FZT TWITTER

DENGARLAH RADIO PAS

tetamu

Total Pageviews

FZT

Foto Saya
Bicara tentang apa saja menyanggah fitnah

Search This Blog

Memuatkan ...

pemimpin pas yang direstui oleh DAP dan pkr

Written By FZT on 23 Mei, 2015 | 7:46 PTG

jika ini dipilih oleh ahli ahli pas dalam muktamar
bermakna selepas JUN pas akan menjadi party yang menjadi barua
kepada dap dan pkr

seperti mana yang diketahu sebelum memegang jawatan dalam pas pun dah menjadi barua dap dan pkr apatah lagi jika menang, jika menang aku rasa mad awang akan gubal dasar kepada dasar yang lebih mesra kafir, pasti tiada lagi alquran dan assunnah menjadi perlembagaannya. yang pasti pas lebih menjadi lembu kenyang kerana dalamnya terdapat pemimpin yang sedang lena lazar dibeli oleh dap dan pkr. hanipa mydin lebih kaya bila diberi kes kes yang melibatkan kerajaan penang dan selangor. yang pasti kolid samad akan membenarkan kilang oktober fest menjadi lebih besar dari biasa kerana dap adalah peminumnnya. mana boleh halang atas nama mesra kafir.

segala hukum islam tak akan terlaksana dimalaysia kerana kekangan akta, duk membisu macam setan bisu lebih baik kerana lebih banyak bayaran akan masuk account jika bersetuju dengan dap. hasrat dap untuk menjadikan pas barua dan balaci telah terlaksana di selangor. diselangor terdapat 2 ekor barua dan balaci. apatah lagi jika mad awang menjadi presiden. lagi ramai lah barua dan baalci akan keluar dari lubangnya. dua anak bekas presiden pas pun dah menyahut salakan dap. yang pasti mereka mudah sangat dibeli dengan harga seposen dua. maklumlah bukan senang nak hidup bersama party pas yang miskin kalau dengan pkr dan dap menguasai dua kerajaan kaya pasti lebih mudah mencari wang. tak caya tanya zul almakanan yang dapat kes guaman perumahan selangor. diam sikit selepas menyalak menjadi setiausaha agung pasma.
7:46 PTG | 0 comments | Read More

bukan saja blogger malaysiakini malaysianinsider pun sama



hebat jawatan presiden pas sekarang, semua blogger bangang dan media massa berlumba lumba memutar belit apa saja kenyataan presiden pas sekarang. ingatkan blogger je bangang tapi wartawan malaysiakini sama bodohnya. kerja kerja malaysiakini dan malaysian insider sedang bersungguh sungguh untuk meletakkan presiden pas dikandang orang salah. inilah kerja kerja yahudi yang mahu membunuh karektor mereka akan menggunakan kelebihan dalam media massa dengan mengeluarkan gambar gambar yang boleh dijadikan isu. semua benda akan dipesongkan. mungkin bekas wartawan yang kerja harakah sedang menikmati gaji yang lebih baik. tak perlu bersusah payah hanya perlu mereka cipta isu demi melariskan media massa yang mereka duk makan gaji sekarang. sudah lama mereka menghasut dan mengfitnah presiden pas dalam harakah akhirnya mereka dibeli oleh malaysiakini dan malaysian insider.

kehebatan malaysiakini adalah mengspin isu supaya nampak benar walaupun fitnah. apa saja fitnah yang disebarkan oleh malaysiakini akan menjadi isu hebat dan boleh dibenarkan. sama seperti bagaimana blogger berimamkan blogger tukartiub dan blogger malaysia today. setelah malaysia today tak lagi menyanjung nuar braham, blogger malaysia today diserang kerana tak lagi bersama mereka lagi. rpk tidak lagi menjadi mazhab yang dipercayai disepak dan diterajang selepas mengutuk dan mengkritik nuar braham. itulah bila tak lagi bersama ketua umum dan dap. akhirnya tak jadi imam lagi. makmum pun disuruh keluar


serangan kedua media internet makin kuat menjelang muktamar jun ini. segala percakapan dan ceramah presiden dan ulama akan disalah lapor. menabur fitnah sepanjang kempen muktamar akan terus berlaku. seluruh blogger yang hidup mati dengan pakatan rakyat akan menyerang mana mana pemimpin pas yang tidak condong kepada pakatan rakyat. pemimpin pas akan dihentam dikiri kanan atas bawah. demi atas alasan menyelamatkan pakatan rakyat sebagai mana kata tokgyruu mad awang. pr anugerah allah
4:29 PTG | 0 comments | Read More

kalau dah bangang tetap bangang selamanya

Written By FZT on 22 Mei, 2015 | 7:58 PTG

ucapan bodoh dan bangang anak fadzil noor boleh didapati dalam forum dengan subky  dan mujahid liberal, kedua kedua anakpresiden  pas tak setuju dengan hudud. islam dan imam tidak diwarisi, anak nabi luth sendiri menentang islam apatah lagi anak presiden pas. ucapan bodoh faiz yang dikatakan bahawa malaysia tidak boleh dilaksanakan hudud kerana terdapat kekangan dari beberapa segi, jika tidak dimula bagaimana nak teruskan. apakah hujah bodoh begini di berikan oleh seorang peguam syarie atau hanya sebagai loyar buruk sebagaimana zul almakanan kafir.

sebagai seorang peguam apa bodoh dia memperkatakan bahawa akta tak lengkap, dah tahu tak lengkap mengapa sebagai peguam tidak melengkapkan atau hanya pandai berkata kata sebagaimana biasa loyar buruk hanya tahu pandai memutarkan kata tapi perlaksanaan adalah yilek, sama juga kata kata mat sabu yang nak mempertahankan presiden rupanya dia sendiri menentang presiden dan juga telah dibuktikan bahawa mat sabu terlibat dalam agenda party lain untuk menjatuhkan presiden pas, peguam syarie yang dikatakan anak presiden pas sendiri tak setuju dengan ayah dia yang berjuang siang dan malam untuk meneggakan hukum islam tapi anak dia sendiri memperlekehkan usaha usaha orang islam yang lain. apakh nama masih islam atau sudah terlajak lebih islam atau lunak sangat dengan kafir sperti dap.

seorang islam sepatutnya berusaha siang malam untuk memastikan hukum islam tertegak dalam islam tapi islam seperti dua anak presiden pas lebih kepada setuju dengan hukum kafir. hukum kaffir diterima dengan mudah. hairan sungguh otak mereka. orang islam sendiri tak mahu hukum agama dia dijalankan didalam negera mereka. yang pasti islam ke kafir amat mudah kafir nak ke islam payah. bersetuju dengan lim kit siang mengutuk hukum islam setuju dengan kafit, tak boleh kutuk kafir sebab dia tak tahu, kalau dia perang orang islam orang islam tak boleh lawan sebab apa sebab dia tak tahu tentang islam. tunggulah islam digulingkan dan dikencing oleh kafir barulah mujahid dan faiz nak bangun menentang kafir. atau setuju je dengan pandangan kafir sebab mereka tak seronok dengan hukum islam.
7:58 PTG | 0 comments | Read More

PKR dan DAP terlalu sibuk berkempen untuk mad awang

mad awang calon presiden pas paling popular di dalam dap dan pkr mendapat tenaga tambahan dari luar untuk berkempen dalam muktamar pas tahun ni. muktamar pas yang biasa sunyi sepi dan jarang mendapat liputan dari media blog atau media masa tapi tahun ni menjadi hangat dan sangat hangat sampaikan mad awang menjelajah seluruh malaysia. hari ni mad awang akan mengadakan pertemuan dengan penyokongnya diterengganu. selama ini tanpa pkr dan dap muktamar pas yang bertanding tidak akan melakukan road show seperti mad awang. nampaknya siapa yang ikut UMNO mad awang atau presiden pas. mad awang sekarang berkempen siang malam tapi mat sabu tak nampak yang nampak hanya keburukan ulama, mat sabu yang dikatakan rindu kepada ukhwah lama menipu dibalik lalang sehelai.
pasma perak
mad awang akan datang ke terengganu hari ni untuk berkempen tapi peliknya katanya nak mengukuhkan pas tapi sibuk bercerita keburukan pemimpin pas, pas dari dulu tak ada berkempen untuk jawatan tapi sudah dimulakan oleh mad awang. apakah pas sudah melangkah ke depan dengan adanya calon presiden pas yang ditaja oleh dap dan pkr. pkr sudah melantik ahli pkr dan adun bandar menjadi jurucakap mad awang. adun bandar azan semail yang tak pernah ada di dun bandar walauapun sekali sebulan hari ni nampak muka pulak. azan yang banyak mengabaikan pengundi dun bandar tapi boleh pulak hadir untuk berkempen bagi pihak mad awang. pkr dan dap jangan duk sibuk mencampuri urusan pas. azan silalah tinjau kawasan bandar jangan hanya dapat gaji untuk berkempen untuk mad awang. pengundi kawasan bandar cari adun mereka.

pkr terengganu dibawah azan semail bertindak diluar persetujuan. muktamar pas bukan persidangan agung pkr dan dap. dalam pkr tak ada pertandingan sebab dah ditunjul semua dahi, setuju dengan apa kata ketum. kalau ada lagi prk lepas ini apakah presiden pkr akan bertanding lagi. dari kajang terus ke permatang pauh. kalau dah jadi mb apakah jawatan ketua pembangkang pun akan disapu. mesti mad awang bersetuju. mad awang tak payah datanglah nanti hanya ahli pkr dan dap yang tak mengundi dalam pemilihan pas yang hadir. pkr tak payahlah berlindung di bawah nama pas cawangan gong kapas maklumlah pkr sendiri ranting cabang pun tak berapa nak ada. azan pun diimport masuk sebab yesman dengan nuar braham.
11:39 PG | 0 comments | Read More

alkusyen mula beli jiwa asmuni

Written By FZT on 21 Mei, 2015 | 12:39 PTG

nampaknya kesan akan disaman mula merosakkan otak alkusyen. otak yang lama duk sekung akhirnya terpaksa memuji asmuni awi demi mendapatkan pembelaaan bila sudah disaman oleh pj perak. alkusyen sudah mencari jalan untuk berlepas diri, mana nizar senyap je bila blogger belaan dia mendapat musibah dan bencana. kencing manis dia akan meninggi bila ada dalam mahkamah nanti. siapa siapa pernah jadi anak murid nya pasti malu mengaku dia sebagai cikgu yang mereng dikemudian hari. tapi cikgu pencen ni mana mungkin akan mengaku kebodohannya selain menjadi satu aset berharga kepada dap dan pkr untuk menyerang presiden pas dan ulama ulama.
makan makan sikfan santap
asmuni awi pengerusi jawatankuasa pemilihan yang dikatakan berulang alik kl perak setiap malam untuk menjalankan tugas yang dipikul kononnya atas nama amanah tapi tidak mahu meletakkan jawatan. yang menjadi kepelikkan kenapa asmuni awi masih lagi duk sekung situ. pelik sungguh. jika sebagai peguam yang hebat pasti dia meletakkan jawatan sebaik saja dikritik oleh ahli party jika tiada niat dan agenda lain tersirat. apakah asmuni awi mahu diterajang atas belakang mahu turun. dan alkusyen mengambil peluang ni untuk memuji dan memuji asmuni yang ikhlas bekerja manalah tahu yuran guaman dapat dipercumakan. apakah nizar tidak mahu membantu, projek pangkor dan disign tak akan tak ada apa kot. perjanjian pangkor kekal di rahsiakan di perak. sapu bawah karpet oleh pasma demi melindungi ketua yang hebat.

dengan kenaikan gst kos guaman bukan sedikit tapi bila dapat mendewakan asmuni apakah kos guaman alkusyen dapat dikurangkan.tidak dikenakan gst dan dikurangkan terus atau percuma demi menyelamatkan alkusyen dari disumbat dalam penjara atau tak mampu membayar saman malu. apakah alkusyen akan menghabiskan masa dalam penjara setelah tak mampu membayar saman atau menghabiskan masa atas kerusi bergerak beroda. alkusyen telah mengambil langkah drastik demi menyelamatkan tengkuk selepas dap pkr dan nizar diam seribu bahasa. geng pasma bangang menyepi diri. mana kolid samad penyannjung dap no wahid juga menyepi. apakah nasib alkusyen jika disaman oleh pj perak. mana nak letak muka cikgu pencen jika dia kalah. segala fitnahnya akan dijawab dalam mahkamah dan bolehkah dia edit keputusan hakim nanti.
12:39 PTG | 0 comments | Read More

mso sudah putus angin nak mengulas kenyataan presiden pas

mso yang mengaku hebat sebab selalu dihubungi oleh pemimpin untuk meminta dia membuat ulasan kenyataan mana mana pemimpin atas dunia ni sudah putus angin nak mengulas menyampuk kenyataan presiden pas. mungkin sebab buku kejatuhan pas dikedah tidak lagi dibeli oleh pkr dan tiada lagi pemimpin nak menaja tulisan sebab tu dia putus angin sebagaimana dia putus angin dengan husam. siang malam mengutuk baju petak petak sebab keputusan projek tidak diberikan kepada kroninya. rupanya penulis politik pun ada kroni dan mencari keuntungan walaupun ditulis saban masa menulis bukan mencari keuntungan. selepas ini mungkin pkr akan memberikan job baru untuk menulis kerajaan perpaduaan idea presiden pas yang mana tidak dipersetujui oleh pkr dan dap. ia hanyalah idea untuk bersatu dengan umno.
pastikan berjaya arahan dikeluarkan kepada mso
mso akan diberikan tugas baru sebab sudah lama dia sekung situ tanpa ada habuan masuk. mungkin ijjah akan lebih geli dengan orang pas selepas ini. ijjah tak geli kot dengan alkusyen pasma yang sudah habis tempoh 3 hari yang diberikan. asmuni hanipa zul almakanan telah bersiap sedia mengambil kes al kusyen. wang deposit sudah dibayar ke account peguam. mso mungkin tengah meronda kat taman melawati untuk melangut di kedai tomyam mecari idea idea bodoh dan bangang. pasti habuan besar menanti mso jika mso menulis tentang keburukan pemimpin ulama pas. dan yang pasti hanya keburukan dicari oleh mso.

penulis upahan seperti mso akan mencari sebanyak mungkin keburukan untuk ditulis dan didedahkan dan pernah dinasihatkan oleh tok guru nik aziz tetapi kembali semula ke tabiat lama. menulis keburukan husam tanpa henti dan sekarang u turn memuji dan memuja selepas husam kembali berlembut dengan mso. inilah yang dicari oleh mso, tunduk dan patuh pada kehendaknya. mungkin bila husam jadi menteri berilah dia projek menulis atau projek perah susu. pasti dia akan gembira menyampuk dan mengulas kenyataan husam
10:15 PG | 0 comments | Read More

mad awang tak sebut sebab pertama dia bertanding presiden pas

Written By FZT on 20 Mei, 2015 | 1:42 PTG

mad awang terus korner baring. nampaknya tujuan asal mad awang bertanding tidak dinyatakan kursus kerana risau tak dapat undi. sebab pertama mad awang bertanding presiden pas adalah untuk menjadikan pas barua dap dan pkr. pertamakali perjumpaan pasma dan mad awang adalah untuk menjadikan pas sebagai budak suruhan kepada dap dan pkr, mad awang sudah lupa atau buat buat lupa. pasma sudah berjanji kepada mad awang jika mad awang menang ia akan dilantik menjadi senator dan menjawat jawatan menteri jika pr menang di putrajaya. sebelum mengambil alih putrajaya pas dibawah kepimpinan ulama perlu dinyahkan dari pas dan membentuk pasbaru sebagaimana saranan mujahid. ulama perlu disingkirkan dari pas demi menjamin pas akan bersetuju semua perkara dengan dap dan pkr hatta tidak akan melaksanakan hukum islam dan juga mungkin tak akan memberikan ruang kepada mana mana islam yang bercanggah dengan kafir.
pasma bn sama je
tiada jaminan jika mad awang menang pkr dan dap akan memberikan laluan pada hukum islam berjaya di putrajaya. yang pasti dap dan pkr akan lebih besar kepala dari yang ada sekarang. jika sekarang pun mereka menentang hukum islam bersama sama pasma apakah mad awang yang hanya tahu yesman boleh buat dap dan pkr setuju. dibantu oleh mat sabu dan kolid samad yang sentiasa setuju dengan apa saja kata kata dap. dap belum sebut kolid samad dah setuju punya. oktober fest belum apa apa kolid samad dah bersetuju. mana mungkin dap dan pkr akan beri laluan untuk laksanakan hukum islam. yang pasti pas dibawah mad awang menjadi lebih tak kurang barua dan balaci sajalah kepada dap dan pkr.

bagaimana nak bawak pas jadi party yang kuat, sekarang pun hanya bersetuju dengan kenyataan dap dan pkr siang malam duk menghina memperlekehkan islam. dikota bharu sanggup bawak lim kit malang berceramah duk perlekehkan islam. bandingkan negara islam lain yang tak jalankan hukum islam. apakah lim kit malang lupa yang negara islam tu ada pembangkang yang nak laksanakan hukum islam, apakah lim kit malang terlupa atau nyanyuk sebab ramai sangat pengampu islam yang setuju kata kata lim kit malang termasuk mat sabu dan penganjur pas kota bharu dibawah kepimpinan pasma bengong.
1:42 PTG | 0 comments | Read More

fam sama je dengan blogger barua dap dan pkr

Written By FZT on 19 Mei, 2015 | 11:20 PG

fam akan memastikan mereka akan benar dan mencari dari sudut untuk memastikan fam kekal bersih dan akan menggunakan segala hujah dan perundangan yang ada demi membenarkan keputusan pengadil. itulah lebihnya jadi fam. begitu jugak dengan blogger bangang dap dan pemimpin pas yang liberal seperti kolid samad nizar, hanipa mydin mat sabu, pasti akan mengemukakan hujah hujah bangang demi membenarkan apa saja kata mereka. mad awang lagi best siap post lagi gambar menghadiri persidangan islam. untuk menaikkan gong bodoh riak takabur untuk dapat raih undi simpati perwakilan pas dalam muktamar nanti.
pic brgambar
penjaga garisan dengan mad awang sama je, penjaga garisan hilang lama tiba tiba muncul untuk mengadili perlawanan semi final, dikatakan sudah digantung kerana kesalahan mengadili perlawanan tapi untuk perlawanan ganu lion tiba tiba muncul penjaga garisan ini. sama dengan mad awang setelah terlibat dalam kes kemuflisan akhirnya hilang dan akhirnya muncul di akhir waktu membuat fatwa yang gilang gemilang kepada pakatan rakyat. kedua dua muncul disaat akhir. kemana kah mad awang selama 5 tahun menyepi dari politik setelah disepak keluar dari majlis syura. hilang tanpa khabar berita akhirnya muncul kononnya buat coming back. apakah tiada agenda lain selain membawa agenda dap dan pkr. siapa yang menghidupkan semula suiz enjin lama yang berkarat dan reput? siapakah yang cuba menambah kapisiti tork kilas untuk memastikan mad awang berdaya saing walaupun lepas perhimpunan 1 mei dah lepak dalam hospital masalah lenguh kaki akibat terpedaya dengan  blogger pencen.

yang pasti semua akan mencari kehebatan mad awang masa lampau dan fam akan mengkaji semua undang undang agar nampak fam sentiasa hebat walaupun pengadil dan penjaga garisan dah lama sekung dalam kandang. pengadil dan penjaga garisan yang lama enjin dihidupkan kembali agar dapat mengadili perlawanan penting melibatkan ganu. mana mana pasukan yang banyak bertaruh akan dikalahkan dan itulah perlawanan sekarang. lihat dengan otak dan akal bukan melihat dari sudut kepala kelabu asap seperti blogger pencen. untuk nizar jadilah boodoh tu simpan sikit bodoh nanti banyak sangat bodoh orang menyampah bukan makin minat.
11:20 PG | 0 comments | Read More

kah kah kah alkusyen baru jumpa asmuni mintak pandangan lawyer

Written By FZT on 18 Mei, 2015 | 11:57 PTG

pj pas perak akan menyaman blogger alkusyen yang hidup matinya adalah menyebarkan fitnah. mana mana dia tak  setuju dengan kepala bekas seorang cikgu " mungkin di nasihatkan bersara awal kerana masalah disiplin" bekas cikgu pencen yang dianggap blogger hebat untuk mempromosikan nizar sebagai mb besar perak yang gagal menjadi mb perak yang baik walaupun diberi peluang mentadbir perak dalam masa 11 bulan saja. kegagalan menjadi mb perak menyebabkan nizar tidak lagi menjadi popular dan ini menaikkan kemarahan blogger alkusyen. blogger alkusyen menyebarkan berita berita bodoh dan bangang dalam blog siang dan malam.
kalau alkusyen pilih mamat ni pasti kalah menungging kena bayar saman RM 100 juta
peseurujaya pas perak akan menyaman blogger dap dan pkr dalam usaha membersihkan namanya setelah dicemari teruk oleh blogger pencen ini. kerjanya siang malam adalah mencari dan menggali apa saja kata kata presiden pas atau ulama pas untuk disanggah olehnya. setelah dilantik menjadi timbalan ngo pasar malam atau lebih dikenali sebagai barua dap dan pkr ia terus melakukan kerja kerja jahatnya. apa saja keburukan presiden pas dan ulama dalam pas akan digali dan dihebahkan walaupun hanya berupa fitnah. siapa yang menasihatkannya akan dimaki hamun dalam blog. yang boleh menasihatkannya hanya lah dap. jika dap bersuara atau nuar braham bersuara pasti akan mendapat sokongan 1000% dari blogger cikgu .

yang ni bagus cuma kalau dia boring dia tak haidr terpaksalah al kusyen mengaku salah
setelah tersingkirnya nizar dan khairudin yang tidak mengaku tidak mahu hudud sebagaimana tidak mengakunya UMNO. yang pasti umno dan blogger alkusyen tidak ada beza, nizar juga nak  menyaman pemimpin pas yang dikatakan menyebar fitnah kerana dia menolak hudud. apakah dia lupa apa dia ucapkan pada wartawan dan disiarkan ke seluruh negara. nizar sudah nyanyuk atau kehilangan memory akibat hasutan blogger pencen. nampaknya al kusyen terpaksa membayar asmuni atau juga hanipa mydin atau pasma akan memberikan seorang peguam secara percuma. yang pasti janganlah ambik peguam bahalol dan bangang iaitu setiausaha agung PASMA. zul almakanan.
11:57 PTG | 0 comments | Read More

blog blog barua dap dan balaci pkr mula panas

Written By FZT on 17 Mei, 2015 | 6:12 PTG

blog barua dan balaci dap dan pkr mula panas bila nama mad awang dikaitkan dengan dap, hasrat blog dap dan pkr amat berharap mad awang boleh menang dengan bantuan mereka. nampaknya mad awang tersalah kerop, blog barua dap dan balaci pkr gagal untuk menulis kehebatan mad awang yang banyak menyokong kafir dap. anugerah ilahi pakatan rakyat yang di katakan mad awang apakah gagal menolong mad awang untuk berkempen. dengan kurniaan tuhan pasti pkr dan dap tak akan membiarkan mad awang keseorangann berkempen. dihasut oleh pasma bodoh dan bangang dan didewakan oleh dap dan pkr mad awang bersetuju untuk disembelih. pasma sudah mengetahui bahawa mereka hanya pandai berjanji dan menaburkan janji janji kosong.

apakah pasma akan menjadi party politik setelah presiden pasma sendiri ditolak kawasan sendiri walaupun sudah berjanji akan mendapatkan mad awang atau mat sabu lebih dari 70 percalonan untuk mad awang bertanding untuk kemenangan atau hanya mencari publisiti murahan. mencari nama dan hadir di perhimpunan demi untuk dimuat naik ke dalam blog blog barua dan balaci dap pkr. jika tidak tiada gambar nak dimuat naik. oleh kerana dapat memuat naik dapatlah 5 percalonan kerana sudah dijanjikan akan mendapat kemenangan mudah walaupun dapat 2 percalonan. kawasan batu yang mana ydp meletakan jawatan setelah tahu dia akan kalah sebagaimana nizar dan khairudin. mahu tidak terpaksa menebalkan muka membuat rayuan.

nizar dan khairudin dijanjikan kemenangan oleh pasma namun pasma sendiri tidak akan keupayaan untuk melakukan kempen setakat cikgu pencen tua yang semakin merapu dan meroyan. mengumpulkan ahli pas sebanyak 100 orang untuk dikatakan mendapat sokongan anak muda dan goloongan dalam pas. nampaknya pasma dipencenkan sebelum waktu. namun ahli pas berjaga jaga dengan asmuni awi yang mana akan menggunakan kuasanya untuk membatalkan mana mana yang bertanding dan meniadakan nama sebagaimana muktamar yang dahulu. asmuni masih lagi dikekalkan walaupun tidak amanah tiada intergriti. jika presiden pas lama menang pasti timbalan presiden akan kekalkan mat sabu. usaha usaha menipu sedang dilaksanakan oleh jawatankuasa pemilihan pas dibawah asmuni. berhati hatilah.
6:12 PTG | 0 comments | Read More

dap bagi penenerangan hudud untuk ahli pas bukan pasma

lim kit siang menggunakan sepenuhnya pentas yang dibekalkan oleh geng pasma bengong untuk menerangkan hudud. mat sabu dengan bangga bersetuju dengan ceramah lim kit siang, selepas ini mungkin lim kit siang bersama cik det pula bersatu membentuk gabungan baru untuk menentang hudud. lim kit siang dan cik det penentang ulung hudud. dan tak mustahil kerajaan perpaduaan idea lim kit siang akan terhasil dan akan mendapat sokongan dari pasma umno pkr dap mca dan mic meninggalkan pas yang berseorangan untuk meneggakan hukum islam dimalaysia. lim kit siang akan boleh menjadi menteri sekiranya kerajaan perpaduaan lim kit siang diterima oleh tok jid atau cik det. pasma boleh mengitai peluang menambah harta, dari jawatan ketua kampung di perak menjadi setiausaha parlimen atau lebih afdal menjadi balaci dan barua.
memory
lim kit siang lebih faham hudud dari penganut islam sebagaimana wan rahim, mat sabu lebih kurang islam dari lim kit siang. kolid samad boleh menjadikan lim kit siang sebagai maulana untuk kolid samad berguru. kolid samad lebih prihatin dengan kata kata lim kit siang sampai tidak bersalah orang kafir berkata tentang hudud. celaka tulangbesi berpendapat kata kata lim kit siang sama dengan haji hadi. memang betul bangang puak puak pasma. inilah islam yang sangat dikehendaki oleh penyebarnya seperti mujahid, saari sungkit, mana satu lagi barua yang diam membisu selepas digantung. cuma saari sungkit je sekarang berceramah hebat dengan dap dan pkr. hanipa mydin akan menambah perisa jika perlu waktu ini berdiam diri selepas ia semakin tidak dikehendaki lagi dalam jemaah kerana kebodohannya.

jika lim kit siang boleh mengutuk hudud tanpa ada perasaan marah maka ia akan sama dengan sifat penganut agama kafir, islam dihina tapi tiada apa apa perasaan bagi penganut islam,kalau buddha dihina akan cepatlah kolid samad bangkit menentang, azmin akan mengarahkan pemasangan cross besar tanpa perlu puak kristian mengadu kepadanya. betapa prihatinnya mereka bila agama kafir di tentang. jika islam dihina mereka akan berdiam diri, kolid samad akan memakai blueetooth kedua dua belah telinga untuk memastikan dia tak mendengar, mat sabu akan bercakap bahasa penang dengan lim guan end. pasma akan masuk dalam lubang bewak jika islam dihina.
11:30 PG | 0 comments | Read More

mad awang ditaja dap dan pkr untuk bertanding

Written By FZT on 16 Mei, 2015 | 12:43 PTG

keputusan mad awang untuk bertanding presiden pas adalah untuk memastikan presiden pas yang akan datang tunduk sujud kepada pkr dan dap. setelah lama menghilangkan diri dari arena setelah melemparkan fitnah dalam muktamar terus menghilangkan diri dari jemaah. akhirnya muncul kononnya untuk membetulkan jemaah yang lari dari menyokong pakatan rakyat yang tidak bersetuju dengan geng kafir yang akan menghalang perlaksanaan hukum hudud. bagaimana kafir dap yang beria ia menentang hukum islam yang tak ada kena mengena dengan mereka. mungkin mad awang ada fatwa yang membenarkan kafir menghina islam. dan untuk buat kali pertamanya calon presiden pas dalam sejarah yang tidak akan berjuang untuk menegakan hukum islam di dalam negara malaysia.

mad awang yang dihasut oleh geng pasar malam diarak dan diusung ke sana kemari oleh geng pasma yang bengong. pasma yang dikatakan hebat di perak telah memberikan kata putus menyokong mad awang bertanding presiden pas. tanpa sokongan dan galakan pasma mad  awang tak akan berani bertanding kerana sudah ditolak dari majlis syura kerana terlalu setuju dengan kafir dari penganut islam sendiri. mad awang lebih lunak dengan kafir dari orang islam. jika mad awang menang dalam pertandingan presiden pas ia akan membawa pas menjadi anjing kepada pkr dan dap. di dalam masa tiada jawatan sekarang mad awang sudah bersetuju dengan apa saja kata kata dap. tiada kenyataan apa apa bila dap menghina islam. pasti kalau dia menang dap boleh hina islam siang dan malam dan mad awang akan bersetuju.
awal awal lagi kolid samad ambik berkat

mad awang sudah menyusun strategi dengan pasma perak dan pasma penang. pasma perak dibarisi oleh nizar bekas mb, ketua kampung yang dipecat, dan setiausaha pakatan rakyat yang sudah terang bahawa tidak akan melaksanakan islam sebab ayat hukum islam hanya 6 x disebut dalam alquran, hanya sikit disebut jadi tak perlu dilaksanakan. mad awang sudah berkata dan diambil seluruh dap dan pkr untuk menentang hukum islam yang penting adalah putrajaya.
12:43 PTG | 1 comments | Read More

kenyataan bodoh bangang mat sabu dengan kolid samad

Written By FZT on 15 Mei, 2015 | 3:28 PTG

dengan sokongan mat sabu dan kolid samad dap akan terus memperlekehkan agama islam, bagus sangat lah kalau mat sabu dikekalkan sebagai timbalan presiden pas, pas pasti akan menjadi party yang akan setuju 1000% apa saja ucapan pemimpin dap, gitulah pemimpin no 2 pas yang banyak terhutang budi termakan ghanimah kerajaan penang. segala ucapan lim guang ke  lim kit semua pasti akan dipersetujui oleh timbalan presiden pas. dengan berbekalkan percalonan 12 undi mat sabu yakin akan mengekalkan kedudukannya sebagai timbalan presiden setelah dimalukan oleh puak puak pasma bodoh dan bangang. pemimpin pas sudah berjanji dengan mat sabu akan mencalonkan mat sabu menentang presiden tapi membuka cerita lain dibelakang mat sabu. pasma dengan bantuan dap dan pkr mencari menggali seorang yang bodoh dan bangang yang boleh ikut apa kata mereka maka keluarlah mad awang dari tempat persembunyiannya.

mat sabu boleh mengekalkan jawatannya sebagai timbalan presiden pas jika dap mengeluarkan dana yang cukup besar dan mampu membeli keseluruhan perwakilan pas. itu pun jika perwakilan pas boleh dibeli dan memakan sumbangan mat sabu. nampaknya mat sabu hanya bergantung nasib kepada 2 3 kerat manusia bengong yang siang malam meperdayakannya. bersumberkan blog bodoh dari perak yang sekarang bekerja tanpa henti untuk berkempen dalam muktamar. mat sabu makin kelabu dan bercelaru diakhir akhir nyawa di jawatan timbalan presiden pas. jika ia kalah mat sabu akan menjadi pemeriksa kira kira pasma. atau boleh berkira kira menjadi ahli dap atau pkr.

kolid samad adik kepada ahli seumur hidup umno yang mana telah ditolak dari kawasan shah alam kerana sangat mesra dengan orang kafir, jika kafir kata a pasti kolid samad akan membenarkannya. dengan bersumberkan blue tooth di telinga tak kira siang dan malam. kolid samad akan memastikan orang kafir lebih mulia dari agama dia sendiri. ia akan membenarkan segala percakapan kafir tanpa hiraukan perasaaan orang islam, kerana nak sangat kedudukan dia terjamin ia akan memastikan semua percakapan kafir adalah benar. bagaimana oktober fest kolid samad akan mempertahankan segala tindakan kafir. itulah mat bluee tooth
3:28 PTG | 2 comments | Read More

mad awang sahkan bertanding presiden setelah mendapat perkenan dap dan pkr

Written By FZT on 14 Mei, 2015 | 1:57 PTG

pertemuan mad awang dan pemimpin dap dan pkr dihadiri oleh nizar dan beberapa pemimpin pasma di perak telah bersetuju menghantar mad awang untuk bertanding bagi pihak pkr dan dap bersama pasma dalam usaha mengulingkan presiden pas yang ada. pertemuan semalam banyak ke arah mana hala tuju pas selepas kemenangan mad awang. dap dan pkr telah bersetuju menyumbang sebanyak mana diperlukan oleh pasma perak untuk memastikan mad awang menang. timbalan pasma perak telah bersetuju menjadi pengerusi propaganda kepada mad awang dan akan menghiasi blognya untuk mengutuk seluruh ulama pas yang tak bersetuju dengan dap dan pkr. dengan menerima bayaran lebih lumayan dari menjadi menjawat jawatan ketua kampung beliau telah bersetuju untuk menggandakan tenaga untuk memastikan mad awang menang dengan majoriti lebih dari separuh ahli pas.

pertemuan mad awang meminta restu dari pengerusi pakatan rakyat perak yang kalah baru ini. semua pemimpin atasan pkr dan dap hadir untuk memberikan sokongan. mad awang boleh bermewah dalam masa bertanding ini. perjanjian pertama sudah ditandatangani oleh mad awang sebagaimana nuar braham menandatangni perjanjian belakang mati dengan disaksikan oleh mat indon. mad awang akan memastikan hukum islam tidak akan terlaksana dimalaysia jika ia masih lagi menjadi presiden pas. segala hukuman KAFIR AKAN MENJADI ANUTAN MAD AWANG DAN PAS BARU DIBAWAH PIMPINANNYA. perjanjian pangkor 4 telah ditandatangani oleh mad awang. segala hutang piutang akan dilangsaikan oleh dap dan pkr.
CALON PRESIDEN PAS YANG DISOKONG OLEH KAFIRR
cuma mad sabu tidak hadir dalam perjumpaan semalam, apakah mat sabu sudah membuat U turn setelah suara beliau tidak laku lagi dalam pas, mat sabu kembali terjaga dari lena yang panjang. mat sabu baru bangun setelah sangat lena dalam buaian dap dan pkr. ayat dan kenyataan sama diulang ulang oleh mat sabu setelah mendapat 12 percalonan untuk mengekalkan dia sebagai timbalan presiden pas. husam musa juga hadir sekejap. mad awang telah membuat ucapan dia akan memastikan pas akan menjadi anjing kepada dap dan pkr. mana mana barua dan balaci seperti diselangor akan ditarik balik pergantunggannya. dan pas menuju pas baru. segalanya sudah ada dalam perancangan dan akan didedahkan bila muktamar berlangsung. mana mana pemimpin pas yang tidak tunduk kepada mad awang akan menerima bencana seperti mana stopa ali akan ada video lucah. dan tidak mustahil seluruh ulama pas akan menerima gambar yang tidak senonoh oleh geng geng pasma.
1:57 PTG | 1 comments | Read More

barua balaci dap dan pkr

Written By FZT on 13 Mei, 2015 | 1:23 PTG

barua
dap

pasang lilin ikut kafir 
kedua dua mangkaq ni dah kalah pun berbunyi lagi, kasihan dah ditolak pun masih berbunyi.  masuk dap dan pkr lah senang. lagipun senang nizar nak pasang lilin lagi. anutan kafir di ikut, ikut islam tak mahu. akhirnya mampus dalam lubang kafir. kebodohan nizar dan khairudin kedua dua telah disepak keluar kerana membawa ideologi kafir ke dalam pas. nizar bersama mad awang menggadaikan islam diperak.

aku tengok dari dulu sampai sekarang cuma 6 kerusi je boleh menang, sebab tu nizar nak tolak islam bawak ideologi kafir dalam pas perak akhirnya disepak keluar kerana kebodohan. nak berjuang selain islam sila masuk dap dan pkr baru ngam. boleh yam seng dan buat apa saja demi kuasa pitis. al kusyen bangang boleh tolong promosi, perak sendiri menolak nizar kasihan betul dengan barua dap ni. cuma tinggal alkusyen pasma je duk jaja siang malam nizar hebat. lepas ni nizar sila bertanding atas tiket dap atau pkr. 
1:23 PTG | 1 comments | Read More

bebal bangang

Written By FZT on 12 Mei, 2015 | 5:46 PTG

tengoklah dunia betapa hebatnya

otak sama dengan geng pasma yang bangang

bodohnya sama dengan PASMA

pakai duit sendiri lah wahai ahli lembaga pengarah TH
5:46 PTG | 1 comments | Read More

mad awang dan mat sabu sudah terasa bahang pemilihan

Written By FZT on 09 Mei, 2015 | 12:38 PTG

mat sabu akan hilang segalanya jika dia kalah dalam pemilihan  dalam muktamar jun ini, mat sabu pasti akan kehilang jawatan timbalan presiden pas dan juga sebagai KULI guang end. jika mat sabu meneruskan agenda untuk menjatuhkan ulama dari dalam pas, satu kawasan pas malaysia tidak mencalonkan walaupun satu undi percalonan mat sabu untuk menjadi presiden pas. walaupun sebelum percalonan pemilihan mat sabu di berikan harapan besar untuk bertanding jawatan presiden pas. setelah diberikan impian palsu oleh pasma dap dan pkr dan juga barua dan balaci pkr dalam pas. kawasan pasma sendiri tidak mencalonkan mat sabu sebagai presiden walaupun presiden pasma sendiri tertendang keluar. mat sabu akhirnya malu sendiri tidak dicalonkan hatta kawasan dan juga dari negeri mat sabu sebagai pesuruhjaya. nampaknya mat sabu dipinggirkan oleh puak pasma sendiri yang terang khianat dan jahat.
barua dan balaci pkr
mad awang yang cuba membuat coming back kononnya sangat hebat dan berkuasa diakar umbi. hanya mendapat 5 percalonan sebagai presiden pas. mad awang dijanjikan separuh kawasan pas akan mencalonkan mad awang sebagai calon presiden pas masa depan. pasma sudah berjanji dengan mad awang dalam satu perjumpaan dan mereka berjanji akan menggunakan segala kemudahan pinjaman mudah cair dari dap dan pkr untuk bertanding dalam muktamar jun ini. satu je perlu dilakukan oleh mad awang hadir perhimpunan satu mei, hadir untuk dimuatkan dalam blog dan juga jika menang ia hendaklah berjanji tidak akan melaksanakan hudud dimalaysia. hendaklah bersetuju dengan dap dan pkr dan mengulangi kenyataan bodoh dan bangangnya iaitu pakatan rakyat adalah anugerah ilahi. dap dan pkr boleh bersenang lenang dan menjadi kan pas sebagai balaci dan barua mereka. masa berkempen akan gunakan orang pas lepas tu disepak seperti biasa bagaimana umno.
12:38 PTG | 2 comments | Read More

barua dan balaci dp dan pkr cakap besar bila menang

Written By FZT on 08 Mei, 2015 | 5:04 PTG

bila nenek jijah diumumkan menang barua pkr dan balaci dap mula cakap besar, baru dah nak terkencing bila tengok penurunan sokongan. tanpa hadi jijah boleh menang. mat sabu bengong jugak tetap bengong. tapi sebab dapat elaun kerana tolong pkr dan dap mat sabu sanggup turun berkempen walaupun di rompin mat sabu tak turun kerana tiada bayaran yang pas boleh bagi untuk turun berkempen. siapa nak panggil ,mat sabu berceramah kena bayar dan pas rompin tiada wang untuk membayar mat sabu berkempen. sebab tu mat sabu tak trun berkempen di rompin. terlalu sibuk mengiring bini ketua umum pkr. ketua pemuda pas malaysia sibuk berkempen dengan model dap, mungkin mad awang boleh halalkan apa yang diharamkan. alah hukum allah pun mad awang selamba badak je boleh lupuskan tak payah dilaksanakan kerana terdapat 6 ayat saja didalamnya.
karikatur manja
oleh kerana pkr menang di permatang pauh, maka anjing dap dan pkr akan menyalak nyaring bersama barisan pasma yang dibayar untuk hadir, mad awang sanggup turun berkempen demi pkr kerana perjanjian pangkor risau di bocor oleh dap., mad awang saksi kepada perjanjian pangkor bahawa pas tak akan bersetuju melaksanakan hudud dan diberi imbuhan jika bersetuju dengan dap dan pkr yang terang menolak hudud. maka mat awang mencari ayat yang boleh menolak hudud. dan mad awang cuba kembali ke dalam pas selepas ditendang dan diterajang kerana tidak sokong hudud walaupun dikatakan ilmunya hebat. sehebat mana ilmu mad awang tapi sujud kepada guang end dan lim kit siang. sebeleum muktamar mad akan mengeluarkan lagi beberapa fatwa mengelirukan orang islam demi menampakkan kehebatan calon presiden pas yang hanya mendapat 3 percalonan.

pkr dan dap sudah tidak perlukan pas, mengapa penyokong dan ahli pas masih membenarkan kita diperbodohkan oleh mereka ini. JANGAN UNDI PKR DAN DAP LAGI. MEREKA SUDAH KUAT, tak perlu lagi sokongan pas. suhaizan kaiat boleh berkaroke apakiranya mat sabu juga boleh berjoget dengan jijah. mad awang boleh beri fatwa tak apa bukan mudarat besar. pergi mampus lah sama pkr dan dap. muktamar pas perlu bersihkan pemimpin seperti mat sabu mad awang suhaizan kaiat, saari sungkit, hatta ramli@ayotollah zul kurap kolid samad dan juga beberapa anjing belaan dap dan pkr dalam pas.

5:04 PTG | 1 comments | Read More

pkr makin besar kepala jika menang di permatang pauh

Written By FZT on 07 Mei, 2015 | 8:56 PG

party pkr akan lebih besar kepala jika terus dipilih oleh rakyat permatang pauh. pkr perlu diajar hari ini dan jika pkr tumbang dipermatang pauh pasti pasma dan barua balaci dap dan pkr dalam pas lebih senyap dan sepi. suara suara bangang mereka seperti hanipa anak mydin saari sungib mat sabu lebih sepi menjelang muktamar ini. hanipa mydin mat sabu saari sungkit boleh berkira kira menyertai pasma yang akan ditubuhkan jika mereka gagal mengambil alih pas. jika pas masih dipegang oleh golongan ulama pasti pasma akan ditubuhkan menjadi party politik yng unggul dibawah naungan pkr dan dap. pemimpinnya pasma pasti mengikut arahan dap dan pkr tanpa ada bantahan. mat sabu sudah suruh penyokong pas berterima kasih kepada dap dan pkr. betapa bahalol dan bangang mat sabu.
apakah pkr akan tumbang hari ini
suasana panas mula menyelubungi pkr, fizi sua pkr mula buka cerita pengundi hantu, mana ada pengundi hantu tak percaya tanya greenbox yang bodoh. tulangbesi bangang pun tak percaya mana ada pengundi hantu. pkr akan tumbang menjelang petang ini. mungkin pkr boleh berfikir kembali jika mereka kalah di permatang pauh. boleh dengar cerita sembang bodoh mad awang yang sibuk berkempen di permatang pauh. pkr kalah bermakna jijah boleh tumpukan kepada kajang, kajang pun tak terjaga bagaimana nak jaga permatang pauh. biasalah pkr mana ada calon lain selain jijah, kalau boleh bertanding 222 kerusi pasti pkr akan menghantar hanya satu calon iaitu jijah.

pudin bekas sua pkr senyap sepi sekarang sejak kena tebas dengan geng belakang kambing. pudin sudah dipinggir dari arus depan pkr. pasma yang dapat upah bekerja keras hanya sehari lepas tu banyak sembang dikedai kopi. blogger barua dap fakaq tak nampak sangat bukan sebab mendung tapi sebab duit makin kurang lancar masuk poket.
8:56 PG | 1 comments | Read More

sama orang no dua sama bodoh sama bangang

Written By FZT on 06 Mei, 2015 | 7:24 PTG

APA NAK JADI PADA MAT SABU NI
MAKIN LAMA MAKIN MELALUT MENGARUK

SEJAK GUANG END BAGI JAWATAN DAN WANG MAT SABU JADI PENING LALAT

SAMA PERCAKAPAN DENGAN MUHYIDIN YANG SAH DAH BANGANG

MAT SABU PERGI MAMPUSLAH SAMA PKR

PERMATANG PAUH MENJADI SAKSI KEMAMPUSAN PKR DI ARENA POLITIK MALAYSIA

DAH TAK CALON LAIN DAH PKR NAK CALONKAN

MAT SABU AKAN SOKONG PKR LETAK SIAPA CALON HATTA LEMBU PUN MAT SABU AKAN SOOKONG

7:24 PTG | 0 comments | Read More

PERCALONAN 3 KAWASAN BAGI PRESIDEN PAS MENOLAK AJARAN ISLAM

calon presiden PAS 3 percalonan LUPA KUASA ALLAH

MUNGKIN TERLALU SERONOK DENGAN PENDEDAHAN MASUK BLOG PASMA

MENYEBABKAN TUAN GURU- ( pasma bagi gelaran) terlupa kuasa ALLAH

KALAU NAK MENANG SANGAT SAMPAI TERLUPA TUHAN LAYAK KE JADI PRESIDEN PAS

KALAU PRESIDEN PASMA MEMANG SANGAT LAYAK
11:46 PG | 1 comments | Read More

permatang pauh pkr boleh demam tak kebah

Written By FZT on 05 Mei, 2015 | 6:59 PTG

suasana di permatang pauh tak berapa nak menaikkan rating pkr, mungkin mso boleh datang untuk memeriahkan prk permatang pauh. permatang pauh jauh dari zaman kegemilangan. prk permatang pauh mungkin akan menjadi sejarah yang pahit untuk pkr dan dap dan sekutu kutunya. pkr boleh tumbang menyembah bumi. ubat luput tarikh kembali seolah olah tiada lagi calon yang ada dalam pkr boleh bertanding. pkr tidak perlu memilih calon pil luput tarikh. zaman bermain dengan cucu sepatutnya tidak harus ditinggalkan lagi. pkr sepatutnya memilih calon yang lebih hebat lagi. calon pil kuda boleh diketengah supaya nampak kehebatan pkr walaupun jentera pkr permatang pauh seolah keta gala yang tiada tayar. bunyi saja kuat namun tiada kekuatan.

wajah wajah bodoh pasma
mana perginya mad awang yang hanya datang untuk menampakkan muka dan mengupload diri sejak dicalonkan menjadi calon presiden pas yang berkiblatkan dap dan pkr bukannya alquran dan assunah. mad awang keluar dari tempurungnya untuk menaikkan wajah di blog blog pasma yang bangang. blog blog pasma nampaknya sikit murung sejak dap dan pkr tidak memenuhkan kantung poket. wang habis cepat dipakai. untuk datang berdemo lena di hotel mewah seperti mana timbalan pengerusi pasma perak@ alkusyen bangang. ditaja untuk datang berdemo barulah menampakkan muka walaupun selama ini tak pernah ada. wajib bergambar dengan timbalan presiden pas yang akan disingkirkan.

permatang pauh sudah patut berubah dan sepatutnya pkr lebih mendahului perubahan tapi wajah adun kajang menjadi calon pkr yang merunsingkan pihak lain. umno lebih gembira jika adun kajang dicalonkan. dan nampaknya strategi umno berjaya dan adun kajang bertanding lagi dan mana mana kerusi pkr yang kosong bolehlah ambik lagi adun kajang jika kali ini permatang pauh akan menjadi permatang mempelam. pkr sudah mulai rungsing setelah dap tumbang diteluk intan. teluk intan dap ko dibelasah kerana kebodohan calon dan juga kebangang lim guang end dan kit siang. kata kata bodoh calon teluk intan menyebab ia awal menyembah bumi dan diikuti dengan permatang pauh juga diyakini akan tumbang jika salah percaturan.
6:59 PTG | 1 comments | Read More

gambar pemuka pemuka pasma bangang

Written By FZT on 04 Mei, 2015 | 12:49 PTG

ambil berkat bergambar dengan boss pasma
sambil bisik duit bulan ni belum masuk tak dpt datang ke permatang pauh

sebab nak beritahu orang pas supaya mengundi dia sanggup turun berpanas hujan biasa
duk rumah je hehhee

hidup sosillis

ketua bengong batu 

12:49 PTG | 2 comments | Read More

Bodohnya saifudin tion

Written By FZT on 28 April, 2015 | 6:30 PG

akar umbi PAS tak perlu dilayan kata pudin tion

inilah jadinya bila mat sabu bangang dan mujahid bengong jadi ketua

kalau tak ada akar umbi pas dah lama pas mampus

celaka punya pkr.

JANGAN UNDI PKR PERGI MAMPUS SAMPA PKR DI PERMATANG PAUH
6:30 PG | 2 comments | Read More

pasma barua dap tak tubuh party tapi sibuk berkempen politik

BOSS PASMA BARUA DAP AMBIK GAMBAR SYARAT TERIMA BANTUAN KEWANGAN
sejak bila pasma jadi PARTY POLITIK 
boss pasma barua dap kata akan membantu prk permatang pauh bukannya di rompin, inilah cakap boss pasma yang menjadi barua dap dan pkr, sebelum nak tubuh party politik duk sibuk canang gong kosong, nak hantar seribu ahli ke prk permatang pauh tapi bilik gerakan pun sunyi,

pasma sudah mengerah barua dan balaci ke prk permatang pauh demi membantu pkr. dap sudah bagi bantuan wang tapi yang dapat hanya boss atas pasma saja. sebelum bertanding sudah diwar warkan ahli pasma akan dapat bayaran untuk datang berkempen di permatang pauh.

12:48 PG | 1 comments | Read More