FZT TWITTER

DENGARLAH RADIO PAS

tetamu

Total Pageviews

FZT

Foto saya
Bicara tentang apa saja menyanggah fitnah

Search This Blog

Memuatkan ...

husam sudah mengesahkan menjadi barua dan balaci kafir Mampus bila lagi??

Written By FZT on 31 Ogos, 2016 | 10:32 PG

pengesahan menjadi balaci dan barua kafir dap
pergolakkan pasti hebat akan berlaku dalam pan party cap longkang

husam sudah mengesahkan menjadi ahli barua dan balaci dap. mampuz bila lagi mahu mengesahkan menjadi ahli barua dan balaci dap? tak akan diam membisu begitu aje. sudah rehat terlalu lama. pemimpin seperti mampuz yang rehat terlalu lama akan menjadi sarang anai anai dan tak akan berguna lagi selepas ini. lihat husam bagaimana terlalu lama berfikir menjadi ahli barua dan balaci dap akhirnya sambutan kemasukkan husam menjadi tawar habiaq. perlengkap tradisi mengesahkan saja. sambutan dingin oleh penyokong dan ahli pan kemasukkan husam ke dalam pan menjadi basi kerana terlalu lama ia menunggu. tiada langsung kehangatan selain hanya mencaci maki pas, bakal menteri besar kelantan dalam mimpi husam akan menjelajah dan mendedahkan dan akan dibayar oleh pan dengan bayaran yang banyak jika masih bersisa lagi wang dalam akuan pan. kalau tengok keadaan hatta dan nuar tahir pasti menceritakan banyak mana akan habis bila bapak pemboros masuk pan. songkok abe kerder makin ranap selepas ini.

10 adun yang mengiringi kemasukan husam ke dalam pan tidak menjadi kenyataan, perjanjian belakang dengan presiden mad sabu sudah ditandatangi. mad sabu sudah menyebut bahawa dia ketinggalan dalam angka dengan husam. mad sabu sudah mengetahui hayatnya dalam pan tak akan lama lagi kecuali bersetuju diturunkan pangkat menjadi penasihat kiri kepada presiden pan. perjanjian dimuktamadkan jika mad sabu gagal menaikkan pan ke tingkat seterusnya pan akan menolak mad sabu dan melantik husam menjadi presiden. begitu menurut sumber one rahim.mujahil sedang giat menolak salahudin ke bawah dan faiz fadil cuba mengambil alih jawatan ketua pemuda pan yang sangat cacat sekarang. naib ketua pemuda pan sudah pasti masuk jel, oleh itu faiz kena ambil alih secepat mungkin. perancangan pan tidak lagi tersusun, kegiatan menambah ahli tidak lagi di ambik hirau. perkara utama adalah menjatuhkan pas dikelantan. itulah kata kata mad sabu sewaktu mesyuarat pan di kota bharu bersama one rahim.
10:32 PG | 0 comments | Read More

husam akan jadi tokong dalam pan .. bakal mb kelantan tahun 3030

husam musa nama yang sudah mengesahkan masuk pan, namun tidak menyerahkan borang pan, pan boleh je key in nama husam dalam sistem keahlian pan yang di darabkan kepada angka 200 satu ahli. husam akan mengetuai satu cawangan  di kelantan. husam pakar menjahanamkan ekonomi dengan mengadakan projek debu, kambing jamnapari yang mana memisahkan dia dengan baju petak petak merah. husam masuk pan dengan perasaan gundah gulana kerana husam sedar dan tahu terpaksa masuk pan kerana ia akan cepat mampus dalam pan. namun ia berharap dapat menggantikan mad sabu menjelang sebelum pru ke 14, semua ahli pan sudah bersetuju untuk menolak mad sabu yang mana mad sabu dipencen dari menjadi presiden pan dan diberi jawatan sebagai orang pencen dari party pan. kegagalan mad sabu mendesak pkr untuk mendapatkan jawatan exco dan untuk menibai projek di selangor mengesahkan mad sabu akan disepak keluar. mad sabu hanya barua dap kafir penang dan tak mampu menarik minat rakyat malaysia untuk menyertai pan walaupun di lancarkan dan membeli party pekerja sosialis yang wujud sudah lama.
HUSAM sah menjacdi tokong dalam pan
husam bercita mengambil alih jawatan mb kelantan dari tok guru nik aziz akhirnya cita cita husam tergagal kerana ia sendiri tak mampu uruskan kelantan dengan sempurna selain mengadakan projek yang banyak merugikan rakyat kelantan. usaha usaha terakhir husam untuk melobi jawatan exco menemui jalan buntu dan akhirnya husam tersisih setelah kalah diputrajaya.  akhirnya perasaan marah gagal menjadi tmb atau exco dan merasakan semakin jauh jangkauannya. dengan menyertai pan bermakna inilah penggal terakhir husam ada dalam dewan  undangan kelantan. dan tak mustahil menjadi penggal terakhir menjadi ahli politik dan akan tinggal dalam plastik sampah selepas ini. husam sudah tak mampu mengerakkan apa apa dikelantan selain mendapat bantuan dari beberapa blogger upahan yang semakin meninggalkannya akibat kekurangan dana.

apakah nuar tahir akan resah dengan kemasukan husam kerana husam akan berbelanja besar selepas ini seleps bergelar ahli pan. selepas ini asmuni awi akan makin mereng bila perbelanjaan besar husam akan menambah papakedananya pan. pan yang berbelanja mewah sewaktu penubuhannya dan menjual asset pas semakin habis dana dan semakin papa kedana. sumbangan berkala pemimpin pan sudah tiada kerana kemewahan berbelanja sua pan menyebabkan tak ada lagi penyumbang, wang berjuta dihabiskan dalam masa disarawak membayar penceramah yang mana menyebabkan terhutang lebih banyak dari yang mampu dibayar. pan akan kehilangan wisma pan tak lama lagi. seluruh wisma pan yang disewa akan mula kosong sebagaimana kosongnya pusat khidmat adun pkr di kampung cina. raja koring pun dah malas nak panjat belakang HILUX untuk berceramah seperti orang jual ubat. dulu hanya one g yang menjual ubat kuat.
12:52 PG | 0 comments | Read More

kasihan husam masuk pan tak ada siapa yang peduli

Written By FZT on 30 Ogos, 2016 | 11:48 PG

husam yang dipecat pas nampaknya sudah confirm akan masuk pan, party balaci dap, ini bermakna akan berlaku peperangan lebih besar selepas ini, husam yang memiliki idea hebat dan selalu melakukan berseorangan dan bila gagal husam akan menyalahkan orang lain. mad sabu dan mujahil salahudin sudah tahu kegiatan husam, ini bermakna pan akan menyaksikan kemampusan pan lebih cepat dari masa yang dijangka. hayat pan bertambah mudah untuk mampus dengan kemasukkan husam yang mana menunggu 10 adun pas mengikutnya keluar sebagaimana kata kata one rahim pengerusi pan dikelantan. setelah jemu menanti 10 adun pas untuk keluar mengikutnya husam terpaksa menebalkan muka untuk masuk pan dengan gaya yang dikatakan hebat namun pan masih berkecamuk dengan masalah dalaman dan luaran. dengan memiliki ahli yang tak sampai seribu orang diseluruh malaysia pan dijangka akan bubar dan menjadi kelab penyokong melayu dap kafir.
Image result for husam pan
JAWATAN TERTINGGI DI BERIKAN KEPADA HUSAM
penasihat berkelas SATU
UNLIMITED POWER
kejutan husam nampaknya tak menjadi kejutan sangat kecuali memilih dap atau pkr dan juga bersatu, husam sengaja menempah kubur politik lebih awal jika bersama pan, dan yang pasti mana mana party yang disertai oleh husam pasti akan cepat berkubur kerana permainan husam gaya lone ranger menjadi ketakutan kepada mad sabu salahudin dan mujahil, apakah nuar tahir nak tadah lori kalau husam masuk pan menjadi kenyataan. yang menjadi kepastian husam akan menjadi LIABILITI yang amat teruk untuk dipikul oleh penyokong dan ahli pan. apakah perjanjian muktamad dilakukan oleh pan dengan husam atau hanya one rahim berjanji akan menyerahkan jawatan pengerusi pan kelantan kepada husam atau husam memilih untuk bergiat dipusat dan akan memeningkan kepala pengerusi pan.

apakah husam hanya bersandiwara atau hanya yang bodoh akan tertipu, pelbagai usaha dilakukan husam untuk mengajak pas bermain main dengannya. surat kepada presiden oleh husam hanya mimpi husam, husam tidak pernah menghantar surat kepada lembaga disiplin pas untuk menjawab atau merayu. husam juga tak pernah menjawab tuduhan selain menjawab dalam ceramah dan juga media yang mana secara umumnya husam berharap pas membuka pintu dan mengajak dia kembali. harapan menggunung husam akhirnya terlerai dan mimpi ngeri husam makin menakutkan. husam kena memilih atau meneruskan agenda bodohnya dengan menawan seribu bodekan dan pujian melambung dari geng yang tahu husam akan berkubur dengan pujian itu. 
11:48 PG | 1 comments | Read More

mesyuarat tergempar pan merumuskan akan membentuk pakatan baru

Written By FZT on 28 Ogos, 2016 | 8:39 PG

pan yang dianggatoi oleh pemimpin yang kalah dalam pemilihan pas dan memiliki sebilangan kecil pengikut yang merasakan diri mereka sangat hebat.  berbekal bakat menghasut, mengfitnah dan menyebarkan berita palsu penyokong dan ahli pan berjaya memujuk mad sabu untuk membentuk satu lagi bentuk kerjasama erat dengan party lain. antara party yangakan bersama pan ialah psm, berjasa, hamim dan juga beberapa party nyamuk yang dianggatoi oleh ahli pan. membentuk satu kerjasama menandakan bahawa pan akan mengetuai pakatan terhebat dalam sejarah politik malaysia., pan mahu meninggalkan pkr dan dap selepas ini, jika dap kafir masih gagal memenuhi janji janji mereka kepada pan bila pan ditubuhkan dap kafir akan ditinggalkan. beberapa dana yang sepatutnya masuk ke acount pan tidak ditepati sebagaimana dalam perjanjian belakang mati yang ditandatangi oleh mad sabu dan gerombalan jahatnya. ,mad sabu bersama mujahil  sudah memberikan akur janji pada dap kafir iaitu membawa hampir separuh ahli pas ke dalam pan namun hanya tak sampai seribu orang ahli pan yang asalnya ahli pas.
dua mic supaya kalau dilempar satu lagi masih kekal 
cawangan dan kawasan pan yang diwar warkan oleh sua nuar tahir hanyalah diatas kertas dan jika diteliti, semua penaja kawasan dan cawangan adalah orang yang sama. diselangor sudah menubuhkan pan cawangan dijohor masih tertera nama yang sama, diseluruh malaysia hampir kesemua cawangan pan adalah ahli yang sama cuma nombor keahlian saja ditukar dan bersama no ic. mesyuarat pan marang dikatakan hampir keseluruhannya ahli pan dari perak dan johor. nama dan ic ditukar demi untuk menandakan bahawa pan sudah ditubuhkan di merata rata tempat, teknik dan tektik ini adalah idea hatta baiah, kolid semak dan bersama nuar tahir. ia merupakan teknik penyamaran yang paling hebat pernah dilakukan oleh party politik, ia perlu kerana kerana political milliage yang mana mad sabu terpaksa berbuat demikian kerana teramat malu dengan keadaan ini. ahli pan terdiri dari pemimpin yang sudah ditolak di kawasan masing masing. hatta tak turun  lagi ke krai walaupun penduduk susah disana, ia turun sekadar berjumpa dengan one rahim dan beberapa ekor untuk menuntut elaun perjalanan dari kerajaan malaysia.
8:39 PG | 0 comments | Read More

chegu bard yang bangang

Written By FZT on 27 Ogos, 2016 | 11:22 PTG

pengasas samm atau salah seorang yang huru hara dalam perjuangan, tidak ada arah tuju nak kema akhirnya bard menjadi salah seorang pemimpin muda yang makin ke longkang. cara bard menghantar dokumen dan membuat kenyataan akhbar selepas membuat aduan pada sprm akan memakan diri sendiri. inilah jadinya bila otak letak bawah tapak kaki. oleh kerana dendam dan kebodohan diri sendiri dan sanggup menjadi balaci dap bard akhirnya membuat report kepada sprm. segala bukti bukti yang di hebahkan oleh bard akan memakan diri sendiri jika pihak berkuasa mengatakan bahawa akta rahsia rasmi digunakan. bard akan menghadapi masalah selepas ini. oleh kerana nak tunjuk hero sebab mendapat sokongan sebilangan kecil pengikut bodohnya bard pasti akan masuk penjara sebagaimana bangangnya naib pemuda pan. oleh kerana terlampau terpengaruh dengan gaya bodoh akhirnya akan memerangkap diri sendiri.

bard yang mendapat sokongan dap kafir pasti mengharapkan lebih sokongan selepas ini, atau mendapat habuan atau mendapat saman malu dari pihak yang dituduh. segala benda akan beralih arah bard bersiap sedialah menerima segala benda yang akan dipusingkan selepas ini. segala bukti yang ditunjukkan oleh bard hanyalah berdasarkan whatsapps yang mana tidak boleh dijadikan bukti kukuh sebagaimana ezam kotak mendakwa ada menyimpan beratus kotak untuk mendakwa umno akhirnya ke lubang jamban. ezam akhirnya mendapat laba dari umno terus terdiam dan kotak yang dibawa larinya hangus terbakar dan kosong akhirnya. begitu juga dengan bard, bard akan tertungging terguling kerana bukti yang didakwa ada hanyalah omongan kosong bard dan bukti sebenarnya tidak ada. hanya persepsi dan tidak berpijak dibumi nyata, tapi kalau tanya alkueyen tulangfitnah yongsukakafir sisikafir pasti akan bersetuju betapa hebatnya bard melawan jenayah. akhirnya bard akan menerima padahnya bard akan mendapat saman  malu dan akan kalah. jika peguam yang ada di pkr sama macam peguam pan pasti bard akan muflis selepas ini.
11:22 PTG | 0 comments | Read More

TIADA RUNDINGAN DENGAN PENGKHIANAT ISLAM... pan boleh berambus

Written By FZT on 26 Ogos, 2016 | 8:29 PTG

party barua dap tak payah nak berangan bermimpi nak berunding dengan pan, pan sepatutnya sudah sedar dari mimpi yang panjang bahawa mereka tak ada bargain power selain hanya menjadi balaci dan barua dap kafir. mad sabu antara pemimpin yang sudah gagal membawa kemajuan kepada party pekerja.n pan berura ura nak membawa masuk husam muse namun sampai hari ni husam masih tak berminat party pan yang tiada hala tuju. wajah dan imej pan yang huduh kotor jijik tidak mudah dibasuh kerana didiami oleh pengkhianat islam dan pencuri perompak didalamnya. kerjasama dengan pengkhianat islam pasti akan banyak memudarat dari mendapat manafaat. wajah pan yang semakin kotor dengan masuknya naib ketua pemuda pan ke penjara kerana tindakan melampau pasti memburukkan imej pan yang semakin hanyut ke longkang.
geng pencuri perompak ada semua dalam baju oren
pas tidak akan mengadakan kerjasama dengan pan, party bahalol. pan boleh berhenti nak bertanding atas kerusi pas kerana kekurangan calon dan juga kekurangan danasokongan. nak masuk bertanding bagaimana nak bayar wang jaminan pun kena kutip derma bagaimana pan nak masuk semua kerusi pas dan parlimen yang ditandingi pas walaupun dana dap dikatakan mencurah sebelum ini. pan sudah papa kedana kerana membiayai kemewahan pemimpin pan yang menerima wang kotor dari dap kafir. dap menentang hukum islam begitu jugak pan bermakna kedua dua menerima segala kekotoran dari luar. pemuda pan boleh bekerjasama dengan party sosialis atau bekerjasama dengan bersatu atau menjadi pelapik kaki jamban dap kafir.  pemuda pan perak hendaklah bekerjsama dengan alkusyen atau sisikafir untuk membentuk kerjasama kukuh atau meneruskan usaha usaha bodoh. pan yang banyak mengfitnah sesiapa saja akan menerima masalah demi masalah selepas ini.

chegu bard yang baru dipecat dari pkr pasti boleh memilih nak masuk party pan atau dap kafir atau chegu bard akan menubuhkan party baru. sebagaimana biasa mana mana pemimpin dipecat hendaklah menubuhkan party baru atau samm dijadikan party politik baru. samm mempunyai pengikut yang berjuta juta ahlinya sebagaimana dakwaan chegu bard yang pkr tidak boleh memecatnya. akhirnya chegu bard menerima nasib sebagaimana husam bodoh.husam bangang masih berkira nak menyertai pan, jika husam menyertai pan dia sudah menjumpai kuburnya sendiri. apakah chegubard juga akan mula menggali kubur dia sendiri. akibat kebodohan yang tidak sudah cikgu bard dipecat dan disepak keluar. walaupun chegubard mengatakan dia tak akan dipecat kerana dia sangat hebat akhirnya menerima nasib malang.tak ada sesiapa memujuk chegu bard hanyalah menyedapkan hati sendiri. ramai hantu raya tiada tuan sekarang. husam dipecat pas, muhyidin dipecat umno chegubard dipecat pkr. kesemua pemimpin yang mendabik dada mengatakan mereka hebat jika dipecat akan ranaplah party namun dipecat jugak. pan boleh memujuk mereka mamlau ni join mereka,
8:29 PTG | 0 comments | Read More

naib ketua pemuda pan AKAN MASUK PENJARA

nampaknya malang bertimpa timpa pada party pengkhianat ISLAM. naib ketua pemuda pan atau lebih dikenali panGAN dijatuhkan hukuman 8 bulan penjara kerana menghasut, oleh kerana kebodohan dan kebangangan sewaktu membuat ucapan bodohnya akhirnya akan kepenjara dan akan terlepas menjadi calon pan dalam pru ke 14 ini jika denda melebihi 2k atau penjara lebih dari sebulan. lagipun mangkuk ni mana layak bertanding kerana kebodohannya. nanti ramai pengundi datang mengadu padanya pasti dihalaunya kerana mengganggu masa dia tidur. ceramah berapi rapi menandakan kehebatan pan akhirnya tiada audien yang hadir. kebodohan pan makin terserlah selepas makin gagal dalam menjadi apa apa pakatan, pkr dan dap apatah lagi bersatu tidak mahu pan bertanding dalam pru ke 14 ini. jadi mereka seperti anjing kurap dan itulah sifat anjing kurap. disepak diterajang kerana amat amat hina. kesudahnnya kelongkang mampusnya.
faq1
MUKA KALAH, naib pemuda pan akan penjara tak lama lagi
biasalah peguam peguam yang mewakili geng pan selalunya akan kalah walaupun kes kuat mana pun, jika faiz fadhil yang tak pernah menang kes di mahkamah kecuali kes selipar jepun hilang lain lain kes faiz fadhil hanya menjalan guaman perjanjian sewa beli kereta atau beli rumah yang lain jika diserahkan kepada peguam pan alamak jawabnya ke dalam penjara sudahnya. kalau asmuni awi ambik lagi teruk jadinya., kes yang sudah menang pun akan kalah kembali kerana gagal berhujah dna gagap dalam mahkamah.  pan terpaksa mengutip derma demi membayar wang jaminan. dan mampus hadir memberikan sokongan selepas kutipan derma dilancarkan, cukup wang derma mampus pun sampai dengan gembira memberikan sokongan bodohnya.

selepas ini akan berlangsung kes mad sabu pulak, lepas ni alhussyen juga akan kepenjara selepas ini. jika alhusyen ke penjara bermakna nizar akan kehilangan bapak segala balaci kafir disisinya. nizar akan kehilangan penasihat ulungnya, jika wang denda tidak disedikan oleh pan dan sekutunya alhusuyen akan menderita dalam penjara disamping sakit kencing manisnya akan merebak dengan teruk. peguam pan akan berhujah mintak hakim mengasihani keadaan alkusyen yang sudah tua dan tak lama lagi tak mampu berjalan untuk mengelakkan hukuman penjara. sepertimana sedia maklum peguam pan pasti akan kalah mana mana kes pun.
12:16 PTG | 0 comments | Read More

sua pan semakin gila dan merapu

Written By FZT on 24 Ogos, 2016 | 9:17 PG

nuar tahir semakin merapu dan meraban. pan tak akan dipandang oleh sesiapa saja. PENGKHIANAT, BALACI DAN BARUA dap adalah sebuah party politik yang unik. tak pernah ada party politik ditubuhkan selain pan menjadi barua mana mana party politik yang lain. oleh kerana kekurangan sokongan dari mana mana bangsa di malaysia pan mula mencari alasan alasan bengong untuk berbaik baik dengan pas, dengan ketidak adanya sokongan dan pekerja di peringkat bawah menyebabkan pan menebalkan muka yang tiada maruah untuk berbaik dengan pas. pan yang sudah nazak sekarang cuba mencari jalan terbaik untuk terus menerima dana dan elaun bulanan sementara menunggu pru ke 14, dap pasti kalah dipenang dan mad sabu tidak akan lagi dilantik menjadi pembaca meter air, dan juga mujahil akan kehilangan hampir 50ribu elaun bulanan yang dinikmati sekarang. hasil rompakan dan curian kerusi pas, mujahil mampu menerima elaun dan gaji bulanan menjadi mp. walaupun tak turun langsung ke kawasan parlimen yang diwakilinya mujahil masih mengambil gaji dan membuat tuntutan luarnya.

nuar tahir yang berbelanja mewah semakin malap nasibnya kerana akan digantikan tak lama lagi. mujahil sudah menyiapkan satu sokongan baru. namun kemasukkan husam yang dikatakan akan dibuat pada 31 ogos diwisma pan tidak mungkin menjadi kenyataan. tuntutan husam untuk menjadi satu naib presiden atau juga penasihat sebagaimana kuasanya nuar braham dalam pkr. penasihat husam lebih besar kuasa dari presiden pan dan inilah yang menyebabkan kemasukkan husam ke dalam pan menjadi terlalu lambat dan tak mustahil tak akaN JADI MASUK PAN. party pribumi ciptaan mahathir dan muhyidin sedang menawarkan jawatan TIMBALAN presiden kepada husam muse. apakah husam menerima jawatan timbalan presiden bersatu pribumi??? dan menerima gaji yang lebih lumayan dari apa yang ada dalam pan. mesyuarat pribumi sudah menyiapkan tawaran kepada husam muse jika husam musa bersetuju menerima syarat syarat yang mereka tetapkan. pan party longkang dan semkain menghampiri nazak kewangan kerana menaja dan membayar blogger bengong dan perang saraf yang menjadi mainan hatta talak. pan sudah menjadi anjing buruk kepala dalam politik malaysia., jka pribumi sudah diluluskan bermakna husam menerima atau menolak menjadi tandatanya. pan hanya pilihan terakhir husam.
9:17 PG | 0 comments | Read More

selamat berkubur pan

Written By FZT on 23 Ogos, 2016 | 12:50 PTG

pan semakin lemah. doktrin mad sabu sudah menjadi fosil. penyokong bodoh mereka sudah mula luntur semangat kerana kekurangan dana dan sumbangan. pemimpin pan yang bergaji melalui adun dan mp mengkhianat party islam sudah lama tidak menderma. semua sumbangan dari ahli pan terutama alkusyen tulangbesi sisikafir mula sejuk dan tulisan mereka makin hanyut dan berita terbaru pan di selangor sudah mula mengugut ahli party pakatan untuk memberikan mereka sumbangan berkala setiap minggu. demi menampung kedaifan sumbangan dan hasil hasil jualan tanah wakaf pas sudah mula surut. mungkin tokey tokey judi dan dana yahudi akan mulai masuk ke akaun pan dengan teknik mencucinya. pan amat mengharapkan sumbangan dari ahli mereka kononnya untuk berjuang atas nama kepentingan islam liberal. segala idea canggih nuar tahir sudah hilang. wang tabung pan makin bocor dan hampir tiada langsung. wisma pan sudah berapa bulan tak bayar sewa dan utilities dan memeningkan mad sabu kerana nuar tahir berbelanja mewah.
photo_2016-08-15_23-44-40
pemakan dedak tegar. 
mad sabu cuba membawa doktrin baru, dokrin syiah dan doktrin komunis yang mana semua rakyat bersama mereka. pan tidak perlu ganti pas kerana pan adalah PENGKHIANAT BALACI DAN BARUA KAFIR BAGAIMANA pan nak gantikan pas yang berjuang untuk islam dan seluruhnya. pan tidak menyokong pindaan ruu355 undang undang islam, bahkan mad sabu sendiri mengencam ISLAM dan lebih hebat menyokong KAFIR dap dari islam sendiri. semua ahli pan penyokong kafir. apa yang kafir dap buat pasti mereka akan membela atas nama islam liberal. pemimpin pan adalah pencuri dan perompak. hanipa, kolid semak, meriah cary, nizar, saari sungkit hasnol mujahil semuanya alah perompak dan pencuri kerusi pas, bagaimana pencuri dan perompak bahkan pengkhianat nak ganti pas dimalaysia.  pas tak pernah ajar pemimpinnya merompak sebagaimana pan mengajar ahlinya merompak mencuri dan menjual harta harta wakaf, menibai wang dari tabung pas sebagaimana kelana jaya. apakah islam ajar penganut nya pencuri. sebab itu pan menentang keras akta 355 kerana mereka sebenarnya pencuri dan perompak dan jika dilaksanakan pan adalah manusia terawal yang akan dijatuhkan hukuman mencuri dan merompak.
12:50 PTG | 0 comments | Read More

pan= party pengkhianat islam mula hancur dengan segera

Written By FZT on 20 Ogos, 2016 | 12:37 PTG

blogger anjing penyembah dap kafir abe awang malaya dan tulangbesifitnah mula menyalak nyaring kepada pkr. pkr mula menjauhkan diri dari party pengkhianat islam, pemimpin penyokong dan ahli pan adalah manusia yang tak boleh dipercayai langsung dalam apa jua tindakan yang mereka buat. mereka menyembah dap kafir lebih dari segalanya. blogger yang menerima upah mula panas apabila pemimpin pkr tidak mahu lagi mendengar lagi kata kata mereka, mungkin abg mat sudah tak mampu membela anjing liar mereka lagi. banyak sudah didengar rungutan mereka yang mana mereka sudah dalam kelaparan yang sangat teruk sekarang., dap sudah mula memijak kepala pemimpin pan yang bangang dan barua. maruah pan dan seluruhnya sudah masuk ke lubang najis. mereka sudah tidak dipercayai lagi. pan panggil mesyuarat pun tak ada orang nak layan, party yang berasaskan bodoh menjadi barua mana mungkin kekal lama. perlembagaan party sosiallis pun tak boleh nak ubah. bagaimana nak mengubah rakyat malaysia. pertempuran pan dan pkr semakin hangat. pemimpin pkr sudah tahu pengkhianat tak perlu dimesrakan sangat.
pan BOLEH BUBAR DAN PARA AHLI PEMIMPIN DAN PENYOKONG MASUK DAP KAFIR LAGI SENANG
MAD SABU GAGAL memanggil mesyuarat majlis presiden. suara abg mad sabu macam suara pondan tua
pan yang berhasrat nak menjadi exco dalam kerajaan selangor semakin terlepas genggaman. saari sungkit dan hasnol yang mengaku menjadi barua dap kafir dan balaci pkr semakin dilupakan. oleh kerana janji pkr tidak dapat ditepati kerana pkr sedar bahawa pemimpin pan adalah pengkhianat yang wajar dijauhi dan jika pkr mengambil pengkhianat dan dilantik menjadi exco dalam kerajaan selangor pasti mereka juga boleh melakukan khianat kepada party pkr. segala benda dalam fikiran pengkhianat adalah kotor dan jijik. beribu kali mad sabu memohon agar kedua mangkuk hamlau pencuri kerusi pas dilantik menjadi exco dalam kerajaan selangor ditolak oleh pkr. pkr sedar hakikat jika pan masuk dalam kerajaan selangor semakin haru biru kerajaan dibuat oleh pan. pkr sudah belajar bagaimana pemimpin pan yang celaka mengharu birukan pas dari dalam. blogger pan yang diberi makan akhirnya kelaparan sekarang meracau merapu setiap masa demi menaikkan kembali pan dalam politik malaysia. dap kafir dan pkr sudah mula bergerak kedepan dan meninggalkan pan yang bercelaru dalam usaha mencari ahli. ahli pan pun tak sampai seribu orang macamana nak menjadi ahli party pakatan.


12:37 PTG | 0 comments | Read More

apa ke GILA pembangkang pakatan ... lantik bekas umno jadi ketua pembangkang

Written By FZT on 19 Ogos, 2016 | 1:52 PTG

setiap kali ada pemimpin umno keluar dari umno akan diangkat menjadi ketua. dulu nuar braham diangkat sebagai icon gila yang sedang merengkok dalam penjara. kali ini muhyidin pula akan diangkat menjadi KETUA PEMBANGKANG. betapa bodoh dan baghalnya pemimpin pembangkang jika kali ini mengangkat lagi ketua pembangkang dari kalangan pemimpin umno yang dibuang. ketua pembangkang perlu dilantik dari pembangkang yang sudah lama berjuang untuk rakyat bukan melantik pemimpin umno yang dibuang oleh UMNO. betapa bebal dan bangang ahli parlimen pembangkang jika masih mengangkat lagi pemimpin terbuang dari umno untuk menjadi ketua pembangkang. walaupun jijah memang tak ada perform langsung dan tiada ketokohan selain menjadi dayang dayang saja. dengan kipas ditangan menyaksikan pembangkang menjadi bahan lawak bila melantik perempuan menjadi ketua. 

dap kafir yang sentiasa berminat untuk berUG dengan UMNO akhirnya mengambil keputusan yang selalunya bangang. melantik dan bersetuju muhyidin menjadi ketua pembangkang. inilah kebodohan pakatan yang sentiasa akan bahalol. saifudin abdullah dilantik menjadi setiausaha pakatan yang mana tidak kemana sebagaimana melantik zaid berahim. mana mana umno dulu akan menjadi duri dalam daging, mereka tak pernah bersungguh nak buat untuk rakyat, mereka berjuang untuk perut mereka saja. mahathir hanya mahu melihat anak dia menjadi pm sebelum dia kiok. dap kafir akan setuju dan yang pasti pan party paling barua dalam sejarah politik malaysia akan bersetuju, tak caya tanya alhusyeen, greencock, tulangkasi yongsuka kafir mesti suka sangat kalau muhyidin dilantik menjadi ketua pembangkang, sampai bila pembangkang mahu  berketuakan pemimpin umno yang bahalol dalam sejarah politik malaysia, tak payah tanya mat sabu dia pasti bersetuju, hatta kalu mad maslan masuk pembangkang pasti mad maslan juga akan dilantik menjadi ketua pembangkang. contoh terbaik pembangang.
1:52 PTG | 1 comments | Read More

ph = pan dan dap patut pecat pkr

Written By FZT on 18 Ogos, 2016 | 10:51 PTG

pan sebagai party barua dan anjing kepada dap kafir sepatutnya mengusulkan kepada tuan mereka supaya bersama sama memecat keahlian pkr dari pakatan haram. pakatan yang sudah lapuk dan tidak boleh pakai langsung sekarang. pan sudah ketinggalan keretapi, pemimpin pan sudah nyanyuk dan gila. penyokong dan ahli pan sudah menjadi anjing kafir sepatutnya meluaskan salakan mereka bukannya mendiamkan diri seperti sekarang. alkusyen sebagai anjing dap kafir perak mengusulkan kepada dap big boss mereka supaya memecat pkr dari gabungan yang sudah reput. pan tidak dipanggil dalam mesyuarat party pakatan haram, party mahathir dan muhyidin yang ada ahli 20 orang saja mampu menyahkan pan dari pakatan haram. pan menjadi ANJING BURUK KEPALA. pan di kenali sebagai PENGKHIANAT ISLAM dan seluruh ahli dan penyokongnya dan bersama pemimpin pan adalah penyembah dap kafir. pan gagal menghalau pkr dari pakAtan haram nampaknya/. kasihan sungguh nasib pan yang sudah menjadi kayu kepada sesiapa saja.

pemimpin yang menubuhkan pan sepatutnya sudah boleh membubarkan dan seluruh penyembah kafir boleh masuk dap dan dikenali sebagai kelab barua dap kafir.  che berahim di kelantan dan boleh menubuhkan kelab dap kafir di kota bharu bersama one rahim. oleh sebab pan sudah mereput dengan cepat dan tidak akan hidup lagi. pakatan haram menerima party cikdet dan muhyidin dan meminggirkan pan yang bodoh sombong, semua  party dalam pakatan haram tidak mempercayai kumpulan pemimpin yang khianat dan menjadi barua kepada party lain, jika PAS mereka sanggup khianati apatahlahgi party lain. pkr dap sudah faham dan masak dengan perangai pemimpin ahli dan penyokong pan, mereka boleh mengkhianati sesiapa saja asalkan hasrat mereka akan dipenuhi. tulangbesifitnah sudah mengamuk kerana pan tidak akan wujud lagi., greencock sudah gila mereng sebab wang bayaran bulanan ditamatkan serta merta. alkusyen akan hilang tak lama lagi jika nizar tak menjadi adun lagi. nizar tak mampu membayar kerja kerja fitnah alhusyen memerangkap balaci dan barua dap. mungkin kalau ditanya alkueysn pasti bersetuju dengan pandangan dap yang mahu campurtangan asing., sedangkan islam mereka boleh nyahkan apatah lagi benda lain.
10:51 PTG | 1 comments | Read More

sarawak report ambik berita dalam longkang ... blogger pan seronok gila dengan berita fitnah

Written By FZT on 16 Ogos, 2016 | 7:05 PG

SARAWAK REPORT KE DAP REPORT ATAU PKR REPORT
yang penting bagi mereka semua boleh asalkan dibayar
lepas ini pan pula akan  kena kalau berani menentang PKR DAN dap kafir
TUNGUUUUUUUU
pas akan saman sarawak report, blogger tolol pan sudah melaungkan bahawa pas tak berani nak saman sarawak report. melompat lompat kegembiraan blogger greencock bila mendapat berita bodoh dan bangang seperti ini. dulu blogger upahan husam yang buat kerja lembu seperti ini. akhirnya dipecat dan disepak dan akhirnya tuan hantu raya dipecat. husam pun sudah semakin merapu dan meraban dalam berpolitik. terpengaruh dengan dakyah mahathir husam mencemarkan lagi namanya dan maruahnya dengan membuat tindakan lembunya bersama matthias. kerja kerja sia sia husam adalah hanya untuk menaikkan nama setelah tenggelam teruk bila bersama pan. harapan husam bila melakukan saman namanya kembali melonjak dan bersama party baru party bersatu mahathir pasti memuncakkan namanya kembali namun langkah husam sudah terlambat. mat sabu sudah ghaib dari alam politik. rakyat tak perlu PENGKHIANAT ISLAM memimpin rakyat untuk menawan putrajaya. pemimpin yang mengkhianat party lama tidak akan dipercayai lagi.

mampuz yang terkontang kanting juga seronok menghentam pas, akhirnya mampuz terdiam bila sarawak report mengaku hanya mengutip kerja kerja melaporakan berita dari kenyataan khabar angin. kredibiliti sarawak report hanya penipu dan akhirnya apa saja yang dilaporkan oleh sarawak report akan menjadi bahan lawak dan tidak akan lagi sesiapa mudah untuk mempecayai laporan dari sarawak report. malaysiakini yang terkenal dengan laporan penuh fitnah kepada pas akhirnya menemui ajal dan wartawan balaci dap mereka beralih arah kepada malaysian baru dengan harapan boleh mencari lagi habuan untuk mengfitnah pas setiap masa.
7:05 PG | 0 comments | Read More

wadah lapuk = pakatan harapan

Written By FZT on 14 Ogos, 2016 | 1:17 PTG

pan yang dipimpin oleh manusia yang ditolak oleh perwakilan pas gagal meraih sokongan, dan dengan kegiatan haram fitnah dan mengadudomba pembangkang jelas menggambarkan betapa pan gagal dalam usaha menggantikan pas. pan hanya wujud dikala pru dan prk atau prn dan akan berkubur selepas ini. pan semakin lesu tak bermaya ditambah dengan kebodohan dan kebangangan ahli dan penyokong dan ditambah lagi dengan fitnah yang dibuat oleh blogger yang menerima upahan.  pan sudah out of data. dap tidak menunggu lama untuk menyepak keluar pan dari pakatan ini. mesuarat dengan mahathir akan menyingkirkan pan dari pakatan. pan akan menjadi anjing kurap selepas hujan selepas ini. kemana pan nak pergi selepas ini., blogger upahan seperti alkusyen tulangfitnah, greencock boleh saja berpindah kemana mana saja yang menerima padah adalah pemimpin pan yang tidak dipercayai oleh kawan atau lawan. PENGKHIANAT ADALAH SIFAT UTAMA PEMIMPIN pan. oleh itu pkr dan dap mula ragu ragu dan menjauhkan diri.sifat khianat dan celaka jelas dicanai oleh pemimpin pan dan penyokong dan ahlinya. oleh itu semua manusia jarang mempercayai pengkhianat. kecuali ada kegunaan sementara untuk digunakan.
photo_2016-07-23_06-38-12
ORG GILA pan bercakap
wadah lapuk yang digagaskan oleh nuar braham makin malap., mahathir cuba menangguk diair keruh yang mana nuar lepak dalam sel sungai buloh. pemimpin pkr tidak berupaya menjana sokongan bahkan menjauhkan rakyat dari pkr walauapun kemasukan saifudin yang dikatakan minat sangat dengan pkr wahal ia dihantar oleh umno untuk menjahanamkan pkr dari dalam. sebagaimana kamarudin jaafar dihantar oleh pkr untuk menjahanamkan pas. dap menaja pan untuk menjahanamkan pas dari dalam namun gagal. perpecahan yang diharapkan menjadi taufan akhirnya hanya angin kencang yang akhirnya berhenti di satu perhentian. pan disisihkan dari masyarakat kerana khianat kepada jemaah islam dan mereka sangat mesra KAFIR. JIKA ada penganut islam mengambil sikap menentang kafir pan akan memaki hamun mereka kerana tidak bersetuju dengan kafir dap. pan akan membela kafir dengan segenap usaha. sebagaimana nizar bangang yang menjadi ketua pembangkang walaupun kerusi yang dia duduki hasil curian dan rompakan dari pas. dengan tiada maruah nizar membuat kerja kerja bangang sebagai ketua pembangkang dan menjemput blogger barua kafir alhusyen menemaninya. nizar yang berkelulusan tinggi namun penasihatnya adalah seekor cikgu pencen yang dididik dari btn umno akhirnya meranapkan imej nizar. ditambah dengan kebodohan dan kebangangan nizar sendiri yang tidak pandai apa apa selain mengampu dap kafir perak.
1:17 PTG | 0 comments | Read More

pan dan umno sama je kedua penyamun

Written By FZT on 11 Ogos, 2016 | 7:22 PG

pan party penyamun dan pengkhianat islam membuat kenyataan bodoh dan bangang. bagaimana seekor penyamun seperti nizar boleh menasihati pas, sedangkan nizar sendiri adalah penyamun, sepatutnya penyamun berdiam diri lebih baik dari bercakap benda benda yang akan akhirnya memalukan diri sendiri. nizar sepatutnya diam dari menegur pas, nizar diiktiraf sebagai penyamun dan pengkhianat kepada islam mencuri kerusi pas yang dimenanginya dan menjadikan sebagai kerusi pan. pan sebagai balaci dan barua dap kafir sepatutnya minum bersama kafir dap perak bukannya makan dan minum dan bawak ali porno bersama sama. patutlah nizar makin bodoh dan bangang penasihatnya adalah cikgu pencen yang dibentuk oleh BTN UMNO. berbangga sangatlah aliporno dapat minum dan makan free selepas dipecat dari jawatan ketua kampung. dengan adanya pemerhati dan penasihat dari blogger aliporno pastilah pan cepat mampus dari yang dijangka. nizar ini adalah penggal terakhir menjadi ketua pembangkang paling bodoh dalam dunia yang hanya berbekal kerusi yang dirompak dilantik menjadi ketua pembangkang.
PENASIHAT nizar sedang kelaparan. mengapa nizar datang ke meja ini sedangkan nizar sebagai penyamun
kenalah makan bersama penyamun yang lain
aliporno yang sangat berbanga dapat minum bersama ketua penyamun dun perak
umno menyamun, pan pun menyamun kedua duanya adalah penyamun. apakah malang nasib perak mendapat pemimpin pemimpin barua dan menyamun, umno dulu menyamun 3 kerusi dan membayar 3 ekor mangkuk untuk memusingkan kerajaan. akhirnya selepas gagal menakluk perak, party barua dap menyamun satu kerusi dun dan melantik diri sendiri menjadi ketua pembangkang disokong oleh dap kafir dan pkr. bagaimana seekor mangkuk yang menyamun kerusi party lain menjadi ketua pembangkang, eloklah sangat perangai, ketua pembangkang seekor penyamun dan menentang penyamun tegar dALam dewan undangan negeri perak. sebagai ketua penyamun pembangkang nizar kena nasihatkan anjingnya "BOB" diam dari menyalak dalam majlis majlis. kawal sikit anjing nizar tu agar nampak nizar memiliki pasukan yang lebih hebat bukannya menyalak setiap masa, ajar sikit adab pada bob dan ali porno. bukannya datang untuk menyalak dalam majlis. tahulah BOB Dan aliporno lapar sangat sekarang, jangan bawak perangai anjing dalam majlis besar begitu. patutlah orang kata pan ni party menyalak setiap masa, 
7:22 PG | 1 comments | Read More

pan perak barua tak payah sibuk campuri urusan PAS perak

Written By FZT on 10 Ogos, 2016 | 8:34 PG

bekas menteri besar barua dap menegur pas kata blogger porno perak alhussyen. blogger barua dap alhusyyen sibuk jugak makan dan itulah yang dia mahu kononnya datang sebagai pemerhati. pan dan pas berbeza so pan tak payah nak sibuk sangat mencampuri urusan pas, pas tiada kerjasama dengan dap kafir dan pan PENGKHIANAT ISLAM, blogger alhussyen tak payah nak tanya soalan bodoh, kalau nak tanya tanya diri sendiri kalau sendiri mengkhianat dan menjadi balaci ISLAM apakah tuhan tak soal ke dititian, mengapa sejak jadi pan, anjing dap akan lepas dari pertanyaan tuhan ke???

MUKA MUKA YANG TIADA MARUAH
MUKA MUKA YANG MENJADI BARUA BALACI DAP KAFIR
SEGALA TENTANG KAFIR BAGUS
JADI ADUN ATAS TIKET PAS PUN TAK MAHU LETAK JAWATAN
KETIGA TIGA MANGKUK BELAAN DAP KAFIR NI TAK MALU MENENTANG ISLAM
nizar barua sepatutnya letak jawatan tak payah nak menegur adun pas
sepatutnya nizar bertanding dikuala kangsar dan buktikan mereka sebenarnya ada pengaruh
bukan menjadi anjing seperti sekarang
jika mereka dah jadi anjing dap, tak payah lah nak ajak adun pas pula jadi barua dan balaci dap kafir perak. dengan bangga nizar mengaku bahawa dia menggadai tanah perak kepada cina dap. hebat ketua pembangkang yang menang tiket party lain mengaku tiket pan. BERLAGAK jadi ketua pembangkang tapi hanya satu dun tu pun hasil merompak dan mencuri kerusi orang lain. orang yang sama meludah lompat party akhirnya menjadi anjing lompat party. menerima gaji ketua pembangkang hasil rompakan. tak payah nak bercakap pasal tuhanlah.
8:34 PG | 0 comments | Read More

fitnah sarawak report dan di tambah oleh walaun barua pan dan dap kafir

Written By FZT on 09 Ogos, 2016 | 7:35 PG

setelah malaysiakini mampus, sarawak report yang beroperasi dari dalam hutan sarawak boleh melaporkan apa saja demi memusnahkan sesiapa saja asalkan mendapat bayaran. malaysia kini, malaysiahuruhara dan yang terbaru malaysiadateline dibawah kelolaan bekas wartawan anjing dari malaysiakini akan menuduh dan mengfitnah sesiapa saja asalkan mendapat bayaran lumayan. sarawak report yang sudah biasa mengfitnah sesiapa saja akhirnya mengfitnah pas menerima 90 juta dari umno. bila diugut akan disaman akhirnya sarawak report menafikan laporan itu, ia hanya persepsi dari orang ramai. dap dan pkr bersama pan barua mereka sedang berseronok mengfitnah pas dengan segala bukti yang diambil dari fb twitter dan ditambah secukup rasa oleh blogger pangan. orang paling gembira mendapat berita fitnah ini greenboc, tulangbesi  alkusyen dan yang menerima dalam keadaan syukur kerana ada jugak berita fitnah yang boleh mereka muatkan dalam blog mereka. apabila mereka menulis memuat naik bahan bahan fitnah dari sarawak report bermakna mereka nampak sangat hebat dan berkesan menulis. akhirnya malu sendiri. fitnah akan kekal didunia dan akhirat tapi greenboc dan tulangbesi nak kisah apa, solat hajat berbayar pulaklah lepas ini.
IMG-20160716-WA0030
PENAJA RASMI pan dan walaunnya
sarawak report akan menulis lepas itu akan menarik balik artikel dengan mudah, lepas ini banyak lagi fitnah akan melanda, kerja senang bayaran pun dapat dengan baik. malaysiadateline akan menambah dan menaikkan bayaran yang mereka terima., berita begini banyak akan menerima laporan, menjatuhkan imej pas adalah makanan rutin mereka sehari hari setiap saat setiap minit. yang penting pas perlu dijatuhkan kerana mendapat bayaran yang sangat lumayan, zulsulong seekor wartawan yang hidup sudah sejak malaysiakini jadi malaysiakiamat selamanya senang lenang hasil menulis perkara fitnah lebih lagi kepada pas. mso pun mendapat habuan yang lumayan bersama husam akhirnya bergaduh pasal tak cukup bayaran, husam menerima padah bermain main dengan mso, blog baju petak petak diwujudkan oleh mso untuk menghantam husam. akhirnya husam bela lagi malaun kickdefella yang mana akhirnya memusuhi husam. berkawan dengan setan akhirnya setan membakar seluruhnya.
7:35 PG | 0 comments | Read More

kemelut terengganu ... percakapan bangang antara azan dan mso@dap kelantan

Written By FZT on 07 Ogos, 2016 | 11:38 PG

azan adun pkr kawasan dun bandar yang sentiasa tak dok dalam dun bandar hanya datang untuk collect elaun dan gaji. untuk dia bekerja dikawasan bandar sentiasa dok rok cetong. pkr dah boleh  buang azan atau dun bandar diucapkan selamat tinggal untuk pkr. azan yang sentiasa ponteng dan amat mesra pan @ raja koring tidak buat kerja selain hanya tahu bercakap dan memang sepatutnya lah dia berkawan dengan mso. mso yang bodoh dan bangang penyokong tegar dap kafir akan mengutip apa saja cakap azan yang sentiasa terlajak kebelakang mengetahui sisi politik terengganu. apa yang mso kutip dari azan menggambarkan bahawa azan tertinggal hampir 8 bulan di belakang dengan keadaan situasi sebenar di terengganu. azan yang hidup dikl hanya datang untuk mengclaim elaun dan tuntutan perjalanan dari kerajaan terengganu.
makan BESAR BERSAMA HUSAM MUSE
azan sepatutnya lebih baik diam dari terus bercakap benda yang dia sendiri tak tahu. mungkin antara yang bekalkan dia maklumat ialah raja korin yang mana sudah lapuk dari politik terengganu. dulu ramai jugak nak dengor kata kata raja korin namun sekarang budak main rollerblade kat shah bandar pun kata raja korin tu bangang. berucap siang malam tanpa sedar diri. pan yang mempunyai ahli 129 orang diseluruh terengganu dikatakan bersiap sedia untuk mencalonkan disetiap dun dan akan dibagi dua atau kesemuanya ditandingi oleh pan saja. raja korin akan bertanding 2 satu dun satu parlimen. dan yang pasti raja korin akan dilantik menjadi mb terengganu jika pan dan pkr menang dalam pru diterengganu yang akan datang. dun ladang dan parlimen kuala terengganu menjadi sandaran raja korin untuk bertanding. dun bandar azan masih mahu bertanding dan akan dilantik menjadi timbalan mb jika pkr dan pan menang nanti. seluruh exco sudah siap untuk diserahkan kepada sultan jika pan dan pkr menang bergaya atau kalah seluruhnya.

orang terengganu sendiri tahu siapa mad eid, apa yang mad eid cakap tak serupa bikin, boleh berubah dalam masa 2 saat bila bila masa, mad eid akan bercakap bila tiada bayaran yang masuk, jika ada mad eid akan berubah. blogger bodoh dan bangang seperti barua dap tak payah cerita betapa pas bodoh tak ambik kesempatan dengan keadaan ini. orang terengganu kenal siapa mad eid dan ghazali dan lebih mengenali azan dan tahu siapa raja korin dan aktivitinya. mso tak payahlah nak berat nulis benda yang tak akan dibayar oleh dap. azan pun bukan boleh dipercayai sangat untuk membayar mso walaupun dijanjikan habuan kambing jamnapari jika menang diterengganu. azan tahu bahawa mso sedang kelaparan sekarang sebab huse tak mampu dah menaja mso. huse sendiri tak dikehendakki oleh pan. merapu dan merabanlah setiap masa
11:38 PG | 1 comments | Read More

TERBONGKAR .. ahli pan yang berjumlah 1ribu orang termasuk ahli lama party pekerja

Written By FZT on 06 Ogos, 2016 | 11:12 PG

mat sabu yang mengambil alih party sosialllis pekerja dari pajak gadai tidak membuang senarai nama ahli lama party pekerja yang berjumlah hampir 500 orang. jika ditolak dari angka ini bermakna ahli pan sebenarnya tak lebih dari 500 orang saja. perlembagaan party pan tidak diubah sepenuhnya iaitu bernaung berjuang untuk perlembagaan kafir dan oleh sebab itu pan dibawah pengaruh alcohol mat sabu mengumumkan akan menolak RUU 355. perlembagaan sosiallis party pekerja diguna pakai oleh mat sabu dan geng pengkhinat jemaah islam " WARRATUS SYAITAN" penyookong pan tegar diperak diantara warratus syaitan diperak sudah mengumumkan mereka adalah macai dan balaci kafir diperak dan pengakuan ikhlas ali porno dibuat dengan rela hati. apa saja dibuat oleh kafir akan disokong sepenuhnya. berguru dengan maqasid mee kari one g. kalau nama one je mesti bangang punya.

pan semakin hari semakin terdesak, pkr sudah mulakan kempen membenci pan kerana pan hanya menyusahkan mereka, selama ini pan banyak mengguna pakai jentera pkr dan pkr yang tidak mempunyai jentera yang cukup amat menyusahkan bila berlaku pilihanraya. che berahim dikelantan hanya tahu bercakap sembang dengan one rahim sepanjang masa akan turun ke padang bila ada bayaran. che berahim penyanjung dap kafir tidak mengambil tahu pasal pan kerana ahli diuruskan oleh one rahim tapi one rahim tidak mampu menganjak hatta husam muse sekali masuk pan. pan yang diambil alih dari pajak gadai akan tergadai sekali lagi jika gagal mengadakan persidangan tahunan yang akan berlaku 2 tahun lagi. 3 tahun sekali pan memilih untuk melakukan pertempuran. mat sabu sedar 2tahun lagi pru dan boleh menangguhkan lagi persidangan pemilihan kerana mujahil sudah siap sedia untuk mengambil alih pan.
11:12 PG | 0 comments | Read More

guend end menyalahkan pkr pasal prn penang tak jadi

Written By FZT on 03 Ogos, 2016 | 1:34 PTG

usaha usaha terdesak dap kafir untuk mengadakan prn penang nampaknya terbantut kerana tersekat pkr tidak bersetuju dengan cara dap. dap kafir menyalahkan umno dan mengheret rakyat penang supaya bersama mereka dalam usaha mereka membersihkan guend end. akhirnya guend end mengfitnah dan berbohong pasal pkr mintak kerusi dap. pan yang tak boleh pakai dalam semua hal termasuk dipanggil berbincang atau apa saja hanya akan bersetuju dengan apa saja kata kata tuan besar mereka. sebagai khadam dan barua yang berjaya pan tunduk dan patuh sambil pan menyalahkan pkr dalam isu prn penang. tunduk dan patuh jika tidak dedak atau hama tidak akan dihantar masuk ke acount pan yang sudah kering kontang menanggung bewak hidup dalam pan.

tian chua mengesahkan bahawa pkr tidak menuntut apa apa kerusi dari dap bahkan mereka mengatakan bahawa hanya pan perlu dibubarkan terus dari politik malaysia. party pan tidak ada apa apa kelebihan selain menjadi anjing kepada dap kafir. pemimpin dan penyokong hatta ahli pan adalah anjing yang terlalu setia kepada kafir dap untuk menyalak sesiapa saja yang tidak bersetuju dengan dap kafir. oleh sebab itu pkr menuntut supaya pan hanya perlu berada dalam dap sebagai kelab penyokong kafir dap yang diketuai oleh mat sabu dan mujahil. mad awang sebagai pembaca doa boleh dilantik menjadi murjidul am dalam dap dan akan dibayar gaji secara harian. tulangbesi boleh ambik upah solat hajat menghalau bala kepada kafir guend end. zokornain perlis boleh meneruskan kerja kerja baruanya dalam dap dan semakin berkesan dengan maqasid.

alasan guend end tidak jadi mengadakan pilihanraya awal kerana kajian dari ilham centre menyatakan bahawa dap tinggal beberapa kerusi je dan pkr kalah dan pan hilang deposit dan pan akan lebih menderita dengan kekalahan di penang. mana mat sabu dan mujahil nak letak muka barua mereka jika mereka kalah teruk sebagaimana di sarawak. mujahil dan mat sabu akan hilang elaun dan gaji. oleh itu mereka bersetuju walaupun tidak bersetuju akan hilang elaun dan gaji sebelum pru ke 14 bermula. guend end SENTIASA BOHONG, PENIPU KORUPSI ITULAH SIFAT GUEND END YANG MENJADI sanjungan blogger pan yang bangang. kalau tanya tulangbesi pasti dia akan setuju keputusan dap kafir penang menentang hukum islam kerana dap lebih hebat. dap dketuai oleh pemakan rasuah dan akan menjadi sanjungan pan sebab itu tanda akhir zaman, yang korupsi menjadi sanjungan.
1:34 PTG | 0 comments | Read More

mad awang akan masuk dap tinggalkan pan

mad awang nama yang hebat namun kehebatannya hanya menjadi pembaca doa untuk majlis pan dan dap kafir saja. sudah baca doa diberikan sampul dan disuruh balik kerumah rehat sambil goyang kaki. selepas mat sabu membuat kenyataan yang sama sebagaimana kenyataan mad awang apakah mad awang pakai copy paste je kenyataan atau mad awang baca tulisan mat sabu. nampaknya ulasan mad awang sama sepertimana ulasan mat sabu. apakah mad awang baca dulu dalam blog sisikafir dulu sebelum membuat kenyataan bila ditanya. setelah berbulan mendiamkan diri selepas disingkir kan dalam video takdir pan yang di buat oleh punahsihat gani mad awang menyepikan diri kerana kecewa dengan pan yang mana menyingkirkan dia dari pembikinan video pendek pan yang ditaja oleh dap. mad awang sendiri tak faham apa itu 1MDB selain mendengar tajirah mat sabu dan rafizi. mad awang walaupun dikatakan fasih berbahasa inggeris namun ia tidak membaca habis apa itu 1MDB. mad awang semakin kecewa bila mad sabu tak benarkan dia menjadi calon dikuala kangsar tempohari walaupun dikatakan sanggup menjadi calon paling hebat bagi pihak pan.

kekecewaan mad awang berpanjangan. pan tak benarkan lagi mad awang membuat kenyataan bagi pihak pan kerana banyak kenyataan mad awang tidak ada logik akal dan hanya berpandukan akal mad awang yang cetek. usaha usaha mengembalikan mad awang kepentas pan semakin dingin. mad awang mengambil keputusan untuk bersama zaidi askar yang menjadi anjing dap yang setia dan akan buat apa saja demi dap kafir. selagi dap kafir memberinya gaji bermakna dia akan terus setia bersama dap dan tak mustahil akan berhijrah ke party mahathir pulak jika mahathir masih mampu membayar gaji yang lebih tinggi dari dap bayar sekarang. party mahathir sedang diurus didaftarkan atau kalau tak berjaya bermakna ia akan membeli satu lagi party dari pajak gadai. mahathir akan mendaftarkan party baru untuk memberikan tekanan kepada najid untuk turun dan jika gagal ia pasti menubuhkan lagi party baru untuk menambah kan lagi senarai nama party dalam pakatan besar menjatuhkan najid. pakatan yang mana besar diisi oleh party nyamuk seperti pan yang pasti akan join.
10:46 PG | 0 comments | Read More

pan makin tertinggal hancur dan semakin barua dan balaci

Written By FZT on 02 Ogos, 2016 | 11:43 PG

pkr mula menghina pan yang mana pemimpinnya adalah pengkhianat pengkhianat islam. pan mula di benci dan ditinggalkan dalam apa jua yang pakatan harap nak buat. perbincangan dengan pan tak perlu sangat kerana dalam pan hanyalah ada pak sanggup dan penjilat tegar kepada kafir. saat akhir pan hampir tiba, pemimpin pan tidak lagi dihormati lagi. mat sabu semakin hilang dari arus arena. husam muse cuba bangkitkan kembali pan namun apakah dia akan menyertai party pengkhianat atau hanya tulisan mso bongok saja. mahathir mahu menubuhkan party baru dan yang pasti party baru akan lebih nampak hebat dan mewah. tak akan husam nak bersama party nyamuk dan miskin. party anjing belaan dap.lagipun jawatan hebat sudah disapu oleh ikram syiah dan puak puak yang patuh dan sujud kepada kafir. mampuz sudah menjilat bontot mahathir. pie pedal sendiri tak mahu masuk party mahathir kerana pie pedal kenal siapa mahathir. oleh itu pie nak jadi presiden party sendiri dan mungkin pan akan memohon menjadi konco nya. pan pasti menyertai mana mana gabungan hatta party komunis ditubuhkan dimalaysia pan pasti menyertai kononya bagi nampak hebat dimata rakyat malaysia. YANG MENJADI PERSOALAN KENAPA pan tidak bersengkokol dengan PSM??? padahal dulu mat sabu yang kuat mahu psm masuk pakatan rakyat.
kambing tercicir dari kawanannya dimakan serigala akhirnya
pan mula memaki hamun pkr kerana pkr sudah membuat kenyataan mahu merehatkan pan dari menyertai mana mana pru atau prk atau prn. kenyataan pkr ini sudah pasti memberikan tamparan hebat kepada pan yang semakin dinyahkan dari pakatan harapan. tanpa pan pkr dan dap masih boleh hidup. tapi kalau pan tanpa pkr dan dap pasti pan mampus lebih cepat dari yang dijangkakan. apakah husam sanggup gadaikan nasib nya pada pan yang tiada hala tuju kekurangan sokongan sekadar mempunyai beberapa ekor blogger yang dibayar dan mudah berubah jika dibayar. pan makin merana melarat dan pasti akan dipinggirkan dalam pru ke 14. pan tak akan kemana mana selain menghilangkan dirinya. atau kembali ke PAJAK GADAI. PEMIMPIN pan yang ada boleh teruskan karier politik mereka menjadi barua dan balaci dalam pkr dan dap kafir. tanpa sokongan dap dan pkr pan hanyalah cebisan kertas dilongkang hanyut.
11:43 PG | 1 comments | Read More

kah kah kah barisan nasional akan kalah TERUK dalam sejarah politik malaysia... hebat penyembah DAP KAFIR MENULIS

Written By FZT on 01 Ogos, 2016 | 7:00 PG

kalau tak reti nak berpolitik tak payah lah menulis benda benda yang sangat tolol dan bangang. patutlah orang kata kalau penyokong atau ahli party pan memang sah sah bahalol dan bangang. pkr tidak mahu pan bertanding kerana di kuala kangsar dan sungai besar sudah membuktikan bahawa dap dan pan akan bungkus teruk jika bertanding. guend end sudah nampak kubur makin dalam digali. cuma penyokong dap kafir saja menyedapkan hati kononnya mereka sangat kuat sampaikan boleh menang bergaya. disarawak penyanjung dap kafir berkata bahawa dap boleh tapau barisan nasional akhirnya menyembah menjilat bumi. kasihan pada dap kafir yang terpaksa mempercayai hujah hujah bangang penyokong dan ahli pan. zaidi kaldai kafir dap bersungguh mempertahankan dap kafir dari serangan segenap pelusuk dan sanggup maki hamun pan kerana dap bagi dia makan kedarah. hatta kalau dibagi rezeki duit kasino royale pun zaidi bangang akan sanggup asalkan lumayan pak. guend kafir kata apa apa pun pasti zaidi akan bangun membela guend end.
13680624_272775653082304_5778185369691548739_n
pakatan harapan bergabung dengan UMNO jika nak kekalkan DUN Dan PARLIMEN
mat sabu kitsiang sudah bersetuju mengadakan kerjasama erat begini
depan kutuk umno belakang rakyat cium umno
dap kafir penang sendiri tak yakin sangat nak menang balik penang walaupun walaun dap kafir pan bersungguh sungguh bermeeting walaupun tak dijemput oleh dap kafir. dap kafir anggap pan sebagai pelapik kaki saja akhirnya terpaksa tunduk kepada pkr kerana hujah pkr mengatakan bahawa mereka sudah merasai kekalahan sebagaimana langkah kajang akhirnya menyebabkan nuar braham terhumban masuk ke penjara sungai buluh. sebanyak mana fitnah dilemparkan kepada kolid berahim akhirnya memakan diri sendiri. oleh itu pkr menasihati dap kafir walaupun rasa hebat kerana disanjung oleh pengkhianat jemaah islam namun pkr suruh guend end berfikir banyak kali kerana jika tidak diadakan prn penang, gaji elaun bonus masih masuk account tiap tiap bulan., kalau kalah mereka hanya makan pencen dan tidak akan dihormati lagi. pkr tahu yang menulis bahawa prn penang dap boleh menang besar namun pkr sudah tahu bahaya menanti. baik buat lembu kenyang. guend end boleh memimpin dap penang sampai ke pru ke 14 jika kes ditangguhkan. oleh itu bolehlah dap kafir balun dulu duit rakyat penang. itulah nasihat azmin yang menyebabkan guend end terdiam dan menggangguk bahawa dia faham. jika prn dibuat kalau kalah bermakna tiada lagi kerajaan kerana pan hanya tahu ikut saja. baik pemimpin dan ahli pan penyokong sama je tolol bahalol dan bangang.

zaidi yang makan gaji dengan kafir sanggup tinggalkan pan dan sanggup buat apa saja demi wang. pengundi pun boleh dibeli dengan wang. pemimpin pan meninggalkan pas kerana mengharapkan pkr melantiknya jadi exco, kerja diglc penang, semua pemimpin pan yang ada termasuk husam yang akan mendaftar diri menjadi ahli pan kalau jadilah bermakna mereka semua pengkhianat jemaah islam, dan akan menjadi lebih jahat dari kafir. pengkhianat pasti tidak akan mendapat kepercayaan dari pkr dan dap kerana mereka sudah jelas boleh mengkhianat sesiapa saja asalkan dibayar dan mendapat habuan untuk makan minum bergaya mewah.
7:00 PG | 0 comments | Read More

mengapa pan WAJAR DIBUBARKAN

Written By FZT on 31 Julai, 2016 | 2:17 PTG

karbi
GENG MSO SEDANG ENAK DILAYAN KAFIR KRABI
WAKAKKAKAK ... MAT SABU MANA POIEEE
PARTY pan yang ditubuhkan oleh sebilangan mangkuk ayun yang kalah dalam pemilihan pas dan didokong oleh manusia yang gila kepada harta pangkat dan kuasa. pan tidak perlu ditubuhkan kerana mempunyai pemimpin pengkhianat paling ramai, perompak dan pencuri juga wujud dalam party pan. menang bertanding dalam pru yang lalu atas tiket pas akhirnya tidak menyerahkan kembali kerusi itu untuk ditandingi kembali jika ada kekuatan. pan tiada apa apa selain menjadi anjing barua dan balaci kafir dap. pan hanya wujud dimana untuk menuntut kerusi exco dan menjadi ahli pbt dan juga ketua kampung. pan tidak wujud di kawasan lain.pan di penang wujud kerana mujahil dan mat sabu menjadi kuli kepada dap kafir. mujahil peminum holly water yang tidak mahu menyerahkan kerusi parlimen yang dikatakannya ia menang atas tiket pakatan. jika pakatan sudah tak wujud bermakna mujahil kena menyerahkan kerusi, tapi bila pendapatn bulanan tergugat mujahil akan bukak buku injil untuk menafikan perbuatan celakanya.
13599922_10201668922321535_4091397579513157743_n
PERLUKAN DEDAK UNTUK MEMBIAYAI KEGIATAN MANGKUK MANGKUK NI
di selangor pan tidak pernah bertanding, 2 ekor mangkuk ayun yang sedang giat menuntut jawatan exco sampaikan sanggup mengemis jawatan itu sebelum pru ke 14 berlangsung. cara saari sungkit menuntut jawatan exco begitu memalukan. sanggup mengemis siang malam dan membawa sd yang ditandatangi olehnya bersama hasnol sewaktu menjadi balaci barua pkr untuk bersama pkr mengnyahkan kolid berahim dari jawatan mb. saari sungkit dan hasnol sama sama menabur fitnah kepada kolid berahim memakan rasuah akhirnya kes rasuah kolid berahim hanyalah reka cipta saifudin nasution dan rafizi baghal. saari sungkit tak pernah meminta maaf kepada kolid berahim atas fitnah yang dilemparkan oleh mereka bersama sama pkr sewaktu menjatuhkan kolid berahim. saari sungkit tetap mahu jawatan exco walaupun sudah bersalah mengftnah kolid berahim. saari sungkit mahu bayaran diatas kerja kerja baruanya.
PAN LAWAT KRABI TAJAAN MSO DAN HUSAM MUSA
ONE RAHIM DIAM MEMBISU
kerajaan azmin tidak mahu pengkhianat dan balaci dap masuk kedalam pentadbirannya diselangor. jika saari dan hasnol menjadi exco tak mustahil mereka akan banyak lagi mendedahkan perkara perkara dalam pentadbiran demi memenuhi perjanjian mereka dengan dap. 2 ekor balaci dap ini tak mustahil untuk mengkhianati sesiapa saja demi memenuhi poket mereka. asal mereka kenyang pasti mereka akan sokong. oleh sebab itu pan party dipenuhi dengan pengkhianat barua dan balaci dan tidak amanah, pasti azmin berhati hati jika mahu menerima pengkhianat dan balaci ini ke dalam pentadbiran selangor. dua dua ekor ini tak layak pun jadi adun dengan kemahiran menipu dan mengfitnah. oleh sebab itu pan tak perlu dan tidak wajar ada dalam politik malaysia. pan hanya perlu bubarkan party mereka dan join jadi kelab penyokong dap kafir dalam dap.
2:17 PTG | 0 comments | Read More

pan perlu menghilang diri sendiri tak payah dibunuh pun

Written By FZT on 30 Julai, 2016 | 5:32 PTG

party pan satu party yang ditubuhkan oleh geng makluk kecewa kerana tidak diangkat menjadi pemimpin. penyokong dan ahli dari manusia yang tak boleh pakai langsung. contoh terbaik aliporno dan tulangbesi. tulangbesi solat hajat pun dibayar. aliporno siang malam cerita bab fitnah. kalau ustaz mangsa dia fitnah siang malam. lepas fitnah terus melarikan diri bila disoal dan berpura pura nyanyuk. ketua mereka mujahil melarikan kerusi yang dimenangi atas tiket pas tak mahu menyerahkan kembali kepada rakyat. sanggup menipu meminum holly water demi menyelamatkan diri. pemimpin pan terdiri dari pengkhianat dan barua balaci dap kafir dan paling hebat tidak amanah langsung. saari sungkit contoh terbaik sedang mengemis jawatan exco selangor kerana berkira ini adalah penggal terakhir mereka dalam suasana politik yang tak akan menyebelahi pengkhianat sampai bila bila, pkr mula tak mempercayai pemimpin pengkhianat ini. pkr mula berfikir jika mereka sanggup mengkhianat party lama mereka apatah lagi party bukan party lama mereka.

oleh itu pan dibawah pimpinan mat sabu perlu menghilangkan diri sendiri bukan dibunuh sebagaimana dakwaan blogger korokering. pan tk payah dibunuh kerana party pan tidak hidup dialam nyata cuma dalam alam mimpi. mengapa perlu bunuh party pan yang mana sudah menghampiri zaman kematian. pemimpin dalam pan sudah lama expired dari party pas lagi. jika dalam pas pun mereka sudah expired dalam pan pasti pemimpin ini hanya menunggu panggilan maut. pengkhianat kepada jemaah islam. menjadi barua kepada kafir kerana mengharap sekupang gaji dalam glc penang. mat sabu memunggah khazanah rakyat penang bersama guend end. bersungguh sungguh membela rasuah guend end kerana mencari sumber rezeki. pan akan membela sesiapa saja yang rasuah termasuk mahathir diktator.  memadam kan rekod mahathir yang zalim itulah pan. mat sabu kata rakyat malaysia dah memaafkan mahathir. yang maaf hanya mat sabu yang gila kepada kafir dan mencari wang. rakyat malaysia tidak akan memaafkan mahathir dengan mudah. keraana mahathir lah malaysia menjadi paria. kalau mhathir tidak meninggalkan dan melakukan korupsi dizamannya pasti sekarang malaysia tidak berhadapan dengan masalah ekonomi teruk sebagaimana sekarang.
5:32 PTG | 0 comments | Read More