mampuz pan dan blogger alhusyen sama bangang

mampuz yang merasakan dia masih diperlukan pas terus membuat kenyataan bangang. maklumlah budak lepasan darjah 3 biasalah merasakan lepasan phd  dan merasakan bila berkawan dengan aziz bari akan meningkatkan kelulusan akademik, mungkin pan boleh kasi dan beli kelulusan untuk mampuz. mampuz sudah lama masuk perigi buta dan tak dapat timbul lagi, baru ni muncul dalam mesyuarat pas pokok sena bertanya siapa calon mp pokok sena pas. mampuz dalam kebodohan masih mahu bertanding atas tiket pas sedangkan dia setiap saat menghuduhkan pas dengan pelbagai komen dan kenyataan yang bertentangan dengan pas. mampuz merasakan bahawa pas masih perlukan dia untuk terus berjuang namun pas sudah lama memadamkan nama mampuz dari senarai ahli atau mp pokok sena. pas sudah jauh meninggalkan manusia sebangang mampuz bila bercakap. rupanya mampuz masih berharap dia masih dicalonkan dipokok sena kerana inilah waktu nazak mampuz dalam dunia politik., pan masih mahu mampuz namun mampuz sudah tahu bahawa dia sudah nazak untuk berceramah lagi. mampuz yang sudah lama dalam perigi buta meraba raba mencari cahaya untuk naik., perundingan demi perundingan dengan bersatu menemui jalan buntu. pan masih kosong jawatan timbalan presiden dua. mungkin sesuai dengan mampus. tapi pan tidak mahu orang semiskin mampuz masuk pan kerana mereka dalam keadaan papa kedana sekarang.
peguam huse muse yang sudah tak laku dipasaran
ada jugak penyembah dap majlis pan mesti ada dap sponsor
maklumlah barua dan balaci dap

blogger bangang dari perak menulis lagi walaupun sudah terkena dengan sang kelembai. alhusyen mengesahkan bahawa huse muse penerima wang judi " SAMPAI SEKARANG TAK SAMAN SANGKELEMBAI" ini bermakna betul huse menerima wang genting. sivarasa adalah pkr dan pkr tidak menerima ruu355. dan sudah disahkan oleh nenek tua yang tiada bijak berpolitik selain hanyut dibuai oleh mahadir. pkr tidak akan sokong ruu355 kenapa nak bahas sedangkang pkr sudah sebulat suara mengesahkan mereka menentang ruu355 walaupun bapak banduan kata dia menyokong. pkr yang sudah berjaya dibodohkan oleh mahadir dan kuncu kuncu menyebabkan pkr terus hanyut dengan ada rafizi yang semakin bodoh mengulas isu. menuduh sesiapa saja dengan berbekalkan sd. tuduhan rafizi menyebabkan rakyat malaysia melihat bahawa pkr party bangang tak ada research walaupun invoke menerima dana yahudi. kajian invoke tak kemana mana selain syok sendiri sebagaimana disahkan oleh mahathir. mahathir terus membodoh dan mebangangkan pkr dan alhuyen sebagai penyembah kafir tegar akan bersetuju dengan apa saja kata kata mahadhir. penyokong ahli dan pemimpin pan mana gak cerdik. selain bahalol mereka juga bangang. hidup hanya bersandarkan isu orang lain dan mempertahankan kenyataan dap kafir walaupun sah sah mereka bangang. mempertahnakan dap ada dalam perlembagaan pan. dipersetujui oleh kanun pan.
#panbodohikutdapkafir
#adamujahilmenyenangkankafir

Ulasan


  1. شركة تنظيف منازل بالجبيل افضل شركة خدمات منزلية بالجبيل نظافة شاملة مع التعقيم والتلميع وابادة الحشرات شركة تنظيف بالجبيل شركة المثالية هي افضل شركة نظافة بالجبيل والمنطقة الشرقية تقدم لعملائها افضل جودة وارخص الاسعار بالاضافة الي تقديم الخدمات من خلال عمالة مدربة وذات خبرة كبيرة بمجالات التنظيف ومكافحة الحشرات , فلا تتردد في الاتصال بشركة تنظيف بالجبيل للحصول علي كل ما هو مميز ولضمان الحصول علي منزل امن نظيف راقي خالي من المواد الضارة والميكروبات

    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة تنظيف بالجبيل

    BalasPadam

Catat Ulasan