco dalam kerajaan selangor pasti mereka juga boleh melakukan khianat kepada party pkr. segala benda dalam fikiran pengkhianat adalah kotor dan jijik. beribu kali mad sabu memohon agar kedua mangkuk hamlau pencuri kerusi pas dilantik menjadi exco dalam kerajaan selangor ditolak oleh pkr. pkr sedar hakikat jika pan masuk dalam kerajaan selangor semakin haru biru kerajaan dibuat oleh pan. pkr sudah belajar bagaimana pemimpin pan yang celaka mengharu birukan pas dari dalam. blogger pan yang diberi makan akhirnya kelaparan sekarang meracau merapu setiap masa demi menaikkan kembali pan dalam politik malaysia. dap kafir dan pkr sudah mula bergerak kedepan dan meninggalkan pan yang bercelaru dalam usaha mencari ahli. ahli pan pun tak sampai seribu orang macamana nak menjadi ahli party pakatan.


12:37 PTG | 0 comments | Read More