FZT TWITTER

DENGARLAH RADIO PAS

tetamu

Total Pageviews

FZT

Foto saya
Bicara tentang apa saja menyanggah fitnah

Cari Blog Ini

pkr tolong kawal anjing mereka pan atau bersatu jika mereka tak mahu dikacau

Written By FZT on 10 Disember, 2016 | 11:26 PG


bersatu akan menyertai pakatan bangang. baguslah, mahathir sesuai berada dalam kem begitu. party yang menyertai pakatan haiwan mempunyai agenda masing masing. dap kafir dengan agenda menguasai malaysia dan menyebarkan ideologi komunis mereka. party dap organisasinya sama dengan party komunis, setiausaha agung mempunyai kuasa yang paling besar dan waktu guend end sudah tamat dan yang pasti akan merengkok dalam penjara sungai buloh kerana menibai wang rakyat. mad awang akan baca doa depan penjara selepas ini. nizar akan nyalakan lilin. kolid semak akan memekik melolong dan paling hiba antaranya adalah mad sabu. mungkin akan berlaku trade jika undang undang malaysia membenarkannya. betapa mad sabu kasih dan sayang kepada adiknya guend end yang banyak memberikannya kesenangan didunia ini, tanpa dap kafir mad sabu kembali ke zaman penarikbeca. berhutang sana sini.
Image result for pan bahalol
mad sabu kena turun segera
husam sudah bersiap sedia nak ambik alih tugas presiden

pkr dibawah nenek jah perlu mengawal anjing belaan mereka pan dan bersatu daripada bertanding dikawasan pas. pan kalau nak bertanding kena bertanding dikawasan pkr dan dap. jika pan bertanding dikawasan pas bermakna pas akan bertanding dikawasan pkr dan dap kafir. di penang pan berminat dengan kerusi permatang pasir, ianya hanya mainan mujahil kerana kedudukannya di parit buntor sudah panas, ahli pan bergaduh sesama sendiri tak dapat diselesaikan oleh mujahil yang sibuk menyimpan harta. nenek jijah kena ingat bahawa kawasan permatang pauh tidak akan menjadi milik pkr lagi kerana nenek jijah kena bertanding dikawasan dap kafir jika masih mahu bertanding selepas tok ki nuar merengkok dalam penjara.  nenek zah boleh melupakan menjadi mp atau dun selepas ini. pkr jagalah anjing mereka jika mereka tak mahu kawasan mereka tak mahu dikacau. diseluruh pelusuk malaysia akan bertanding 3 penjuru. pkr akan menikmati hidangan paling hebat dalam pru ke 14. fuziah dikuatan bolehlah bermain facebook selepas ini kerana sudah dibersarakan. pas rela kalah semua kerusi asalkan pan pkr dan dap kafir bersatu juga kalah semua. jika sama sama nak mengacau dan menunjuk lagak sebagaimana pan yang tidak ada sokongan nak bertanding pas boleh kacau seluruh kerusi di malaysia.
11:26 PG | 0 comments | Read More

pan party yang gila nak bertanding ... yang penting bertanding

Written By FZT on 09 Disember, 2016 | 5:41 PTG

pan dibawah pimpinan mad sabu mujahil salahud merupakan pemimpin pan yang sangat gila nak bertanding pilihanraya. bagi mereka itulah yang penting. mujahil yang sedang dalam usaha masih mahu bertanding di parit buntar dan sudah pasti dia akan kalah dalam pru ke 14 cuba memujuk pas bekerjsama dengannya. celaka mujahil yang berkata di menang atas usaha dap kafir bukannya pas akhirnya terpaksa menelan muntahnya sekali demi kerusi yang sedang tergugat. mujahil cuba mengugut pas supaya bersetuju bekerjasama dengannya kerana dia sedang nazak sekarang. ugutan mujahil yang mahu pan bertanding dipermatang pasir adalah ugutan bodoh dan bangang. permatang pasir zaman nuar braham pun tak pernah kalah walaupun dap kafir kalah tertungging. kalau mujahil sendiri bertanding atas tiket pan pun pasti kalah.pan pasti akan kalah dimana mana mereka bertanding dan berusaha memujuk pas bersetuju menolong mereka. pan sebagai anjing dap kafir tak akan menang dimana pun mereka bertanding hatta husam musa kuasa 10 pun bertanding di kawasan mana pun. husam musa nak mencabar takiyudin dikota bharu dan ketua pemuda pan nak bertanding dikawasan nik amar. namun kekangan wang menyebabkan ketua pemuda pan akan bertanding dikawasan beruk saja bersama mad sabu.
mad sabu ceramah pada hantu hantu pan
mad sabu pasti kalah teruk kali ini dan tak mustahil akan hilang wang deposit kerana kawasan mad sabu ahli pan hanya 14 orang. sokongan kepada mad sabu makin berkurangan. mad sabu akan bertanding di dua kawasan dan satu dun dipenang kerana janji geund end nak melantiknya sebagai timbalan km jika dap kafir masih lagi menang. yang pasti dimana saja mad sabu bertanding ia akan kalah teruk. begitu jugak dengan salahudin yang mana tak akan menang walaupun bertanding kawasan 100% cina india. salahudin pasti kehilangan wang. nuar tahir sedang mengintai kerusi dun diselangor dan parlmen di perak namun nuar tahir yang sepertimana diketahui seekor walaun yang mudah bertukar rupa. selepas habis wang pan, nuar tahir akan meletakkan jawatan sebagai sua dan menubuhkan party lain jika ada yang mampu menaja nuar tahir bermewah mewah. pan semakin papa kedana, nuar tahir akan bersara dengan lebih cepat. abg kerdil akan menerima bala selepas ini. faiz fadhil nak bertanding juga dilihat sukar menyediakan wang dan sookongan bawahan. hanya nizar aje yang mampu bertanding di kedua dun dan parlimen kerana menerima pencen adun dan mb. gaji yang diterima sebagai adun diperak. dengan sokongan alhusyeen syiah pasti nizar akan menikmati kelahan teruk selepas ini. tidak ada siapa akan mengundi nizar lagi yang menggadaikan tanah melayu islam diperak.
5:41 PTG | 0 comments | Read More

eloklah pakatan bangang bekerjasama dengan bersatu dan psm

party mahathir bersatu eloklah bersama pan, sebuah party pengkhianat islam dan sangat sesuai dengan jiwa mahathir yang selama memegang jawatan pm malaysia pelbagai kerja kerja jahat menghalang umat islam mendapatkan kesaksamaan. bagaimana mahathir menghina nabi. bagaimana mahathir menulis surat kepada kelantan menegah dari melaksanakan hukum islam dikelantan. pan sebagai anjing kafir dap, dan akan menjadi barua dan balaci mahathir dalam usaha menghalang islam dari didaulatkan dimalaysia. mujahil bersama mahathir dan ditambah oleh kebodohan mad sabu memimpin pan. bersatu ditubuhkan selepas tak memperolehi jawatan oleh mahathir yang mana mahu umno dan pm mengikut telunjuknya. bersatu akan menjadi kuasa besar dalam pakatan bangang walaupun ahli party setaraf dengan pan yang menjanjikan setengah juta ahli pas keluar menyertai pan sebagaimana dakwaan nuar tahir yang gila. mahathir sanggup melakukan apa saja demi menjatuhkan najid bukannya umno. yang tolol je akan percaya sebagaimana mad sabu mujahil salahudin nuar tahir antara yang pemimpin pan yang sudah diiktiraf sebagai barua dan balaci kafir dap.
Image result for mahathir bodoh
yang M satu lagi memang bangang
pkr juga dari pemimpin yang kecewa dengan umno. nuar braham yang disepak oleh mahathir terpaksa mengemis dengan pas dan apabila mendapat kerajaan di selangor, bini nuar braham bersama anak gilanya percaya cakap cakap mahathir yang mengfitnah laki sendiri. dunia mentertawakan melihat kebodohan bini dan anak nuar. mahathir cukup mudah membeli ke dua dua mangkuk ayun, kasihan nuar braham yang mempunyai bini setolol jijah kerana nak sangat kuasa dan anak yang terlalu bangang untuk memahami kelicikan mahathir. mahathir bersuka ria melihat kedua beranai bangang dibodohkan olehnya dengan semudah petik jari. selepas ini pkr akan menjadi anjing belaann bersatu dan dengan mudah membodohkan saifudin nasution dan sewaktunya. pkr yang wujud akan tiba saat nak mampus selepas mahathir ambik alih pakatan. mahathir menghantar saifudin abdullah untuk menjadi orang suruhannya. begitulah hebat mahathir sudah merangka perjalanannya dalam pembangkang. pembangang yang tolol seperti pan dan pkr mudah sangat dijinakkan. dap kafir pun hanya tunggu masa untuk dibodohkan oleh mahathir. umno ketawa melihat kebodohan pembangang kerana siapa pun menang UMNO jugak jadi pm. betapa bodoh dan baghal pakatan.
1:24 PG | 0 comments | Read More

pkr sudah menjadi anjing dap kafir ... jijah mengesahkannya

Written By FZT on 08 Disember, 2016 | 9:10 PG

sejak pudin nasution menjadi sua pkr selepas disepak dan dipijak. pkr kembali sujud kepada dap kafir. dalam pkr tiada lagi pemimpin yang sanggup menentang dap kafir. jijah dan anaknya hanya lah balaci dap kafir dan sanggup mencemarkan maruah laki apabila bersama sama menuduh lakinya melakukan liwat. mahathir tidak pernah memohon maaf namun jijah dengan rela memaafkan mahathir bersama anaknya yang bodoh.pkr sudah tiada nilai sangat sekarang, selangor pasti akan terlepas ke tangan umno. dap kafir hanya mahu pkr tiada kuasa diselangor. dap kafir berharap hanya mereka yang akan menang di penang walaupun mereka tahu bahawa penang akan terlepas kali ini., dengan imej rasuah yang ada pada wajah dap kafir walaupun pan anjing mereka cuba membersihkan mereka namun rakyat penang sudah tahu jika dap kafir terus berkuasa semakin banyak tanah orang melayu digadaikan oleh guend end.  semakin banyak rasuah yang akan timbul selepas ini. pan menerima hasil yang sama bila dap memakannya. sebab pan makan hanya dari bekas dap kafir makan.
war-pru
dap kafir buat arahan.. semua tunduk menjadi balaci dan barua pada kafir
pkr yang sudah tak bermaya dalam pakatan kerana dap kafir sudah ada pan yang akan sentiasa mengundi bersamanya. pkr hanya anjing buruk kepala sebab itu dap kafir boleh berbuat apa saja. semua benda kena persetujuan dap kafir. selepas ini dap kafir akan bersuara lagi. kalau menang diputrajaya pasti dap kafir akan menjadi pm kerana mengikut zairil dap, pm bukan melayu pun berhak menjadi pm dimalaysia. segala perlembagaan malaysia akan diterjemahkan mengikut perlembagaan kafir dap. pakar perlembagaan malaysia sudah lama dibeli oleh dap kafir dan dibayar gaji puluhan ribu setiap bulan. lebih banyak dari menjadi pensyarah dulu. itulah yang dicari oleh aziz kari. selepas ini dap kafir akan mengarahkan pkr supaya mengesahkan bahawa nuar braham bersalah meliwat pasti jijah dengan rela melakukannya. apalah sangat politik jijah yang tiga suku mereng. jijah tak ada apa apa kehebatan dalam politik selain kipas yang dibawa kesana kemari. bercakap seperti orang gila dalam dewan. pkr sudah boleh pupus bersama bersatu atau pan akan berkenduri jika pkr dibubarkan dan menyertai bersatu.
9:10 PG | 0 comments | Read More

pan hanya party gila nak bertanding jadi adun dan mp rupanya

Written By FZT on 07 Disember, 2016 | 9:00 PTG

di mana mana pemimpin pan bersama ahli dan penyokong pan sedang giat mencatur kerusi dun parlimen mana nak ditandingi oleh pan. pan ingat masuk bertanding macam mad sabul ceramah. semudah a b c, 1 2 3. dengan keupayaan pan yang hanya ada hutang lapuk yang menebal pemimpin pan bermain wayang dengan ahli dan penyokong serta blogger penyembah kafir dap. pan bermimpi nak menjadi mb di kedah kelantan terengganu dan perak dan juga selangor. namun pan masih terus bermimpi kononnya mereka sangat kuat sedangkan di sarawak hilang wang pertaruhan. keupayaan pan nak membayar wang deposit sangat diragui kerana wang dalam simpanan party pan sudah ke angka hutang peringkat tak mampu nak bayar dan akan diistiharkan muflis tak lama lagi. ketua pemuda pan kelantan dikatakan papakedana dan tak akan mampu untuk membayar deposit bertanding dun. macamana nak bertanding di parlimen. husam musa sendiri tak akan mampu bertanding di kedua dua kerusi parlimen kota bharu dan dun salor. one rAHIM akan bertanding di dun dan parlimen selepas menubuhkan 541 cawangan pan dikelantan.
inilah yang dap kafir keluar dulu lepas tu nafi
disambut oleh blogger penyembah kafir menafikan
pan bengong pun sama sama menafikan. mad sabu yang tak akan menang bertanding pun sama sama menafikan
bagaimana pan, pkr, dap kafir dan bersatu boleh tahu pas nak bersatu, 2008 sampai sekarang isu pas umno dimainkan. pas tak jugak masuk umno. YANG CELAKA TERUS MEMAINKAN lagu yang sama. pan tiada modal lagi, dap kafir kira dia kuat dan akan menang lagi di penang. pkr ingat dia akan terus memerintah selangor. bersatu party mengkarung ekor cabang tak ada ahli walaupun ada wang 2billion yang dikatakan ada. pan sangat terliur bila mendengar bersatu ada wang yang sangat banyak untuk menjatuhkan najid. ITULAH TARGET UTAMA MAHATHIR nak jatuhkan najid bukannya menjatuhkan UMno. hujah bodoh mso sebagai blogger upahan dan mendapat bantuan untuk menaja buku baru fitnah mso kepada pas, mso masih gagal menterjemahkan fitnahnya sebagaimana dia mengfitnah ustaz azizan dikedah dibantu oleh pasma yang banyak wang waktu itu. rozi sudah pokai kerana mso yang menjanjikan kehebatan buku hanya tersadai dalam tong sampah.

husam yang gila nak menjadi mb kelantan sanggup buat apa saja. jual agama islam, jual maruah dan jual segalanya. husam menjadi anjing mahathir dan barua dap kafir menjalan strategi bersama one rahim namun ahli pan semakin kurang walaupun ketua pemuda pan bersama penasihat nya budak penghina isteri nabi masih gagal untuk menarik minat pemuda kelantan menyertai pan kelantan. mso tak lama lagi akan bergaduh dengan dap kafir dan husam kerana menghabiskan dana pelaburan demi untuk menulis buku yang tak bernilai dipasaran. hanya anjing akan membelinya, dap sudah berjanji akan membeli 10000 copy dan begitu jugak dengan pkr melalui jijah nuar braham sudah berjanji nak membeli, hanya pan berjanji nak beli 100 copy walaupun tak ada duit, mso berharap mahathir akan membeli banyak buku fitnahnya. kerana mahathir banyak duit. inilah ruang keemasan yang perlu mso gunakan.
9:00 PTG | 0 comments | Read More

pemimpin pan bermesra dengan najid .. mana blogger penyembah kafir nak sorok muka

nampaknya naib presiden pan bermesra dengan najid. rupanya dalam pan ada yang nak ber UG dengan umno dengan presiden umno, pan cuba sorokan bagaimana naib presiden pan cuba berbaik baik dengan umno untuk mendapatkan dedak selepas dedak dap kafir penang semakin kurang diterima, pan mungkin sedar bahawa hayat politik mereka tak lama lagi nak mampus. hasanudin yang berdegar degor menentang najid rupanya penjilat tegar umno. dibelakang mad sabu hasanudin mengkhianati pan. pan sudah biasa mengkhianat orang lain terlalu mudah untuk hasanudin mengkhianat pan. hasanudin hanya bermain wayang dengan pan, dan berjaya menipu sebilangan pemimpin pas yang kalah kononnya dia berjuang menentang umno. dibelakang pan hasanudin bermesra dengan presiden umno.
pan yang sangat hebat
bila pemimpin pan jumpa najid
pan senyap sepi.. pan tertipu dengan hasanudin yang kononnya nak berjuang 
4:00 PTG | 1 comments | Read More

pan cuba menabalkan guend end menjadi perjuang islam

Written By FZT on 06 Disember, 2016 | 11:22 PG

wajah yang sama menabalkan geund end wajah sama menabalkan najid
pan nampaknya gagal memainkan isu begini
suruh hatta baiah, mad sabu dan husam mainkan isu lain yang lebih cerdik
kebodohan pemimpin pan makin hebat selepas menjadi penyembah kafir dap

pan ketandusan idea. pengkhianat islam dan barua kepada kafir dap tak dapat memberikan kenaikan kepada guend end yang sudah membalun wang rakyat. dap kafir baham wang rakyat disanjung oleh mad sabu yang tolol. mujahil pasti akan memberikan fatwa sebagaimana dia mengfatwakan orang bunuh diri sebagai syahid., mujahil sepatutnya mengarahkan anjingnya seperti ketua pemuda pan kelantan bunuh diri depan suk kelantan demi syahid mempertahankan orang asli kuala balah. ketua pemuda pan kelantan sepatutnya menyahut seruan mujahil supaya membunuh diri dan dijadikan syahid oleh mujahil. mungkin mad awang akan dapat membaca doa yang panjang atau menambah secukup rasa kenyataan mujahil.

lawatan pemakan rasuah ke masjid al aqsa sama je dua ekor. jid dan geund end sama sama memakan harta rakyat. geund akan didakwa dan taklama lagi akan merengkok dalam sel sungai buloh bersama ketua pakatan harapan bodoh. nuar berahim sepatutnya  menasihatkan bini bahalolnya dan anak dia yang tolol menerima kedatangan maharaja zalim dan mahafiraun. kebodohan dua anak beranak nuar brahim menggembirakan kem umno. 
11:22 PG | 0 comments | Read More

pakatan paling bodoh dalam dunia ialah pakatan harapan

Written By FZT on 05 Disember, 2016 | 7:43 PTG

pakatan harapan adalah pakatan paling bodoh dalam dunia, sesiapa saja yang terbuang dari UMNO akan dijadikan ketua. dengan kepercayaan bahawa orang umno saja mampu menewaskan umno, kepercayaan lembu begitulah yang menyebabkan pembangkang terus dibodohkan oleh umno. biasa yang menyertai pembangkang adalah yang sudah tak laku dalam umno dan disepak keluar. nuar braham yang dikatakan hebat tak mampu menumbangkan umno walaupun party tupperware nuar braham bercakap besar. pakatan pembangkang yang terdiri dari pan dap kafir, pkr dan juga akan di sertai oleh bersatu dan yang terakhir psm. bila ada saja pemimpin umno terbuang, pakatan akan ambik dan bersihkan segala kekotoran. itulah perangai bodoh mad sabu nuar tahir, mujahil, jijah bengong yang boleh menerima manusia yang telah mengfitnah nuar braham. betapa bahalolnya seorang isteri yang boleh menerima perbuatan manusia lain, begitu juga ijjah yang mudah dilembukan oleh mahathir dan sekutunya. jijah isteri nuar braham sangat bangga dengan perbuatan mahathir terhadap suaminya. inilah contoh tolol seorang isteri yang tahu berkipas sepanjang masa,
mahathir tolol jadi boss kepada dap kafir
kit malang memang malang
kedatangan yiddin diberikan sambutan meriah, pan yang bangang bahalol dan paling celaka mengkhianati islam mencalonkan yiddin sebagai pm malaysia. pan sendiri yang lahir dari pengampu dan penjilat kafir sanggup mengenepikan presiden pan yang tak akan menang lagi dalam mana mana prk pru pun. mad sabu sudah di iktiraf akan kalah dimana mana dia bertanding hatta di kawasan paling ramai cina. mad sabu tak ada karisma kepimpinan selain hanya menjadi pak turut dan pak yet sebagaimana biasa, menjadi anjing belaan dap kafir dan akhirnya menjilat kembali ludah kepada mahathir. mampuz bersama mad sabu menjadi barua dan balaci mahathir paling hebat abad ini. mahathir berjaya membahalolkan seluruh kepimpinan dap kafir, pkr bengong dan pan yang bahalol. pemimpin pan sanggup menjadi pelapik pukoq mahathir demi mendapatkan dana. pan sudah kehabisan wang, sekarang pan sudah papa kedana. sudah habis wang yang dibaham dibalun dari pas dan menjual segalanya demi kemewahan pan. akhirnya tak sampai setahun pan sudah menderita kepapakedana.

pakatan harapan boleh melantik pm dari umno dan tak mustahil jika najid terbuang dari umno pasti pan dan pakatan harapan akan menghamparkan karpet merah untuk najid datang. itulah perangai bodoh pakatan harapan, segala cakap bangang mahathir dijadikan cakap rasmi pakatan, party mahathir lebih kecil dari pan namun mampu membodohkan party dap kafir dan pkr dan pan yang sentiasa bodoh dan baghal. pan sendiri tak mampu menjadi ketua walaupun ahli ada di gandakan dalam 10 15 ekor seorang ahli. mahathir menjadi jurucakap rasmi pakatan harapan. apa kata kata mahathir dijadikan hebat. dap kafir menjadi anjing mahathir tanpa perlu mahathir berkata apa apa. geund end bapak makan rasuah menurut apa saja kata kata mahathir dan memuja memuji mahathir sebagai idola bapak perosak malaysia. pan akan terus menjadi barua dan balaci mana mana pemimpin umno yangdibuang. pan rela. maklumlah bodoh dan bahalol.
7:43 PTG | 0 comments | Read More

mahathir the best membodohkan pembangang

mahathir yang memerintah malaysia 22 tahun, merosakkan semua rakyat malaysia. 22 tahun penuh kebodohan dan kebangangan memerintah malaysia. mahathir yang memulakan fitnah kepada nuar braham akhirnya nuar braham terperosok dalam sel. nuar braham kembali ke sel bila anak didik mahathir menghidupkan kembali movie liwat 2. jib membuang seluruh akar umbi mahathir dalam kerajaan. jib membuang anak mahathir walaupun permintaan mahathir nak anak dia menjadi menteri penuh dalam kerajaan najid. mahathir naik angin, pelbagai sumber mahathir dalam kerajaan mula diputuskan oleh najid. segala permintaan mahathir sudah tidak dilayan oleh najid. najid berjaya mengurangkan kepungan mahathir dan berjaya membuka kepungan mahathir dan mula mengnyahkan segala askar mahathir dalam pentadbiran najid. najid berjaya membuatkan mahathir marah namun mahathir menjadi harimau nyanyuk yang tidak menggerunkan lagi kepada musuh musuhnya.
Image result for mahathir dap
mahathir mungkin lupa sebab dia mudah lupa
mahathir bertindak balas namun mahathir sudah dimakan era nyanyuk dan makin lupa sebagaimana melayu mudah lupa. mahathir yang memenjarakan ramai pemimpin pembangkang. mahathir berjaya memenjarakan nuar braham dengan fitnah, mahathir akhirnya terpaksa berpusing beratus darjah kerana untuk melawan najid. mahathir terpaksa menyembah nuar braham, anak beranak nuar braham menjadi lembut hati walaupun mahathirlah punca masalah dalam negara ini. anak beranak nuar braham berjaya di jinakkan walaupun nampak ganas, mahathir menghantar siti semah untuk memujuk jijah kipas dan akhirnya pkr seluruhnya menyembah melutut kepada mahathir. begitu mudah bagai memetik jari. seluruh pkr kembali menyembah mahathir, selepas berjaya membodoh dan menbangangkan pkr dan seluruh keluarga anak pinak nuar braham, mahathir datang lagi untuk memijak dan meludah dap pula. akhirnya mahathir daatang ke persidangan kafir dap dan menyanyi bersama sama dap kafir. akhirnya ada pemimpin dap meletakkan jawatan kerana setiausaha agung dap kafir yang baham rasuah mempertahankan mahathir.
10:23 PG | 1 comments | Read More

mahathir = machiavelli

Written By FZT on 04 Disember, 2016 | 7:42 PTG

sebut aje nama mahathir, semua politikus kenal kecuali pemimpin pan dan barua pan seperti mampuz je yang tak tahu betapa hebatnya mahathir mengamalkan teknik begitu. mahathir sanggup apa saja, bergabung dengan sesiapa saja asalkan matlamatnya di laksanakan. jika waktu ini NAMRUD FIRAUN DAN HAMAN ADA party politik pun mahathir sanggup bekerjasama. sama dengan pemimpin pan, jika ada party komunis malaysia pun pasti pan akan mengekor kemana saja pemimpin itu pergi, mampuz seekor waluan dap kafir masih tak keluar keluar pas walaupun setiap hari barua dap kafir mengeluarkan kenyataan bodohnya. mampuz masih kekal dalam pas kerana sudah berjanji dengan pemimpin pan, jika dia kena pecat atau dia sendiri keluar dari pas, jawatan kena disediakan dalam pan akhirnya pan memungkiri janji. pan mana akan menepati janji. JANJI DENGAN ALLAH PUN pemimpin pan khianat apatah lagi berjanji dengan mampuz.
suasana berbeza
mahathir sanggup bersama kafir dap
asalkan matlamatnya tercapai
mad sabu tak kelihatan kerana diarah ke jamban
mahathir yang menjadi idola mampuz sanggup datang ke persidangan kebangsaan dap kafir mahathir sanggup menebalkan muka walaupun tak dijemput secara rasmi oleh kafir dap. kafir dap tak hantar surat kerana bersatu party mahathir belum sign perjanjian MENGAKUI BAHAWa HANYA dap KAFIR akan mengetuai barisan pakatan. sesiapa yang berani mencanggah dap KAFIR PASTI menerima nasib malang. ini telah dipersetujui oleh pkr dan pan. mad sabu sudah seia sekata dengan kafir dap jika menang dap kafir akan menjadi pm malaysia walaupun perlembagaan negara tak membolehkan begitu. pan kata semua boleh dipinda, hatta hukum quran pun mad awang pun pinda inikan pula perlembagaan bawah aziz bari, aziz barua pasti akan mencari jalan untuk membolehkan perlembagaan malaysia diubah suai sepenuhnya mengikut acuan dap kafir. aziz barua akan menggunakan kepakarannya sebagai pakar perlembagaan malaysia untuk memastikan tuannya menjadi pm malaysia. dan aziz barua sudah dijanjikan jawatan mb perak jika menang. mad sabu sudah bersetuju dengan segala klausa dan term.
7:42 PTG | 0 comments | Read More

pan dan pkr hanya anjing dap kafir penang

Written By FZT on 01 Disember, 2016 | 7:18 PTG

mad sabu dan jijah hanya tahu sign dan bercakap tanpa henti, mad sabu anggap dalam dunia ni dia serba tahu dan apa yang kerajaan islam pas kelantan buat akan salah dimata mad sabu. mad sabu tidak pernah memperjuangkan melayu dipenang kerana apa? kerana mad sabu sama sama kenyang mentankedarah dari taukey taukey yang merasuah dap kafir dan di hantar sama ke mad sabu, mad sabu menerima imbuhan bulanan dan mampu pakai kereta mewah dan sekarang sedang mengumpul harta dimerata tempat hasil pengkhianatan mad sabu kepada islam. mad sabu akan tandatangan apa saja yang disuruh oleh kafir dap asalkan bulanan mingguan masuk ke koceknya. mad sabu sedar bahawa selepas era guend end kafir dap tak akan membayar lagi, oleh itu mad sabu akan tibai sebanyak mungkin sebagaimana umno menibai wang rakyat, mad sabu bersama kafir dap menibai segala nya dan menghalalkan apa saja asalkan kocek penuh. pan akan tandatangan apa saja, deklarasi rakyat, atau menentang ruu355. mad sabu akan buat apa saja demi memastikan dap kafir terus berkuasa dan dia akan kenyang.
geng balaci barua bersama tuan mereka.
ketua pembangang sangat bahalol dan mendiamkan diri bila ditanya tentang air selangor
jijah akan menerima nasib yang sama dengan lakinya yang menetap dalam sel sungai buloh
mad sabu menunggu masa akan menerima padah yang lebih teruk selepas ini
pkr boleh fitnah kerajaan kelantan kerana mereka pernah fitnah kolid berahim dengan selamba, dalam geng yang sama mereka sanggup mengfitnah apatah lagi geng lain, jijah tak ingat bagaimana nuar brahim dicaci maki dan dihamun oleh dap kafir namun sebab kuasa dan sanggup buat apa saja sekarang. pkr akan tinggal dalam sejarah sebagai party fitnah dan akan mengkhianatii sesiapa saja selepas ini. sebab utama bersatu tarik brek kerana bersatu tahu bahawa pkr dan pan akan khianati mereka selepas ini. pkr dan pan tidak boleh dipercayai., pkr sanggup fitnah sebab itu nuar braham menerima bala yang sepatutnya dia terima dan akan terus menerima selepas ini., pkr dan fitnah adalah sinonim bersama pan yang boleh je langgar islam dan fitnah. semoga pan dan pkr terus maju dengan fitnah siang dan malam.,

7:18 PTG | 0 comments | Read More

perjanjian ke putrajaya pan dan pkr mengkhianati melayu ISLAM

pan dan pkr sudah menetapkan bahawa jika mereka menang bermakna dap kafir akan menjadi pm malaysia. pan tidak hiraukan sesiapa saja pm malaysia asalkan mereka berjaya memenuhi hasrat dap kafir menjadi pemerintah agung malaysia. pan tak kisah dap akan membalun wang rakyat sebagaimana umno menibai membersihkan wang rakyat. dap kafir penang yang belum berkuasa 3 4 penggal sudah menjalankan pelbagai projek yang menyusahkan rakyat terutama bangsa melayu. pan sendiri tak berani mempertahankan melayu dalam party mereka apatahlagi dimasa depan, jika pakatan  menang melayu islam akan terus merempat lebih teruk dari sekarang, dipenang sudah menjadi contah pratikal kerajaan kafir dap menghalau melayu dari penang, kerajaan dap kafir sudah merangka pelbagai agenda untuk terus menekan bangsa melayu, dan bangsa melayu pan yang sudah biasa dengan kerja kerja laknat mengkhianat pasti sudah menjadi makanan mereka untuk mereka mengkhianati bangsa melayu sebagaimana mereka mengkhianati perjuangan islam. barua dan balaci dap kafir ini tak akan mempertahankan bangsa melayu islam yang penting mereka senang lenang dan menerima imbuhan elaun setiap bulan, kalau tidak mad sabu tak akan ikut menyertai pan. itulah yang sering diucapkan oleh mad sabu bahawa melayu bodoh.
nanti ada pulak  pan GANG kata bukan ni
pan sudah jelaskan hala tuju pan bahawa  bila mereka menuju putrajaya pasti pakatan akan memilih bukan melayu dan bukan islam menjadi pm malaysia. bagaimana pan nak memperjuangkan islam jika sudah menandatangi perjanjian belakang mati. pan sudah biasa mengkhianati islam pasti mudah sangat untuk mengkhianati bangsa melayu. pan pengkhianat islam dan tak perlu berhujah lagi bodoh selepas ini, pan tidak perlu malu lagi memperkatakan bahawa pan adalah party barua dap kafir. perjuangan mereka hanya untuk tuan kafir, sebagai balaci yang taat mereka boleh melakukan apa saja pengkhiantan kepada umat islam dimalaysia, tukang baca doa pan sudah lama terpinggir menunjukkan betapa hanya perlu ada ketika saja diperlukan. mad awang bengong akan terus bersakir dan akan datang bila dibayar. alhusyen pasti setuju mad awang begitu kerana itulah kehendaknya. sisifitnah boleh meneruskan usaha usaha menibai islam. pan tak payah lagi bercakap pasal islam dan rahmat sekelian alam, RAHMAT UNTUK KAFIR DAP. slogan terbaru pan
9:54 PG | 0 comments | Read More

tiada keuntungan untuk pan dalam isu blockade walaupun usaha sungguh .

Written By FZT on 30 November, 2016 | 11:08 PTG

walaupun husam musa berusaha bersungguh dan dibantu oleh jeming assam dan beberapa blogger penyembah kafir dap menyiarkan berita namun pan tak dapat meraih keuntungan selain semakin rugi. pan dilihat adalah dalang kepada blockade tersebut. pan bersama maloan maloan lain cuba meraih keuntungan namun akhirnya untung seposen terus rugi berjuta juta. husam mastermind cuba mengalih lagi perhatian selepas gagal menaikkan isu lombong, isu blockade, isu kpk, isu husam menjuarai isu isu yang sudah tiada makna pada husam, husam bukan kerajaan lagi, husam hanya pencacai dan pengangkat najis dap kafir dikelantan. walaupun beberapa mesyuarat diatur oleh dap kafir bersama husam untuk menjatuhkan pas kelantan namun usaha usaha husam tersekat kerana tiada kesungguhan melakukan fitnah., walaupun blogger penyembah kafir dap perak bersungguh sungguh bekerja namun seperti biasa fitnah blogger penyembah kafir dap perak hanya setakat buku kaki saja. isu itu lenyap dan usaha husam bersama one rahim menemui jalan buntu. husam sudah ketandusan idea untuk memburukkan kerajaan pas kelantan, ia akan mencari bekas longkang sebagaimana husam membekalkan beberapa dokumen kepada kickdefella dulu akhirnya kick hilang tanpa kesan akhirnya kembali bersama barua mso.
Image result for blockade orang asli
nenek batin yang menjadi penyembah dap kafir yang duk bising
akhirnya senyap sepi
anjing anjing dap kafir terus menerus kerajaan islam kelantan kononnya berlaku zalim akhirnya akan menimpa mereka sendiri, mereka pan hanya tahu menimbulkan isu, bila beberapa kerat orang asli ditahan pan terus menghilangkan diri walaupun dikatakan rocker penyembah kafir dap kelantan nak melakukan kepungan disuk kelantan. mungkin rocker kerjanya menyembah syaitan berasa kuat bila tiada sokongan sham agaz yang sudah kehilangan suara terduduk diam dan mengoyangkan kepala bersama darah kambing. ketua pemuda pan yang kurang akal boleh melakukan apa saja dan menulis apa saja kerana penasihat dan kawan dia sendiri pun3 suku. pan berusaha untuk menjatuhkan pas kelantan dengan pelbaagai usaha. pan mencari isu disetiap sudut, husam mengugut penjawat awam kelantan namun akhirnya didedahkan oleh nuar tan. husam semakin tiada urat darah dalam suk kelantan lagi, rahsia kerajaan kelantan makin selamat selepas ramai balaci husam dipecat dan disepak keluar dari kerajaan kelantan. ini menyukarkan husam untuk mendapatkan maklumat dari dalam walaupun husam dibantu oleh jin kafir dan mimpi mimpi ngeri.


bila terburai dan ditangkap orang asli tuduhan pan akhirnya terdiam bila mereka sendiri tak hadir untuk menjamin orang asli yang ditangkap kerana melawan penjawat awam, husam ingat macam dia kuasa 15 yang bercakap tanpa undang undang dalam dewan, tanya walaupun tak diberikan laluan, kononnya boleh berbahas macam kedai kopi disalor, husam anggap dun tu macam orang pan yang bangang. orang pan boleh lah husam bodohkan sebab memang sah bodoh dan bangang macam jeming assam.alhusyen sendiri tak turun berdemo atau mengepung suk kelantan bersama jeming atau kenangau kurap atau greencok. semua hanya pandai didepan blogg dan mendapat bayaran. bila bayaran kurang terpaksa menyalak sendirian. mad sabu pun dah pening, isu isu pan mainkan nampaknya hanya sebatang mancis akan padam secepat mungkin. profesional yang menyertai pan hanyalah yang hanya tahu mengarah orang bekerja, sedangkan dalam pan tiada yang nak bekerja secara percuma dan juga tiada ahli yang nak bekerja untuk pan walaupun leman raja fitnah bercakap sepanjang masa. leman raja fitnah perlu dibayar untuk berceramah sebagaimana aishah janji fitnah sudah lapuk menunggu masa untuk mampus bersama mampus.
11:08 PTG | 0 comments | Read More

pan ditubuhkan oleh bekas pemmpin pas yang menjadi penyembah kafir dap

blogger sisifitnah sudah menulis pelbagai fitnah kepada presiden pas, sisifitnah adalah golongan yang akan mengfitnah sesiapa saja yang tak suka dengan pan, semua orang tahu pan ditubuhkan oleh dap kafir untuk menyumbat sebilangan pemimpin pas yang kalah dalam pemilihan. pan ditubuhkan oleh penyembah dap kafir sampaikan apa saja dap kafir akan disokong hatta geund end baham wang untuk membiayai rumahnya sendiri pun disokong. begitulah hebatnya pan anjing belaan kepada dap kafir. pan ditubuhkan kerana dap kafir sendiri tak sanggup pengkhianat barua dan balaci ini memasuki party mereka, dap kafir sendiri tak sanggup membuka pintu party kepada anjing mereka untuk masuk ke dalam party mereka, dap kafir sedar bahawa jika mereka membawa masuk pemimpin yang dikenali sebagai pengkhianat dalam party mereka pasti dap kafir terus bermasalah. sikap pemimpin pan yang tidak setia walaupun bersumpah dan berbaiah depan allah mereka sanggup khianat apatah lagi sesama manusia. pan adalah party yang paling celaka dimalaysia. mereka akan sanggup mengkhianati sesiapa saja walaupun yang membantu mereka. lihatlah bagaimana mad sabu sanggup mengkhianat pkr dan menyebelahi dap kafir dalam usaha menentukan calon di sungai besar dan kuala kangsar, mad sabu nak mencalonkan pemimpin pan sedangkan pkr sudah menyatakan tidak mahu kepada calon pan yang semua maklum akan kalah teruk dan akan sentiasa kalah.

pan kelantan rocker


sikap mad sabu dan pemimpin pan yang berdolak dalik dan suka menyebelahi kafir dari islam menyebabkan mereka ditolak dari party islam, oleh sebab itu pan ditubuhkan dengan perlembagaan yang menyatakan bahawa pan adalah party sosialis walaupun ahli dan penyokong pan dibuai dan ditipu bahawa pan adalah party yang memperjuangkan islam, perlembagaan party pan berdasarkan sosialis, bagaimana pan sendiri tak mampu untuk menubuhkan party baru yang bukan dibeli dari pajak gadai. untuk menubuhkan party baru pun tak mampu bagaimana untuk berjuang. mad sabu sedar bahawa jika dia tiada party dap kafir akan menyepak dia. usia mad sabu dalam pan pun tak lama kerana sudah lapuk dan tiada idea sebagaimana biasa dalam pas dulu, mad sabu banyak mendiamkan diri bila diminta pandangan dan pendapat. menjadi pak turut dalam pakatan dan yang paling penting menjadi barua dan balaci dap kafir.perjanjian mad sabu dengan dap sudah didedahkan bahawa perlu bersetuju dengan apa saja dap kafir buat. jika ada undi pan perlu memilih ia perlu memilih dap kafir bukannya pkr. pan pasti musnah kerana dari atas sampai ke penyokong pan semua kaki fitnah dan seluruhnya akan buat kerja fitnah siang dan malam.
2:00 PTG | 1 comments | Read More

kasihan ahli dap yang tak pernah menang bercakap soal peraturan dewan parlimen

zulhasmi almakanan kafir yang menyertai dap dan dijadikan balaci dap kafir terpaksa menulis menjawab dari facebook, nak ceramah tak laku, nak jawab berdepan tak pandai, peguam yang tak pernah menang kes besar selain kes curi ayam dan selipar di surau. peguam dap yang mendapat laba keuntungan dengan menyertai kafir dap dengan menjadi peguam surat perjanjian beli rumah dipenang. oleh kerana dapat membalun banyak wang hasil perjanjian pembelian perumahan dipenang zulhasmi almakanan kafir sibuk menjawab peraturan dewan sedangkan dia sendiri tak pernah bertanding dan masuk dewan, peraturan dewan yang dijawab oleh zlmakanan adalah hujah yang tak boleh pakai langsung sebagaimana husam kuasa 15. bagaimana seorang yang tak pernah bertanding " kalau bertanding pun pasti KALAH TERUK" mengulas peraturan dewan sedangkan dalam mahkamah pun almakanan sendiri tak pernah menang kes apa apa pun. hujah almakanan dimuat naik oleh blogger perak penyembah dap kafir.
ciptaan mad sabu saalahudin dan nuar tahir yang sibuk berwhatsapp dengan kolid semak
blogger penyembah dap kafir akhirnya terpaksa bergantung harap pada laporan sham agaz yang hanya duk sembang dikedai kopi bersama jeming assan yang hebat sembang kencang dikedai kopi. jeming asaan yang hidup berbasikal kesana kemari sudah kehilangan dana dari husam sejak husam dipecat dari kerajaan. sham agas dan jeming penerima dana husam terpaksa bergantung hidup dengan kes orang asli, jika kepungan orang asli berakhir bermakna jeming dan sham agaz akan berakhir. sumbagan ke dalam acoount akan berakhir dan akhirnya jeming assan akan mengepung suk kelantan supaya masih mendapat bantuan dari yahudi dimalaysia. sumber terhad terpaksa lah jeming asan untuk mengistiharkan kepungan kepada suk kelantan. kasihan jeming yang menghantar laporan isu lombong sudah berakhir, siasatan sprm sudah berakhir, husam nampak isu lombong makan diri sendiri dan jeming dan blogger greencok dan alhussyen berdiam diri demi menyelamatkan husam dari terus dikecam teruk kerana kebodohannya.akhirnya husam terjumpa laluan yang mana terpaksa mengheret orang baru menyertai pan. jeming assan terpaksa mencari semua isu supaya terus dibayar bersama sham agas yang sedang bersenang lenang waktu blockade. penyambung lidah fitnah di perak pun terpaksa mencari sumber lain untuk menampung kehidupan.
10:49 PG | 0 comments | Read More

fair game . 355 ditolak 164 jugak harus ditentang habis habisan

Written By FZT on 29 November, 2016 | 6:52 PTG

akta 164 yang diperjuangkan oleh dap kafir seharusnya ditentang oleh mp yang beragama islam, dap kafir sudah mula panas bila akta 164 akan dihalang sebagaimana mereka menggunakan anjing mereka menghalang akta 355. pan anjing belaan dap akan berhujah dan akan mempertahankan akta 164 kerana pan anjing akan mengatakan bahawa akta itu tidak kena mengena dengan orang islam. oleh sebab dap kafir menentang akta 355 pasti akta 164 jugak harus di tentang oleh mp islam. jika kafir menentang akta 355 ini bermakna akta 164 juga harus ditentang dilaksanakan dimalaysia. teresa kok yang dibela oleh kolid semak and badut pan mampus sepatutnya tak berani mencampuri urusan orang islam, orang kafir tidak ada kena mengena dengan akta 355. hanya orang islam, dan mungkin yang tak berapa nak islam pasti jugak tak mahu menentang akta 355 ini. oleh yang demikian mengapa dap kafir begitu bersungguh sungguh untuk menentang akta 355 yang tidak kena mengena dengan mereka, mereka nak balun arak sampai mampus pun balun ajelah kecuali ajak mad sabu sama pasti menimbulkan masalah. atau ajak kolid semak yang mana kawasan yang diwakilinya adalah kilang terbesar arak dimalaysia.
Image result for parti pan
Gila KUASA tapi tak ada sesiapa nak undi kasihan presiden pan
akta 164 pasti pan akan membela habis habisan dan pemimpin bahalol pan seperti zolhornain al yahudi akan berdoa akan undang undang kafir lulus dengan cemerlang, celaka yang berdoa untuk kafir pasti akan tenang berdoa untuk akta 164. zolhornain yang celaka akan sanggup berdoa untuk akta kafir.pan mengutip 2 ekor lagi mamlau profesional untuk menyertai pan, nuar tahir yang hanya tahu mengumumkan kemasukkan profesional ke dalam pan, dua ekor mamlau yang tak pernah kedengaran namanya dalam senarai kepimpinan pas diperingkat  mana pun, nuar tahir sangat berbangga dengan kemasukkan 2 ekor mamlau yang asal dari umno. tak pernah bergiat cergas dalam party pun sangat dibanggakan. nuar tahir berharap agar 2 ekor mamlau ni dapat beri sumbangan wang ke pan itulah harapan nuar tahir kerana pan semakin muflis.  nuar tahir menyimpan angan angan agar ramai lagi profesional masuk pan dapatlah dia dan geng bermewah mewah lagi. selepas mengalami masalah kewangan yang semakin meruncing.
6:52 PTG | 0 comments | Read More

mampuz@abdullah ubai dalam pas

watak abdullah ubai berterusan dalam dunia moden, mampuz calon profesional walaupun tak profesional selain menjadi badut sarkas dalam parlimen, suara mampuz yang mempertahankan pas sudah lama tiada akhirnya bersuara, mengapa mampuz bersuara? apakah abdullah ubai versi pan ini mendapat isyarat jelas dari tuannya kafir dap memerintahnya bercakap atas kapasiti mp pokok sena. mampuz mahu pas berada dalam pakatan pembangkang bukannya bersama umno, mampuz sudah lama ahli pas lipat dan gulung letak dalam muzium sejarah pengkhianat jemaah islam cuba berlunak dengan pas dan ahlinya. pas pokok sena sudah lama melupakan mampuz@abdullah ubai peringkat tertinggi. mampuz hanya menunggu masa untuk dilupuskan terus dan akan dilupakan oleh rakyat dan ahli pas selama lamanya. tiada mampuz bermakna tiada lagi juak juak anjing pan dalam pas yang semakin merosot pandangan umum. pan semakin uzur walaupun berusia setahun, pan mula lumpuh, capek, dan pelbagai penyakit telah menghinggapi party anjing barua balaci dap kafir.
Image result for mahfuz omar
pelakon tahap tertinggi
telefon sirul atas arahan mahathir
lakonan berkesan bersama bapak kezaliman malaysia
mampuz watak yang ditinggalkan oleh pan dalam pas supaya masih ada lagi saki baki penyokong kafir dap dalam pas, dalam bersih timbul lagi beberapa ekor malaon pan dalam pas, wakil pan dalam pas semakin malap dan perlu mengzahirkan diri supaya dipandang tinggi dan mulia. seekor dari terengganu yang masih takut nak mengzahirkan diri sebagai ahli anggota pan syeddul jeman bersama raja korin, syidul jiman nampaknya terus mengekalkan sesumpah dalam dirinya. banyak menghabiskan masa untuk merapu dan meraban bersama pan. dan hayat syidul jiman sama dengan mampuz hanya menunggu masa untuk dinyahkan. kalau dinyahkan sekarang tak ada guna sangat bahkan menaikkan saham syedil jiman yang sudah lama hilang dari pas. hayat syed azman mampuz hanya menunggu pru ke 14, selepas itu ia akan dilipat dan disimpan dalam muzium pengkhianat islam malaysia. wajah wajah penyembah kafir akan terus diingati oleh sejarah malaysia.
10:16 PG | 0 comments | Read More

pan beri kata dua pada bersatu dan pkr

Written By FZT on 28 November, 2016 | 10:25 PG

mesyuarat peringkat tertinggi pan merumuskan agar pkr dan bersatu perlu menyatakan sokongan mereka kepada pakatan atau kepada pas, pan mahu kedua party menyatakan dengan sejelasnya. pan dilihat sudah rebah sebelum bersabung kerana sokongan melayu kepada party barua dan balaci dap sangat rendah lebih rendah dari tekanan darah yang sepatutnya ada. pan tidak menarik minat anak muda dan anak tua untuk menyertainya selain ahlinya dari manusia yang kurang akal dan kurang otak kerana mengikuti kebodohan pemimpin pan yang menurut kata kata kafir lebih dari islam itu sendiri. pan menghantar mujahil untuk menyatakan hasrat dan pandangan mereka kepada kedua dua party. yang menjadi pelik, pkr masih tidak mahu memutuskan hubungan dengan pas walaupun berjuta kali dah didesak oleh dap kafir dan pan namun pkr terus berdolak dalik, hanya sekali sekala menyerang pas kerana terpaksa. pan mahu kata putus dan itu yang dibuat oleh mujahil namun pkr masih berdiam diri dan membisu seribu bahasa. dah banyak kali pan menghantar surat supaya majlis presiden memutuskan semua hubungan dengan pas namun pan tidak mendapat jawapannya.
Image result for pan god
bertanduk pan

pkr sering mendesak pan supaya mendedahkan berapa keahlian sebenarnya ahli pan. apakah di darab sepuloh sebagaimana kuasa husam bengong. keahlian pan yang meragukan semua pihak menyebabkan pan tidak mampu untuk mendesak mana mana pihak, ahli pan hanya terdiri dari orang orang kecewa yang kalah, pencuri kerusi dun dan perompak kerusi parlimen. sisa pan masih ada lagi dalam pas supaya terus menimbulkan huruhara. pan tidak ada kekuatan selain fitnah dan membodohkan diri saja. dua ekor blogger mamlau pan nampaknya sudah kehilangan hits sejak kekurangan dana dan tidak hadir dalam perhimpunan bersih hanya copy paste dalam blog masing masing. alhuseyn seekor cikgu tua yang berlakon boleh menglakukan apa saja namun kesakitan sudah menghantui usia senja dan tak lama lagi akan masuk ke dalam tidak mampu mendaftar walaupun seorang ahli sehingga kini. keahlian pan semakin merosok dan jangkaan mad sabu bersama one rahim che berahim menjelang akhir 2016 keahlian akan menjangkau 100000 hanya omongan kosong. nuar tahir hanya tahu memusing beberapa nombor ic demi menampakkan ramai dan cetakan borang di siarkan.

pan walaupun memberikan kata dua kepada party lain ia adalah seperti harimau kertas yang boleh dibakar dengan satu mancis. pemimpin pan banyak bercakap mengfitnah selain memperjuangkan hak rakyat., dalam dewan mempertahankan kafir dari berbuat kerja. kolid semad dengan cara tersendiri menaikkan lagi peringkat hebatnya pan yang mencarut memaki hamun dan sebagainya. pakar startegies yang sudah gagal. tuntutan mampus tidak mampu dipenuhi oleh pan kerana penuh jawatan utama. pan mengaut segala jenis pangkat dan jawatan untuk balaci balaci awal walaupun tak mampu memikul bebenan tugas. diperingkat negeri habis semua dibolot oleh geng geng ikram dan penyanjung dap kafir sehingga semua jawatan penuh namun ahli tak nampak ada. yang ada pemimpin dalam pan .. inilah menjadi kayu ukur terlalu ramai pemimpin yang mahu menibai harta rakyat dari bekerja untuk rakyat sebagaimana pemimpin kafir dap
10:25 PG | 0 comments | Read More

mampus akan masuk bersatu ..mad sabu akan letak jawatan presiden pan

politik barua dan balaci kembali hangat, mad sabu sejak kemasukan husam musa sudah basi dan sejuk. peringkat naib presiden dan timbalan presiden mahukan husam menjadi presiden pan, banyak kali diadakan mesyurat kerana mad sabu gagal membawa pan ke mana mana selain menampakkan sisi bodoh dan bengong sebagaimana dakwaan rakyat malaysia mad sabu hanya anjing kafir dap.  one rahim berikan masa sampai akhir tahun ini jika mad sabu gagal menarik ramai rakyat malaysia menyertai pan atau bukan islam menyertai pan mad sabu kena berundur atas sebab kesihatan. semua pemimpin yang sama sama menubuhkan pan sudah bersuara. segelintir saja yang masih menyokong mad sabu yang tidak berupaya memimpin pan. mad sabu hanya tahu menurut kata kafir dap dan berceramah dan tak mampu memimpin organisasi hatta organisasi jual cendol sekalipun. berkali kali mad sabu menghantar surat meminta majlis presiden pakatan bermesyuarat namun gagal. mad sabu dikatakan tidak perform selain hanya tahu mengabihkan beras dalam pan dan menuntut gaji dan elaun tinggi yang mana pan semakin bangkrap akibat kemewahan sua nuar tahir dan sekutunya.
anjing dap berdoa untuk KAFIR
bagus punya pan GAN celaka
CONTOH TERBAIK ANJING KAFIR DAP

mampus yang menjadi anjing mahathir berharap dipecat pas supaya dapat masuk bersatu kerana mampuz sudah bersuara dalam perjumpaan dengan pemimpin pan bahawa dia tak sesuai dalam pan dan jawatan utama sudah diisi oleh puak puak bangang seprti hasanudin, anjing diperlis zohornain alyahudi" berdoa untuk kafir lebih tenang " kata anjing kafir dap. mampus berharap akan dipecat sebelum keluar dari pas, mampuz takut dimakan sumpah baiah walaupun mampuz sudah sepatutnya mengistiharkan diri menjadi anjing mahathir yang setia. kemana saja mahathir pergi mampuz hadir sama walaupun tak dijemput. dalam parlimen menjadi badut bersama kolid semak yang mempertahankan kafir sebagaimana zolkharnain alyahudi. inilah tujuan mampuz dan beberapa ekor anjing dap yang masih ada dalam pas, kata leman raja fitnah pas tak berani nak pecat anjing dap dalam pas. pas risau kehilangan kerusi lagi, husam yang disanjung one rahim akhirnya dipecat dan disepak keluar. akhirnya merapu dan meraban seekor diri sekarang.
1:11 PG | 0 comments | Read More

mad sabu tak layak untuk jawatan apa apa selain menjadi BARUA KAFIR DAP

Written By FZT on 27 November, 2016 | 12:45 PTG

nampaknya presiden pan mad sabu tidak layak memegang apa apa jawatan selain jawatan barua dan balaci kafir dap, amanuhuda perompak kerusi pas parit yani mencadangkan bahawa pakatan hendaklah melantik yidin sebagai pm sementara untuk pakatan, bahalol dan bangang adun perompak ini mencadangkan yidin dari umno untuk menjadi pm, lihatlah betapa tolol dan bahalolnya pemikiran seekor adun yang merompak dan menyamun kerusi pas dan mendakwa kemenangan itu milik pan celaka. mad sabu sebagai presiden tak layak menjadi pm, mengapa amanuhuda tak mencalonkan guend end ke atau dari pkr walaupun mad sabu sememangnya tak layak memegang jawatan apa apa selain menjadi boneka kafir dap. pemimpin pan sendiri tak yakin bahawa mad sabu tak layak jadi pm apatah lagi jawatan lain. apakah party penyamun balaci dan barua ini hanya layak itu saja. sememangnya itu je kelayakan pemimpin pan selain mencuci jamban suruhan dap dan pkr dan tak lama lagi bersatu akan menggunakan cara yang sama menghambakan pan yang bangang.
inilah sebenarnya pan.. sebelum dikali sepuloh
konvesyen pan diselangor dan johor semakin menampakkan bahawa tiada sokongan dan ramai perwakilan yang dijemput tak hadir kerana ianya hanyalah orang yang sama. bagaimana nama salahudin menjadi ketua penaja di 5 bahagian di johor, amanuhuda sendiri menjadi 10 kawasan penaja pan, inilah yang dihantar untuk menggambarkan bahawa pan terlalu ramai ahlinya. bagaimana one rahim dan che berahim menipu rakyat kelantan. dikawasan salor husam musa menaja hampir 14 kawasan dengan menukar nama dan satu ic kononnya ia menggambarkan hebatnya pan, orang muda tak mahu menyertai pan, dikelantan ketua pemuda pan yang hanya tahu bertempik dikedai kopi dan dibantu oleh makhluk 3 suku menambah betapa sukarnya pan nak tambah ahli, kutipan wang semakin menjunam menyebabkan pan tidak mengadakan konvesyen di hotel mewah lagi kerana banyak sangat hutang dibuat oleh nuar tahir dan mad sabu. hatta baiah sudah tak mampu membayar startegis bodoh dan blogger mereka yang mengharapkan gaji setiap bulan. pemberhentian sementara pekerja pejabat pan sudah berlaku. diterengganu raja korin dan tinggal seorang kerani. pan terengganu sudah hampir mampus walaupun raja korin duk gila ceramah.
12:45 PTG | 0 comments | Read More

pan dan bersatu akan membentuk pakatan baru

Written By FZT on 26 November, 2016 | 5:09 PTG

pan yang sudah kehabisan idea nak mengfitnah pas dan akhirnya mencari jalan lain, pemimpin pan sudah bersetuju untuk mengadakan pakatan baru selepas dap kafir nampaknya tidak mahu berpakat dengan bersatu party mahathir, pan mahu mengelakkan bersatu dari mengadakan kerjasama dengan pas. pan berusaha sedaya upaya kerana pan sudah tidak relevan lagi dalam dunia politik malaysia. husam musa dah menjadi badut di kelantan, menipu dan mengfitnah dalam setiap ucapan. masalah pan kelantan semakin banyak bila husam masuk pan. ketua pemuda pan yang tiada akal selain hanya tahu bertempik dan tak mampu berhujah apa apa sselain berkawan dengan budak merempat 3 suku yang sudah kehabisan tenaga dan dana. one rahim sudah menyesal kerana kemasukkan husam bukan menambah kebaikan tapi akhirnya husam menjadi beban yang semakin teruk dan semakin menyusahkan semua pemimpin atasan pan. pan yang sedang terbelenggu dengan hutang yang semakin menggunung. dap kafir makin menjauhkan diri dan menghentikan dana kepada pan.
dua ekor mamlau yang menerima elaun dari dap kafir
pan terpaksa mencari jalan untuk memastikan mereka terlepas dari bebanan hutang dan saman dari pelbagai saman yang menimpa pemimpin pan. jika semakin banyak saman diterima oleh pemimpin pan dan kalah akan menyebabkan pan muflis lebih cepat selepas bermewah mewah dengan pelbagai upacara dibuat untuk menaikkan imej pan. bersatu dibawah yiddin dan mahathir yang banyak memiliki dana yang boleh diberikan kepada pan, jika bersatu dapat dilembutkan. bersatu boleh menghantar dana kepada pan yang semakin nazak. usaha usaha sedang berlaku, setiap malam pan berusaha untuk memujuk bersatu agar jangan menghubungi dan mengadakan kerjasama dengan pas. dap kafir mahu pan memainkan peranan untuk memastikan bersatu jangan bergabung dengan pas. jika pas bersatu dengan bersatu pan dan dap akan susah. mad sabu semakin pening dan mual selepas ini. mad sabu akan kehilangan jawatan jika gagal menafikan usaha ini dan selepas SUA dap kafir meninggalkan kerusinya.
5:09 PTG | 0 comments | Read More

dap kafir akan bertukar pemimpin apakah pan akan terus menerima dana dari kafiir??

party pan yang ditubuhkan oleh dap kafir untuk barua dan balacinya mencari makan dan populariti. pan hanya party yang hanya hidup sehingga pru ke 14, selepas itu pan akan bertebaran memasuki debu kubur. dap kafir akan bertukar pucuk pimpinan kerana king rasuah penang akan disepak keluar dari jawatan teragung dalam party kafir dap." SETIAUSAHA AGUNG ADALAH RAJA DALAM PARTY DAP BERDASARKAN PARTY KOMUNIS" keputusan setiausaha agung adalah keputusan muktamad dan waktu ini raja dap berhadapan dengam tuduhan rasuah dan sukar untuk mengelakkan diri dari terbenam dalam sel sungai buloh bersama nuar braham. guend end sedang merekacipta pelbagai alasan untuk mengekalkan jawatan samada menangguhkan atau meminda perlembagaan party dap. jika gagal guend end akan tamat dalam penjara meninggalkan kerusi empuk km penang dan yang pasti party penyembah mereka akan kehilangan sokongan dan juga paling penting sumbangan berkala setiap bulan. inilah yang memeningkan mad sabu dan nuar tahir. tanpa wang mad sabu akan kehilangan segalanya. ini bukan mad sabu yang tidur dalam longkang, ini mad sabu baru yang akan berucap di dewan hawa dingin dan dibayar beribu ribu satu malam dan menikmati elaun khas dari party pan dan memegang jawatan dipenang air.
mad sabu sokong ruu ini berbanding ruu355
jika guend end tersungkur mampus selepas ini, samada tergugur automatik sebagai sua dap, atau merengkok dalam penjara kerana membalun wang rakyat sebagaimana umno, pasti mad sabu penyanjung kafir pasti jugak turut terkesan dengan peristiwa begini, seluruh pan akan meratapi kehilangan leadar dap kafir sebagai dewa kekayaan mereka.dimana lagi pan akan meminta sedekah, nuar tahir akan menghilangkan diri sebagaimana dalam pkr dulu, abg kerdir akan menjadi mangsanya pula selepas ini. pan yang dilihat bermewah mewah menjual aset pas, membalun wang tunai dan menikmati hasil rompakan lombong dikelantan akan menyusahkan hidup pemimpin pan selepas ini. ahli dan penyokong pan yang bergantung hidup sebagaimana greencock, tulangfitnah alhusyeen pasti merana melihat pan musnah tanpa sempat bernafas, pan sudah tak mampu membayar utilities apatah lagi nak menanggung deposit pru yang akan datang. hanya segelintir yang akan mampu bertanding dan yang pasti akan kalah teruk dan kehilangan deposit, nizar akan bertanding di dua kerusi dun dan parlimen kerana dia mampu hasil pencen mb adun dan mp. bagaimana dengan mazlan aliman yang akan muflis dimana dia akan bertanding. jika mazlan aliman diarah bertanding di dua kerusi mana mazlan aliman akan mencari dana sedangkan pemimpin pan tidak mengutip derma untuknya.

pan dalam parlimen sudah menyalak nyaring untuk membuktikan sokongan mereka kepada kafir dap. pan risau jika ada pemimpin baru dap naik menggantikan sua yang lapuk seperti geund end pasti akan menjadikan pan sudah tak relevan lagi. lebih cepat pan mampuz sebelum pru ke 14. oleh itu kolid semak yang beertindak lebih sudu dari kuah  menyalak sesiapa saja. bila pasir salak yang sedia maklum menyalak sepanjang masa ditambah dengan kolid menjadi anjing kepada dap. sanggup membela dap kafir asalkan bukan ISLAM. yang penting menunjukkan komitmen tinggi untuk terus dibela dan dihantar bantuan kecemasan, jika era guend end berakhir bermakna era pan sudah boleh bungkus. pan sudah dapat menghidu kematiann mereka oleh itu mereka terpaksa menggunaka apa saja demi survival bangang mereka.
10:34 PG | 0 comments | Read More

pan penentang utama hukum islam.. penyembah dap kafir

Written By FZT on 24 November, 2016 | 10:32 PG

nampaknya ruu355 kembali hangat, menteri mca akan letak jawatan jika lulus, pan sudah mengarahkan semua perompak dan penyamun jawatan mp supaya mengundi menolak ruu355, lateefa khoya sudah bertempik risau jika hukuman ruu355 di laksanakan. kerja kerjanya akan terbantut selepas ini. hukuman bertambah menyebabkan kelab malam perempuan sundal yang menjana hasil dap kafir akan berkurangan. hukuman yang akan menakutkan umat islam untuk melakukan kesalahan. lateefa khoya semacam sememamngnya amat takut kerana kesalahan dan akan dijadikan contoh sebagai penerima hukuman pertama. oleh sebab demikian lateefa khoya semacam mula kecut perut dan menyalak pkr supaya jangan lagi berbincang dengan party pas dan presiden pas,. blogger pangan menyambut baik saranan lateefa khoya semacam. tua tua blogger pun bodoh, biasa kalau lepas kerja gomen nak jadi perjuang beginilah jadinya. merasakan diri hebat. kerja kerja jahat semasa dalam kerajaan kononnya sudah hapus dosa sebagaimana kelasi askar dan cikgu pencen yang banyak mengajar ilmu sesat dan sejarah tanah air penipu kepada anak muridnya. bila pencen mula meracau dan menyalak sebagaimana balaci dan barua mahathir khairude n. tuduh kiri kanan sama macam pekerja gomen yang pencen dan bergiat menjadi blogger penyembah kafir.
Related image
kena habiskn masa bersama utk saman nuar braham
itu tak salah kata pkr
mad sabu sudah berjanji dengan dap kafir. kesemua penyamun dan perompak kerusi pas menjadi milik party barua kafir dap akan menolak ruu355. undi pan akan menolak bersama mampuz omar. mampuz omar sudah menyatakan kesediaan menolak ruu355 jika pan menyediakan kerusi empuk untuknya. mampuz sedang mengintai kerusi bersatu kerana pan tidak berminat sangat dengan mampuz walaupun mampuz mampu berucap dalam dewan merapu dan menjaja. bersatu perlukan mampuz kerana bersatu hanya ada satu kerusi, pan ada lebih dari bersatu, oleh itu yiddin menawarkan jawatan yang lebih baik dari pan tawarkan kepada mampus. mampus merasakan jiwanya lebih kepada penyembah kafir dap dari kepada bersatu. tawar menawar dengan mad sabu sedang dijalankan dan mampuz sudah menghantar balacinya budak hitam fukuq yang menjadi pekerja guend end dipenang. pendirian mampuz jelas bahawa ruu355 tidak sesuai sebagaimana biasa. dan pan pkr dap kafir akan menolak ruu355. sudah pasti mereka semua akan hadir di dewan parlimen,
10:32 PG | 0 comments | Read More