FZT TWITTER

DENGARLAH RADIO PAS

tetamu

Total Pageviews

FZT

Foto Saya
Bicara tentang apa saja menyanggah fitnah

Search This Blog

Memuatkan ...

terbongkar akhirnya perlembagaan AMANAH tidak perjuangkan ISLAM

Written By FZT on 12 Februari, 2016 | 10:16 PG

party amanah tidak meminda perlembagaan asal party pekerja yang mana perlembagaan party pekerja memperjuangkan sosialis bukannya berjuang untuk ISLAM, lebih baik dikatakan perjuangan menengakkan FAHAMAN KAFIR. mat sabu bersama nuar tahir hanya meminda perkataan PENGERUSI KEPADA PERKATAAN PRESIDEN. inilah usaha usaha yang dilakukan oleh nuar tahir dan geng banganya termasuk hanipa mydin dan abg kerdil. sebagai seorang peguam abg kerder sepatutnya menukar perlembagaan party pekerja kepada perlembagaan islam sebagaimana kata salaudin yang mereka juga berjuang untuk ISLAM. nampaknya party pekerja hanya memperjuangkan perlembagaan kafir yang mana aziz bari menjadi legendanya bersama dap.
party pekerja tapi bukan malaysialah hahhahhahah
party berhaluan kiri yang diambil alih oleh geng geng kecewa meletakkan perlembagaan kafir dalam perlembagaan party baru mereka. nuar tahir sebagai sua mereka tak mahu meletakkan islam kerana ia tak sesuai waktu sekarang dan sampai bila bila pun. party berhaluan kiri sangat sesuai dengan jiwa mat sabu dan salahudin. party amanah tidak melakukan lagi perhimpunan agungnya untuk meminda apa apa perlembagaan party pekerja selain hanya meminda nama, perlembagaan lama masih diteruskan dan ahli ahli party pekerja yang dikatakan ramai termasuk party pekerja yang lama masih lagi valid sampai sekarang.
10:16 PG | 0 comments | Read More

apa kata blogger balaci dan barua dap

ponggal
mad awang tolong tengok tengok sikit perangai celaka begini
kalau tak boleh nasiihat baik bunuh diri sajalah
tapi mungkin moundewellar atau alkusyen atau greenbox atau manjungmari boleh beri fatwa seperti biasa
maklumlah penganut amanah yang hebat
tak akan diam macam barua pengecut
kalau orang pakai baju dewa
ini buat upacara terus
guana bro
tak akan diam je
tak akan tak menyalak sama sendiri ke diam je

12:08 PG | 0 comments | Read More

HANYA AHLI AMANAH TAK KELUAR PARTY DI DUNIA INI

Written By FZT on 11 Februari, 2016 | 2:31 PTG

salahudin dan kolid tolol menafikan ahli amanah keluar party mereka, sindrom penafian oleh pemimpin kecewa. bila masuk amanah pasti tak keluar lagi, salahudin ingat orang lain sebodoh alkusyen, sebangang greenbox atau setolol sb dikemaman nun. masuk amanah macam masuk apa tak keluar keluar, ahli umno pun ada keluar party, pas keluar party, dap keluar party pkr pun keluar hatta party pekerja pun keluar, bila amanah ditubuhkan ahlinya tak keluar keluar lagi mungkin ini lah party unik dalam dunia, hebatnya pemimpin lempar microfon. umur dah 60 tahun tapi tetap bahalol menjadi barua kafir.

mungkin mintak tolong moundewellar tolong tulis sikit fitnah fitnah yang lebih hebat bukan setakat pakaian dewa, banyak sangat nak menulis sampaikan baju pun kena fitnah. ingatkan bila masuk amanah lagi cerdik dan bawak cerita isu isu semasa tapi rupanya lebih banyak bangang dan bahalol tak terucap keluar dari tulisan mereka, amanah menglahirkan pemimpin bertaraf lempar microfon dan menghina pendengar ceramahnya. kononnya mereka saja berjuang dan sanggup menghina audien yang hadir. betapa bahalolnya pemimpin amanah seperti ini, patutlah borang amanah laku sangat sampai diulang cetak beratus kali. di pasar tani hulur pun orang buat bungkus belacan. macamana mat sabu diauta oleh nuar tahir yang mengauta party pkr dulu. nuar tahir tahu dah bahawa pemimpin kecewa ni bukan cerdik sangat boleh dimain mainkan saja,
2:31 PTG | 0 comments | Read More

ada mata buta ada hati hitam gitulah penyokong ahli amanah

party amanah melahirkan manusia yang buta pekak dan tuli dan hati yang penuh dendam sebagaimana presiden dan timb presiden, kasihan sungguh pada ahli dan penyokong party cap kuali longkang, blogger bengong yang hidupnya hanya mencari salah silap pemimpin pas saja, pakai apa saja akan dilabelkan sesat untuk memastikan amanah lebih islam hebat dari islam didunia ini. tolong tengok sikit ahli dan penyokong amanah yang menulis tanpa fakta dan selama ini hanya menulis tentang fitnah, sibuk sangat nak betulkan orang lain sampaikan terlupa diri sendiri. amanah sendiri tak amanah bawah lari kerusi dan makan gaji haram setiap bulan dan bagi pulak pada pengikut dan balaci yang menulis setiap hari untuk mengfitnah ulama.

pakaian maharaja pun tak boleh beza dengan pakaian dewa. dewa pun tak bodoh dan bangang macam penulis blog yang sudah tua rabun dan masih mencari sesuap makan menulis fitnah, kalau dah bodoh duk diam lagi baik. dah lah bodoh menyusahkan orang ramai pulak.  dah pencen tu bawaklah duduk surau masjid baca kitab lagi baik, perjuangan bangang dengan kafir jugak diturutnya jugak, tanpa kafir islam tak akan menang slogan amanah., akhirnya mat sabu mengamuk kata orang bodoh kerana tak ada orang dah nak dengar dia berucap. kalau mat sabu berucap je mesti bangang sekarang, amanah ingat senang macam makan kacang kuda nak bawak perubahan, bukan jiwa sekecik hati kuman amanah yang kalah merajuk lari tubuh party baru yang lebih kafir dari kafir, perlembagaan kafir dirangka., yang tua pencen nak mampus menjadi pengikut kalau sb tu aku tak hairan sangat memang kerja sb sampai lubang kubur dia kerja mereka hancurkan islam dan iman manusia. cakap je islam tapi hati tetap menyokong kafir.
11:03 PG | 1 comments | Read More

mengapa mat sabu lempar microfon tersebar

Written By FZT on 10 Februari, 2016 | 7:15 PTG

nampaknya presiden amanah memerangkap balaci dan barua dap mengamuk kerana tiada sambutan dalam majlis pembebesan badut politik malaysia nuar braham. nuar braham sudah expired waktunya. dan semakin lama makin sepi dalam muziun, inilah kesannya kerana kedegilan nuar braham sendiri yang tidak mahu mendengar pendapat orang lain. nuar braham ingat dalam malaysia dia sorang je yang pandai berpolitik, sifu nuar braham pun sudah kena silambam oleh tok jibmah. jibmah lebih hebat dan menggunakan pukulan tapak naga dibelakang cikdet tersembam cikdet, dan apatah lagi nuar braham yang semakin mereput dalam penjara.

MAT SABU MENGAMUK SEBAB TULISAN TIMMY SAY
KASIHAN TIMMY KERANA BUAT MAT SABU MENGAMUK SAKAN

MAT SABU sudah expired, kualiti ucapan mat sabu taklebih dari balaci dan barua yang hanya tahu mengampu dan melepaskan geram kerana kebodohan diri sendiri. wajah wajah bodoh mengisi pemimpin amanah. kerana kebangangan dan sifat pengecut yang ada dalam diri mat sabu menyebabkan mat sabu tidak rela ada dibawah menjadi penjuang sejati tapi memilih untuk menjadi barua dan balaci kepada kafir. mat sabu juga akan reput dalam amanah dan dimakan anai anai kerana penyokong seperti alkusyen greenboc alcipan penarikbeca hanya tahu menyalak dari rumah dan tak akan hadir diceramah mat sabu, mereka hanya berkokok dalam blog dan akhirnya lena dibawah ketiak bini. tinggal mat sabu mengamuk sakan.
7:15 PTG | 0 comments | Read More

presiden amanah mengamuk kerana tiada kerusi diberikan kepadanya

mat sabu yang berusia 60 tahun sudah mengamuk kerana tak tahan lagi dengan perangai pemimpin amanah dap dan pkr yang memperkecilkan dirinya. mat sabu tak layak memimpin mana mana party atau organisasi dimalaysia selain menjadi pakturut kepada dap dan pkr. kemana hilangnya semangat mat sabu akhirnya menjadi mat sasau mengamuk kerana kebodohan diri sendiri, inilah contoh kebodohan mat sabu


blog ahli amanah alkusyen lebih banyak mencari blog porno dari menulis kebenaran, fitnah demi fitnah dilemparkan oleh alkusyen, alkusyen lebih gemar menonton laman porno sesudah pencen menjadi cikgu. dengan menjadi balaci dan barua dap alkusyen tidak menulis kehebatan party yang dimasuki tetapi sibuk nak mengfitnah orang lain.terutama pemimpin pas,
10:52 PG | 0 comments | Read More

barua dan balaci dap sibuk menghukum tolak hudud tak apa pulak

Written By FZT on 09 Februari, 2016 | 12:39 PTG

balaci dan barua dap memerangkap ahli dan penyokong amanah sibuk sangat tentang pemakaian dewa atau tradisi  budaya orang cina, mat sabu bergambar dengan amoi diam je mountdewellar alkusyen diam terus, mungkin syok jugak gamakya. maklumlah cucu mat sabu dihalalkan. inilah contoh terbaik, sibuk sangat dengan pakaian dewa dan pakaian maharaja cina apakah dosa lebih besar dari bersentuhan dengan cucu. amanah hebat bila pemimpin pas pakai baju dewa tapi diam bila mat sabu berhimpit dengan amoii

cucu dengan atokkkkkk
tolak hukum islam pun diam bahkan bersetuju pulak, siap pakai nama ulama dunia menolak hukum islam, bukan ulama menolak hukum islam. islam apa menolak hukum sendiri, celaka lah pada yang menolak hukum islam, pakai baju dewa tak tolak hukum islam., pakai baju melayu tolak hukum islam lagi pelik. tak apa balaci dan barua dap akan menyalak yalak,
12:39 PTG | 0 comments | Read More

amanah akan bertanding semua kerusi pas diselangor - jenin punya mat

Written By FZT on 08 Februari, 2016 | 7:55 PTG

angan angan tinggi party longkang dibawah ketuanya izham hashim yang mana sendiri akan bertanding dikawasan pas paling kuat. izham sudah mengenal pasti calon 20 kerusi pas dan termasuk dirinya sendiri. dengan berbekalkan semangat mat sabu yang sentiasa kalah walaupun dengan nenek bengong pasti amanah akan menubuhkan kerajaan impian dalam mimpi amanah. dengan penolakan hukum islam yang tak pernah ada dalam agenda amanah pasti menambah sokongan dari kafir. mungkin seluruh kafir akan menyokong amanah yang mengambil alih party pekerja yang lebih sosialis dari party sosialis yang sedia ada. sebab itu amanah tidak mahu psm bersama mereka kerana mereka lebih sosialis dari sosialis.

dengan angan angan mat jenin izham sudah pasti mengenal pasti pemimpin yang akan bertanding didun dan parlimen selangor. itulah rancangan amanah bila menubuhkan party amanah. pemimpin lebih ramai dari ahli dan pengikut. amanah pasti menerima lebihan sokongan yang melampau. walaupun borang diedarkan tidak laku tapi amanah selangor meneruskan kerja kerja mat jenin diseluruh selangor. kolid samad pasti akan bertanding lagi dengan menggunakan logo terbaru yang diambil alih dari stesen tv swasta,  hanipa mydin pasti lebih menyengat disepang walaupun cawangan atau ranting atau akar rambut amanah pun tak tubuh di sepang. yang pasti kota raja yang dirompak oleh mariah pasti bergegar dengan kehadiran amanah. amanah kota raja yang dikatakan paling ramai ahli setakat ini iaitu 21 orang termasuk mariah.
7:55 PTG | 0 comments | Read More

tolak HUDUD kata AMANAH

photo_2016-01-28_20-47-10
KALAU BERDOA TAK MAKHBUL KENAPAA NAK BERDOA HARI HARI LEPAS SOLAT
TUHAN TAK BAGI JUGAK
ITULAH KATA PEMIMPIN AMANAH
KATA PENJILAT AMANAH
DAH TAHU UMNO TU PENIPU
MENGAPA NAK LAGI
AKHIRNYA MEREKA MEMBODOHKAN DIRI SENDIRI
MENOLAK HUKUM ISLAM DENGAN SENDIRINYA
10:57 PG | 0 comments | Read More

zamihan yang sentiasa bangang

Written By FZT on 07 Februari, 2016 | 10:57 PG

senarai maloan bengong 
islam suruh berdebat mencari kebenaran bukan kalah menang
betapa tololnya presiden aswaja ni
nama je waja tapi tak ada hati waja langsung
patutlah dia gi rumah kasim ahmad
kasim amad silamban je mamat ni
10:57 PG | 0 comments | Read More

ingatkan presiden je macai DAP rupanya...

Written By FZT on 06 Februari, 2016 | 7:03 PTG

mat sabu tak selera nak makan
anak buah selera kot
selepas tolong dap
belanja makan lahhhhhh
aziz
tolong edar muka dap aejelah kerja bahalol dua ekor ni
maklumlah presiden tolol
pengikut sah sah bangang
kasihan dua ekor melayu bangang ni
tapi kalau tanya kolid samad pasti dia setuju
mesti mat sabu depan sekali
alkusyen greenboc yong suka kafir bila nak turun ke bumi kenyalang
tolong kempem amanah yang tak akan betanding\
sekadar menjadi balaci dan barua dap ajelah
7:03 PTG | 0 comments | Read More

keputusan 2008 keputusan Majlis syura

majlis syura bersetuju bergabung dengan dap dalam kerajaan tak sampai setahun di perak BUKANNYA KEPUTUSAN MAD AWANG YANG SUDAH MENJADI PENCACAI DAP DALAM AMANAH. mad awang sendiri tak mempunyai keputusan apa apa selain mendapat kredit dari keputusan itu, keputusan party adalah bergabung dengan dap bukannya keputusan mad awang. mad awang waktu itu sudah bertemu dengan haru sana sini. untuk penyanjung mad awang berhentilah buat kerja bodoh. keputusan party pas bersetuju bersama dap bukannya mad awang  buat keputusan sendirian dan mad awang tidak menentang apa apa selain mendapat nama dari keputusan party. sampai sekarang mad awang tak mendedahkan siapa yang nak bersama dengan UMNO jika mad awang mendedahkanya pasti amanah akan pengsan berbuih buih.
BORANG AMANAH TAK LAKU LAKU HAHAHHAHA
penyanjung mad awang sepatutnya meneliti fakta dulu sebelum menyanjung mad awnag. sekarang mad awang sudah berada dalam amanah sepatutnya amanh menonjolkan kepimpinan mad aawang bukannya menaikkan mat sabu dan salahudin yang masih gagal mengesahkan bagaimana borang amanah yang laku macam pisang goreng tak laku sehelai pun di pasar malam pasar tani dan hanya berada ditepi longkang. mat sabu sepatutnya turun padang mengedarkan borang yang laku macam goreng pisang panas. 100 ribu menjelang akhir 2015 hanya impian nuar tahir. nuar tahir macsam biasa sapu dulu nanti dia akan letak jawatan setelah selesai sapu. waktu tu mat sabu baru nampak dunia kelabu asap.
1:41 PTG | 0 comments | Read More

lawak pemimpin tidur

Written By FZT on 05 Februari, 2016 | 1:45 PTG

pm sekarang pun tidur nyenyak dengan kritikan 
bekas pm yang always tidurrrrrr
presiden amanah pun tidur nyenyak

abah kaki tidur yang dibanggakan sangat oleh anak bongsunya
pemimpin agung AMANAH turut nyenyak dalam dewan terbangun bila orang kritik dap

maharaja penang tertidur memerangkap capital mat sabu


1:45 PTG | 0 comments | Read More

bashah ada srp ke spm ke sijil tadika ke phd ke apa yang pasti tibai duit rakyat

Written By FZT on 04 Februari, 2016 | 4:58 PTG

Ahmad Bashah
sabar sabar kroni wehhhh ada lah bahagian tu
anak bashah bersungguh sungguh mempertahankan ayahandanya tercinta, yang pasti siapa saja pemimpin dari umno pasti akan mempertahankan prinsip mentandkedarah duit rakyat dengan segala kekuasaan yang ada. ayahanda bashah pasti tidak akan mempertahankan rakyat kedah dari kezaliman umno kerana tindakan dia menjatuhkan mukriz sama je perangai bagaimana mat said dijatuhkan dan bagaimana nizar bahalol di undurkan dari jawatan mb perak dan terengganu. dan tak lupa juga bagaimana celakanya pkr menjatuhkan kolid berahim dan disokong oleh party amanah. bagaimana fitnah dilemparkan oleh pkr dan disokong oleh kolid samad hanipa mydin hatta dan mat sabu. apakah mereka macai ni lupa bagaimana mereka menjatuhkan mb selangor kalau lupa aku nak ingatkan betapa mereka juga celaka dalam menjatuhkan mb selangor yang dikatakan menibai duit rakyat selangor akhirnya mereka sekadar mintak maaf atas fitnah itu.
wajah wajah perompak harta rakyat 

semudah itu mereka meminta maaf hanya meminta maaf selepas mengfitnah, bagaimana keadaan keluarga dan orang sekeliling. apakah mereka menerima berita yang mereka hanya mangsa keadaan, yang menuduh seperti nasution fizi zuraidah@maklampir yang menjaja kisah fitnah siang malam demi menjatuhkan kolid berahim, disokong oleh pemimpin party amanah. bashah menjatuhkan mukriz dengan cara yang sama, apakah ini yang dibanggakan sangat oleh anak bashah. tunggulah bagaimana cikdet juga menerima keadaan memalukan apabila anak dia juga dijatuhkan sebagaimana dia menjatuhkan orang sewaktu kekuasaannya dulu. bashah razif azmin tunggulah saat dan ketika mereka juga akan melalui keadaan yang sama, dan untuk anak bashah tunggu masa hang pulak no, waktu dan ketikanya sama akan dilalui.
4:58 PTG | 1 comments | Read More

manusia paling lembu

jika ada orang menentang UMNO
aaaanjingggg ni pasti akan menyalak
inilah aanjing paling setia dengan sesiapa saja yang beri dia makan dan jawatan
dia akan obey sepenuh jiwa demi memastikan rezeki tak putus masuk ke akauannn

inilah hebatnya najeri aziz
susah nak cari aaanjingggg seperti ni woooooooo

bertuah umno dapat seeekoooorrr
10:01 PG | 0 comments | Read More

cik det berjaya di silamban oleh mahjib

Written By FZT on 03 Februari, 2016 | 8:09 PTG

akhirnya aku berjaya menjadi MB kedah
setoilok aku pun layak jadi mb kedah
KEDAH KAU TUNGUUUUUUUUUU
AKU NAK BALUNNNNNNNNNN

cik det boleh jalanlah
maharaja cikdet akhirnya kesepian sekoor
tapi mukriz berjaya jugak jadi mb lebih dari setahun
bukan mb besar bangang macam nizar hhahahaaha
8:09 PTG | 0 comments | Read More

akhirnya cik det memilih party amanah

cik det pm yang memerintah malaysia selama 22 tahun dan membawa negara malaysia ke ambang kehancuran dengan gaya kuku besi dan bermaharajela akhirnya akan keluar umno dan memasuki party amanah, party amanah party orang orang kecewa yang ditubuhkan oleh barua barua dan balaci balaci dap pasti akan memujuk cik det menyertai amanah selepas mukriz disingkirkan dari takhta mb kedah. dengan segala kekuatan cikdet gagal menghadapi gerombolan cik mah yang maha hebat dan berkuasa kuda. yang pasti jib dibawah ketiak mah berjaya membodohkan cikdet. cikdet pasti kecewa selepas anaknya disepak dan dihina. akhirnya mukriz meletakkan jawatan. jib mah tersenyum lebar melihat kekalahan cikdet untuk sekian kalinya. apa saja cara cikdet sudah ketinggalan zaman dan tak sesuai lagi untuk menghadapi mahjib di masa ini. orang kuat cik det sujud kepada mahjib. kuasa wang begitu menyerlah dan boleh menyesatkan sesiapa saja.,

mujahit , salahudin dan mat sabu sudah bersiap sedia menyambut kedatangan cikdet ke dalam party amanah. menentang hudud sudah pasti menjadi agenda utama kepada amanah dan yang pasti cik det bersetuju dengan amanah. orang paling gembira adalah mad awang penasihat agung party amanah. dengan kemasukan cikdet pasti menambahkan perisa kehebatan amanah dalam usaha menawan hati hati rakyat malaysia untuk meyertai amanah. selepas ini kempen masuk party amanah akan dijalankan oleh cikdet demi memastikan mukriz menjadi menteri atau timbalan menteri, dan amanah pasti bergembira dengan kemasukan cikdet kedalam party cap longkang. party orang orang kecewa adalah sangat sinonim dengan cikdet mat sabu mujahit salHUDIN HANIPA.
1:14 PTG | 0 comments | Read More

husam masuk dap lah senang

Written By FZT on 01 Februari, 2016 | 9:37 PG

husam sepatutnya mengikut jejak langkah one g atau aziz bari menyertai party dap. lagipun ideologi husam sangat sepadan serapat dengan dap. apa saja kata kata dap husam akan hazam dan menerimanya dengan baik, kalau dap cakap apa apa lagi mesti husam bersetuju. tapi peliknya husam masih belum lagi berganjak atau lari ke dap. mengapa husam masih lagi tinggal dalam pas dan terus melakukan kerja kerja dap dalam pas, pepecahan pembangkang adalah kerana kebodohan husam dan geng lembunya, kebodohan husam makin nampak ketara dan semakin mendedahkan diri sendiri bahawa husam sebenarnya sudah bersedia meninggalkan pas dan mahu pas memecatnya dan boleh melanggar baiahnya. husam mencari segala helah untuk memastikan dia dipecat oleh pas dan husam mesti memastikan ia dipecat supaya baiahnya dia akan terlerai dengan mudah.

perkiraaan husam mudah dan tidak nampak sangat sebagaimana mujahit sawa, hanipa mydin hatta roli yang tidak nampak batang hidung dikuala krai selepas menjadi ahli party tak amanah. kuala krai tidak dipedulikan oleh hatta sebagaimana biasa., datang untuk sembang dengan wan rahim dan balik ke kl untuk collect duit claim elaun mp. itulah kerja kerja mp dan adun amanah. husam sudah nampak kubur politiknya dan untuk menghabiskan masa masa terakhir dalam kecederaan husam melakukan segalanya. dap sudah berjanji akan menyalurkan dana ke dalam akaun badan kebajikannya. husam lebih cerdik sikit dari mat sabu yang mana menjadi ketua dalam buangan. salahudin sudah beritahu mad sabu supaya beredar jika tidak lagi diperlukan tak perlu adakan undi. sebagaimana biasa geng amanah akan membuang ketua jika sudah lapuk sebagaimana mad sabu yang tidak berguna lagi sekarang.
9:37 PG | 0 comments | Read More

budget baru lebih mampan kata jib atau lebih terbeban

Written By FZT on 28 Januari, 2016 | 1:06 PTG

dengan pengumuman budget baru dari tok jib bermakna malaysia dalam keadaan ekonomi gawat. semakin banyak najid cakap bermakna semakin banyak yang rakyat kena tanggung. minyak semakin murah tapi kerajaan malaysia terus mengekalkan harga minyak demi kelangsungan kerja kerja jahanam. minyak dunia semakin merundum. eknomi malaysia makin teruk. jualan makanan minuman apa saja perniagaan mengalami kemerosotan yang teruk,. pm terus galak bercakap ekonomi malaysia terus stabil. kerajaan negeri memotong perbelanjaan semua bagaimana ekonomi stabil, stabil utuk golongan kaya raya yang dah menibai duit rakyat.

dengan kiraaan semula budget bermakna kerajaan malaysia memotong hampir 300 juta dan sumber terbaru tidak diterokai selain menyerahkan malaysia ke tangan kapitalis. malaysia menuju kebangkrapan kata deris jala dan daim berkata september ini duit malaysia akan menjadi duit kartun. token yang tiada nilai sampaikan bhat rupiah menjadi lebih mahal dari ringgit malaysia. betapa bahalol dan bangang pemimpin umno memerintah malaysia. progrAM MY BERAS AKAN DIPERKENALKAN. ini bermakna mana mana rakyat yangmiskin akan menerima beras secara percuma dari kerajaann. beras akan diimport lebih banyak dan siapa yang akan kaya mendapat AP. inilah buget baru lebih hebat.
1:06 PTG | 0 comments | Read More

tppa dilluluskan dengan hebatnya di dewan rakyat

Written By FZT on 27 Januari, 2016 | 10:26 PTG

dengan persetujuan dari dewan rakyat 127 BERSETUJU DAN 84 MENENTANG, dengan itu tok jib bolehlah menjual malaysia dengan baik, tanya agus pasti agus menggangguk angguk macam belatuk kerana bersetuju dengan TPPA. hasil penerangan stopa mamat agus bersetuju dengan setujunya tppa disign oleh malaysia. hebatnya stopa berjaya menyakinkan agus yang dikatakan liberal, dulu tak setuju akhirnya berjaya dibeli oleh stopa mamat. 8 undang undang buruh akan dipinda oleh malaysia demi mengikut kata tuan baru. itulah sebab utama malaysia perlu menandatangi perjanjian ini, suara rakyat malaysia tidak lagi menjadi keutamaan kepada pemimpin malaysia, yang pasti mereka mereka mahu mengaut sebanyak mungkin bila tppa di jalankan,

esok pm akan mengumumkan budget baru, yang mana sebanyak mana akan dikurangkan atau sebanyak mana lagi cukai akan ditambah untuk memastikan kantung negara terus bocor ke tangan pemimpin umno. apakah pekerja perkhidmatan awam akan mengalami masalah kewangan atau rakyat bawahan akan terus tertindas, dengan kutipan gst yang makin banyak menambah duit dalam kantung negara dan menyebabkan umno berbelanja sesuka hati tanpa mengambil kira apa apa., semua bodoh sebagaimana biasa. muhiyidin yang dibuang pun masih menyokong umno. umno perlu diturunkan bukannya hanya pm saja, betapa bahalolnya nak menurunkan pm dari umno dan menaikkan umno jugak.
10:26 PTG | 0 comments | Read More

ekonomi malaysia makin parah

dalam keadaan ekonomi yang semakin membarah dan busuk dan menyebabkan nilai matawang malaysia menjadi duit PISANG. KEMEROSOTAN EKONOMI malaysia disebabkan oleh UMNO yang tidak pandai memerintah, mengikis membaham duit dari kantung kerajaan tanpa henti dari zaman berzaman. naik sekor pm bermakna makin banyak kantung rakyat akan bocor, keborosan ketirisan perbelanjaan besar kerajaan umno sudah tidak perlu didedahkan oleh sesiapa. sesiapa aje dimalaysia faham siapa umno dan yang paling hebat duit ditibai secara terang dan sesiapa yang menentang akan dimasukkan ke bumi. perebutan kuaasa di kedah, di terengganu terus hebat berlaku. siapa yang naik allianz akan kenyang. jadi menjatuhkan sesiapa diatas adalah perkara wajid. mana mana kapal dan nokhada perlu ditenggelamkan dengan segera akan kapal dan nokhada baru akan naik atas nama kebangkitan semangat berjuang untuk rakyat.

satu ringgit bersama 4.26 pitis malaysia dan akan dijangka merundum lagi. tabung haji sudah tidak mampu memnampung kebocoran yang ada. mana lagi tabung yang ada akan dikorek. kwsp bila bila masa akan tumbang menyembah bumi bersama kakitangannya yang sombong. selepas ini khazanah negara hanya pokok kayu bukan satu entiti yang menyumbang kepada kekayaan negara. harga minyak semakin merundum tapi minyak malaysia tetap mahal. amanah raya berhad apakah akan digunakan jugak, bukan party amanah yang tak berguna sesen pun, nuar tahir je dengan kelentong mat sabu siang dan malam, semua upacara party dilakukan dihotel. dimana lagi tabung besar rakyat malaysia. apakah DUIT ZAKAT AKAN DIGUNAKAN JUGAK DEMI MENYELAMATKAN MALAYSIA. ATAU MEMERAS LAGI RAKYAT MALAYSIA YANG TAK SEDAR SEDAR, DAN AKAN KEMBALI LENA SELEPAS 28 JANUARI INI BROOOMMM DAH MASUK. duit boleh beli apa saja. dan rakyat akan kembali lena selepas dibuai dengan broooooommmm
9:50 PG | 2 comments | Read More

cai dulu ciptaan amanah rupanya

Written By FZT on 26 Januari, 2016 | 2:30 PTG

RUPANYA CAI DULU ADALAH PERBUATAN ORANG AMANAH YANG KALAH
MEREKA SENGAJA BUAT CAI AGAR PAS DIPANDANG SERONG
DAN TIDAK MENGAMALKAN DEMOKRASI BILA MEMILIH

RUPANYA MUJAHIT MELAKUKAN KERJA KERJA LAKNAT INI
DIBANTU OLEH GENG BODOH MEREKA
 TIDAK LAMA PERBUATAN MEREKA AKHIRNYA TERDEDAH

MAKA CELAKALAH AMANAH
2:30 PTG | 0 comments | Read More

AMANAH BUKAN PARTY ISLAM IANYA PARTY SEKULAR


Syaikh Abd Ghani Shamsuddin, Timb. Penasihat Umum parti berkenaan telahpun disingkirkan dari jawatan
 Pengerusi Kesatuan Ulama' Sedunia Cawangan Asia Tenggara..."
dengan pengumuman penyikiran timbalan penasihat umum amanah ini menambahkan lagi keyakinan bahawa amanah hanya lah party picisan dan party barua dan balaci dap dan pkr. amanah melalui salahudin menggunakan tektik tipu untuk menyakinkan rakyat malaysia bahawa amanah adalah mendapat restu dari ulama sedunia. dalam amanah sendiri pun tiada ulama diberikan tanggung menentu arah tuju party. yang berkuasalah hanya dap dan mat sabu hanyalah penjaga tunai.

AMANAH
10:22 PG | 1 comments | Read More

setelah gagal beruG dengan UMNO dap mengamuk

lge hipokrat
nampaknya adik mat sabu begitu galak sekali berpeluk sakan dengan UMNO
mat sabu buat buat buto mato
mat sabu sudah jadi bangkai bernyawa bila sebut DAP
mujahit sudah hilang entah kemana
hanipa mydin terus menyepi
zulhasmi almakanan je bz dengan dap sekarang
menyibuk diri

inilah yang dap mahukan
umno makin lama makin sedap dipeluk
tapi UMNO tak nak layan dap
maklumlah DAP tak hebat selain fitnah dibantu oleh blogger barua
12:29 PG | 0 comments | Read More

presiden amanah tak lalu makan akhirnya

Written By FZT on 24 Januari, 2016 | 3:30 PTG

kasihan presiden PAN akhirnya membisu sebab tak pandai sembang jawa cina
semua pakai chop stik
presiden amanah tak pandai makan
atau yang lagi hebat
kencing manis darah tinggi jantung semua dah naik kot degree nya

amanah menuju kehancuran kalau tengok sendirinya presiden amanah
itulah nasib pak angguk
barua dan balaci dap

mana mujahit
3:30 PTG | 0 comments | Read More