FZT TWITTER

DENGARLAH RADIO PAS

tetamu

Total Pageviews

FZT

Foto Saya
Bicara tentang apa saja menyanggah fitnah

Search This Blog

Memuatkan ...

pkr boleh menang tanpa bantuan pas permatang pauh

Written By FZT on 24 April, 2015 | 2:50 PTG

pas permatang pauh kena bertegas dalam hal ini, pkr perlu disilamban, pi mampuslah sama pkr di permatang pauh, tanpa prmatang pauh dalam parlimen pun, pembangkang tetap kekal sebagaimana biasa tak ada hebatnya kalau parlimen permatang pauh dikekalkan. jika boleh kerusi permatang pauh pkr tidak lagi bertanding. kubu kuat pkr dalam dunia akan roboh jika pas permatang pauh tidak berikan sokongan. biarlah mampus pkr bersama di permatang pauh, apakah pkr boleh hidup tanpa pas dan dap begitu hebat tanpa pas. biarlah pkr berceramah dan berkempen, pkr ada fizi setiausha agung dan juga pakar strategies, puding nasution juga seorang pakar berceramah dan berkempen,
hampir 30 ribu penyokong pkr sedang mendengar ceramah mb selangor
langkah kajang ke lipat kajang
pasma akan menghantar mujahid rawa menuju pasma baru, mat sabu dah gerenti 24 jam tanpa henti berkempen demi memastikan prk permatang pauh dimenangi oleh geng kroni nuar. nizar dah kalah di kampar dan perlu turun berkempen di permatang pauh demi menjaga hati dap dan pkr, tanpa dap nizar tak boleh jadi mb lagi, nizar dah boleh mohon masuk dap atau pkr atau menjadi ahli no 7 dalam pasma. husam duk tarik tali meminta sokongan namun sokongan makin rebah sebab husam sendiri diseligi oleh puak puak mat sabu yang mendapat sokongan dap peringkat dunia. guang end bersama mat sabu untuk dilantik menjadi presiden pas, percaturan sedang dilakukan oleh geng guang end. jika mat sabu menang jawatan presiden pas, maka dap boleh bersenang lenang tanpa perlu bersusah payah hanya perlu tunjuk jari mat sabu akan akur.

dap akan menghantar blogger bengong fakaq dan ulamkamak one g untuk menyertaai puak puak liberal pas menentang umno. lim kit siang boleh goyang kaki sambil arah fakaq buat kerja. ahli pas dan penyokong pas permatang pauh duk diam diam di rumah, jangan beri kerjasama atau apa apa pertolongan kepada pkr dan dap, pi mampuslah sama pkr dan dap. biar teluk intan kembali bergema, dap kalah diteluk intan dan pkr kalah dipermatang pauh, jom turun kempen di rompin, pas permatang pauh tinggalkan permatang pauh dan bekerja di rompin. party orang kaya sudah ada di permatang pauh mb selangor turun bagi segalanya kepada jentera pkr. tak akan tak boleh naikkan majoriti. tolak pkr di permatang pauh baru pemimpin pkr ada otak dan dap ada akal sikit.
2:50 PTG | 0 comments | Read More

start enjin cari nama cari pitis

Written By FZT on 23 April, 2015 | 9:35 PTG


"Mazhab Maliki kata boleh sentuh anjing. Nak peluk atau nak cium pun boleh. Air liurnya pun harus dan suci. Kita bukan nak suruh tapi nak bagi toleransi," katanya dalam temubual eksklusif bersama Sinar Harian Online pada Konvensyen Fiqh Rasulullah SAW, di sini, hari ini. kenyataan start enjin
Pengerusi Pertubuhan Muttaqa Asatizah dan Pendakwah Malaysia (Murshid), Dr Zaharuddin Abdul Rahman.

ini ulasan dari efatwa tapi start ejin ni kata air liur anjing pun bersih


kenyataan bengong dari ular dalam semak
kalau pandai sangat kenapa tak buat  undang undang islam cara ustaz
atau pandai komen macam iblis dan syaitan
kerja asyik komen tapi bila ditanya kenapa ustaz tak buat ikut kepala ustaz bersandarkan quran
ustaz ke start ni pandai
boleh ke pakai ke buang je mangkuk ayun ni

9:35 PTG | 0 comments | Read More

benarkah qardawi menolak hudud sebagaimana fahaman bangang pkr

nuar braham dan kroni pkr menolak hudud kerana bersandarkan pandangan qardawi, gila ke apa qardawi menolak hudud, kalau tak baca habis buku qardawi dan memahami penuh apa yang dikatakan oleh usop qardawi, duk main pakai taram je kononnya usop qardawi tak mahu hudud cuma sheikh hadi je mahu, pkr pakai taram bersama dap dan dihujah oleh one g bangang pendakwah bangang yang menjadi balaci dan barua kafir dap. oleh kerana one g berhujah dengan hebat untuk membenarkan dap dan pkr menolak hudud demi putrajaya banyak hujahan one g digunakan kononnya hebat dari ulama lain yang mahukan hukum islam dijalankan dimalaysia. jika usop qardawi tidak mahu hudud sudah lama usop qardawi disepak keluar dari persatuan ulama sedunia sebagaimana one g disepak dan diterajang keluar kerana kebodohannya mengeluarkan pendapat.
ketua ulama sedunia mustahil menolak hudud dilaksanakan kecuali diseleweng oleh celaka
firman-Nya dalam Surah al-Ahzab ayat 36, 
“Dan tidak harus bagi orang-orang yang beriman, lelaki dan perempuan - apabila Allah dan Rasul-Nya menetapkan keputusan mengenai sesuatu perkara - (tidaklah harus mereka) mempunyai hak memilih ketetapan sendiri mengenai urusan mereka. Dan sesiapa yang tidak ta’at kepada hukum Allah dan Rasul-Nya maka sesungguhnya ia telah sesat dengan kesesatan yang jelas nyata” (al-Ahzab: 36). 

Begitu juga sepatutnya semua Muslim yang mengaku beragama Islam samada pemerintah atau rakyat, perlu meminta panduan fatwa syariat Islam dan berhukum dengannya pada setiap urusan mereka. Mereka perlu percaya akan kesuciaanyan yang sampai ke tahap tertinggi pada menjaga hak, keadilan serta manfaat individu dan masyarakat tanpa berlebihan dan tidak pula berkurangan (al-Qaradawi 1993b: 70).

peliknya jika usop qardawi menolak hudud kecuali islam liberal yang mencari sebab musabab untuk menolak hukum islam dijalankan dimalaysia. biasanya manusia munafik akan menolak islam dengan memberi alasan sebagaimana umno memberikan alasan. islam tak sesuai lagi dilaksanakan dimalaysia dan itulah menjadi pegangang umno dan ketua umum pkr dan penyokong pkr. dap memang sudah terang dari dulu menolak hudud termasuk sekutunya termasuk pasma dan segala urat merehnya.
4:57 PTG | 0 comments | Read More

presiden pas menghormati pendirian pas permatang pauh

geger netizen dengan kebodohan blogger penyokong  dap dan pkr dengan kenyataan tok guru presiden. kasihan sungguh kepada mereka ni. kalau dap kafir boleh berhenti bekerja sama dengan presiden apakah salah presiden bersetuju dengan kenyataan pas permatang pauh. pas permatang pauh nak boikot biarlah sama bagaimana dap menghentikan kerjasama dengan presiden bukan dengan pemimpin pas yang lain seprtti abg mat sabu pengerusi air penang, mujahid pas baru, fakrool rozi pasma, hanipa mydin dgn sister in islam. kerja kerja bangang dap dan pkr dibalas dengan perbuatan yang sama tapi bila ulama buat keputusan timbul kenyataan munafik tak pandai jaga hati kawan. lu orang tolol ke bangang ke apa?

bila dap kafir memutuskan hubungan kerjasama dengan presiden pas saja, bermakna presiden pas boleh menghormati keputusan pas permatang pauh tidak mahu bekerjasama dengan dap dan prk yang sangat hebat. pkr boleh menang dengan calon yang kembali dari persaraan menjaga cucu. lagipun penang dalam tangan dap, dap boleh menang seluruh penang tanpa penyertaaan pas, kenapa dap tak putuskan saja hubungan dengan pas permatang pauh. dap ingat dia saja boleh buat, pas pun boleh buat. betapa bangang dan bahalolnya blogger penjilat dap dan pkr.
pkr boleh tidur je sebab dah tahu menang
presiden pas berbeza dengan setiausaha agung sebab setiausaha agung pas dap dan pkr tidak menghentikan kerjasama. jika dap kafir sudah menghentikan kerjasama dengan presiden pas ikut dia lah nak hormat kawasan pas yang mana nak hentikan kerjasama dengan dap atau pkr, pkr yang malu alang nak hentikan kerjasama dengan presiden pas masih berlindung dibalik lalang sehelai, lagipun fizi sudah katakan bahawa hudud tak relevan di permatang pauh dan hanya gst sahaja yang releven untuk dibawa berkempen. hudud tak sesuai dipermatang pauh patutlah orang islam mengamuk dap kafir menerimanya dengan senang hati.
11:04 PG | 1 comments | Read More

prk permatang pauh biar dap dan pkr hebat je menentang umno

Written By FZT on 22 April, 2015 | 10:01 PG

mat sabu dan mujahid dua panglima perang pasma telah dihantar untuk menjadi penceramah dan tukang kempen di prk permatang pauh, pkr sudah mengatakan bahawa permatang pauh adalah kubu kuat syarikat enterprise. lagipun kerajaan negeri dibawah pimpinan guang end kafir mempunyai segala kekuatan untuk menolong pkr dalam usaha memenangi balik permatang pauh. dimalaysia prk permatang pauh paling banyak diadakan, satu sejarah dicipta oleh pkr, kosongkan kerusi bertanding, dikajang kosongkan bertanding, kerja kerja gila bodoh dan bangang  ciptaan pkr. dan yang pasti tiada lagi calon lain yang layak bertanding disitu dibawah logo mata satu jijah nuar atau nuar jijah. selepas kembali dari persaraan menjaga cucu, jijah akan kembali menjawab jawatan mp dan menjadi ketua pembangkang yang direstui oleh dap. menjadi ketua pembangkang yang akan menolak HUDUD sebab ia tidak penting.

mat sabu akan berceramah 24 jam tanpa henti dibantu oleh guang end. guang end akan mengira setiap jam mat sabu berceramah demi memenangkan pkr yang akan menolak pembentangan dan perlaksanaan hukum hudud. jika pkr kalah dipermatang pauh apakah pkr akan wujud lagi selepas ini atau menjadi satu party iaitu pasma. pasar malam yang ditubuhkan oleh rozi yang gila menjadi mb kedah dulu akan dimasuki berjuta keahlian sebagaimana dakwaan tulangbesi. tulangbesi selalunya mendapat sumber dari pas walaupun yang diketahui adalah dari penarikfitnah. sumber sahih dari penarik fitnah pula disambungkan dengan rangkaian blue tooth. sampaikan masa mesyuarat pas pun tidak mendengar apa presiden beritahu. betapa pekak dan bahalolnya kolid samad dengan blue toothnya.


10:01 PG | 0 comments | Read More

boikot prk permatang pauh - salute dengan pas permatang pauh

Written By FZT on 21 April, 2015 | 12:45 PG

prk permatang pauh sepatutnya diboikot oleh seluruh ahli pas kecuali geng pasar malam dan pemimpin balaci dap dan pkr, mat sabu sudah tempah hotel untuk datang berkempen demi ketumpah. calon pkr sudah diketahui dan sudah ada tapi akan diumumkan disaat akhir supaya tidak nampak sangat syarikat enterprise. calon enterprise sudah dikenal pasti. pas permatang pauh sudah memberikan amaran dan nampaknya mat sabu sudah kauntim dengan geng pasar malam supaya hadir, yang paling kuat berkempen adalah mu jahit, kalau tertanggal mu jahit akan jahit mana mana puak ulama yang tidak hadir berkempen bagi pkr bodoh. pkr perlu kalah dipermatang pauh untuk membuka mata para pemimpin pkr dan dap jangan bercakap seperti anjing. 

pas liberal sedang memberikan kenyataan bodoh
pkr dan dap perlu diajar dan kata dua pas permatang pauh adalah wajar, jika mat sabu nak sangat hukum kafir selepas pertarungan di muktamar jun ini mat sabu dah boleh mengisi borang party sosialis atau dap, dan party sosiallis adalah amat hampir dengan mat sabu dan pastinya aru dan mat nasir akan memberikan laluan pada mat sabu yang terlebih sosialis dari sosialis. dap lebih suka jika mat sabu berada dalam party sosialis, mat sabu boleh dipergunakan sepenuhnya oleh dap untuk menghentam pas dalam hukum hudud.

mad awang akan hadir untuk memastikan sokongan pasar malam berterusan. mad awang dijangka akan berfatwa haram jika tidak mengundi pkr di permatang pauh. pastinya mad awang akan membuka kitab kitab lama untuk memastikan pas permatang pauh turun untuk berkempen di prk permatang pauh setelah ketua umum gagal mendapat pengampunan diraja. pas permatang pauh lebih hebat dari pas di johor dan perak, pas permatangpauh walaupun menang satu kerusi tapi lebih yakin menyanggah dap walaupun barua dap ada dimana mana. fakaq barua dap yang tegar sudah bersiap sedia menulis tentang mad awang yang akan turun berkempen. 
12:45 PG | 2 comments | Read More

pembersihan liberal islam dalam pas

Written By FZT on 20 April, 2015 | 7:08 PTG

etnik liberal islam perlu dibersihkan dalam islam, kolid samad yang sentiasa bengong yang suka sangat membuat kenyataan bangang perlu dibersihkan dari pas pusat. dasar bodoh kolid samad perlu di lempar jauh jauh agar kolid samad menjadi kain butuk pengelap kaki busuk. kolid samad tunggu jun dan ia perlu dinyahkan dari ahli jawatankuasa pas pusat bagaimana pas shah alam sudah menolak kepimpinan kolid samad. didepan kolid samad ada 2 jalan menyertai dap atau menyertai pasar malam. jika masuk dap kolid samad boleh membentangkan idea idea bodohnya yang menyokong kafir lebih dari orang islam.

mat sabu septutnya berundur sepenuhnya meneruskan ceramah bersama dap dan pkr lagi baik dari terus melangut menganga dikerusi timbalan presiden pas. tiada satu kerja mat sabu selain membuat kenyataan terlebih dap dari dap dan terlebih pkr dari pkr. walaupun mat sabu berusaha sedaya upaya untuk mengulingkan presiden pas namun perwakilan kawasan pas yang sedang berlangsung sekarang masih lagi tidak mencalonkan mat sabu menjadi presiden pas. mat sabu jadi penyapu buruk dap pkr adalah yang paling layak untuknya. mat sabu paling berjaya adalah menjadi pengerusi air dipenang dibawah pimpinan lim guang end kafir yang berjaya menyesatkan mat sabu. mat sabu sudah sesat dalam dap dan berjaya didapkan oleh guang end.

asmuni awi seorang peguam yang bangang dan bodoh masih lagi dilantik untuk menjadi pengerusi jawatan kuasa pemilihan walaupun sudah didapati menipu dalam muktamar dulu, asmuni sudah menyiapkan undi lain untuk mad awang jika mad awang bertanding dan untuk husam musa sudah disiapkan olehnya. asmuni telah menjadikan pas sebagai party yang huru hara dengan tindakan asmuni yang bodoh. bagaimana pas pusat memilih seorang peguam yang bodoh ini. apakah tiada orang lain yang layak untuk menjadi pengerusi jawatankuasa pemilihan. sudah terbukti asmuni bongok dan bangang. nama nama calon ditiadakan kerana tidak kena dengan selera liberalnya.
7:08 PTG | 0 comments | Read More

dap dan pkr dan blogger celaka membuat fitnah

Written By FZT on 18 April, 2015 | 7:48 PTG

nampaknya dap, pkr dan blogger celaka mengambil alih tugas umno untuk mengfitnah presiden pas, perjumpaan kolid berahim sudah disiarkan dan dihebohkan oleh geng geng pasma, kolid samad mengambil pendekatan yang sama akibat dengan memakai bluee tooth sampaikan apa yang orang beritahu pun dia tak dengar. perjumpaan dijakarta hanya untuk menutup kebodohan dan kebangangan nuar braham satu waktu dahulu yang menandatangani perjanjian akur janji dengan najid sebelum pru ke 13 bermula. nuar braham yang menandatangi perjanjian belakang mati dengan umno di sapu bawah tikar buruk oleh geng blogger celaka.

semakin banyak kawasan pas bermesyuarat nama mat sabu sudah semakin sejuk dan basi. cuma nama mad awang ulamak pas saja yang dinaikkan dan mad awang belum berani nak menyatakan persetujuan untuk bertanding, pertemuan demi pertemuan sedang berjalan antara kem mat sabu dan kem husam musa untuk memastikan suara ulama dalam pas dipadamkan mengikut arahan dap kafir dan pkr bengong, mat sabu masih belum mendapat satu percalonan untuk presiden pas walaupun telah berjanji depan guang end akan bertanding jika mendapat 2 percalonan. sampai saat ini nama mat sabu makin basi kerana tiada kawasan yang mencalonkan dia sebagai presiden pas yang baru menggantikan presiden pas yang ada. mat sabu umpama semut yang akan mati bila bila masa kerana tiada sarang nak dimasukinnya.

fitnah presiden pas dan kolid berahim nak mendirikan kerajaan baru selangor dengan umno nampaknya tak menjadi. green boc ketua bahagian mengampu dan mengfitnah gagal memainkan peranan sebaiknya walaupun menerima habuan setiap bulan dari dap dan pkr. tulangbesi juga gagal menjana apa apa kesan kepada presiden pas walaupun memainkan lagu yang sama seperti umno. kebodohan dan kebangangan alkusyen pembenci hukum islam juga masih tercari cari untuk menghadirkan diri dalam muktamar pas. timbalan pasma yang dilantik masih gagal mencari satu benda untuk menjatuhkan ulama dari dalam pas. akhirnya nizar balaci dap tumbang menyembah bumi, apakah mad awang akan menerima nasib yang sama atau lebih buruk lagi.
7:48 PTG | 1 comments | Read More

mad awang ulama pas pertama menolak hudud

Written By FZT on 17 April, 2015 | 6:04 PTG

geng penolak hukum islam sama seperti UMNO .. mad awang ada jawapannya
mad awang calon presiden pas pertama akan menolak perlaksanaan hukum hudud. jika mad awang menang bermakna pas kelantan akan menjadi negeri pertama terpaksa mengistiharkan hukum hudud tidak akan dilaksanakan di negeri itu. seluruh malaysia akan mengguna pakai hukum kafir yang menjadi hukum penentu hukum dinegara orang islam. mad awang penulis dan saksi PERJANJIAN PANGKOR ANTARA pas dan dap dan pkr. dap telah mengatakan kepada mad awang bahawa nizar boleh menjadi mb dengan syarat hukum hudud tidak akan dilaksanakan dan pas perak dibawah nizar menjadi balaci.

ucapan mad awang dalam muktamar bahawa mengatakan bahawa ada yang pemimpin pas nak menubuhkan kerajaan diperak dengan umno adalah untuk mengaburi mata rakyat perak. mad awang dan nizar sudah diikat dengan perjanjian pangkor. demi mengelakkan bahawa mad awang menolak hudud mad awang dengan sengaja melontarkan dalam muktamar demi melindungi perjanjian pangkor dengan dap kafir. sampai sekarang mad awang dan nizar tak berani menjawab soalan wartawan tentang perjanjian pangkor. pas perak tidak akan berjuang untuk hukum hudud lagi dan berjanji akan memastikan hukum hudud tidak akan dilaksanakan di perak selagi mad awang dan nizar bernyawa. akhirnya nizar dihumban di kampar sebab menolak perjuangan party islam semalaysia. nizar sepatutnya berjuang bersama mad awang dalam dap dan pkr

bila ada prk teluk intan calon dap dengan terang menolak hudud mad awang sembunyi bawah pangkir di dusun durian. mad awang mendiamkan diri bila ditanya oleh pengikut pas. mad awang tak berani nak mengeluarkan kenyataan bahawa dia menolak hukum islam didepan penyokong pas kerana waktu ini tak sesuai dilaksanakan lagi dengan hukum islam. hukum kafir lebih sesuai dizaman ini. hukum kafir lebih mesra manusia dari hukum islam. potong tangan lebih zalim dari memenjarakan pesalah dan beri makan kedarah dalam penjata tanpa buat kerja. makan tanggung dijaga dan dikawal rapi oleh warden penjara yang makan gaji dengan kerajaan malaysia.
6:04 PTG | 1 comments | Read More

kolid samad tetap barua selamanya

kalau presiden pas dikatakan membelakangkan keputusan party tapi kolid samad boleh bercakap macam orang gila yang membuat kenyataan bodoh siang dan malam. sebagai ajk pas pusat kolid samad yang banyak dengar bluee tooth dari dengar orang berbahas dalam parlimen dan juga banyak tertido dalam parlimen akan terkejut dari tidor bila ada orang mengutuk dap dan pkr, dan kolid samad akan lena balik bila orang menghina hukum hudud. yang paling penting bagi kolid samad adalah menjaga hati orang kafir dari menjaaga hati sesama jemaah islam, kolid samad lebih dap dari dap dan lebih pkr dari pkr. kenyataan demi kenyataan menyerang presiden sendiri seolah kolid samad sudah lama sebantal dengan ronnie liu.

segala macam fitnah sedang direka cipta oleh geng balaci dan barua dap dan pkr yang sedang bersarang dalam pas, kolid samad yang menarik diri kerana tidak mendapat cukup percalonan untuk mengekalkan dia di shah alam. selepas ini dap dan pkr akan menuntut kerusi parlimen shah alam untuk kolid samad kekal menjadi mpnya. kolid samad yang terkenal dengan garang mempertahankan oktober fest yang mana manusia boleh mabuk semabuknya. kolid samad sangat mesra dengan arak tanpa pedulikan umat islam. yang penting dap dan pkr dapat di pertahankan dan dibela oleh kolid samad yang bangang.

upacara baiki telinga kolid samad yang seniasa pakai bluee tooth
kolid samad membuat kenyataan membelakangkan party pas dikatakan kebebasan bersuara tapi bila ulama pas bersuara membelakangkan party. ada manusia jugak seperti kolid samad yang sangat bengong mempertahankan party kafir dap dari sesama islam, mungkin kolid samad sangat mesra dengan kafir boleh lena dalam dakapan kafir.
2:00 PTG | 0 comments | Read More

prk permatang pauh, pi jahanam sama pkr dan dap

Written By FZT on 16 April, 2015 | 2:24 PTG

menuju dap baru dan pkr menuju ke alam barzah
prk permatang pauh biar dap dan pkr saja yang berkempen, pergi mampus sama pkr dan dap, dap ada segala segi dipenang, tak ada pas dap pasti boleh menggerakkan seluruh jenteranya. pkr dah buat syarikat enterprise untuk keluar nuar braham. kalau jijah jadi calon apakah dia tak akan menjaga cucu dia lagi sebagaimana alasan dia memberikan laluan kepada nuar braham dulu, apakah cucu dia sudah membesar bagai johan. lagi satu kalau prk permatang pauh meletakkan jijah lagi sebagai calon pasti jawatan ketua pembangkang akan di miliki oleh jijah gantikan suaminya yang terperuk dalam penjara sungai buluh. mungkin jawatan ketua pembangkang sudah difaraid kan antara pkr dan dap saja. kalau jijah menang lah, kali ini prk permatang pauh pasti berbeza. walaupun GST menekan jiwa, syarikat enterprise nuar braham perlu di bersihkan.

pas akan bermuktamar jun ini, saki baki tentera nuar braham dalam pas perlu dibersihkan. nizar sudah dibersihkan, boleh bersama greenboc yang setia pada penentang hukum hudud. dap boleh gunakan mad awang untuk berceramah sebab kuliah mad awang sudah banyak kosong sekarang kerana digam oleh pkr. sikit masa lagi mad awang tak boleh lagi berikan kuliah di selangor kerana tiada watiqah. masa yang banyak terluang sepatutnya digunakan oleh mad awang untuk berkempen untuk dap dan pkr dipermatang pauh, selain duk sembang deras di blog. turun ke bawah tengok siapa yang hadir kalau mad awang berceramah. mad awang akan dibayar oleh dap jika turun berceramah, ronnie lie pun boleh sokong ma.

balaci blogger fakaq sibudak kelabu asap boleh meraih bayaran sebanyak mungkin, penang kita punya kata fakaq, dibayar oleh dap untuk memaki hamun ulama pas dan menjadi balaci dap. setelah dibuang dari harakah, fakaq tak ada siapa yang sanggup mengupahnya kerana tulisannya hanya auta semata mata. dan prk permatang pauh boleh menjamin duit yang banyak kerana banyak akan ditulis dan akan dibayar semasa prk berlangsung. wajah budak hitam dan banyak masuk ke permatang pauh untuk mecari dana diri sendiri, cuma tak nampak tulangbesi, kemana tulang ke makan tulang. apa cerita perjumpaan mat sabu dengan lim guang end semalam,
2:24 PTG | 0 comments | Read More

dap party bangang

lim guang end ketua menteri penang yang menjadi big boss kepada mat sabu mengeluarkan kenyataan bangang seperti biasa. dap tidak akan mengadakan mesyuarat dengan pas selepas 7 mei 2015, kenapa selepas prk permatang pauh, apakah lim guang end akan hanya bermesyuarat dengan mat sabu selepas 7 mei, lim guang sepatutnya mengikut jejak langkah dap sebelah sarawak yang memutuskan hubungan terus dengan pas.,  bukan kan itu lebih elok dan lebih hebat. mat sabu pun boleh join dap tanpa perlu bertanding jawatan timbalan atau presiden pas. apa cerita perjumpaan mat sabu husam dan mursyidul am pasma untuk membentung regu menentang presiden dan timbalan presiden. dap nak mat sabu naik tapi mad awang nak juga jawatan tu demi kepentingan diri sendiri.
super dap bodoh
zairil khir johari mengingatkan pas supaya tak terjerat dengan permainan umno, zairil ni sebodoh bapak dia jugak, kalau dia ni jenis cerdik dia nasihatkan lim kit siang bukannya nasihatkan pas, lim kit siang yang tergila gila nak berbaik dengan umno dengan menganjurkan UG dengan umno, dap brUG dengan umno satu salam yang sudah lama dirancangkan oleh lim kit siang, tapi isu ini disimpan bawah karpet oleh blogger bengong yang anti hukum hudud. penganut islam menolak agama dia sendiri menyokong kafir dap. ini mungkin sebab anugerah allah kepada mereka. yang kafir dijadikan pemimpin oleh mereka. itulah hebat mursyidul am pasma yang digam oleh pkr dari mengadakan kuliah di selangor.
9:55 PG | 0 comments | Read More

bukan mad awang je kena gam GURU KAFA selangor diancam dipecat

Written By FZT on 15 April, 2015 | 4:56 PTG

mursyidul am pasma yang masih mamai dan mabuk ketum rasa sedih kerana digam oleh kerajaan pkr yang dikatakan anugerah allah kepada pakatan rakyat. mad awang sepatutnya bersabar dan menerima kebodohan dan kebangangannya sebagai anugerah allah. mad awang bersedih kerana kuliahnya direhatkan dari diteruskan. kerajaan selangor pkr telah menggam mad awang sebalik mad awang menuduh pas yang berbuat demikian, kalau kerajaan pkr dan party pas pun mad awang tak kenal macamana nak jadi presiden pas, jadilah burung tukang yang hanya tahu berbunyi seperti tukul paku kapak pahat tapi rumah tak siap siap.

mad awang ingat dia sorang aje kena gamm yang ni diugut nak dipecat
GURU KAFA (KELAS ALQURAN DAN FARDHU AIN) TELAH diugut dipecat oleh kerajaan azmin pkr, kerana nak menghantar memo saja. pkr dan dap anugerah allah kepada pakatan rakyat mengikut fahaman sesat mad awang telah mengugut cikgu cikgu yang mengajar alquran kepada anak anak orang islam diselangor.

Ekhsan Bukharee telah menerima surat tunjuk sebab dari JAIS tapi mad awang hanya direhatkan saja maklumlah mad awang banyak lagi tugas perlu dilaksanakan oleh mad awang. mad awang diperlukan oleh ronnie liu.  tulangbesi pun perlukan mad awang kerana untuk memunggut derma bagi berkempen bagi pihaknya dalam muktamar pas yang akan datang.

mad awang tidak nampak gamaknya guru kafa diugut oleh kerajaan pkr yang tidak akan menjalankan hudud dan mendapat restu dari mad awang selaku bekas pengerusi persatuan ulama dan akhirnya dibuang. mad awang pernah menjadi pengerusi panel syariah bank infrasturktur dan pembangunan suatu masa dulu tak akan kering sumbernya. jika tidak mesra umno mana mungkin menjadi panel bank umno. 
4:56 PTG | 0 comments | Read More

mad awang kena gam diselangor rupanya

mad awang mursyidul am dap digam daripada mengadakan kuliah di masjid. dikatakan digam oleh orang pas sebab kuat sangat menyokong dap dan pkr, bagaimana mad awang yang lebih dap dari dap dan lebih pkr dari pkr digam di negeri pkr, di negeri langkah kajang. dinegeri mad awang yang berikan sokongan luar biasa sampaikan dap dan pkr adalah anugerah ilahi. geng pkr menggamkan mad awang sebab terlebih dap sangat kot. MB SELANGOR yang berkuasa diselangor bukan jemaah islam wahai mad awang.

perbualan mad awang yang digam

AYAT MAD AWANG, RUPANYA MAD AWANG TERSALAH MIMPI RUPANYA
PKR YANG BERKUASA BUKAN JEMAAH ISLAM
MAD AWANG MABUK KE APA TAK KENAL PKR DAN PAS
PATUTLAH PKR DAN DAP ANUGERAH ALLAH KEPADA RAKYAT.

KENAPA PULAK ALASAN POLITIK DIGUNAKAN MAD AWANG SELEPAS IA DIREHATKAN
PEMAIN UTAMA KENA DIREHATKAN SUPAYA DAPAT BERKEMPEN DENGAN JAYANYA JUN INI
ITU PUN MAD AWANG TAK FAHAM MACAMANA NAK MEMIMPIN

PAS DAN DAP @PKR PUN TAK KENAL
PATUTLAH DI BUAT KENYATAAN MACAM MACAM RUPANYA DAH TAK KENAL MANA JAMAAH ISLAM DAN JEMAAH KAFIR.. SIGN LAGI PERJANJIAN PANGKOR ITULAH JADINYA

BUKAN SETAKAT 4 LEPAS NI BERPULUH LAGI MASJID SELANGOR AKAN GAM MAD AWANG

LEPAS MENANG PRESIDEN PAS PKR DISELANGOR DAN DAP DIPENANG AKAN BENARKAN MAD AWANG BERKULIAH 24 JAM MACAM SEVEN ELEVEN
12:31 PTG | 0 comments | Read More

mad awang sepatutnya kuliah pada dap bukan pada orang islam

Written By FZT on 14 April, 2015 | 1:36 PTG

mad awang calon presiden pas yang menolak hudud diarah berehat dari memberikan kuliah, kerana kuliahnya hanya cakap saja dari percaya, mungkin yang percaya kuliah mad awang tulangbesi, alkusyen, nizar yang kalah, mat sabu dan beberapa lagi geng bodoh dan bengong. kuliah mad awang sepatut sudah dihentikan, buat apa kuliah lagi jika hukum hudud pun tak sesuai lagi dizaman moden ini. mad awang dah terlebih dap dari dap sekarang. ini kesan ketegasan mad awang dalam merangka perjanjian pangkor dulu. perjanjian pangkor mana mengatakan hukum islam tak boleh dilaksanakan di perak selagi seluruh perak tidak islam.

dap melalui ronnie liu telah berkempen agar mad awang dipilih menjadi presiden pas, mad awang akan diakui presiden pas paling hebat abad moden ini. presiden pas pertama yang sujud dan rukuk kepada kafir dap. dan presiden pas pertama akan membuang perlembagaan pas yang bersumber ijmak dan qias dan mengambil perlembagaan baru iaitu islam liberal. perjuangan yang paling atas adalah berkuasa di putrajaya. islam boleh ditolak ke tepi tanpa alasan kukuh. masalah yang timbul di dalam pas adalah masalah berpunca dari ulardalam semak seperti mad awang. yang dari dulu menuduh pas mengadakan hubungan dengan umno tanpa mengemukakan bukti sekadar menuduh. itulah mad awang yang hebat dalam merencanakan perjanjian pangkor. dengan kafir dap mad awang akan menghalalkan apa saja demi kuasa di putrajaya.
kafir dap sudah memberikan pujian
mad awang boleh beri kuliah di selangor atau penang, tanpa tekanan, dap akan benarkan kuliah mad awang tanpa ragu ragu. mad awang akan menyampaikan apa saja kehendak dap barua dan pkr balaci. mad awang akan menerima bayaran lebih lumayan jika bersama dap dan pkr, jika bersama pas mad awang akan menjadi nakhaie. hilang segalanya. ingatkan harusanasini je bodoh akhirnya kebodohan itu berjangkit kepada mad awang, bekas presiden ulama, sebab apa di sepak keluar itu kena buat, kenapa ia tersingkir dari majlis ulama dan majlis syura ulama pas? kena tanya alfakaq

1:36 PTG | 0 comments | Read More

kolid samad kamu broker ke barua???? kolid samad balaci

kolid samad geng penolak hukum islam bercerita tentang kebodohannya. setelah gagal mempertahankan jawatan sebagai ydp shah alam, pelbagai cerita bengong kolid samad bawak. kolid samad ditanya umno, balaci ke barua?? abg dia yang bertanya kolid samad. kamu barua ke broker ??? kolid samad menjawab aku balaci dap. itulah jawapan kolid samad kepada abg dia yang umno dari dulu kini dan selamanya. kerja kerja jahat kolid samad sudah lama untuk menggulingkan presiden atas arahan dap dan pkr. mempertahankan oktober fest siang dan malam.

kolid samad berkata mad awang mursyidul am pasar malam menyelamatkan pakatan rakyat, mad awang yang menjadi saksi perjanjian pangkor yang mana mb yang dilantik kena mengikut telunjuk dap dan pkr. nuar braham telah memancing umno dan dapat seekor katak yang mana nizar tak mahu meletakkan jawatan akhirnya katak kembali ke kolamnya. perjanjian pangkor hasil garapan mad awang telah melahirkan pakatan rakyat yang menolak hukum islam. perak tak akan menjalankan hukum islam sebab tak sesuai mengikut kata pengerusi pakatan rakyat yang kalah dikampar.
broker ke barua tapi rupanya BALACI
rupanya hasil keruntuhan kerajaan paling pendek dan dengan kebodohan nizar dan kebangangan mad awang dapat menjelmakan imej sebenar mad awang dan nizar. mad awang dan nizar penyanjung hukum kafir rupanya. patutlah dia bersykur dengan tuhan hasil anugerah pakatan rakyat kepada pas. nabi pun banyak mengakhiri tahaluf siasi dengan kafir tapi mad awang suka sangat sampaikan menyokong kafir dap. kafir dap sudah menyatakan sokongan kepada mad awang dan jika mad awang menang presiden pas bermakna pas akan menjadi party kafir sebagaimana acuan dap dan pkr kehendakki. mad awang akan berjuang bersama sama dap demi menjamin hukum islam tak akan dilaksnakan di malaysia.
12:14 PG | 0 comments | Read More

calon recyle dari pkr di permatang pauh

Written By FZT on 13 April, 2015 | 3:58 PTG

nampaknya prk permatang pauh akan menyaksikan bakal mb selangor yang tak jadi akan menjadi calon sekali lagi. nampaknya kajang akan kejang lepas ni, apa lagi janji janji akan dibuat dipermatang pauh pulak. dap akan membantu pkr berhabis habisan, mad awang akan turun berkempen dibawah nama pasarmalam, mat sabu dibawah nama  sosiallis, mat sabu berharap dapat pertahankan jawatan timbalan presiden selepas ketinggalan jauh dicalonkan oleh kawasan. mat sabu terpaksa mencari altenatif lain untuk menonjolkan dirinya.

dibawah ni muka muka yang akan bersetuju jika jijah menjadi calon di permatang pauh.
orang pertama akan bersetuju
Image result for hanipa maidin
hudud islam tak boleh sebab tak sesuai
lain dalam meeting pas lain yang dia setuju

barua dan balaci
3:58 PTG | 1 comments | Read More

nizar kalah ypd kampar sebab sokong kafir dap


risalah yang menyebabkan nizar kalah ydp kampar

nizar kalah ydp kampar sebab nizar ditolak oleh ahli pas, apa lagi tulangbesi nak tulis, lagipun tulangbesi tak datang berkempen bagi pihak ydp kampar yang lama yang mirip lebih dap dari dap. nizar sepatutnya sudah boleh melupakan jawatab mb tawaran dap dan pkr, kepimpinan nizar sudah lapok dan perlu ditukar, tiada kemajuan sejak nizar menjadi ydp kampar selain menjadi jurucakap dap kafir. bila nizar menolak islam ahli pas akan menolak nizar.

yang pasti nizar akan dikenang sebagai ydp pas yang berfikiran dap sebagaimana mad awang yang sangat seronok dengan dap kafir. dap dan pkr adalah anugerah allah kepada pas, betapa bengongnya mad awang. dengan ilmu yang begitu banyak sampaikan ronnie lie ahli gangster selangor pun boleh berkata kehebatan mad awang dalam menentang islam, mungkin selepas ini mad awang akan menjadi presiden dap pertama bermazhab islam liberal . menghalalkan apa saja demi kuasa. perjanjian dengan nuar braham jika dilantik menjadi pm.

nizar boleh dh isi borang dap bersama mad awang. dap dah merestui kepimpinan mad awang yang hebab. nizar pun boleh kembali menjadi mb perak jika menang lah atau hanya setakat menang sorak kampung tergadai. pakai lagi baju hitam sebagai tanda berkabung kematian bapak kafir. hebat nizar dengan perjanjian pangkar bersama mad awang. sapu bawah karpet. 
2:27 PTG | 0 comments | Read More

calon presiden pas pertama yang menolak hudud

Written By FZT on 12 April, 2015 | 1:58 PTG

calon presiden pas pertama menolak hukum hudud disokong oleh pas liberal, Pasar malam
sosiallis , dap dan pkr

calon presiden pas pertama yang akan mengikut kata kata kafir dap

pengasas penjanjian PANGKOR PAKATAN RAKYAT PERAK

JANJI JANJI BAKAL PRESIDEN PAS PERTAMA SELEPAS IA MENANG

MEMASTIKAN HUKUM ISLAM TAK AKAN DILAKSANAKAN DI PERAK DAN MALAYSIA

BANYAK LAGI KERJA LAIN SELAIN MENJALANKAN HUKUM ISLAM

SEEPERTI MENJADI BARUA DAN BALACI DAP

1:58 PTG | 0 comments | Read More

pakatan sosiallis 1 mei

Written By FZT on 11 April, 2015 | 11:50 PG

SELAMAT TINGGAL TIMBALAN PRESIDEN PAS

PARTY BARU MENANTI ANDA
SEMOGA ANDA BERBAHAGIA DI DALAM PARTY BARU

BOLEH JE TIKAM SESIAPA SAJA TANPA PERLU TAKUT APA APA

BOLEH JATUHKAN SESIAPA SAJA DALAM PARTY BARU


GERAKKAN SOSIALLIS 1 MEI DI KETUAI OLEH MAT SABU BERSAMA BEKAS KETUA PEMUDA PAS

SAYONARA MAT SABU

ARU DAN TUKAR OTAK TERSENYUM GEMBIRA MELIHAT KEBODOHAN BEKAS TIMBALAN PRESIDEN PAS

11:50 PG | 0 comments | Read More

patutlah mat awang tak mahu hudud

Written By FZT on 10 April, 2015 | 11:07 PTG

saksi perjanjian pangkor antara dap dan mb perak, mad awang membuat kenyataan yang begitu hebat sampai melupakan sirah perjanjian nabi. mungkin mad awang skip bacaan bila dia nak buat kenyataan menghentam pas dan membenarkan dap. wajah huduh mat awang begitu terserlah sekarang, mungkin dap akan memberikan jawatan penasihat pm bila berkuasa di putrajaya gamaknya. alah perjanjian pangkor pun disaksikan oleh mad awang. mad awang benarkan semua sekali tanpa mengambil kira keputusan pas pusat. mad awang suruh nizar sign tanpa perlu ada wakil pas pusat. perak untuk orang perak. patutlah orang perak tak  nak hudud yang tahu ugama pun tak nak hudud. alhussyen pun orang perak yang siang malam maki ulama fitnah ulama, hudud tak ada keperluan dilaksanakan sekarang kata alkusyen yang nyanyuk. kalau dah bodoh kazim pun orang perak, sb pencen pun orang perak,

mad awang terlupa bahawa banyak perjanjian dibuat dengan orang kafir dibatalkan apabila ia mula menyerang islam, tapi mad awang bersyukur berjanji dengan kafir dan tak rela kafir lari dari islam sebab perlukan sokongan kafir, mungkin mad awang kepala bengong sebab pertolongan allah lebih dari sokongan kafir. mungkin terlebih makan panadol mat awang sebab memikirkan bagaimana nak menjadikan perak sebagai hub pakatan rakyat, pakatan rakyat boleh menang tanpa pas, pasma kan ada, dah dilantik menjadi mursyidul am pas dan telah dipersetujui oleh beliau. segala kenyataan mad awang akan selari dengan dap dan pkr, mana mana yang bercanggah dengan dap akan di patahkan oleh hujah mad awang. mad awang maksum dikalangan pasma. disanjungi oleh dap dan pkr ketokohan ilmu islam liberal. patutlah disepak keluar sama je dengan kepala lutut, akal kurang nafsu ajelah lebih.
jadilah lidah yang tak bercabang
kata pas mampu bersendirian bukan wawasan pemimpin dahulu, begitu jugak tak mahu hudud dilaksanakan dimalaysia sebab tak sesuai lagi dengan masa adalah jugak tidak sama dengan pemimpin zaman dahulu, mungkin mad awang sudah menjelajah masa sampai ia terlupa apa sebab pas ditubuhkan. sebab apa pas ditubuhkan. bersyukurlah dengan adanya pas bukannya bersyukur sebab ada dap kafir dan juga pkr yang liberal. mad awang sudah boleh membuat fatwa lebih bagus iaitu hukum hudud tak sesuai dengan malaysia. mungkin jap lagi akan ada kenyataan mad awang. mad awang boleh berfatwa lagi dengan hebat.
11:07 PTG | 0 comments | Read More

nyenyaknya lena maklumlah berbahas POTA

PEMIMPIN PASMA SHAH ALAM

AL KUSYEN TAK SEMPAT PADAM GAMBAR NI

MUNGKIN GREEN BOC TAK SEMPAT PADAM KOT

NYENYAK TIDUR LEPAS MENARAM ULAMA

ADA LAH JAWAPAN GENG GENG BALACI DAN BARUA DAP AKAN BEKAP NANTI

5:28 PTG | 0 comments | Read More

mahfuz tak ada kerja lain ke

nampaknya mahfuz selain menjadi jurucakap sirul ia juga sudah berbaik dengan umno, kalau presiden pas bersama umno, maka geger lah alam maya, maka banyaklah blogger celaka yang akan ulang tayang semula kes. banyak yang akan ambik kisah, sebagaimana greenboc blogger bengong yang hanya menulis untuk 10 ahli parlimen pas yang tak hadir untuk mengundi pota, kalau presiden pas hadir barulah dia diam macam anjing dapat tulang. barua dap dan pkr ni sudah banyak menimbulkan fitnah dalam jemaah pas.
geng pasma

mahfuz semakin banyak kerja sekarang tapi bukan untuk jemaah islam tapi untuk kepentingan peribadi sendiri dan juga untuk dap dan pkr, betapa bodoh dan bahalol nya mahfuz bawak ibu sirul pergi berjumpa dengan mahathir, apa gunanya magfuz mengambil tugas bodoh seperti itu, sirul sudah melaksanakan tugasnya dan menanggung akibat menerima arahan. apakah sirul tak tahu bahawa tugasnya boleh dilaksanakan atau tidak. sirul sudah menjalankan tugasnya dan apakah mahfuz mengambil sikap berbeza jika ia terkena batang hidungnya sendiri, atau mahfuz menjalankan kerja kerja agenda lain. apakah mahfuz mengikut arahan liberal islam untuk menampakkan sisi elok sirul, jangan mahfuz  membodohkan diri lagi yang sememenangnya bodoh.

mahfuz sepatutnya guna masa yang terluang untuk kepentingan jemaah bukannya melindungi pesalah yang sudah dihukum. tanya sirul percaya pada hukum kafir atau hukum islam,mungkin mahfuz nak menunjukkan betapa adilnya hukum kafir dari hukum islam, betapa baghal dan bangang mahfuz. kerja sirul sama je dengan kerja kerja sb pencen atau tak pencen, ia akan melaksanakan arahan kerajaan tanpa perlu bertanggung dan menyoal kebenaran atau kesalahan. yang pasti kerja kerja menjalankan demi tugas perlu dilaksanakan.
12:30 PTG | 0 comments | Read More

facebook ghost menyerang islam liberal

Written By FZT on 06 April, 2015 | 3:22 PTG

kah kah kah, mujahid rawa " menuju PAS BARU" mula tertekan dengan pendedahan demi pendedahan dari facebook hantu menyebabkan mujahid, husam, kolid samad, hanipa mydin, mat sabu, mad awang , barua dap dan pkr saari sungkit dan hasnol mula terasa kepanasan. mujahid tak payah lah buat kenyataan kepada malaysianinsider sepatutnya mujahid berhujah sebagaimana biasa. mujahid biasa berhujah dengan orang lain tak akan dengan penyokong ulama mujahid gagal membuat kenyataan balas, penyokong pakatan rakyat seperti mujahid tak akan habis idea menyokong pakatan rakyat lebih dari PARTY SENDIRI.

mujahid tak payah berlindung disebalik hujah musuh melaga lagakan pemimpin pas, dulu tulangbesi bengong menulis mengutuk ulama, mujahid diam gila. dan sempat menulis buku menuju pas baru. mat sabu telah didedahkan menjalankan tugas menjatuhkan presiden, mat sabu berlindung disebalik slogan berada dibelakang presiden. akhirnya mat sabu yang menikam presiden pas, selepas didedahkan audio itu mat sabu lebih senyap dari biasa. hujah mat sabu lebih kepada hujah lebai malang. tidak menafikan audio yang didedahkan tuk usin ceroi, selepas ini ada pendedahan lagi yang akan menyebabkan seluruh pas liberal pengsan.

mujahid tak kenal dipanggil hantu
wuud ke hantu???
hantu tu mujahid
3:22 PTG | 0 comments | Read More

calon presiden pasma merapu meraban

nampaknya husam muse sudah mencukupkan  quota untuk bertanding menjadi presiden pas, 4 kawasan pas sudah mencalonkan husam sebagai presiden pas, walaupun dimelaka semalam geng geng liberal islam dan sosialis telah dijatuhkan. adly pesuruhjaya melaka diturunkan kerana hebat sangat menyanjung party lawan dari party sendiri. usaha usaha pasma nak meletakkan calon bertanding diperingkat pusat gagal. pasma makin disunyikan oleh penyokong pas, pasma sudah boleh berkira nak buat party baru. kebodohan dan kebangangan pasma sudah boleh jadi anjing barua dan balaci pkr dan dap. pasma penang dibawa mat sabu sudah boleh bekira untuk bertanding disemua kawasan umno bertanding. dap boleh bekalkan wang untuk calon pasma untuk bertanding. permatang pauh akan menjadi kayu ukur kepada pasma untuk memastikan pkr menang besar.

husam muse berkata tiada yang layak untuk menjadi pm jika pakatan rakyat menang dalam pru ke14 sebab nuar braham terpenjara. adalah bodoh sebagai naib presiden pas berkata presiden party yang dia jadi ahli tak layak jadi pm malaysia, kalau dia jadi presiden pas pun apakah dia akan berkata dia tak layak menjadi pm malaysia. atau hanya presiden sekarang saja tak layak. betapa bodoh dan bangangnya calon presiden pasma. mungkin alkusyen barua dap diperak ada jawapannya.  kawasan perak apakah tidak berani mencalonkan husam atau mencalonkan mad awang@perjanjian pangkor. terlalu ramai sangat nak dicalonkan sebagai presiden pas oleh pasar malam.
HUSAM KENA BERTANDING DEMI PASMA
husam buatlah keputusan nak bertanding, jangan malu malu nak bersuara, suara pasma sudah lama bersuara, liberal islam sudah memberikan sokongan, lagipun husam dapat sokongan johor perak selangor apa tak cukup lagi husam nak. duk malu malu lagi nak jadi barua dap dan pkr, mat sabu pasti bersetuju dengan husam jika nak bertanding. pasma sudah berkira nak bersihkan ulama dalam pas, husam boleh jadi barua dap dan pkr dalam membuat keputusan, ikut saja apa saja kata dap dan pkr. bukan susah sangat. jadi macam mat sabu terus kenyang diperbadanan air penang. raikan demokrasi, husam kena bertanding, SINGKIRKAN SEMUA PARASIT, BARUA DAN BALACI DALAM PAS
10:08 PG | 1 comments | Read More