FZT TWITTER

DENGARLAH RADIO PAS

tetamu

Total Pageviews

FZT

Foto Saya
Bicara tentang apa saja menyanggah fitnah

Search This Blog

Memuatkan ...

UMNO sudah nak ditalkinkan cuma GHB datang bawak nyawa

Written By FZT on 29 Julai, 2015 | 7:00 PG

dengan tindakan beberapa pemimpin kecewa dalam pas menyebabkan umno diberi nyawa kembali, mat sabu digulung dan dihantar untuk bersara dari saf kepimpinan pas, mat sabu boleh terus  berjuang sebagaimana dia berjuang dari awal bukan dari atas, tapi mat sabu dulu hanya mimpi ngeri, mat sabu sekarang pembela no wahid dap, apa saja dap kata mat sabu akan sambut dan ulas mengikut pandangan peribadinya. mat sabu sangat mesra dengan kafir dari orang islam yang pernah bersama dia susah senang difitnah umno dan mungkin pernah difitnah oleh dap, tapi oleh kerana habuan dunia mat sabu menjadi ayam golek kepada dap dan akhirnya ia menawarkan jawatan kepada umno. muhyidin masih lagi ahli umno bukan dipecat dari UMNO, ia masih bernama ahli umno, dan mengapa yang sangat benci umno tiba tiba terlalu baik dengan ahli UMNO.

dengan mengemukakan pelbagai tuduhan dan label kepada pas, pas sudah tak relevan, bubarkan majlis syura ulama, dan pelbagai rekaan tuduhan dibuat oleh geng barua barua dan balaci kononnya pas nak bergabung dengan UMNO. akhirnya hari ni menyaksikan mat sabu menawarkan jawatan kepada ahli umno untuk menyertai party yang tidak disah dan tidak ditubuhkan  sampai nak habis raya kerana berperang pasal perlembagaan yang tak selesai sampai saat ini. apakah ahli umno bernama muhyidin mat sabu sudah melupakan apa kata katanya bahawa dia menentang sesiapa nak bagi UMNO NYAWA, akhirnya mat sabu memberikan nyawa kepada AHLI UMNO., dan tak mustahil ada ahli bekas umno akan kembali ke dalam UMNO melalui jalan belakang., mengikut kata bini dia, prk boleh berkawan dengan sesiapa saja asalkan dapat membawa suaminya ke atas. apakah mat sabu terlalu tolol dan bangang tak kenal ahli umno atau yang sudah dipecat dari UMNO.

sekarang siapa nak bagi pemimpin UMNO nyawa, PAS ATAU BARUA DAP. kalau tanya yong suka kafir, cipan, tulang alsisi, greenboc alkusyen mountdeweliyah.. penariklanca fakaq pasti jawapannya adalah strategi yang hebat. muhyidin ialah ahli umno, kalau ditoreh darah nya ia tetap umno sebagaimana nuar braham yang darahnya tetap umno kalau ditoreh. mat sabu dan geng bangangnya datang berikan nyawa supaya umno terus bernafas dimalaysia, muhyidin umno dan mat sabu nak berkawan dengan nya dan memberikan pertolongan. apakah mat sabu lupa dah yang depan dia tu UMNO, atau mat sabu adalah umno sekarang bersama barua dap. pkr siap sedia diconvert ke dalam umno kerana perlembagaan pkr dan umno tiada bezanya sangat. apa yang diperjuangkan umno dan pkr dap adalah sama. ia akan menentang ISLAM dari dulu kini dan selamanya bersama blogger bangang dan barua mereka bersatu asalkan ISLAM tak dapat memerintah malaysia.
7:00 PG | 0 comments | Read More

kasihan GHB dan tak ada value news ... so ke longkang lepas ni

apakah muhyidin nak buat undi tak percaya kepada najiD???? apakah muhyidin mempunyai keberanian untuk melakukan undi tak percaya kepada najid, sepatutnya muhyidin membuat undi tak percaya sebelum dipecat. macam kes mat sabu sepatutnya mat sabu buat party baru sebelum digulungkan oleh perwakilan, apakah mat sabu tiada keberanian nak buat party baru sebelum digulungkan, bila manusia sudah kecewa dia tubuh apa apa pun tak nilai dah, muhyidin yang dipecat akan menjadi kera sumbang selepas ini sebagaimana mat said diterengganu. selepas dipecat ia menjadi beruk mat yeh dalam zoo. langkah langkah terakhir sepatutnya dibuat sebelum dipecat tapi biasalah selepas dipecat baru nak jadi pembangkang seperti mana nuar braham. selepas dipecat baru bercakap pasal ketidak adilan pasal keburukan umno yang mana dia sendiri ada dalam dulu dia buat apa, sebagaimana pegawai kerajaan yang bersara akan bercakap apa bila dia tak kuasa lagi. hamjadah semua tu.

yang pasti muhyidin tak akan ada keberanian, nuar braham pun diselamatkan oleh pas tapi sekarang bukan main gong akhirnya lepak dalam penjara. game sudah berakhir, cuma apakah TOK JIB AKAN MEMBAWA NUAR BRAHAM KELUAR UNTUK MASUK KEMBALI UMNO????? yang pasti jika ada tawaran begitu kepada nuar braham, AKU PASTI NUAR BRAHAM AKAN JOIN UMNO BALIK DAN MENERAJANG PAS DAN AHLI AHLI PKR YANG MASIH MENJADI PEMBANGKANG. dap pun akan join masuk umno dengan berbekalkan semangat barua mereka. yang pasti nuar braham akan dikeluarkan dari penjara sungai buloh dengan alasan salah dakwa selepas gani pat tahil disepak terajang.


12:07 PG | 0 comments | Read More

2M BEKAS timbalan presiden akan berganding bahu DALAM GHB

Written By FZT on 28 Julai, 2015 | 6:29 PTG

digulung oleh PERWAKILAN
Image result for MUHYIDDIN
dipecat UMNO

KEDUA DUA DIPECAT DARI JAWATAN, HHAHAHHAHA SAMA SAMA NASIB LEBAI MALANG DAN PAK KADUK

KEDUA DUA SUDAH NAK BER UG APA KATA PUAK PUAK BANGANG SEPERTI ALKUSYEN... YONG SUKA KAFIR, CIPAN, TULANG ALSISI GREENBOC,



6:29 PTG | 1 comments | Read More

dimana pemimpin kecewa GH BARUA NAK BERTANDING

strategi mat sabu untuk datang bertanding di rhu rendang dicadangkan oleh mujahit.  disambut oleh pakar pakar strategies Geng barua, dr zul pakar penyelidikan geng barua meletakkan keyakinan bahawa HJ mat sabu boleh menang di rhu rendang dan marang. presiden gh barua melawan presiden pas sudah mendapat green lite dari pkr dan dap, guan end sudah menyediakn dana yang besar untuk memastikan presiden pas kalah di rhu rendang atau marang, jika mat sabu datang bertanding ia kan menjadi pertandingan 3 penjuru antara pas umno dan gh barua. tapi mat sabu masih memikirkan strategies yang akan memudarkan harapannya untuk menjadi menteri atau menjadi perdana menteri impian dalam mimpi.
yang KALAH BUAT PARTY BARU SEBAB UNTUK COVER MALU
apakah dap nak beri satu kerusi percuma pada mat sabu atau mat sabu akan terus menjadi presiden geng barua dap tanpa jawatan, tetap kalah kerana kebodohan. mujahit sudah tentu tidak akan memberikan laluan kerana mujahit selamat di kerusi parit buntor walaupun bertanding 8 penjuru. mu jahit sudah memastikan dia akan bertanding di parit buntor di mana mana party sekalipun kerana ia sudah pasti akan menang. ia tidak memerlukan undi melayu islam mujahit hanya perlu undi dari undi kafir kerana kalau undi melayu islam dia tak perlu jawab dia hanya takut jika undi kafir menanyakan dia.

so dimana lagi kawasan yang selamat bagai geng harapan BARUA akan bertanding, salahudin yang direjek dari kelantan pun masih tercari kerusi selamat setelah kalah tertungging kerana dijanjikan jawatan mb johor jika menang. tiada tempat selamat untuk geng harapan BARUA nak menang walaupun mereka berharap kafir akan menyokong mereka. nizar pasti sudah tentu akan bertanding di changkat jering dan tidak akan mengosongkan kerusi kerana nizar menang kerana namanya nizar, dia bekas mb barua dap di ipoh, ia akan dimuzium kan di ipoh diiingati sebagai barua dap paling wahid di perak. pasti nizar jugak seperti mu jahit menang atas nama dia sendiri. bukan atas nama party. nizar boleh bertanding dimana mana diperak ia pasti menang kecuali di kawasan party undi islam.
7:00 PG | 1 comments | Read More

dap sokong UMNO barua senyap sepi

Written By FZT on 27 Julai, 2015 | 6:36 PTG

kit siang malam menyokong muhyidin, apakah dap nak masuk umno, tapi kenapa blogger barua senyap sepi, kalau mursidul am pas sokong kenyataan pemimpin umno pasti ramai barua akan mengulas siang dan malam. mungkin terlalu enak dibuai angin kafir sebab tu blogger yang mengaku islam terus menerus membela kafir dari islam itu sendiri, apakah muhyidin nak masuk dap kot sebab tu kit siang sokong kenyataan muhyidin atau nak bodek muhyidin supaya mengesahkan  perhimpunan dap, sokongan dap biasanya ada makna disebalik sokongan, kalau dap sokong adalah satu keputusan yang bijak tak macam pemimpin pas, sokong umno bermakna UG, mesti blogger barua dan balaci dap bangkit mengulas dengan panjang lebar

kalau presiden pas sokong kenyataan muhyidin tak sampai seminit mesti ramai blogger barua dap akan bangun menulis walaupun duk makan ikan kering, mengulas betapa UGnya pas dengan UMNO, yang paling bahalol pasti ulasan dari perak, siang malam bersama dap, bila dap sambut baik kenyataan muhyidin ia adalah satu strategi untuk menumbangkan kerajaan umno, bila kerajaan pas berunding dengan kerajaan umno ia adalah salah disisi rakyat malaysia, kalau pkr dibawah jijah nak berkawan dengan umno pasti akan disambut dengan pelbagai analisa, strategi pkr nak berbaik baik dan mengambil sikap tak bermusuh dengan umno demi kebaikan negeri kata blogger anjing dap. yong suka kafir atau alhusyen pasti gelak memanjang jika ada sesiapa dari pemimpin party lain nak berzina dengan umno, mereka akan sokong siang dan malam tak caya tanya mat sabu.
6:36 PTG | 1 comments | Read More

mu jahiL berbaiah dengan PAKATAN RAKYAT rupanya

selama ini ahli pas parit buntor yang berjumlah 4000 tertipu dengan baiah mu jahit, mu jahit berbaiah dengan pakatan rakyat yang hanya wujud dalam mimpi dan igauan nuar braham. pakatan rakyat yang tak pernah berdaftar secara sah dilihat menjadi party politik dimana ahlinya adalah mu jahil, kolid samad, hatta, dr zul, mat sabu, faiz fadhil, saari sungkit, hasnul, mariah, mereka bukan berbaiah dengan allah kalau dengan pakatan rakyat sebab itu sumber gaji mereka halal, ooo patutlah mereka memaki hamun pas siang malam, rupanya mereka berbaih dengan pakatan rakyat, patutlah mu jahil kata apa saya nak jawab jika kafir tanya saya. saya tak perlu undi ahli pas kalau undi ahli pas pun saya masih menang dengan majoriti 4000 tanpa orang islam undi saya pun saya tetap menang dengan undi kafir. itulah kata kata MU JAHIL.
JOM LANGGAR BAIAH
baiah mu jahil dengan pas macam baiah saifooo. saifol tak kena laknat pun apa apa, boleh gelak ketawa, bergelek dan berdangdut sakan siang malam, mana ada laknat, bab kata tok peti penang sembelih je sekor kambing halallah baiah, bukan payah pun, tok peti perlis kata tak ada baiah dalam islam, tok peti iran kata saya menurut kata tok peti penang, sebab diarah oleh guan end. ghb dan gengnya akan mencari setiap sudut dan ruang untuk menghalalkan perbuatannya. jangan susah hati anda semua bijak dan hebat mencari helah apa saja demi menghalalkan dan membersihkannya. dont worry ramai lagi yang akan membolehkan baiah dengan party dilanggar. alasan paling lekeh pun boleh pakai asalkan halal disisi manusia. yang penting dihalalkan. didunia boleh lepas jawab diakhirat belum tentu jadi tak payah MU JAHIL berdolak dalik lagi. KELUARLAH PARTY PAS DENGAN SEGERA.

apa baiah MU JAHIL dengan pakatan rakyat. mungkin baiah MU JAHIL lagi hebat kot dengan pakatan rakyat, selagi ada bulan matahari saya tak akan lari dari perjuangan pakatan rakyat, sesungguh pakatan rakyat adalah sebenarnya perjuangan yang mana akan dianggap suci oleh rakyat malayia. saya akan menentang perjuangan islam demi pakatan rakyat kerana pakatan rakyat adalah party saya dan menyebabkan saya menerima gaji dan elaun sebagai MP parit buntor, saya dengan ini mengaku kemenangan saya di parlimen parit buntor atas kekuatan saya sendiri dan sokongan undi kafir, oleh itu saya tak akan langgar baiah saya dengan kafir atas nama mp pakatan rakyat, saya yang bernombor wahid dalam party pakatan rakyat menandatangi baiah ini. bersaksikan dan berwalikan DAP DAN PKR  AND PSM
7:00 PG | 1 comments | Read More

hebat wan rahim belum apa apa dah pecat orang

Written By FZT on 26 Julai, 2015 | 7:42 PTG

kalau mu jahit duk sibuk menjawab bagi pihak dap, wan rahim memecat mana mana ahli pas yang setia pada party pas, wan rahim yang sudah expired mencari kembali, umur pun dah hampir kubur memanggil masih menjalan kan kerja kerja dap, membawa kafir berceramah tentang hukum hudud, inilah nilai permimpin bangang yang memanggil kafir berbicara hal hukum anutan dia. betapa baghalnya wan rahim, masuklah dap kalau nak love sangat kit siang malam. mana MASJID YANG DAP NAK BINA???? apakah dah siap pelan lakar atau hanya pelan lakaran atas tanah saja nak bina masjid, nak bina masjid tepi pantai ke. mana mana pemimpin tak ikut ghb bermakna akan melawan wan rahim, wan rahim akan pecat mana mana ahli pas yang lawan ghb.

inilah lakaran masjid dap nak bina
wan rahim sudah serah tugas ydp tapi tak letak jawatan, bagus punya otak dap, dap sampai sekarang tak sah permilihannya tapi duk sibuk campur pemilihan pas, ros tak lagi sahkan guam end dan kroni tapi dap terus bercakap besar siang malam menghentam islam, lebih hebat dari umno, umno duk diam dari hentam islam, maka dap dan barua jenteranya bangun menghentam islam, mu jahit mengambil langkah bersilat dengan ulama dalam pas, rupanya mu jahit paling hebat menongkah islam, bagi dia kafir lebih mulia, jika ada sesiapa islam meminta dia tolong pasti dia akan tolong kafir dulu sebab nanti dia nak jawab apa dengan pengundi kafir dia, dia tak kisah tak tahu nak jawab apa dengan tuhan. dia lepas susah nak jawab depan pengundi dari jawab depan allah. inilah nilai barua dap. setelah terima elaun dari kerajaan dap kafir bermakna ia sudah menjadi pembela no wahid dap. tak berwalikan DAP tapi BERIMAN DAN SANGGUP MATI KERANA KAFIR


7:42 PTG | 3 comments | Read More

perlembagaan parti ghb belum siap

rumah ghb belum siap, terlalu ramai tukang dalam ghb dari perlis sampai ke sabah, cuma yang pelik hanya ada pemimpin pas yang disepak oleh perwakilan, pemimpin dari rakyat lain party tak nampak pun nampak sangat mereka sangat kecewa bila kalah bertanding, mereka meletakkan perlembagaan malaysia menjadi rujukan utama, mana mana yang bertentangan dengan perlembagaan persekutuan akan terbatal dengan sendiri, perjuangan menenggakan hukum islam sudah dibuang kerana DAP sudah menghantar surat bantahan kepada gerakan barua. mat sabu dan mu jahit sudah tunduk dan patuh. asmuni dan hanipa tidak banyak bercakap hanya mencatat dan beri pandangan sekali sekala mengikut undang undang kafir, kolid samad membentangkan party negara kafir, setiausaha agung dr zul tak ubah seperti belatuk je asyik duk angguk angguk sampai kesudah.
menentang ULAMA dan ISLAM
masa dah semakin suntuk, tarikh akhir nak dilancar adalah 14 september seperti mana diarahkan oleh nuar braham, party baru hendaklah dilancarkan sebelum 16 september kerana ia akan menjejaskan perancangan nuar braham. nuar braham sudah bersetuju dengan ghb atas nama keadilan rakyat. seia dan sekata sekarang. pkr akan membuang pas selepas ghb ditubuhkan. exco pas diselangor akan digantikan oleh exco ghb, saari sungkit dan hasnul akan dilantik menjadi exco baru dan satu lagi akan diambil oleh pkr, timbalan speaker akan dijawab oleh dap. maka hasnul sudah menempah kereta baru dan menerima gaji exco bersama elauan elauan yang mana akan memegang jawatan dalam glc selangor. saari sungkit akan diletakkan di perangsang. saari sungkit dan hasnul internet relay chat akan menerima gaji lebih sebab mereka sudah berjanji lama sebelum mb baru dilantik. tapi sampai sekarang janji tu belum ditunaikan. nuar braham sudah berjanji kepada saari sungkit dan hasnul dia akan dilantik menjadi exco jika bersetuju bini nuar berahim menjadi mb selangor.

dipenang mujahit mat sabu akan menikmati gaji baru dan elauan, projek terowong merupakan satu dana yang akan dimasukkan ke dalam akaun dap, sebab itu walaupun pendapatan penang difisit tapi projek itu diteruskan demi kantung party dap., semua akan mendapat habuan bila tertubuhnya party baru, hanipa dan asmuni akan mendapat konsesi dalam kerajaan dap dan pkr. hatta yang masih mencaari dimana nak dikaut masuk kekantung. paling untung mu jahit dan mat sabu, hatta kolid samad mariah nizar adalah paling rugi kerana belum nampak dimana nak korek duit.
4:22 PTG | 1 comments | Read More

mariah queen lawak paling lawak abad ini

mariah tidak lompat tapi berhijrah, welcome to FROG WORLD, GHB ke gerakan attarturk malaysia adakah sama dengan pas, bila dah pindah party tu namanya lompat, mungkin dalam bahasa kafir ia lebih manis kot, kalau dalam islam ia dikira melanggar baiah, tak apa langgar baiah sebab ia tak wujud dalam islam, mariah boleh dah bersenang lenang dengan kafir selepas ini kerana salah ke betul akan dibetulkan dalam gerakan harapan kafir, kafir lebih baik dari islam, itulah yang digambarkan oleh mariah, rumah tak siap tak boleh keluar pas, mu jahit sepatutnya dah keluar pas, istiharkan keluarkan pas barulah nampak hebat, undi 4000 ahli pas tak dipandang oleh mu jahit, peminm tegar holy water dah menampakkan belang yang berbelang belang, selama ini tak berjuang kerana islam ia berjuang kerana kafir, islam tak hebat kafir lebih hebat. patutlah menulis buku ditaja kafir. menerima habuan seribu dua dari kafir dap boleh tukar mu jahit kepada mu gunting pulak, musuh no wahid mu jahit adalah islam bukan lagi kafir.
ni MULUT MACAM PUNGKOQ AYAM
kurang bijak orang kata mariah JADI KATAK, GILA KENYATAAN MARIAH, kalau dah hebat sangat apa lagi tunggu, dalam pas tidak mesra kafir sebagaimana fikiran mariah, jadi duduk luar pas senang sikit nampak, hijrah menjadi KATAK ADALAH LEBIH BAIK, mariah dan geng sepatutnya sudah umum keluar party tak payah nak buat lawak bodoh dalam berita, masih mengaku diri ahli pas, betapa bodoh dan bangangnya kenyataan dari pelawak komedi ini, mungkin leman raja lawak ajaR MARIAH UNTUK buat lawak. harapan baru membawa mariah lebih maju selepas ini. hijrah lah ke FROG WORLD LEBIH CEPAT SUPAYA RAMAI KAFIR AKAN UNDI MARIAH.

12:00 PTG | 1 comments | Read More

pertahankan ISLAM dari islam progresif, liberal, komunis, islam style mujahid

pertahankan islam, islam progresif, islam kambing, islam liberal hanya wujud dalam otak mujahid, mujahid sepatutnya lebih baik diam sambil minum HOLY WATER, mujahid sudah ambik alih mulut lancau dap dengan mengatakan UNDI AHLI PAS tidak menangkan dia, selama ini ahli pas mengundi maloan yang suka kafir dari islam rupanya, rupanya selama ini wang derma ahli pas digunakan oleh mujahid untuk orang kafir, dia lebih rela nak letak muka berhadapan dengan pengundi kafirnya dari malu dengan allah. mungkin mujahid seorang pemimpin yang terlebih progresif islamnya, patutlah selama ini mulut dia membela kafir dari islam, rupanya dia condong membela kafir dari islam, dalam kafir yang menjadi sanjungan mujahid tiada salah silap, semua boleh hantam,
mujahid tersenyum sambil memberi
rupanya haram kalau dapat gaji menentang pakatan rakyat, apakah selama ini pakatan rakyat wujud dan menggunakan logo pakatan rakyat, betapa lembunya pemikiran mujahid, inilah akibat terlalu minum holy water. mujahid akan terus menerus membela kafir dari islam, menunjukkan dia lebih islam dari orang lain, sokongan islam progresif kepada kafir akan membawa gerakan attaturk ke malaysia, selepas ini apa lagi yang akan mereka tentang ISLAM, yang pasti pas adalah musuh utama mujahid, mujahid akan bertanding di PARLIMEN PARIT BUNTAR DENGAN BERBEKAL UNDI KAFIR, UNTUK AHLI PAS JANGAN LAGI BERIKAN UNDI KEPADA PEMINUM HOLY WATER NI.
7:00 PG | 1 comments | Read More

MAHFUZ KECIKKAN SIKIT MULUT ....BAU HARAM SUDAH KELUAR

Written By FZT on 25 Julai, 2015 | 10:36 PTG

MAHFUZ BAIK DIAM DARI TERUS MENYALAK YALAK

BEKAS KETUA PENERANGAN PAS YANG MEMBELA DAP  DARI PAS SENDIRI



mahfuz masa rehat tu dengarlah kata kata berahim katak ali, betapa gembiranya mangkuk ni bila ramai manusia akan berhijrah menjadi KATAK KATAK BELAAN DAP.  GELAK BESAR GILA KATAK BERAHIM. 

WELCOME TO FROG WORLD.... MAHFUZ PUN JOIN LAH SEKALI JANGAN DUK BUAT LAWAK BODOH SEPERTI BIASA. BADUT YANG DIBELA DITIPU OLEH MANGKUK HITAM DIPENANG.  mahfuz diam duk diam atau join ghb lagi baik dari terus duk membuat komen yang menampakkan betapa bodohnya mahfuz
10:36 PTG | 1 comments | Read More

meeting geng barua semalam

mahfuz hentikan mulut bangang hang tu, dah lah bodoh duk keluar kenyataan, sedor diri sikit bahawa hang tu duk pokok sena je jangan duk sembang kawasan jauh sangat, bawak kereta elok elok, nanti kena tipu dengan budak hitam penang yang jadi balaci barua penang. meeeting semalam kenapa mahfuz tak hadir apakah ghb masih mengekalkan mahfuz dalam pas supaya senang nak korek rahsia, meeting semlam ghb perlukan hampir 5million untuk menubuhkan party, nak tubuh bulu pahat, nak tubuh pemuda, suhaizan kaiat nak duit banyak baru senang lobi katanya. faiz fadhil mintak lebih untuk kawasan rembau nak berhadapan dengan pas dan orang kaya khairi, ada cadangan supaya faiz keluar dari rembau dan pergi ke kawasan selamat.

mat sabu chair meeting semalam, nampaknya ia gelisah sebab party baru tak mampu menampung kos yang besar, dulu pakai duit derma pas untuk menggerakkan pasma dan party attarturk tapi pas sekarang dah sekat semua, rupanya masih ditinggalkan beberapa ekor barua dalam pas untuk mengitip pas dan mendedahkan rahsia pas kepada umum. respon kuat hanya dialam maya, kolid samad beri idea bernas supaya gaji semua ahli mp adun dikumpulkan menjadi dana, tapi dibantah oleh hatta, dr zul mencadangkan dibuat perhimpunan besar tapi duit tak ada, dap dah berjanji nak bagi tapi hanya sikit persen diberikan kepada geng barua. banyak projek akan dikeluarkan atas nama gerakan baru, tapi dap nak pakai jugak bukan geng barua saja.

meeting pun kena bagi duit, yang hadir mariah tak  berapa ceria bila mat sabu nak kerusi selamat bagi dia untuk menampakkkan kehebatan sebagai boss baru. kalau mat sabu tiada kerusi bermakna mat sabu nak jadi menteri macamana. pkr dan dap tidak akan serahkan kerusi mereka, psm ada lembut hati nak bagi kerusi kota damansara tapi dengan syarat psm diberi kerusi lain dan juga tambahan jawatan dalam neara jika menang. perancangan nak menjadi kerajaan selepas ini sudah disiapkan drafnya. tapi pertikaian dimana nak bertanding, kerusi pas bukan kerusi selamat kerana mereka nilah pengkhianat islam, mana mana peguam yang duk bercakap tak boleh laksanakan islam pergi mampuslah bersama agenda kafir. orang islam duk fikir macamana nak laksana tapi kenapa solat bodoh dan bangang.
7:30 PTG | 1 comments | Read More

Saya berpegang dengan kenyataaan MUFTI PENANG MUFTI NEGERI DAP hehhehe

mat sabu tidak berani komen cuma mampu menjawat komen bahawa dia berpegang kepada kata kata mufti penang yang sudah diarah oleh kerajaan PENANG supaya membuat kenyataan yang akan bersetuju dengan geng barua mereka, guan end sudah mengarahkan mufti sebagaimana dia boleh buat apa saja tentang islam kerana disokong oleh islam bacul pengecut. mujahid sudah kata BAIAH BOLEH dilanggar kerana party yang bersalah bukan mereka yang kerja mereka mempertahankan kerja kerja kafir melanggar islam, aku ingat dulu ada sekor mamat yang dibayar membuat langgar ke rhusila akhirnya dilanggar tapi mujur tak teruk sampai sekarang kes tu tak kemana, walaupun sb kemaman sudah menolong bagai nak gila tapi tak ada siapa pun menyebelahi mereka, dan budak 3 suku tu sudah menerima habuannya. penuhlah kocek. join pulak ngo menuntut royalti akhir senyap sebab duit dalam kantung ngo pun lesap bersama sama.
bersama sama ke PUTRAJAYA ISLAM DUK TEPI DULU
mat sabu jawab lah dengan hebat, keluarlah PAS dengan bermaruah walaupun sudah tiada maruah, kepada hasnul saari sungkit letaklah jawatan bertanding semula bukan bercakap banyak dalam majlis dap tapi tak berani minum holly water, mujahid dah menjamin siapa minum holy water ia akan islam sebagaimana islamnya mujahid yang siang malam mempertahankan kafir, mungkin mujahid sudah minum holly water bertong tong tapi tiada kesan, ia masih mujahid tak bertukar menjadi mujtahid, mujahid tetap mujahid ia tetap menentang islam sebagaimana biasa, so boleh lah minum holly water seperti mana kata mujahid. walaupun minum bertong tong pun ia akan kelihatan lebih islam sebagaimana mujahid. tak caya tanya mujahid

selepas ini tok peti perlis pulak akan buat kenyataan tak caya tunggulah. ia pasti akan mengulas sebagaimana ia mengulas hukum hudud dikelantan, tok peti yang membuka ruang ruang untuk goolongan kafir untuk menentang hukum islam, tok peti penang diam terus sebab dap tak suruh. duk diam diam ajelah, mana mana tok peti tak akan keluar kenyataan kalau buat kedudukan dia tergugat fulus kena jaga maa.. mat sabu keluarlah pas.. lama lama dalam pas pun bukan ada hasil pun... pas sudah tak relevan lagi. kalau tak relevan mengapa masih mengaku ahli pas, jangan jadi tolol sebagaimana kolid samad suruh pemimpin pas tanya dia supaya dia respon, lu sapa kolid macai dap tak ada siapa nak dengor lu sembang oktober fest lagi,
2:30 PTG | 1 comments | Read More

gerakan ATTARTURK DI MALAYSIA selepas TURKI

gerakan katak katak malaysia yang diasaskan oleh mat sabu akan disertai oleh 8 mp dan 3 adun dan mungkin lebih lagi. ia menjadi gerakan katak terbesar dalam sejarah malaysia, ia akan kekal dalam muzium dan diingati oleh cucu cicit negara malaysia, gerakan katak ini atau lebih dikenali sebagai gerakan attatturk malaysia yang membawa fahaman islam liberal islam progresif dan lebih condong kepada kafir dari islam, sejarah telah dibuktikan dibumi turki, dimana kamal attarturk membawa fahaman yang sama dengan gerakan sekarang yang baru berlaku dimalaysia sekarang, selepas hari raya dan dalam bulan puasa diaturkan majlis berbuka puasa gaya baru gaya makan bersimpuh dalam talam tak kira jantan ke betina, islam dan kafir bersatu berbuka puasa walaupun kafir tak puasa seharian, boleh makan bersama sama dan ditunjukkan betapa mulia nilai nilai islam progresif yang diajurkan oleh attarturk malaysia.
kenyataan sama dengan gerakan attarturk malaysia
baca ayat quran ni memeningkan kepala tak caya tanya mariah
sejarah membuktikan bahawa, attarturk dulu juga melakukan perubahan sedemikian sebelum menjawat jawatan perdana menteri, akhirnya ulama dan perjuang islam ditangkap dan dibunuh selepas kemenangan attarturk diturki, attarturk juga membuat ucapan bahawa akan mempertahankan islam lebih dari sesiapa didunia ini, akhirnya membawa kepada perubahan yang besar dalam negara turki, dan azan sudah ditukar ke dalam bahasa turki, dan tak mustahil selepas ini azan akan dilaungkan dalam bahasa melayu oleh mad awang yang fasih berbahasa inggeris. gerakan attarturk malaysia mempunyai gaya yang sama iaitu menghalalkan apa saja demi merampas putrajaya. selepas ini mungkin malaysia tiada lagi sekolah pondok, ulama akan dibunuh oleh geng attarturk baru dimalaysia. dengan berbekalkan semangat malaysia mampus islam itulah yang akan terjadi jika gerakan attarturk malaysia diteruskan.

sebelum menang pun dah banyak ura ura yang akan dilakukan, dan apa yang telah berlaku sangat sangat menarik untuk umat islam lihat dan tengok, kemenangan AKP diturki yang kononnya mengambil alih kemenangan islam akhirnya akp kembali ditolak oleh pengundi turki kerana mereka sudah tahu mereka ditipu oleh party AKP, akp sudah kembali gagal kerana rakyat turki sudah tahu siapa akp sebenarnya. jika akp berkuasa kembali bermakna zaman attarturk akan kembali diturki sebab itu akp kembali kalah walaupun ia menjadi pujaaan kolid samad dan nuar braham. KITA PERLU MENANG DIPUTRAJAYA DENGAN MENINGGALKAN AJARAN ISLAM SEMENTARA SELEPAS MENANG KITA KEMBALI KEPADA AJARAN ISLAM, ITULAH UCAPAN UCAPAN ATTARTURK MALAYSIA....
11:01 PG | 3 comments | Read More

kah kah kah kolid samad yang bangang - gerakan attarturk malaysia sudah bermula

Written By FZT on 24 Julai, 2015 | 3:51 PTG

apa sebenarnya pas nak dari kami, hahhaha patutlah ukammak one g lari masuk pkr, dia baru sedar yang kolid samad ni bangang rupanya, dia buat onar dalam pas lepas tu tanya pas nak apa dari dia, orang pas nak hang BERAMBUS DARI PAS, PERGI JILAT DAP LAGI BAIK WAHAI KOLID SAMAD YANG BANGANG. betapa bebal dan bengongnya pemimpin seperti ini, ada ke tanya parti nak apa dari dia selepas dia terlibat menjual maruah dan rahsia party. menipu ahli ahli pas seluruhnya dengan mengucap pelbagai benda bodoh. berpegang kepada kafir lebih mulia dari islam, mempertahankan pesta minum arak untuk kafir sedangkan islam mengharamkan penganutnya minum dan menjauhkan diri jika ada unsur arak disekitarnya. patutlah kolid samad pernah bincang nak bagi tanah besar lagi pada pengilang arak dikawasan parlimennya.
TAK LAMA LAGI ISLAM PROGRESIF AKAN MENGHALALKAN NI
DOK GITU KOLID SAMAD OKTOBER FEST
nak respon apa benda lagi, nak tubuh party baru, keluarlah dulu baru buat party baru, hang nak mampus ke nak hidup dalam longkang tu hang punya pasal, apa kejadahnya pas nak bela orang seperti hang yang hanya seperti dedalu menumpang senang lepas tu bagi HOST mampus. kalau nak masuk dap ke pkr nak tubuh party baru bukan hanya setakat bercakap, LETAK AHLI PAS LETAK JAWATAN SEBAGAI AHLI PARLIMEN PAS, ITU BUKAN HAK PERIBADI HANG BODOH, BIARLAH PRESIDEN GERAKAN KAMAL ATARTURK YANG BARU BERTANDING, KITA BOLEH TENGOK SAMADA MAT SABU SEBAGAI kamal attartuk yang baru boleh menang atau tidak kerana selama ni asyik kalah je manjang. bukan sebab apa, sebab rakyat luar tak nak mat sabu, yang nak mat sabu hanyalah blogger yang tak pernah keluar dari alam malakut dia.

gerakan attarturk malaysia sudah bermula dimalaysia, 14 september ini bermula party attarturk yang baru. dibawah pimpinan mat sabu pasti ia akan dapat menang dengan bergaya walaupun boss dia kalah memanjang sampai tak ada yang menang membujur, 8 ahli parlimen pas yang nak menyertai party attartuk tak payah nak respon party pas nak apa, keluar party dan letak jawatan sebagai MP ke ADUN ke sebagai orang yang bermaruah dan bukannya sebagai KATAK. jika 3 ekor katak di perak boleh makan besar tak akan 8 ekor katak baru tak boleh makan lagi. mariah boleh buat cupcake. hatta boleh jual air jampi, hanipa boleh dapat kerja sebagai lawyer kerajaan penang dibayar oleh kerajaan korup penang.

party attarturk malaysia menunggu masa untuk dilancarkan, dana dibiayai oleh dap dan pkr, maknanya party attarturk malaysia tidak membawa ukammamak mad awang yang sudah disepak terajang keluar walaupun fasih berbahasa inggeris, mat sabu dan geng attarturknya sudah tak perlukan mad awang yang tolol. diperlukan hanya dijadikan kambing kelabu asap sekarang mana mad awang yang fasih berbhasa inggeris, menyampaikan tazkirah dalam bahasa inggeris di masjid commonwealth. ukammamak seperti mad awang hanyalah pelapik kaki, tak nampak muka dalam perlancaran party attarturk malaysia, sah sah dipinggirkan hahhaha kasihan dah lah boodoh ditipu pulak oleh geng attarturk malaysia,.
3:51 PTG | 1 comments | Read More

DENGOR AMANAT HJ MAT SABU SEBELUM JADI ayam golek ayam kapan


JANGAN TUBUH PARTY ISLAM  YANG LAIN

ORANG LAIN JANGAN TUBUH PARTY ISLAM LAIN

AKHIRNYA AKU SENDIRI TUBUH PARTY BARU SEBAB AKU DIKHIANATI PARTY

HHAHAHHAHAHA

KAU ORANG JAGALAH PARTY ISLAM SEMALAYSIA

AKU NAK BLAH SEBAB DUIT POKET NIPIS KALAU AKU IKUT PARTY ISLAM

RAMAI LAGI NAK JOIN AKU
SEBAB AKU HEBAT MACAM BELEBAT PISANG



11:40 PG | 1 comments | Read More

Orang Bodoh, Miskin, Bangsat Tak Merajuk" balaci barua je MERAJUK

geng merajuk tak dipilih menjadi pemimpin hahhahhaa
Ketika PAS berhadapan perpecahan dalaman, Datuk Seri Abdul Hadi Awang memuji sikap ahli parti Islam itu yang terus setia dalam perjuangan tanpa mengharapkan pangkat, jawatan atau kedudukan.

Menurut Presiden PAS itu, ahli dan penyokong parti itu, termasuk di kalangan yang dianggap bodoh, miskin mahupun bangsat sentiasa dipelihara Allah kerana ikhlas meneruskan perjuangan Islam.

"Kumpulan yang ikhlas bersama (gerakan Islam) daripada semua peringkat dan lapangan, mereka bukan sahaja berhubung dengan manusia, bahkan dengan Allah siang dan malam, termasuk yang dianggap bodoh tetapi tidak lupakan Allah siang dan malam, yang kaya menyumbang harta dan yang alim serta bijak menyumbang ilmu serta kemahiran.
"Bagi yang miskin dan bangsat kerana dipandang hina kebanyakan umum pula, mereka  turut menyumbangkan doa serta tenaga dengan ikhlas tanpa terlibat dengan pertandingan pemimpin atau meminta menjadi calon dan jawatan.

"Kesemua mereka tetap dengan pendirian walaupun tidak dipilih dalam mesyuarat agong atau muktamar. Mereka tidak dicalonkan dalam piliharaya dan tidak mendapat projek dan balak, tetapi tidak merajuk dan terus beristiqamah," katanya menerusi kenyataan pada Khamis.

Mengulas lanjut Ahli Parlimen Marang itu turut menyifatkan kumpulan yang menjadikan PAS sebagai platform untuk meraih jawatan dan pangkat adalah 'pelakon' yang akan tenggelam mengikut kehendak Allah.

"Sesiapa yang tidak istiqamah di atas aqidah, dasar dan matlamat pasti berundur, melompat, terlompat atau dilempar keluar daripada jemaah.

"Sesiapa yang mengubah PAS lain daripada ketetapan Allah tersebut pasti tenggelam mengikut ketetapan Allah juga," katanya.

Sebelum ini, bekas Ahli Jawatankuasa Kerja PAS Pusat, Khalid Abdul Samad mengesahkan semua pemimpin PAS yang terlibat dalam Gerakan Harapan Baru (GHB) akan meninggalkan parti itu secara automatik apabila sebuah parti politik baharu ditubuhkan secara rasmi pada 14 September ini.

GHB yang dilancarkan pada 13 Julai lalu diketuai bekas Timbalan Presiden PAS, Mohamad Sabu dan turut dianggotai pemimpin progresif parti itu yang tewas pada pemilihan Jun lalu.

GO AWAY BALACI BARUA ... kena berani letak jawatan tak payah nak berlagak jadi MP ke ADUN. ramai lagi orang layak jadi adun dan MP, mujahid letaklah jawatan, nizar letak jawatan baru berangan kembali nak jadi MB Perak, pas tak sesuai untuk nizar yang boleh je salam dengan perempuan bukan muhrim... mariah bersiaplah sedia dengan mashitah. geng serasi bersama sama. kolid samad dah sembelih ke kambing kata tok peti penang ... dap bagi berapa tu hahhaha
7:00 PG | 1 comments | Read More

islam progresif ... kafir tahnik kan orang islam progresif ... tok peti penang bagi fatwa sikit

LU WA SURUH SALAK LU SALAK YA
NANTI WA BAGI LU DUIT LU DIAM DIAM
WA NI TAIKO WOOOOOOO ... LU MESTI DENGOR WA NGAJI NANTI
LAIN BOLEH CUMA HUDUD TAK BOLEH MA
AIYAA MAT LU DENGOR KE TITO
PAS BUAT MALOAN PHUA TAK BOLEH KELUAR NEGERI
SAJA NAK LARI KOT
BIASA TUPAI MESTI LARI LEPAS TEBUK KELAPA
ISLAM PROGRESIF MAKNA NI
ISLAM DI TAHNIK OLEH KAFIR
MAKA JADILAHHH ISLAM PROGRESIFFFFFF

MUJAHID AND NIZAR MARIAH MESTI LIKE BERKALI KALI NI

TAK CAYA TANYA YONG SUKA KAFIR
YONG SUKA KAFIR MESTI SETUJU ISLAM PROGESIF

1:35 PG | 1 comments | Read More

mariah sungkit senoi prak SILA LETAK JAWATAN MP DAN DUN BKN AHLI PAS JE

Written By FZT on 23 Julai, 2015 | 6:10 PTG

KALAU MARIAH LETAK JAWATAN BOLEHLAH UJI KEHEBATAN GHB. presiden ghb akan bertanding, BERANI KE BACUL ATAU PENGECUT.  tak akan nak pakai jenama pas lagi. atau pakai jenama dap pulak. hidup ni kena berani sebagaimana cakap berdegar degar. hasnul dan saari dah lama jadi blaci dap, so berhentilah bagi zul ke atau suhaizan kaiat bertanding pulak sama sama rasa duit gaji elain yang mereka duk tibai selama ini. mariah tak boleh letak jawatan sebab dia KETUA PEREMPUAN GHB YNG ULUNG. MANA BOLEH IBU AYAM TAK ADA JAWATAN DALAM PARLIMEN. JADI ADA YANG kena berkorban demi perjuangan suci sesucinya. mana kawasan yang akan diberikan untuk ditandingi oleh big boss ghb memerangkap balaci dap.

kawasan sepang adalah elok untuk GHB atau kawasan parlimen Krai dan TUMPAT sesuai untuk menguji pengaruh GHB yang dikatakan kuat oleh wan rahim, atau pun kawasan dipenang. mintaklah satu kawasan dap Ke atau kawasan MUJAHID RAWA. ia penting untuk membuktikan kata kata bangang mereka adalah benar, mujahid yang pernah minum holy water berilah laluan kepada almat sabu untuk bertanding. disepang hanipa mydin boleh berikan laluan atau kawasan selamat di shah alam menggantikan kolid samad yang tak pernah berbaih dengan party islam semalaysia dan hanya berbaiah dengan PARTY NEGARA ISLAM. dengan kemenangan yang besar ditambah dengan kekuatan dap dan pkr di selangor pasti mat sabu akan menang dengan gemilang. usah dilayan party pas yang sudah tak relevan lagi. mat sabu sudah cizen boleh lah bertanding.

ketiga ahli pas seperti mariah, saari sungkit dan hasnul hendaklah letak jawatan bukan hanya setakat cakap aje besar, buktikan mereka bukan katak, kalau tak jadi katak jadilah anjing pun ok, tapi aku pasti mereka tak akan letak jawatan sebagaimana jijah letak jawatan bagi laluan kepada nuar braham yang duk diam dalam penjara. siapa yang beri laluan dan snggup terima pencen. hasnul ke, saari sungkit yang duk sungkit jawatan exco, perbincangan dgn pkr dan dap telah diedarkan bahawa saari sungkit dan senoi akan dilantik menjadi exco jika kolid disingkirkan tapi keadaan berlaku sebaliknya. dap dan pkr sudah menipu kedua bahalol barua dan balaci ni. tapi masih menebal muka berucap dengan kebodohan. dah banyak kali ulang nak keluar pas tapi tak keluar jugak, dulu masa krisis kangkang kajang, kangkang pkr 2 ekor balaci dan barua ni dah kata nak keluar pas tapi takkeluar jugak. baiah apa kejadahnya lagi. hehhehe
6:10 PTG | 1 comments | Read More

meeting rahsia GHB dan strategi mereka

mat sabu dalam mesyuarat rahsia semalam mengatakan bahawa mereka akan mengumumkan keluar pas secara serentak diseluruh malaysia. dengan siapnya party baru mereka sedang bina. bagaimana tabuan membina sarangnya dari tahi lembu begitu juga mat sabu tak mahu basah masih menumpang rumah pas. sepatutnya mat sabu kena berhujan berpetir kilat dulu sebelum siap membina sarang tahi lembunya bukan menumpang keselesaan dalam pas, hati hati mesyuarat ghb semalam banyak membincangkan bagaimana untuk melumpuhkan pas demi mengambil alih pas kerana mereka masih lagi ahli pas, sekam dalam api cuba dibakar oleh mat sabu, pelbagai propaganda diatur oleh mat sabu menjelang penubuhan party baru yang lebih terencat akal sebagaimana mat sabu. mungkin mat sabu lupa bagaimana dia diperangkap umno oleh geng nuar brahm dulu, mungkin peristiwa ni akan berulang kembali. sebab mat sabu terlalu percaya dengan orang dikiri kanan sebagaimana nuar braham. yang pasti mat sabu akan terkena lagi dan kali ini tiada lagi orang bersama samanya.
penat meeting semalam
mat sabu mahu pas bubarkan majlis syura dan digantikan dengan majlis presiden iaitu ia akan memastikan kesemua geng mereka masih ada kuasa dalam pas, itu antara gertakan mat sabu agar dia dapat kembali dalam pas, dan mereka akan istiharkan bahawa mereka hanya acah acah nak keluar, party pas sudah kembali ke landasan asal jika pas bersetuju dengan beberapa lagi syarat mat sabu supaya kekal dalam pas, duit dana yang diberikan oleh dap dan pkr untuk tubuhkan party akan difaraidkan oleh geng ini. pas perlu setuju dengan apa jua tindak tanduk dap atau pkr, seluruh ahli pas kena sujud kepada dap walaupun dap kencing atas kepala mereka. mat sabu akan diberikan jawatan yang lebih tinggi daripaada pembaca meter diperbadanan air, beberapa glc dipenang akan diserahkan kepada mat sabu dan gengnya. para peguam ghb akan menikmati habuan yang besar jika dilantik menjadi panel peguam pada kerajaan negeri penang dan selangor.

mereka tengah membuat rundingcara dengan pas walaupun mereka tak ada kuasa untuk bargain apa apa. tapi dalam netizen dikerah beberapa blogger yang dibayar untuk ditunjukkan kepada pemimpin pas yang baru kononnya pas sudah nazak dan hanya menunggu panggilan malaikat maut. beberapa orang blogger diberi tugas khas supaya menaikkan lagi apa saja berita kehebatan ghb., beberapa pakar photografi akan dibayar untuk menambah gambar untuk diphotoshop menggambarkan betapa ramainya audien audien yang hadir mendengar ucapan berapi mat sabu tapi kosong. sekarang ini party mat sabu hanya ada bekas ahli pas dan bekas pemimpin yang tak berapa nak berguna bila bekas bekas ni. mereka berjaya menarik hu pang chow tak lama lagi akan chow pulak bila kehendaknya tidak dipenuhi.
2:00 PTG | 1 comments | Read More

haha haha ..GHB kumpulan terencat akal

mat sabu dan geng gagal membuktikan bahawa mereka bukan proxy dap dan bertuankan kafir. penubuhan party islam yang baru bagi menarik ahli pas bukan ahli atas pagar atau party dap atau pkr atau pun psm yang memuja mat sabu. bekas mantan adalah orang kecewa yang sudah dilipat dan disusun dalam pas akhirnya dipilih menjadi pemimpin GHB kerana bersangka masih diterima oleh rakyat. perwakilan pas sudah menolak kebodohan dan kebangangan mereka dalam pas tapi ada juga nak jadi pemimpin. itulah lawaknya kumpulan ini. tanpa wang mereka akan cepat kiok, tapi dap dah menyediakan berjuta juta dan untuk disalurkan kepada mereka, tak caya tanya pasma yang diam menyepi sekarang kerana duk menghabiskan duit sumbangan sewaktu dikemuncak dulu. pasma sejuk lepas tu akan hilang tak lama lagi sebagaimana ngo royalti oleh budak 3 suku masak dulu, kayuh dan kayuh akhirnya sepi kerana apa kekurangan dana. bak kata agus cepat letih penat tanpa wang.

kesemua pemimpin ghb adalah golongan kecewa dan menjadi mantan sekarang, selepas gagal menaklumk pas melalui pintu belakang melalui arahan dap, geng ni akan buat kapal baru dan menebuk kapal lama, tapi aku hairan mana mamat yang fasih berbahasa inggeris, apakah mamat tu pun tak relevan pada mereka., kasihan mamat ni belum apa apa dah kena sepak dikepala berpinar mata dan kepala. lihat betapa bodohnya mamat yang fasih berbahasa inggeris memakan umpan lepas kalah tak ada siapa pun nak panggil dia ceramah dalam ghb. yang ada hanya kumpulan yang anti hukum islam. semua mantan pemimpin pas, aku ingat ramai pemimpin rupanya dah dipencenkan jadilah pemimpin dalam party baru. sebab tak biasa duk minum air sirap sekarang dengan biskut kering.

di melaka di nogori semua bekas mantan pas, tak ada pulak pemimpin baru dari party atas pagar ke, kata nak menarik sokongan anak muda tapi pemimpin hanya mantan pemimpin PAS, sama dengan bekas pemimpin pas membentuk hamim berjasa islah dulu, tak ada seekor pun pemimpin dari party atas pagar. kecewanya geng ni bila hanya sedikit ahli pas menyertai mereka, yang duk laung sokong tak hadir dan isi borang pun. ahli party atas pagar tak ada pun nak sertai mereka, mereka ini hanya ketawa melihat raja lawak bodoh sedang membuat lawak. selepas ini mat sabu and the geng hanya layak ditengok dalam muzium politik yang usang bersama presiden party yang berkubur. atau yangini lagi cepat berkubor kerana dendam dan marah tak terpilih.
11:02 PG | 1 comments | Read More

tak ada apa apa kesan JIKA LANGGAR BAIAH

ANTARA MUKA MUKA YANG AKAN MELANGGAR BAIAH DENGAN PARTY ISLAM SEMALAYSIA

MARIAH : SAYA LEBIH TENANG DENGAN KAFIR DARI  ISLAM PENING KEPALA LAYAN ORG ISLAM
ASYIK ASYIK BACA AYAT ALQURAN ... BACALAH BUKU SAINS KE ATAU BUKU LAWAK JADI TAK KISAHLAH NAK LANGGAR BAIAH PUN... TARAK HAL LAH

HUSAM : SAYA TAK SIHAT SANGAT LAGI, TAPI SAYA SOKONG ORANG YANG LANGGAR BAIAH SEBAB SAYA AKAN MENYUSUL SELEPAS NI... LAGIPUN SAYA RAMAI PENYOKONG TERMASUK MSO JAMNAPARI DAN JUGA KICKDEMUNTAH

HATTA : DAH LAMA BERJUANG DALAM PAS, TAK BOLEH DAH BERSAMA  PAS KERANA JIKA KEKAL DALAM PAS PASTI PUTRAJAYA TAK DAPAT DITAWAN KERANA ASYIK ASYIK NAK LAKSANAKAN HUKUM HUDUD, HUKUM LAIN BUKAN KE OK DAH NAK BUAT HUDUD BUAT APA DALAM MASYARAKAT MAJMUK, KRAI PARLIMEN SAYA WAKILI PUN SAYA TAK PERNAH TURUN SEBAB SAYA TAK KISAH SANGAT KECUALI KRAI MASYARAKAT MAJMUK DAN ADA DAP TURUN BARU SAYA TURUN.

KOLID SAMAD : SAYA TAK AKAN CERAIKAN ISTERI SAYA SEBAB PAS LANGGAR BAIAH DENGAN SAYA, KALAU SAYA LANGGAR BARU BERCERAI SAYA DENGAN ISTERI SAYA, LAGIPUN DAP DAH BERI PERSETUJUAN TAK APA LANGGAR BAIAH. IKUT SAYA LAH SEBAB MABUK OKTOBER FEST LAGI SAMPAI SEKARANG LAGIPUN PARTY SAYA IALAH PARTY NEGARA ISLAM BUKAN PARTY ISLAM SEMALAYSIA.. PAS MABUK KE NGAKU SAYA AHLINYA. SAYA PENGASAS PARTY NEGARA ISLAM YANG TAK LULUS

HANIPA ANAK MYDIN MALL : SAYA DALAM FORUM YANG KUAT MENENTANG ISLAM PUN SAYA TETAP PERTAHANKAN ISLAM, TAPI ISLAM CARA SAYA LAH, ISLAM PROGRESIF YANG DIANJURKAN OLEH DAP DAN DIHALALKAN OLEH UMNO. SALAM DENGAN BUKAN MUHRIM PAS JE HARAMKAN DAP BOLEH JE HALAL TAK CAYA TANYA BOSS PERJANJIAN PANGKOR DI PERAK

KAMARUDIN JAAFAR : SEJAK BILA PULAK SAYA AHLI PAS, SAYA UMNO DAN S46 YANG LARI TERCICIR JADI SAYA TAK KISAH LANGGAR BAIAH KERANA BAGI SAYA PARTY MANA MANA SAMA JE SEBAB PARTY PAS TAK BAGI SAYA KEKAYAAN DAH... LAIN MASA DALAM UMNO SAYA KAYA RAYA.. SAYA HARAP SANGAT SELEPAS NI DALAM GENG BARUA SAYA AKAN KEMBALI KAYA, SAYA NO HAL NAK LANGGAR BAIAH SEBAB SAYA TAK PERNAH BERBAIAH DENGAN PAS KECUALI DENGAN UMNO S46 JE.
7:00 PG | 1 comments | Read More

BAIAH... APA KELAS GHB TAKUTKAN

Written By FZT on 22 Julai, 2015 | 9:31 PTG

kolid samad kata pas yang langgar baiah, uyooo,, lu hebat bro.. tapi bagi aku kan, apa nak hairan dengan kata kata kolid samad dan geng barua kafir, semua boleh, mujahid kata minum holly water tak jadi kan manusia tu murtad, mujahid pernah try ke atau memang dah try sebab tu jadi lagu tu. kolid samad lu nak ceraike tak nak cerai apa kesnya, itu lu punya pendirian, sejak bila lu nak hairan sangat dengan hukum islam, hukum islam pun bukan wajid dilaksanakan kata geng barua. disambut oleh bengong seluruh malaysia. dengan kenyataan MAZA maja, UZA lata, mudwang pasti boleh punya. tak akan tak laksanakan pun boleh dihalalkan inikan pula baiah, tak payah nak pandang baiah baiah sangat. bukan benda penting sangat. semua boleh langgar je, ada ulama susah, betui tak kolid. kalau ulama lambat buat solution mesti kena tunggu kalau kolid and the geng boleh buat keputusan on the spot. sokong dap adalah satu sokongan rakyat. dap dah hampir sama dengan nilai islam sebab BAGI DANA KAT GHB MENENTANG ISLAM.

mat sabu malu malu pulak nak ngaku dap bagi dana, alkusyen dan barua penang hitam tengah cari ayat yang boleh dihalalkan derma dana dari dap digunakan oleh geng barua dalam usaha menentang islam. mudwang tengah kaji kitab berbahasa inggeris tu, maklumlah fluent dalam english, arab ni tak mainlah. aku pasti mudwang akan jumpa ayat yang akan membolehkan baiah di putuskan. sebagaimana ia menghalalkan perjanjian pangkor yang dalam bahasa TURKI sewaktu nizar ngeh ngoh sign depan mudwang. lepas sign mudwang sebar fitnah sebagaimana biasa kononnya ada orang yang nak berssama umno dan dia adalah orang yang menjadi benteng terakhie dalam usaha mempertahankan kerajaan pkr dap dan pas, rupanya perjanjian pangkor mudwang dengan dap lebih teruk dari perjanjian perjanjian dengan konsulat inggeris, semua benda nak lakukan tentang islam kena tanya dap dulu termasuk bersalaman dengan perempuan, berbuka puasa dalam talam sambil berkenalan dengan perempuan islam. DAP SETUJU BOLEH BUAT MAKA BOLEH LAH BUAT

mat sabu dah terima ke dana dari dap jangan buat buat mata juling, nanti buat press statement ya, jangan buat diam diam je. tak akan jadi lembu kenyang je.kata wan rahim satu cawangan pas akan dibubarkan di kelantan dan akan jadi cawangan geng barua, wan rahim cakap macam dia sorang je atas dunia ni kenal politik, kalau keluar jawatankuasa sebagaimana kawasan batu dulu, buat malu je weh, yang keluar cikgu sosialis dan wartawan pencen. ingat satu parlimen kawasan batu keluar rupanya ydp yang akan kalah kalau bertanding, ,mula mula nak tukor kawasan batu pas menjadi party PSM tapi tak sempat kerana tak ada siapa nak pun. sebelum wan rahim tukor cawangan sepatutnya wan rahim tukor dulu wajahnya lagi bagus. SELAMAT BERAMBUS GENG BARUA DAP.
9:31 PTG | 1 comments | Read More

INILAH DAP SANJUNGAN PUAK PUAK BANGANG TAK ISLAM TAK APA

HALAL DALAM PROGRESIF TAJAAN MAT SABU...KOLID SAMAD
NANTILAH  BILA KUASAI PUTRAJAYA PASTI DAP SETUJU DENGAN HUDUD KATA MAT SABU AND THE GENG BANGANGNYA ...  HUKUM HUDUD PIIIIIIII RAAAHHHHHHH
SALAM BUKAN MUHRIM OK JE ISLAM PROGRESIF KATA OK
MAD AWANG PASTI BOLEH MENGHALALKAN
SALAM CIUM TANGAN ... ISLAM PROGRESIF BOLEHHHHH BERAMBUUSSSSS 
BOSS PERAK ISLAM PROGRESIFFF .... ALKUSYEN MESTI SETUJU SALAM POMPUAN NI
IPO MALI TALAK SOMBONGGGGG


3:00 PTG | 1 comments | Read More

raja lawak dari ghb golongan hancur barua dap

mat sabu dah sah mintak duit kat DAP, dap dah bagi tapi tak mengaku... agus dah kata party tak ada sumber kewangan tak tahan lama, macam laki tua berbini muda hhahahha ... macam orang pencen yang ada hanya penyakit kencing manis dan tak lama nak kena potong kakinya, nanti kena potong tangan habislah tak boleh berblog dan siang malam duk caci islam, sibuk sangat dengan BAIAH, hukum islam pun tak nak duk siapa apabendanya. jangan sibuk pasal benda sikit, BAIAH TU HANYA 0.00000000001 JE, semua boleh dihalalkan dalam gerakan harapan barua. baiah jawapan dari ipoh mali talak sombong pun jadi ulammamak sekarang, tapi pelik satu je kenapa ulammamak kepala lutut maasuk pkr, apakah ia agenda IRC jugak, INTERNET RELAY CHAT (IRC) HHAHAHA... mujahid bersama geng cuba menguasai sesiapa saja bak dedalu isap je pokok lama lama mati pokok.
weh agus mereka tak kecewa tapi rasahati kerana sudah lama berjuang untuk perut
keluar je party pas, kalau ikut arahan mat sabu, mereka akan keluar beramai ramai selepas penubuhan tapak rumah baru yang lebih indah. strategi mat sabu agar seluruh cawangan pas mati selepas gerakan baruanya ditubuhkan. mat sabu cuba mencari masa sesuai untuk keluar dari pas kerana tengah mencari mana mana sumber yang boleh mereka kebas untuk dibawaa masuk kedalam account syarikat baru, derma derma yang dibuat atas nama pas akan di alih bahasa oleh geng mat sabu dengan menggunakan ayat alquran, ipoh mali duk atas amoi pun boleh baca ayat ayat alquran. banyak sumber derma zakat pas atau apa saja akan difaraidkan oleh geng barua ini. setelah gagal memujuk pkr membiayai mereka kerana acoount pkr sendiri masih kontang selepas azmin berbelanja besar. sumber kewangan terpaksa dicari dulu samada merembat tabung pas yang tak dihalalkan oleh penderma penderma yang menderma.

tujuan utama mengadakan perhimpunan untuk tengok sejauh mana sokongan pemuda pemudi yang dikatakan amat amat berminat kepada geng barua, green boc yang dah tua pun kononnya bersemangat muda, lepas ni ramai lah muflis sebab greenboc akan kutip sebanyak mungkin selepas menipu orang orang dalam pas atas nama penulisan blog, setelah lama dalam pas dan tidak dipercayai lagi green boc sudah tiada sumber kewangan selain bergantung kepada duit umno tapi tak mencukupi kerana dia tiada sumber lain selain duk rumah. dengan penubuhan geng barua ini, punca rezeki greenboc mulai ada balik, banyak duit timbul dipermukaan. tulang alsisi pun sudah cukup gembira mengutip duit seperti budak kutip duit raya, yang bodoh percaya kelentong greenboc dan altulangsisi.
10:46 PG | 1 comments | Read More