PENGUMUMAN

PENGUMUMAN

FZT TWITTER

DENGARLAH RADIO PAS

tetamu

Total Pageviews

FZT

Foto Saya
Bicara tentang apa saja menyanggah fitnah

Search This Blog

Memuatkan ...

azmin@jokowi sila ambik tindakan pada kolid berahim

Written By FZT on 29 November, 2014 | 2:58 PTG

pampasan yang dibayar oleh kolid berahim cukup tinggi kepada pegawai kanan mereka. azmin sudah menjadi mb. apakah azmin tidak mampu menyerahkan kes ini kepada sprm atau setakat menyalak sebagaimana biasa. pudin stesen dah lama menghilangkan diri setelah dibuang dari menjadi sua pkr. kebodohan azmin semakin banyak selepas menjadi mb yang tidak direstui oleh pkr sendiri. azmin menerima jawatan mb selangor tanpa ada watikah dari pkr sebab watiqah hanya dikeluarkan oleh pkr kepada presiden pkr. siapa yang menulis watiqah tidak diketahui samada ketua umum yang tidak pernah wujud dalam perlembagaan pkr atau hanya omong kosong.

presiden pkr selalu ponteng majlis mesyuarat pakatan rakyat. yang hadir hanya ketua umum yang tidak mewakili mana mana party. sekadar mewakili diri sendiri. azmin sepatutnya yang hadir dalam majlis mesyuarat pakatan rakyat bukannya nuar breahim yang ntah sesiapa dalam pkr. majlis pakatan rakyat hanya dihadiri oleh timbalan presiden pas @rubber stamp dap dan pkr dan juga pm angan angan mewakili pkr dan juga dap yang diwakili oleh siang dan malam. nampaknya hanya 2 yg valid mewakili party masing masing dap dan pas, pas hanya rubber stamp dap dan pkr. pkr tidak pernah menghantar sesiapa mewakili mereka hanya perdana menteri angan angan.

azmin@ jokowek patutnya tahu bahawa ex gratia dibayar jika kontrak di tamatkan lebih awal dan kedua belah pihak bersetuju menamatkan kontrak. kebodohan azmin menangani semua isu yang disebutnya sewaktu menjadi adun dulu akhirnya dijilat semua sekali oleh azmin dengan arahan cik det. tiada tindakan apa apa selain meneruskan pentadbiran kolid berahim. kidex, air dan segalanya masih sama seperti dulu, cuma dikurangkan kebajikan kepada rakyat dan ditambah untuk kesenangan pemimpin pkr yang bangang seperti zuraida. kolid samad, hanipa mydin, mat sabu sedang menerima upah masing masing sekarang. wang upah melalui pasar malam sedang dibayar secara sedikit demi sedikit demi mengelakkan mat sabu kolid samad hanipa mydin dan beberapa ekor lagi pemimpin pas yang sudah menerima bayaran seperti dua ekor barua dan balaci pkr dan dap
2:58 PTG | 0 comments | Read More

azmin@jokowi akan naikkan tarif air

Written By FZT on 26 November, 2014 | 7:17 PTG

nampaknya kerajaan selangor yang dipimpin oleh azmin pkr akan menaikkan tarif air dalam keadaan yang tidak membebankan rakyat. ini jawapan bila ditanya oleh adun andalas. ini adalah satu kejayaan kerajaan pkr dibawah mb pkr yang baru. setelah berjaya memecat dan mengaibkan kolid berahim yang menjaga harta benda rakyat diberikan kepada seorang mb baru yang merupakan anak angkat cik det. dengan kejayaan pkr menjatuhkan mb yang berjaya menjaga kesusahan rakyat dinaikkan pula seorang yang amat prihatin kepada susah senang party pkr. tarif air yang selama ini memberikan kesan yang baik kepada penduduk selangor akhirnya akan dinaikkan dan yang pasti penduduk selangor yang selama pemerintahan kolid tidak membayar akan kembali membayar bil air.

kejayaan demi kejayaan demi menjaga tembolok pemimpin pkr yang semakin rakus menibai harta benda selangor. dengan segala kebodohan azmin yang diketuai oleh nuar braham pasti mendifisitkan lagi pendapatan kerajaan selangor. duit simpanan kerajaan selangor akan dihabiskan dalam masa 6 bulan oleh kerajaan bangang pkr. azmin yang terkenal dengan gaya mewah sewaktu dalam umno akhirnya berjumpa kembali lubuk emas yang sudah lama ditinggalkan oleh nya sewaktu lari bersama sama nuar braham. azmin@jokowi pasti akan menghabiskan rezab kerajaan negeri dengan cepat sebagaimana deris jusoh diterengganu. deris membelanjakan 100juta dalam masa 2 minggu selepas menjadi mb. mungkin azmin akan menghabiskan 3billion dalam masa 6 bulan. party pkr yang sudah berjaya menerajang kolid berahim yang terlalu kedekut kepada party akan menerima kemasukan wang yang besar dalam kantung party.

azmin akan berbelanja sebagaimana umno berbelanja. boros dan rakus. yang pasti party pkr bersetuju mb selangor boros. para pemuja pkr pasti tersenyum lebar dengan mb boros yang baru ini. mungkin kalau bini nuar braham menjadi mb pasti lebih boros. mana mana mb pkr yang dilantik pasti akan boros berbelanja tanpa perlu berfikir sebagaimana kolid berahim. menghadiahkan kereta kepada pembangkang umno salah satu contoh kebodohan azmin.duit yang diberikan kepada ketua pembangkang sepatutnya diberikan kepada murid sekolah yang lebih memerlukan. pkr memang bangang dan bodoh sebagaimana penyokongnya.
7:17 PTG | 0 comments | Read More

habuan besar menanti mso dan pasma dari pkr dan dap

habuan besar sedang menanti kepada geng pasarmalam dan mso jika dapat memusnahkan pas, bayaran yang pertama sudah masuk account masing masing. pasarmalam terengganu menerima hampir 1m dari pkr dan dap untuk memastikan imej presiden pas terus dicalar. guang end dan azmin sudah berjanji kepada pasarmalam jika mereka berjaya menurunkan presiden pas dah menaikkan mat sabu yang merupakan ayam penyek guang end dan ayam katek nuar braham pasti habuan lebih besar sedang menanti mereka. bayaran yang akan diterima lebih banyak. selagi dua dua kerajaan ada dalam genggaman pkr dan dap pasti bayaran bukanlah masalah kepada mereka untuk membayar mso dan geng pasar malam.

mso sudah merekacipta fitnah pertama dengan mengambil kira ucapan muhyidin dalam perhimpunan umno. usaha usaha sedang digiatkan. pasarmalan diterengganu sedang berusaha mencari seberapa ramai manusia untuk bersama mereka. cuma yang ada bukan geng pas tapi geng pkr yang cuba mengambil hati azan yb bandar yang tidak pernah ada di terengganu. azan lebih suka berada di selangor dan pahang. waktu tertentu saja ada diterengganu. waktu yang ada untuk hadir ke mahkamah untuk memberikan keterangan dan juga claim elaun dari kerajaan terengganu. sebulan hanya sehari azan berada diterengganu melainkan ada bayaran yang hendak dituntut atau juga bayaran dari pasarmalam untuk berceramah.

peguam bodoh dan tolol almakanan sudah dilantik menjadi ahli jawatankuasa rasmi pasarmalam. semakin aktif setelah menerima bayaran dari pasar malam. kerja kerja almakanan ialah mencari setiap salah ayat dari kata kata pemimpin pas untuk dimuat naik dalam mukabukunya. geng pasar malam paling aktif diperak bekas ketua kampung dap yang mana sedang berusaha siang malam walaupun kencing manis sudah melarat. sanggup tak tidur malam dan terlepas segala asalkan presiden pas dapat dijatuhkan dan menaikkan barua dap menjadi presiden pas. pasarmalam tidak dapat bergerak jika wang belum diagihkan sepenuhnya. perjanjian asal membekalkan wang sebanyak 1m setiap kawasan. itulah janji janji pkr dan dap kepada pasarmalam. guang end sudah berjanji dan begitu jugak nuar braham bersama azmin sewaktu perjumpaan sulit di rumah nuar braham. juga dihadiri oleh mat sabu mujahid zul, kolid samad, husam muse, hanipa mydin. big boss pasma
1:45 PTG | 0 comments | Read More

one g geng bangang kolid samad dilarang berikan ceramah oleh jais

Written By FZT on 21 November, 2014 | 7:16 PTG

budak sampul sumber rujukan tertinggi geng pasma, sb kemaman, tukar tiub dan juga sumber sahih perawi dunia kolid samad diharamkan mengajar kuliah agama diseluruh negeri selangor. mungkin one g terlalu hebat sampaikan dia tidak dibenarkan mengajar kuliah agama. budak ini sb kemaman suka sangat dan tidak digelar ustaz sampul sebab geng sendiri. setelah banyak mengeluarkan kenyataan mengelirukan dan kenyataan paling popular adalah mengelar tok guru haron din sebagai ulama kepala lutut dan juga majlis syura pas adalah majlis syiah. pernah berkawan dengan mufti perlis dan akhirnya ditipu oleh mufti perlis. kawan baik penganut agama sosialis tukar tiu atau lebih dikenali mamat sex. mamat sex ini akan menggangap orang lain tak hebat sebagaimana dia yang lari ke luar negara waktu mengeluarkan kenyataan bangang. akhirnya kembali ke malaysia selepas berpuluh tahun hidup dalam buangan. setelah mengaku umno betul mamat sex ini kembali ke malaysia.

banyak ilmu mengaruk dan auta di buat oleh mamat one g ni. oleh kerana terlalu banyak sangat mengaruk akhirnya diharamkan mengajar di selangor. mungkin selepas ini akan menentang mb baru selepas menentang kolid berahim. mungkin budak sampul ni akan menggunakan kembali budak 3 suku dikota bharu untuk menerjah mb baru selangor. kalau beranilah. biasa mamat 3 suku kota baru nun takut kecuali ada bayaran ciput. kolid samad pasti akan bersuara selepas ini setelah mahagarunya diharamkan oleh azmin. azmin gagal mengotakan janjinya bahawa akan membenarkan one g mengajar diseluruh selangor jika dia menjadi mb. nampaknya ada orang didalam jais tak kisah dengan kuasa mb selangor yang baru.

one g akan merempat kemana selepas ini selepas diharamkan mengajar. mungkin akan ke penang sebab barua dap ada disana. geng budak hitam yang sedang hidup dengan bayaran diuruskan oleh dap penang akan memastikan one g akan mengajar dipenang pula. mungkin diberi gaji setaraf dengan mat sabu. mat sabu yang hidup senang lenang sekarang pasti bersenang hati menerima budak sampul ini. fakaq mesti tak akan membiarkan kawan sekatilnya kesusahan. guang end pasti menerima budak sampul ini dipenang. guang end yang sudah end waktu pemerintahannya mencari tapak untuk menjana kembali kuasanya yang hampir luput
7:16 PTG | 0 comments | Read More

pasma mendapat tajaan dari dap dan pkr

pasma nampaknya bersungguh sungguh menjalankan agenda anjing mereka dalam pas, pengerak utama bekas exco kedah yang nak menjadi mb kedah. nampaknya buku disebalik kejatuhan pas kedah jugak mendapat tajaan dan biayaan dari pkr kepada mso. mso yang mementingkan bayaran tidak kisah apa apa sangat dalam dunia ini asalkan mendapat bayaran dari mana mana pihak. pasma sudah menerima bayaran dari dap penang dan pkr di selangor. dengan kemasukkan azmin menjadi mb bayaran menjadi mudah kepada pasma yang betindak sebagai ngo yang menjadi haprak dalam pas. agenda utama pasma adalah menjatuhkan presiden pas demi menaikkan nuar berahim menjadi pm dan pas dan pkr bergabung menjadi satu. dap pasti lebih mudah menguasai pas dan pkr jika pas dan pkr dan pas menjadi satu.

dap sudah menyalurkan bantuan kepada pasma untuk meningkatkan aktiviti forum, ceramah dan membahagikan wang. idea ini dicetuskan oleh nuar braham sewaktu pas menolak bini dia menjadi mb selangor. pertemuaan sulit antara nuar braham dengan beberapa pemimpin pas seprti kolid samad, hanipa mydin, zul, presiden pasma, mujahid dan juga mat sabu. pertemuaan ini merumuskan bahawa presiden pas kena disingkirkan dan majlis syura ulama perlu didiamkan supaya senang nuar braham bertindak sebagai ketua pr walaupun nuar braham tak pernah menjadi ahli party pkr. nuar braham yang selalu hadir dalam mesyuarat pr tidak berkelayakan untuk menentukan keputusan pkr kerana dia tidak menjawab apa apa jawatan dalam pkr sekadar panggilan saja.

pasma terengganu sudah menerima hampir 100k untuk menjalankan agenda pkr dan dap diterengganu. azan yb bandar sudah bersiap sedia menjalankan arahan dari dap dan pkr. azan sudah merencanakan seluruh agenda pasma terengganu. dengan wang akan disalurkan lebih banyak untuk memastikan pasma berkembang diterengganu. pejabat adun bandar pkr azan dikampung cina akan dijadikan pejabat pasma terengganu. pejabat azan yb bandar yang bersebelahan dengan kedai menjual babi akan dijadikan tempat susunan ceramah pasma forum dan sebagainya. untuk memburukkan pas dan memastikan pkr lebih hebat walaupun ahlinya sudah mencapai lebih 2 juta. untuk yb azan jaga jaga kawasan bandar bukan makan gaji untuk berkhidmat untuk nuar braham, rakyat dun bandar banyak masalah tapi yb duk jadi lembu kenyang.
2:27 PTG | 0 comments | Read More

mat sabu letak jawatan

Written By FZT on 12 November, 2014 | 6:54 PG

mat sabu presiden pas akan meletakkan jawatan sebagai timbalan presiden pas dan akan memohon secara rasmi menyertai party pkr atau dap. mat sabu yang baru sembuh diserang denggi beerkata dia menyatakan bahawa pas tidak lagi sesuai dengan jiwanya. jiwa barunya lebih sesuai dengan pendekatan dap yang lebih mesra dengan pemaju pemaju dari negeri cina. sebagai seorang pengampu nuar braham dan yes man kepada party pkr mat sabu dilihat sedang berusaha gigih untuk memastikan pas dan pasma kekal dalam pakatan rakyat. kenyataan ini disokong oleh pemimpin penjilat nuar braham seperti mujahid rawa. kolid samad@oktober fest dan hanipa mydin@sis. kenyataan ketiga tiga mp bekas pas ini lebih condong kepada pluralisme. kenyataan mereka sering bercanggah dengan kenyataan rasmi pas, kenyataan mereka lebih bersifat peribadi tapi dimuat naik seolah adalah kenyataan rasmi pas,

mat sabu akan keluar dari pas secara rasmi menjelang tahun baru. mat sabu akan membawa hampir 100 ribu pengikutnya keluar dari pas dan menyertai pkr, dap atau PAsarmalam. menurut loyar buruk zulhasmi@almakanan munafik berkata mat sabu sudah menyiapkan surat untuk keluar dari pas dengan alasan alasan yang kukuh. mat sabu sedang berkira kira untuk menjadi presiden party baru atau juga terus kekal dalam pakatan rakyat bersama saari sungkit dan hasnol yang sudah keluar PAS. hasnol dan saari sungkit adalah barua pkr yang bertindak atas arahan mat sabu demi menjaga air muka nuar braham yang bodoh. dua ekor pengkhianat pas sedang berusaha mengekalkan diri dalam pas selepas pkr dan dap tidak lagi melayan karenah bodoh mereka. usaha mereka mahu menjadi exco dalam kerajaan selangor terbantut selepas azmin tidak melantik mereka kerana pengkhianatan mereka kepada pas. azmin tidak mahu membela 2 ekor barua ini kerana akan menyusahkan dia dikemudian hari. kedua ekor barua ini terpaksa membuat u turn selepas pkr tidak memenuhi janji mereka untuk melantik mereka sebagai exco kerajaan selangor.

kroni kroni mat sabu dengan berusaha memujuk presiden pas melepaskan jawatan presiden pas atas alasan kesihatan. mat sabu yang hampir mati diserang denggi sepatutnya sudah meletakkan jawatan sebagai timbalan presiden pas kerana ia lebih bertindak sebagai timbalan presiden dap dan pkr. mat sabu akan mempertahankan pkr dan dap dari diserang oleh pas. oleh kerana jawatan sebagai pembaca meter air di perbadanan air penang dilantik oleh guang end makna kesetiaannya tidak berbelah lagi. dalam mesyuarat ajk pas pusat mat sabu lebih sanggup mempertahankan tindakan guang end mengutuk presiden pas dari mengutuk guang end. mat sabu sanggup apa saja tentang guang end arahkannya asalkan jawatannya sebagai pembaca meter di perbadanan air penang selamat. janji jawatan senator sedang diuruskan oleh dap kepada mat sabu. dan janji janji dap lebih berharga kepada mat sabu dari janji janji dia dalam muktamar.
6:54 PG | 1 comments | Read More

3 idiot dalam pas

Written By FZT on 10 November, 2014 | 7:31 PTG

sokongan tidak berbelah bagi hanipa mydin, kolid samad dan mujahid tidak perlu disangkal lagi. apa saja kenyataan menentang islam pasti akan mendapat sokongan 3 ekor idiot ini. mujahid pasti akan memberikan sokongan kepada sesiapa saja yang menentang islam. sokongan yang tidak berbelah bagi. kolid samad yang menyokong oktober fest tampil lagi menyokong sister in islam. mungkin sedap sangat menyokong kumpulan yang tidak mahu kepada islam. yang menyeleweng dari islam pasti akan mendapat sokongan dari 3 ekor ini.

mp sepang kederang

menuju pasma kata mujahid, aku rasa kalau ayahanda dia masih hidup dah lama mamat ni kena penerajang


kenyataan bodoh dan bangang dari kolid samad
7:31 PTG | 0 comments | Read More

MUKA MUKA YG PATUT PAS PECAT TAPI MASIH ADA

Written By FZT on 26 Oktober, 2014 | 11:16 PG

JANGAN ADA LAGI MUKA MEREKA DALAM MUKTAMAR YANG AKAN DATANG
GOLONGAN INI SEPTUTNYA DINYAHKAN DARI JAWATANKUASA PAS PUSAT
JANGAN TINGGALKAN SAKI BAKI GOLONGAN MUNAFIK INI MASIH WUJUD DALAM PAS

11:16 PG | 3 comments | Read More

bacaan peguam bodoh

Written By FZT on 25 Oktober, 2014 | 4:12 PTG

lawak jugak peguam bodoh ni rupanya. pemilihan tahun depan presiden ada tak lagi bertanding, selepas mengfitnah dan didapati menipu peguam bangang almakanan cuba menaikkan nama dia balik kononnya tersalah mendapat info. anjing yang sentiasa menyalak. kah kah kah. mat sabu yang menjadi idolanya tidak layak naik pangkat .. kasihan mat sabu yang menjadi ayam daging pkr rupanya tak layak jugak menjadi presiden pas mengikut pandangan jawatankuasa dilantik  pasmalam. jawatankuasa pasarmalam mahu husam musa seorang yang sudah ketinggalan basikal kerana kerja kerja bodohnya semakin tenggelam. tiada lagi orang pas mahukan husam muse yang mana tiada gerak kerja selain bersama pasarmalam. sejak jatuh dari kerusi exco ia menjadi cacat otak dan fizikal. ia hanya mampu berhujah dengan pasarmalam.

peguam bodoh yang tidak pernah menang kes dalam mahkamah cuba mencari populariti dalam facebook selepas didedahkan bahawa menipu dan mengfitnah. geng geng almakanan mencari jalan untuk menaikkan budak umno ke dalam pas dengan menggunakan pelbagai sumber. tak ada jalan lain selain membuat andaian kosong dan bodoh. peguam yang tak laku diarena mahkamah cuba menjadi ahli politik. aku ingatkan hanipa mydin je bodoh rupanya budak umno ni lagi bodoh rupanya. hanipa mydin yang sengaja membiarkan kes tok guru presiden dengan pkr berlaku sebab arahan nuar braham amat jelas kepada hanipa mydin supaya membiarkan kes saman sivil. samsul pkr mendapat arahan langsung dari pkr untuk meneruskan saman dibawah sua agung yang lama. kononnya pkr berusaha memujuk samsul menarik balik saman kepada presiden pas tapi ianya hanya lakonan dan akhirnya chegu bard juga menyaman tok guru presiden pas selepas berkemungkinan kes samsul pil kuda pkr tidak kuat untuk menang. wang dibekalkan kepada chegubard yang mana juga berhadapan dengan kes saman dari ahli pkr kerana seorang chegu terang kebodohannya seperti chegu pencen diperak.


4:12 PTG | 0 comments | Read More

siapa kata nuar braham keseorangan

Written By FZT on 24 Oktober, 2014 | 6:15 PTG

nuar braham tiada pkr pada 1998 dulu, sekarang nuar braham mempunyai party pkr dibelakangnya berbanding tahun 1998 dulu. nuar braham sekarang mempunyai sokongan padu dari pkr dan dap dan juga pemimpin PASARMALAM. mahfuz sudah menyatakan sokongan tidak berbelah bagi. akan hadir dimahkamah pada 29 oktober dan meninggalkan presiden pas walaupun mahfuz adalah ahli pas namun kerana terlalu cintakan nuar braham mahfuz sanggup tinggal presiden pas demi ketua umum pkr. mujahid rawa sudah pasti bersama nuar braham. dan yang paling pasti guang end akan bersama nuar braham. jadi siapa kata nuar braham keseorangan. tidak ketinggalan adalah mat sabu yang sanggup mempertahankan dua ekor barua dan broker atas konsep keutuhan pr. jika nak lihat pr kukuh jangan pecat barua dan broker hujah mat sabu. biarlah pas menjadi lilin kata mat sabu sebab sudah diberi amaran oleh lim guan end jika dua ekor barua dap ni dipecat mat sabu juga akan dipecat dari jawatan pembaca meter air diperbandanan air penang.

husam musa akan bersama nuar braaham, kolid samad @penyanjung oktoberfest pasti ke mahkamah persekutuan demi memastikan pr terus ada. saari barua hasnoi broker sudah pasti hadir memberikan sokongan dan memenuhi janji apa yang mereka telah tandatangani. 8 juta adalah satu janji yang pasti pkr kepada saari barua tapi yg tak pasti apakah benar akan disalurkan. itu aje yang membezakan pasti atau tidak. janji nuar braham nak menjelaskan isu kenapa kolid berahim dipecat tak akan dipecat walauapun nuar braham masuk penjara. yang pasti nuar braham boleh berkira masuk kedalam sebab tak guna sesen duduk kat luar selain melihat kejayaan pesta i want touch the dog. penganjur anjing hilang bagaikan anjing selepas dibaling batu. presiden pasma pasti ke putrajaya demi menyahut seruan nuar braham. rakyat hakim negara tapi bukan untuk nuar braham. ia hanya kes personal tak ada kena mengena dengan PAS. pkr nak melalak ke melolong biarkan mereka. pkr kan ada pudin rafizi cegubard, tony pua dri dap pasti bawak yam seng. ijjah kan geli tengok orang pas. mungkin sayuti penulis longkang akan hadir memberikan sokongan selepas buku dibeli oleh pkr.

28 oktober akan menyaksikan pemimpin pas yang menyokong nuar braham akan berada di mahkamah putrajaya dan mana pemimpin pas yang masih tinggal untuk bersama jemaah islam akan bersama presiden pas di mahkamah kuala terengganu. pemimpin pasma, lensa dan juga budak mangkuk safwan anang yang dijanjikan dana untuk mengerakkan lensa juga pasti akan hadir. mungkin safwan anang akan berkongsi block dengan nuar braham. nuar braham jangan risau penyokong tegarnya akan hadir. hebat seperti biasa. tulangbesi alhussyen cipan atau juga bloglist akan hadir memberikan sokongan. greenboc seperti biasa duk depan pc melaporkan apa yang berlaku. wartawan dap sudah pasti akan hadir dengan liputan baruanya.
6:15 PTG | 0 comments | Read More

28OKTOBER - pemimpin pas bersama presiden atau bersama nuar braham

PKR KURANG AJR AHLINYA SAMAN PRESIDEN PAS
PKR DAN KETUA UMUM SAMA JE BODOHNYA
NUAR BRAHAM SENGAJA MEMBIARKAN SAMSUL KUDA MENYAMAN PRESIDEN PAS

PENYELESAIAN YANG DI ATUR HANYA PENIPUAN

SUA PKR HANYA MENIPU DAN DIGANTI DENGAN PAKAR PENIPU

PKR TIDAK PERNAH BERHAJAT UNTUK MENYELESAIKAN MASALAH CUMA MENAMBAH MASALAH

SETELAH KES SAMSUL KUDA TIDAK BERAPA KUAT CHEGU BARD MENAMBAH KOLEKSI
SUPAYA PRESIDEN PAS MEMPUNYAI MASALAH SEBAGAIMANA KETUAUMUM PKR
1:00 PTG | 0 comments | Read More

9 PELURU UNTUK PENGKHIANAT 1 PELURU UNTUK MUSUH

Written By FZT on 23 Oktober, 2014 | 4:03 PTG

KATA KATA YANG TERPAKAI DALAM PAS SEKARANG
semakin ramai pengkhianat dalam pas berbanding musuh diluar. pengkhinat pun ada hati lagi nak merayu hukuman yang terlalu ringan diberikan oleh jawatakuasa pas pusat. kekuatan vokal mat sabu mempertahankan pak abu kerana sudah 2 kali pak abu masuk ISA perlu diambil kira dan diberikan perhatian. betapa hebat dan kebal pak abu dalam berjuang akhirnya tewas ditangan perempuan sanggup mengkhianti baiah party islam demi seseorang perempuan. itulah hebatnya pak abu. pak abu sudah memohon 8 juta untuk kawasannya dan tak mustahil akan digunakan demi kepentingan diri sendiri selepas menjual maruah diri. 

pak abu tidak sepatutnya merayu lagi kepada pas, pak abu hendaklah keluar dari pas dan menyertai party pkr atau party dap sebagaimana jawapan dia sewaktu ditanya apakah pak abu sanggup keluar pas pak abu jawab sanggup. selepas tiada habuan yang dijanjikan oleh nuar braham yang sentiasa menipu akhirnya pak abu sedar ia akan kehilangan jawatan. pak abu hendaklah meletakkan jawatan seluruhnya dan keluar pas dari terus berada dalam organisasi yang dia sendiri tak suka dan wala. pak abu lebih bagus berada berada dalam jemaah longkang yang mana akan bertindak dengan keadaan longkang. semakin berbau hanyir longkang itu makin bagus untuk pak abu selesa didalamnya. didalam longkang semuanya ada. orang sperti pak abu tak perlu ada pas kerana ia hanya merendahkan martabat pak abu sebagai ahli ISA yang hebat sebagaimana mat sabu. sertailah pkr atau dap pak abu demi kehebatan perjuangan tanpa batasan. boleh je langgar perintah dalam pkr cuma jangan langgar nuar braham. itu aje pantangnya. 
4:03 PTG | 0 comments | Read More

AHLI PAS JANGAN SERTAI PROGRAM BELAI NUAR BRAHAM 28 OKTOBER

Written By FZT on 22 Oktober, 2014 | 12:59 PTG

sepatutnya ahli pas tidak menyertai program membelai nuar braham lagi. nuar braham sudah boleh bersiap siap masuk penjara bersama safwan anang. hukuman penjara kepada nuar braham memudahkan kerja kerja melawan umno. tanpa nuar braham yang bodoh pasti pembangkang lebih kuat. pkr dan dap dah boleh berambus bersendirian bersama oktoberfest dan pesta peluk anjing. izzah boleh ucap tahniah nanti pada pest baru, pesta sex secara terbuka demi kebebasan berugama. kolid samad pasti bersetuju dengan tulisan aku sebab dia mengamalkan kebebasan segala nya. asalkan jangan islam mengongkong penganut agama lain. bagi hanipa mydin dan kolid samad yang paling penting bgi mereka memastikan hukum islam tak akan berjalan didalam malaysia dan memastikan agama lain dilayan setaraf dengan islam

program untuk nuar braham sepatutnya dihentikan dengan sgera. suhaizan jangan nak memandai mengajak ahli pas menyertainya. nurul izzah benci tengok muka orang pas, apakah suhaizan tak reti basa lagi atau memang suhaizan bukan ahli pas. apa yang dibuat oleh pkr hendaklah dilakukan oleh pkr dan tidak ada kena mengena dengan pas. dengar kata mak lampir pkr nak buat apa pas jangan nak memandai campur tangan. jadi biarkan pkr atau dap nak sokong nuar braham biarlah mereka sokong. ahli pas yang wala dan thiqah kepada alquran dan sunnah jangan hadirkan diri dalam program bodoh seprti itu. yang mana pasma dan yang sewaktu dengannya bolehlah hadir. pas bukan lagi party yang akan arahkan ahlinya supaya hadir demi kepentingan nuar braham sebab nuar braham bukan ahli pas dan ia adalah soal peribadi nuar braham tak ada kena mengena dengan party pas. sila beri perhatian. apa yang pkr nak buat biarkan mereka buat. lagi ketua AMK baru aje dilantik lihat dan perhati bagaimana ketua AMK yang baru dilantik menjadi exco buat kerja. duit banyak pun tak boleh panggil ahli pkr untuk datang membelai nuar braham ke??
12:59 PTG | 0 comments | Read More

hukum bodoh dari MAZA

Written By FZT on 21 Oktober, 2014 | 7:22 PTG

bekas mufti perlis yang diketahui mengeluarkan hukum hukum pelik tanpa bersandarkan nas yang sah. mufti yang terlalu cepat membuat hukum jika ada apa apa tanpa sebarang bersandarkan nas nas yang mana lebih sesuai dengan islam. bagi dirinya dia ajelah yang betul. orang lain tak pandai sepertinya. mungkin maza boleh menanggung semua dosa penganjur dan para jemputan yang membelai dan menyentuh anjing. mungkin selepas ini industri memlihara anjing lebih berkembang pesat selepas dihalalkan oleh maza dan bangsa melayu yang mengaku islam. tiada benda lain dah nak diadakan pesta selain pesta menyentuh dan membelai anjing. kenapa tidak kucing. apakah kucing tidak hebat jika dibelai dan disentuh. kucing satu binatang kesayangan rasulluah apakah tidak mendapat dihati penganjur anjing. apakah anjing sangat mulia sampai perlu diadakan sentuh belai dan blogger anjing amat amat bersetuju dengan pesta sentuh anjing.

jika yang datang seramai 800 itu menyentuh dan membelai anjing apakah ia diadakan pesta samak jugak atau dibiarkan saja. sebab demi nama kebebasan beragama pesta membelai anjing oleh penganjur anjing dibebaskan oleh penganut islam. mungkin satu hari nanti akan ada pesta memakan babi pulak dan akan disokong oleh orang islam. 800manusia yang datang apakah menyamak atau tidak atau membawa balik haram ke dalam rumah bersama baju mereka pakai atau ditanggung oleh maza dan penganjur anjing. semua boleh dianjurkan dan maza akan bersetuju dengan apa saja demi liberal islam yang dianutinya. islam mengharamkan anjing pun nak dikorner lagi. selepas ini banyak benda lagi akan dihalalkan oleh maza jangan risau maza ramai pengikut dan mungkin kitab yang dibaca lebih hebat dari kitab ulama dalam dunia.
7:22 PTG | 0 comments | Read More

sibuk sangat dengan pesta sentuh anjing

Written By FZT on 20 Oktober, 2014 | 7:42 PTG

nampaknya melayu semakin lama makin bangang. inilah hebatnya dengan perkembangan ledakan sosial yang tidak lagi terbatas, apa lebih menyentuh anjing sampaikan diadakan pesta. penganjurnya seolah mendapat habuan yang besar untuk mendapatkan seramai mana pengunjung untuk menyentuh anjing. HEBAT SANGAT KE BILA DAPAT SENTUH ANJING. mungkin pengusaha perternakkan anjing akan mendapat manafaat dari pesta menyentuh anjing. yang menganjurkan pesta sentuh anjing mungkin lebih anjing gamaknya. kalau nak sangat sentuh anjing sentuh ajelah janganlah buat pesta pulak. mungkin penganjur mengamalkan dasar anjing. seronok sangat melayu sekarang dengan pelbagai pesta sampaikan nurul izzah yang sangat benci kepada orang pas ucapkan tahniah. mungkin apakah akan ada pesta sentuh babi atau PESTA MAKAN BABI PULAK SELEPAS INI.

DENGAN mendapat sambutan menggalakan dari masyarakat islam pesta sentuh anjing, selepas ini BABI PULAK AKAN DIADAKAN pesta dan yang pasti nurul izzah akan bersetuju dengan pesta sentuh babi dan makan babi. mungkin babi disembelih dan dimasak oleh orang islam akan dihalalkan dalam pesta. dan itu tak mustahil apa yang akn berlaku. dengan keadaan rakyat malaysia yang gila babi pasti pesta apa saja dibuat akan mendapat sambutan. pesta mengenai islam tidak akan mendapat sambutan lagi. sebagaimana kata asri ulama boleh dikritik jadi asri sudah beri lampu hijau dan boleh digunakan bila bila masa yang perlu. ulama perlu disingkirkan jadi diadakan pesta. pesta sentuh anjing. pesta mabuk oktoberfest dimelaka dan selangor. pemimpin dap sudah terang mabuk dan tidak boleh dikritik sebab itu kebebasan berugama kata kolid samad. semua dihalalkan oleh pemimpin pkr dan dap jadi tiada lagi kesalahan. minum arak boleh. diadakan pesta lagi. pesta sentuh anjing diraikan oleh orang islam anak seorang perjuang islam.
7:42 PTG | 0 comments | Read More

sila beri penjelasan NUAR BRAHAM sebelum MASUK PENJARA

apakah nuar braham akan memberi penjelasan atau menipu seperti biasa
LANGKAH KAJANG TIDAK MENGGANTIKAN JAWATAN MB SELANGOR
AKHIRNYA AZMIN DILANTIK MENJADI MB TANPA PERLU LANGKAH KAJANG DAN PRK KAJANG
Sehingga kini tiada satu bukti pun sebagaimana yang didakwa.fitnah dan pecat dgn rakus.
petikan dati menuntut janji

Facebooker pro reformasi, Yusof Kamaruddin menuntut Ketua Umum Datuk Seri Anwar Ibrahim menunaikan janji untuk menjelaskan kepada rakyat sebab sebenar Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim perlu disingkir.
Khalid dipecat dari PKR pada 9 Ogos menyebabkan jawatannya sebagai Menteri Besar Selangor perlu diganti dengan Mohamad Azmin Ali kerana beliau sudah menjadi wakil rakyat bebas.
Sebagai menjawab reaksi kemarahan rakyat, Anwar telah berjanji pada 28 September untuk menjelaskan sebab sebenar penyingkiran Khalid itu.
Namun sehingga kini, kata Yusof, Anwar gagal menunaikan janjinya itu.
“Apakah ianya dibiarkan berlalu bagitu sahaja kerana dia idola kita? Adilkah kita?,” kata Yusof.
Sementara itu facebooker R Ed Mikael pula menempelak slogan ‘Rakyat Hakim Negara’ yang digunakan oleh PKR untuk mengajak rakyat menyertai perhimpunan di Mahkamah Persekutuan, Putrajaya pada 28-29 Oktober ini.
Menurutnya, rakyat tidak perlu menjadi ‘hakim’ terhadap keputusan kes liwat Anwar kerana PKR sendiri telah membuat keputusan itu.
Ia merujuk kepada kain rentang ceramah anjuran PKR Negeri Kedah berbunyi :
“Ceramah : Amanat Anwar Ibrahim sebelum ke penjara.”

1:00 PTG | 0 comments | Read More

nuar braham akan kepenjara

nuar braham akan balik dari uk untuk menghadapi tuduhan dan hukuman kes liwat 11.. yang aku pasti senarai nama yang akan hadir tulangbesi dan alhusseyen, pemyembah no satu nuar braham. bnyak duit nuar braham selalu je keluar negara, mungkin akan lebih mewah selepas azmin ambik alih jawatan mb. rafizi dah mengambil alih SUA PKR sekaligus menyepak pudin ke longkang. pudin yang banyak sangat mengfitnah kolid berahim dalam langkah membuang kolid akhirnya menerima padah juga akhirnya. siapa yang mengfitnah tidak akan selamat semudah yang dijangkakan. pudin menerima padah yang pertama iaitu dipecat dari jawatan SUA pkr. mungkin sebab utama pkr memecat pudin adalah kerana kebodohan dan kebangangan dia mengendalikan pkr seperti sebuah party liar. mengikut arahan saja tanpa fikir ada kesan atau sebaliknya.

banyak duit datuk seri ke UK? nuar braham sudah pasti ke dalam penjara lagi. safwan anang sudah ucap bye bye kepada nuar braham bersama lensa tapi ditarik balik kerana sudah menerima ugutan dari pkr yang menaja lensa. lagipun safwan anang pun tak lama akan ke dalam jua. itu yang menariknya mungkin lebih banyak masa untuk berbincang dalam penjara dan boleh bertukar perancangan dan strategi. dan disamping itu boleh claim mana mana yang perlu sebab azmin sudah memperolehi jawatan mb dan ada 4billion dana yang terkumpul untuk dibelanjakan dengan segera. lensa boleh menerima beberapa juta atau ratus ribu untuk membayar ahli lensa gaji bulanan. jika kenyataan media hanya dikatakan sindiran rupanya tapi ada ketam disebalik maggi. salah satu sebab ia adalah isyarat bayaran dana belum sampai sampai walaupun azmin sudah jadi mb. perjanjian demi perjanjian sudah dibuat namun dana tak masuk jugak ke kocek lensa. tak akan lensa nak berjuang dengan jual tshirt sebagaimana budak bangang di kota bharu nun. tak cukup nak beli kertas a4 nak hantar surat ke PAS.


8:14 PG | 4 comments | Read More

LENSA MEMANG BANGANG DAN BODOH

Written By FZT on 19 Oktober, 2014 | 7:39 PTG

ngo yang dikenali dengan nama lensa, atau lebih hebat dikenali sebagai ngo balaci pkr dan dap menarik balik kenyataan media kononnya meminta nuar braham yg bodoh bersara. LENSA yang dianggotai oleh 10 ekor mangkuk balaci pkr dan dap terasa kesan selepas mendapat panggilan dari azmin supaya menarik balik kenyataan media LENSA. jika mereka tak berbuat demikian azmin akan menarik balik segala bentuk bantuan kepada Lensa. seperti yang diketahui lensa adalah satu pertubuhan yang miskin dan papakedana dan mengharapkan bantuan dari pkr untuk menhidupkan perjalanan pertubuhan ni. segala bantuan gaji termasuk elaun safwan anang yang tak lama lagi akan masuk penjara akan kehilangan sumber dana yang besar. kalau lensa kutip derma pasti merosakkan lensa yang mana dulu mengutuk pas mengutip derma bagi menjalankan urusan party. lensa bergantung bantuan kepada dana pkr yang disalurkan dan akan menerima laba yang akan membesar selepas berjaya mengko kan kolid berahim. janji janji nuar braham kepada lensa jika ia berjaya menjadi mb selangor. namun azmin yang hidung seperti lembu pasti boleh digunakan sebaiknya.

lensa yang sedang mabuk akibat menyertai oktoberfest dimelaka dan selangor, pasti akan menurut saja apa kata nuar braham dan pemimpin pkr. lensa tak akan dapat bergerak jika bantuan ditarik balik kerana lensa akan wujud jika dana dimasukkan. sebab tu safwan anang bermatian menghantar surat kepada pas sebagai satu kerja balaci dan barua yang perlu dilakukan demi tembolok. safwan anang yang tiada sumber pendapatan yang menjamin apa apa terpaksa mengampu dan membodek pkr demi menyalurkan dana ke akaun lensa. dan tugas menghantar surat adalah satu tugas yang perlu dilaksanakan demi memenuhi janji janji kepada nuar braham sewaktu perjumpaan sulit. safwan anang sudah berjanji akan menghantar surat kepada presiden pas dan menjemput semua media untuk menyaksikan bahawa dia sudah menglangsaikan janjinya kepada pkr. jika lensa berniat baik maloan safwan anang tak perlu memanggil media untuk bergambar kecuali ada agenda sebagaimana saari sungkit dan senoi barua
7:39 PTG | 0 comments | Read More

tamrin dah keluar PAS yang barua lain tak ikut ke

Written By FZT on 17 Oktober, 2014 | 12:37 PTG

tamrin lebih bergaya dan hebat, tak setuju keluar party itu namanya orang hebat. jangan jadi macam saari barua dan hasnol broker yang masih bergayut dilengan baju pas. letak jawatan adun dan keluar party pas. tak payah nak dihalau pun. anjing pun reti basa kalau orang baling dengan baru dia menyalak dan terus lari, tapi jenis barua dan broker tak ada apa apa perasaan. ucapan saari dan hasnol seolah olah masih merasakan mereka perlu berada dalam jemaah islam. sepatutnya saari barua dan hasnol broker boleh memilih untuk menyertai pkr kembali atau menyertai dap yang mana sudah ada orang melayu yang sangat disayangi oleh gobind deo. mungkin guan end akan memberikan jawatan sebagaimana mat sabu mendapatnya.. dengan memperolehi kedudukan dan gaji mat sabu sudah mewah sekarang tak perlu lagi berhutang dengan penarikbeca.

tamrin bergaya dan hebat dan sepatutnya presiden PASarMAlam boleh berbuat demikian. cukuplah jadi bekas exco, lagipun banyak kerja jahat dibuat semasa menjadi exco dulu. mintak jawatan sebagai mb jika tak dipenuhi rozi akan merosakkan pas dan terbukti katanya dibuktikan. ia merosakkan pas dengan menubuhkan PASarMAlam dengan jaya. presiden yang mahu menarik ahli pas bukan ahli pkr dan dap. jika rozi seorang yang ada maruah sepatutnya keluar dari PAS dan tubuhkan pasma sebagai party politik. kenapa masih ada dalam pas jika jiwa tak sesuai lagi dengan jemaah islam. tubuhkan ngo untuk rosakkan islam tapi tak akan mengaku sampai mampus. usrah pasma hanya ahli pas yang hadir termasuk zulhasmialmakanan yang mengfitnah presiden PAS. peguam yang tak pandai berhujah dimahkamah tapi pandai berhujah dalam facebook patutlah tak pernah menang kes. yang ada cuma perjanjian rumah sewa dan pembelian rumah. tu pun hasil kerja dengan kerajaan pkr selangor. kalau nak harap orang datang mampuslah almakanan

tulangbesi, alhussyen, fakaq, dan sewaktu dengannya patutnya sudah keluar PAS dan tubuhkan party baru atau sudah isi borang PASarMAlam pasti boleh bergerak dengan bebas dan memberikan input dan idea bangang mereka kepada PASARMALAM mengapa masih ada dalam pas. pelik jenis barua dan broker ni, kalau tak ada kepentingan pasti sudah lama keluar pas, atas nama pas boleh mengkritik apa saja sebab kebebasan memberikan pendapat. KELUARLAH PAS WAHAI BARUA DAN BROKER PASTI PAS LEBIH TENANG DARI ADA MANGKUK AYUN.,  mungkin alhussyen akan dilantik menjadi ketua kampung dikampung IJOK. dan tulangbesi akan menjadi ceo diperangsang.fakaq boleh bayaran dari dap melalaui perbadanan air penang.
12:37 PTG | 2 comments | Read More

BARUA BROKER DAP DAN PKR DIGANTUNG SETAHUN

Written By FZT on 12 Oktober, 2014 | 7:20 PTG

menuju PASMA BARU BERSAMA ROJI DAN WAN RAHIM SAFWAN ANANG@BANDUAN
Gambar: ANDA NILAI SENDIRI !

Kalau media UMNO puji ulamak PAS dianggap ada hubungan dengan UMNO. 

Bagaimana pula apabila DAP ucap terima kasih kepada Khalid Samad sebab BELA Pesta Arak ?
TERIMA KASIH KOLID SAMAD ANDA MEMANG MULIA DENGAN ARAK
MAT SABU BERSAMA LELAKI TERLEBIH SEKS


7:20 PTG | 2 comments | Read More

barua dap dan pkr kata presiden PAS tak hadir pembentangan belanjawan

blogger barua pkr dan dap sedang mencari dimana salah silap presiden pas demi menutup malu sebab bersetuju dengan oktoberfest. nak ngaku malu malu pulak. blogger alhusyyen rupanya dah bertugas di parlimen rupanya patutlah makin senang sekarang dapat gaji. rupanya selepas gagal menjadi ketua kampung masa kerajaan dap memerintah perak sudah bertugas di dewan parlimen. disambung oleh blogger penburukonline yang bersetuju dengan kata kata alhussyen. mungkin alhussyen dapat gaji dari dap maklumlah sekarang semua benda kena bayar. tapi tak datang bagi keterengan bagi pihak samsu isu pil kuda. rupanya blogger alkusyen sangat sibuk sekarang diparlimen.

maklumlah kerajaan muda pkr diselangor memerlukan blogger bodoh dan bangang demi mengelakkan kerajaan selangor bangang untuk halalkan oktoberfest. kah kah kah blogger yang lagi bangang kata ia satu kejayaan azmin bila dapat mengelakkan oktober fest diadakan di tempat tertutup. kejayaan bodoh dan bangang. tertutup ke terbuka je sama je. festival haram minum pulak minuman haram baguslah bagi kolid samad ia menjamin kebebasan agama. rupanya kolid samad dan blogger bangangnya setuju dengan peminum arak yang sudah terang dalam islam haramkan arak. nanti hishamudin rais@ komunis kata ia hanya satu juzuk je dalam alquran sama macam hukum hudud. tak payah susah nak kafir pun, setuju je dah jadi kafir bukan susah sangat.


1:13 PTG | 0 comments | Read More

APA BARANGAN YG GST TAK KUTIP CUKAI

semua barangan akan dikenakan cukai GST. good services tax. semua barangan akan dikenakan cukai dari peringkat pertama kepada end user. semua barangan akan dikenakan cukai. para peniaga akan terkena cukai ini dari atas sampai ke bawah. kalau jualan barangan ada 6 tingkat bermakna 6 tingkat akan dikenakan cukai. jadi dimana barangan yang tidak akan dikenakan cukai. yang celakanya tentang cukai ini adalah samada untung atau tidak peniaga akan dikenakan cukai. samada untung atau tidak cukai tetap dikutip oleh kerajaan jahanam. pelbagai alasan diberikan oleh kerajaan umno bangang untuk menghalalkan cukai yang akan dikutip oleh kerajaan. pelbagai faedah kononnya akan dimiliki oleh rakyat malaysia dengan melaksanakan cukai celaka begini. cukai adalah pendapatan negara malaysia yang sudah hampir bangkrap kerana keborosan dan ketirisan projek yang dijalankan oleh umno dan kroni.
merompak secara halal dari undang undang
ucapan ucapan manis dari pemimpin umno bengong adalah dengan adanya cukai ini ia lebih cekap mengutip cukai dan menyebabkan pendapatan negara bertambah. oleh kerana kebodohan kerajaan umno memerintah malaysia ia menyebabkan malaysia semakin kurang hasil dan bertambah hutang negara. oleh kerana pendapatan semakin susut menyebabkan idea memerah rakyat dengan lebih kuat dilaksanakan. umno dan penyokong bengong mereka akan bersetuju dengan apa saja dibuat oleh pemimpin umno. apa saja yang dibuat oleh umno akan disokong oleh golongan bodoh dan bangang ini. kutiplah apa saja demi negara pasti penyokong umno bengong akan bersetuju. walaupun hidup merempat pasti sokong jugak. walaupun tak faham apa makna GST pun tetap sokong dan memandai memberikan sokongan cukai yang baik untuk rakyat malaysia.

barang makanan tidak dikenakan cukai kata pm malaysia yang bodoh. HEBAT BUNYINYA. APAKAH CUKAI GST TIDAK DIKENAKAN KEPADA BARANG MAKANANAN. penyokong umno bengong tetap setuju betapa hebatnya pemimpin mereka. APAKAH BAJA BIJI BENIH TIDAK DIKENAKAN GST sebab biji benih padi dan baja tidak tergolong dalam barangan makanan. begitu mudah UMNO BENGONG MENIPU PENYOKONG MEREKA. itu hanya satu perkara kecil dari keseluruhan GST. proses membentuk makanan akan terjadi dibanyak tingkat pasti pelbagai cukai GST akan dikenakan oleh kerajaan umno bengong dan bangang. sebelum terjadi beras nak dimasak dan dimakan oleh rakyat malaysia beratus peratus akan dikenakan kepada barang makanan. cuma bila terjadi beras cukai baru tiada itulah kata pemimpin umno bengong.
7:00 PG | 0 comments | Read More

APAKAH KOLID SAMAD HADIR JUGAK BERI SOKONGAN DALAM OKTOBERFEST??

Written By FZT on 11 Oktober, 2014 | 7:46 PTG

patutlah tonypua meroyan sakan rupanya peminum tegar rupanya. patutlah memory kadangkala ada kadangkala nyanyuk rupanya peminum arak rupanya. geng pasar malam mesti setuju pesta ni sebab geng pasar malam pun mabuk jugak, mabuk kebodohan beri sokongan kepada kafir. mana mat sabu, mana hanipa mydin mana hazmi al makanan mesti tak setuju dengan orang yang tak sokong oktoverfest. hanipa mydin mesti akan saman kerajaan selangor kerana gagal memberikan permit untuk pemabuk seluruh dunia datang minum arak di selangor. sebelum 100 hari azmin jadi mb pkr pesta mabuk sudah berlangsung dengan jayanya. ini mungkin sambutan hebat semperna meraikan kemenangan pkr dalam melantik adun pkr menjadi mb selangor. adun pkr dan mp dap berganding bahu datang memberikan sokongan terbuka kepada pemabuk pemabuk.

Gambar: Kita tunggu apa kata Ketua Pemuda PAS Malaysia. Harap Suhaizan Kayat benar-benar budiman.
YAMSENG YAMSENG KATA ALHUSYEN
mungkin test cuba rasa akan dibuat malam oktoberfest, aku rasa alhusyen mesti datang beri sokongan walaupun tak minum. apakah tulangbesi duduk dibahagian hadapan sebagai protes bahawa  pas tidak memberikan sokongan kepada peminum arak tegar. mana suara nuar braham tak akan senyap je tanda setuju. sebagai ketua pembangkang kenalah bangkang tapi macam setuju je dengan oktoberfest. saham terbesar yang diberikan oleh pkr dan dap kepada peminum arak. ini mungkin produk terbaik yang patut diberikan mengikut pandangan hanipa mydin dan mat sabu. berubahlah demi mendapat undi supaya dapat kuasa. kuasa arak berjaya meruntuhkan kuasa dan hanipa mendapat inspirasi dari keadaan ini. kolid samad sudah bersetuju bahawa tak apa minum asalkan menjamin kebebasan bersuara. saari sunkit wira dap tak YAMSENG SAMA KE. baru ni berada dibarisan depan dalam majlis makan malam mengangkat mereka sebagai wira. saari sungkit dapat saham bersama hasnoi yang menjadi ahli dap. tak apa yang berpurdah kan ada ahli dap. semua dapat saham apa kes nak marah pulak. diam tanda setuju.

mungkin hishamudin rais lelaki TERLEBIH SEKS akan hadir bersama memberikan sokongan. mamat yang tidak sokong hukum hudud kerana takut pencuri tak boleh cari makan sebab tangan kudung. kalau ada tangan harapnya pencuri atau penyamun pergilah menyamun dirumah hishamudin rais. mungkin ia ada pengajaran kepada hishamudin rais atau tukarotak.safwan anang tak ada pulak buat surat bantahan mungkin setuju jugak kot dengan pesta minum arak. budak tiga suku yang akan menghuni penjara bersama nuar braham. tak lama dah nuar braham akan ke dalam sepattutnya sudah undur diri kerana dah menipu sewaktu kalah dalam pru ke 13. sikap nuar yang tak mahu berundur sebelum banyak lagi diludah menyusahkan rakyat. nuar turun dengan hormat sebab moral nuar braham sudah tiada lagi. jawatan pun tiada masuklah penjara dengan tenang bersama safwan anang.
7:46 PTG | 0 comments | Read More

oktoberfest azmin dapat cabaran pertama sebagai mb selangor

oktoberfest kebanggaan kolid samad atas nama kebebasan berugama, oktoberfest mendapat sambutan hangat pemimpin bangang DAP, siap cheer lagi bersama elizabeth wong dan teresa kok. mungkin selepas ini tonypua@lostmemory akan bersama sama cheer dengan tulangbesi. alhussyen suka sangat sokong dap dan inilah yang hebat tentang pakatan rakyat. saari sungkit dan senoi berkongsi saham hebat dalam oktoberfest. kalau tak mabuk bersama boleh menikmati bau bau yang menusuk hidung bila oktoberfest bermula.
SEBENARNYA IA MERAIKAN KEHEBATAN PKR MENJADI MB SELANGOR SEBAB TU ADA OKTOBERFEST
SAH SAH DISOKONG OLEH TULANGBESI DAN KRONI BLOGGER CELAKA
AZMIN MB BARU SELANGOR TAK BUAT APA APA SELAIN BERSETUJU DENGAN DAP
KALAU TAK SETUJU DAP TARIK SOKONGAN
DAN DAP BOLEH BELI SAARI SUNGKIT DAN HASNOII
DUA DUA TU BILA BILA JE BOLEH DIBELI.. MARUAH DAN APA SAJA BOLEH MEREKA GADAIKAN

KERAJAAN PERPADUAN OLEH NUAR BRAHAM DAN DAP BERSAMA SAARI SUNGKIT DAN SENOI
AZMIN GAGAL MENGHALANG OKTOBERFEST SEBAB PKR BERSETUJU
DAN YANG PASTI KOLID SAMAD SANGAT BERSETUJU PUNYA



5:22 PTG | 0 comments | Read More

saksi pil kuda tak datang

nampaknya saksi pil kuda tak datang. nampaknya samsul gagal membawa saksi pil kuda mungkin saksi tengah high pil kuda gamaknya. alhussyen kan ada, tulangbesi kan ada fakaq pun ada, bloglist pun boleh hadir apa. tak pun bawak aje penyokong PIL KUDA, badrul hisham pkr pun boleh jadi saksi. semua tengah higl pil kuda termasuk alhussyen.

saksi pil kuda hilang mabuk pil kuda gamaknya
12:49 PTG | 0 comments | Read More