pemimpin pan yang bahalol

bergembira dengan pengumuman department of justice atau dojo atau lebih tepat DAJAL kononnaya akan mendakwa 1mdb sampai sekarang tak ada seekor yang diheret ke kandang orang salah di mahkamah. doj hanya membuat pengumuman dimedia bukannya mahkamah yang dikatakan telus dan tepat. apabila celaka dalam malaysia terutama pan yang bersetuju campur tangan dalam kedaulatan malaysia menggambarkan bahawa mereka sangat bergantung harap kepada doj yahudi untuk menjatuhkan regim umno. mahathir dan kuncu kuncunya hanya mahu menjatuhkan najid dan selepas najid dijatuhkan maka bermulalah era mahathir dan kroni kembali ke dalam umno meninggalkan pan yang menjadi barua dan balaci. strategi licik mahathir sama akan digunakan sebab itu nuar braham awal awal lagi surrender kerana jika mahathir berkuasa semula bermakna kes liwat 3 4 5 akan berlaku lagi. dan kekal dalam penjara buat selama lamanya nuar braham. inilah yang menyebabkan nuar brahim sudah tahu nasibnya. nenek tua dan janda tidak mampu berbuat apa apa lagi kerana sokongan kepada mereka sudah expired sebagaimana expirednya nuar brahm dALAM kancah politik malaysia.

segala tipu helah doj terlalu terbuka dan mudah dibaca ahli politik kecuali yang hanya tahu menjadi barua sebagaimana shahbudin dan geng bodoh bloggernya. kolid semak dan mujahil pasti mengikuti apa saja kata kata yAHUDI. SOKONGAN mereka kepada dap kafir ditahap tertinggi dan boleh diarahkan oleh tokong ikut selera dap kafir. jika ada sesiapa yang menyalak tokong pasti anjing dan serigala dan cerpelai akan keluar membantah. nasib seng giaw akan berakhir tak lama lagi selepas berani menyanggah tokong. pan sudah berkali membela tokong. pan sebagai penyembah tegar tokong pasti boleh bersetuju dengan datangnya yahudi amarika ke dalam negara malaysia. berlindung dibalik nama doj mahathir tidak dapat menyembunyikan mukanya dalam penglibatan dia. bagaimana dia melobi yahudi sewaktu dikemuncak kuasa dan diwaktu mad sabu memaki hamun mahathir. mahadir ketawa melihat kebodohan mad sabu dan gengnya dan juga pkr yang hanya ditubuhkan untuk melantik nuar brahim menjadi pm malaysia diwaktu dan ketikanya dalam mimpi. mahathir nampak peluang terhidang namun dengan ketiadaan sokongan dari pas menyebabkan hasrat mahathir terbantut dan dicuba jalan lain.

#datangnya yahudi ke malaysia pan menyambutnya
#jikasekarang sembah tokong pasti yahudi tiada masalah punya


Ulasan


 1. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

  شركة المثالية للتنظيف
  شركة المثالية للتنظيف بالدمام
  شركة المثالية للتنظيف بالخبر

  BalasPadam
  Balasan
  1. anda punya masalah
   Asmara/cinta
   Uang gaib
   Santet & pelet
   Togel
   Penglaris usaha
   Saingan
   Mandul & penyakit
   Keuangan
   KONSULTASI SEKARANG JUGA 👇
   📩 Ustadz Abdul Nandar
   📞Whtasapp : 0853-3733-4757

   Padam

Catat Ulasan