FZT TWITTER

DENGARLAH RADIO PAS

tetamu

Total Pageviews

FZT

Foto Saya
Bicara tentang apa saja menyanggah fitnah

Search This Blog

Memuatkan ...

terpanas pagi - KASIHAN SEDIH pkr tidak beri laluan pada PAN

Written By FZT on 26 Mei, 2016 | 7:00 PG

umno letak TOK MUN PU N MAT SABU PASTI KALAH TETUNGGING
mesyuarat majlis presiden pakatan hara pan tidak akan dilakukan dalam masa terdekat walaupun beberapa kali sudah diugut oleh penyokong blogger dan pemimpin pan namun semua party dalam pakat an tidak menghiraukan sangat salakan mereka. pkr dan dap sedar bahawa pemimpin yang ada dalam party pan boleh dijinakkan dengan mudah, dengan wang, dengan ugutan, dengan perempuan semua boleh dilakukan kepada pan, pan bukan hanya tak ada pengaruh cuma menjadi barua dan balaci dap. dap nak sangat pan bertanding namun mereka terpaksa dengar jugak cakap pkr sebab diselangor mereka ada share. manakalan pan mana ada negeri, KERUSI DUN DAN PARLIMEN PUN DICURI DAN DIROMPAK BUKAN HASIL KEMENANGAN KERJA MEREKA. jika pencuri dan perompak pasti akan mendapat layanan yang sama macam pencuri dan perompak. mereka tiada kekuatan selain hanya melukut tepi gantang dan bergantung hidup diberi bantuan penafasan oleh dap dan pkr, dan terpaksa menurut walaupun tak rela namun itulah party pan. apa saja akan menerima tak ada kuasa untuk berhujah dan memaksa. jika pkr tidak benarkan pan bertanding disungai besar party mat sabu akan angguk angguk saja. pkr sudah tahu bagaimana nak diamkan BANGKAI DARI BERCAKAP DALAM MESYUARAT PAKATAN HARA PAN.

di kuala kangsar saja akan diberi laluan kepada pan itupun bergantung sepenuhnya bagaimana pan menyakinkan pkr dan dap. siapa calonnya tidak akan menentukan kemenangan tapi bagaimana pan dapat menyakin pkr dan dap mereka tidak akan kehilangan deposit. walaupun nizar dicalonkan sekalipun nasib nizar pasti lebih buruk, cina tak akan mengundi nizar lagi, dulu hanya mendapat undi simpati kerana kehilangan jawatan. sekarang cina tidak lagi berpihak pada nizar dan melayu sudah sah sah tidak akan memberikan undi pada nizar kerana sepanjang menjadi mb perak dia banyak mengikut kata 2 ekor mamlau exconya. oleh itu tak sampai 10 bulan nizar diturunkan pangkat kerana ia tak mampu untuk memimpin. dan deretan isu isu TOKONG PENANG akan menjadi beban yang sangat berat untuk party nyamuk pikul. dalam keadaan tak ada sumber dana dan isu TOKONG DAP pasti nizar akan kalah dan tidak akan dapat balik depositnya. sah sah nizar tertungging dan keyakinan perlu diberikan kepada pkr dan dap pan mampu mendapatkan balik deposit jika itu boleh barulah pkr dan dap bersetuju menyerahkan kerusi itu pada pang.

diawal penubuhan party barua ini, mereka mahu mendapatkan undi cina dikawasan separuh atau kedudukan bangsa 50 50, tapi sekarang mereka juga beria ia untuk mendapatkan undi melayu. melayu tak lupa apa kata mat sabu sewaktu melemparkan microfon. melayu susah nak berubah, oleh itu undi melayu tak akan dapat oleh party pan. undi cina pulak berapa peratus menjadikan pan party yang tidak akan mendapat undi melayu kerana asas penubuhannya untuk menutup lompang yang dikatakan pas tinggalkan. kawasan separuh melayu separuh cina india. tapi akhirnya pan bertanding dikawasan umno dan pas kawasan melayu. TIDAK KE LEMBU DAN KALDAI PEMIMPIN DAN PENYOKONG MEREKA, MANA LETAK MUKA DAN MARUAH MEREKA. 

7:00 PG | 0 comments | Read More

terhangat malam - terpukan TERIMA KASIH en razif sedang menggali kubur dia dan UMNO TERENGGANU

Written By FZT on 25 Mei, 2016 | 9:00 PTG

JOM TEPUK TANGAN UNTUK EN MB
JANGAN LUPA
KITA ADALAH
SAMA SAMA NAIK
TERIMA KASIH EN. RAZIF mb terengganu yang mana lebih dikenali sebagai mb dalam buangan. mb terengganu yang kali pertama mencipta sejarah iaitu hilang gelaran bukan hanya dato seri tapi jugak keseluruhan BINTANG kebesaran. ini menunjukkan bahawa taraf mb umno terengganu tidak ada apa apa untuk dibanggakan lagi. wajah dan imej HUDUH DAN BURUK RAZIF makin nyata dan dibantu oleh pengarah yang naik secara bodek dan ampu. pengarah pendidikan negeri terengganu mengajar cikgu dan cikgi negeri terengganu bagaimana UNTUK BERTEPUK TANGAN DALAM MASA LIMA MINIT TANPA HENTI KERANA KEMURKAAN RAZIF BILA CIKGU CIKGI MEMBUAT SILENT PROTES. dengan kehilangan darjah kebesaran pun razif masih BERLAGAK GONG BODOH SOMBONG. dengan memiliki rumah anai anai yang sedang dibangunkan razif masih membawa perangai bodoh sombongnya. apakah ini menunjukkan BAHAWA TINDAKAN SULTAN TERENGGANU MEMBUANG GELARAN KEPADA RAZIF ADALAH TEPAT.

EN. razif bertindak balas kepada cikgu cikgi kerana gagal membuat tepukan gemuroh bila dia berucap dan habis berucap. alangkah malang nasib pemimpin UMNO yang masih tinggal dipuncak jawatan di biarkan sepi tanpa tepukan. semakin hari semakin suram mb terengganu. dan tak mustahil ini penggal terakhirnya menjadi mb atau hanya sebulan saja lagi. najid masih mahu mengekalkan razif kerana ada agenda tersembunyi? mad said gagal menjatuhkan razif walaupun dibuang darjah kebesaran. apakah benar kata kata mat said bahawa ada agenda besar untuk menjual telaga minyak terengganu dan aset petronas di terengganu kepada luar negara. berita hangat sedang melingkari kerajaan terengganu. dalam keadaan mb yang terkontang kanting tidak dihormati lagi oleh penjawat awam. namun jib dengan degil masih mengekalkan seorang mb yang tidak pernah sebelum ini hilang gelaran. agenda najid cukup jelas dan memastikan kubur umno sedang digali untuk dikapankan.
9:00 PTG | 0 comments | Read More

terburai .. mahathir guna pakatan harapan untuk kekalkan kuasan BN

mahathir sanggup buat apa saja demi menjatuhkan najib bukannya memusnahkan UMNO. SATU KENYATAAN YANG PASTI, tapi pakatan tolol dengan adanya manusia bangang seperti mujahit, kolid samad, nuar tahir, AZMIN, mat sabu,mampuz, salahudin, kit malang, guend end, tony phua, mad awang, nizar sudah cukup untuk membuatkan mahathir terhibur dengan gelagat bangang pemimpin bodoh ini. mahathir berjaya memperdajalkan kesemua pemimpin tolol ini dengan mengusung DEKLARASI RAKYAT. sejak bila mahathir sangat terkesan dengan penderitaan rakyat. sejarah telah membuktikan bila hasrat dia tercapai PASTI MAHATHIR AKAN KEMBALI MENJADI AHLI UMNO.  DAN YANG LEMBU TERUS PERCAYA. pakatan tiada harapan seolah olah dengan rela menjadi anjing dan kaldai mahathir. sokongan teknikal sokongan berterusan mengusung kemana mana saja mahathir dan akan kelihatan beberapa ekor mamlau barua yang mengekorinya dan membenarkan kata kata mahathir nak menyelamatkan rakyat malaysia.

nuar brahim sudah menghidu kegiatan bodoh ini akan memastikan nuar braham akan ketinggalan dalam penjara. jika mahathir berjaya menawan gerombolan lembu bodoh ini pasti nama nuar akan terus tenggelam. mahthir berjaya mengkaldaikan pakatan yang tiada masa depan untuk masa depan kroni mahathir. semua hanyut dibuai angin selesa mahathir canangkan. inilah strategi licik mahathir dan membimbangkan nuar brahim. nuar braham memintas kerja kerja mahathir dengan menghantar 8 keping surat kepada pkr supaya meninggalkan mahathir. apakah surat ini akan menyelamatkan nuar braham dan keluar dari sel. apakah jib mahu nuar braham bersama sama dia untuk mempertahankan dia dari serangan bodoh mahathir. pakatan tiada harapan sudah berpecah belah kerana mahathir dan nuar brahim berebut untuk menjadi ketua. saksikan opera yang terus berlaku dan ILHAM CENTRE DIBAWAH UMNO AKAN TERUS MELAGUKAN KAJIAN LEMBUNYA DEMI BAYARAN LUMAYAN DARI SEMUA PIHAK, DEPAN BELAKANG ATAS BAWAH SEMUA SAPU OLEH ILHAM CENTRE.

mahathir membisu sewaktu prn sarawak dan senyuman mahathir makin lebar jika berjaya lagi membodohkan pemimpin lembu pakatan tiada harapan. mahathir pasti semua pemimpin lembu pakatan mudah diikat dan diajar dan menerima saja. semua sudah masak dan dalam tangan mahathir untuk menjinakkan harimau tua atau kaldai tua dan juga singa bapok. semua sudah bersatu dengan mahathir dan meninggalkan nuar brahim kesunyian dalam sel. dap dan mat sabu tidak mahu lagi bersama nuar braham kerana lambat untuk memerintah putrajaya. jika bersama mahathir banyak bayaran akan masuk acc kata pemimpin panpinputpus. itulah yang dimahukan, habuan wang mungkin selepas ini habuan perempuan akan menular dalam pakatan tiada harapan. TAK MUSTAHIL, yang pasti UMNO jugak terus berkuasa sebab kebodohan dan kebangangan pemimpin pakatan tiada harapan.
6:00 PTG | 0 comments | Read More

terbakar tengahari - SEMAKIN RAMAI MENAWARKAN DIRI MENJADI CALON PRK

majlis presiden pakatan syiah gagal bermesyuarat lagi semalam, pkr bermesyuarat untuk membincangkan bagaimana untuk mencari siapa dalang yang meminta habuan wanita wang dan segalanya dari pentadbiran selangor. apakah kata kata fizi pencipta langkah KAJANG YANG GAGAL DAN BERJAYA MEMBUANG KETUA UMUM MASUK SEL SUNGAI BULOH. apakah IANYA SAMA DENGAN PEMBAWA CERITA LARA SEPERTI HUSAM MUS. apakah fizi mempunyai maklumat cukup atau hanya sekadar hiburan diwaktu dukalara kerana kekalahan teruk geng pakatan syiah disarawak. hujah bodoh terus didengarkan. hujah aliporno sibuk memperkatakan pas dan prk dan menyanjung kafir dap. kalau dap kafir salah pun pasti ali porno tolong betulkan. dap hanya buang sekor yang tidak tahu salah betul yang BERSALAH MASIH BEBAS, TOKONG PENANG SEPATUTNYA DIPECAT KERANA MEMBALUN WANG RAKYAT PENANG MASIH BEBAS DAN MENJUAL HARTA RAKYAT MISKIN MELAYU KEPADA KAFIR,
MESYUARAT BARUA BARUA MAHATHIR
PATUTLAH KOLID SAMAD MARAH BILA DIKATAKAN MINUM AIR KAKI MAHATHIR
DIA TAK MINUM SIAP MANDI DAH NI
NAMPAK TAK MU JAHIT DAN RAJA KORING KAKI AUTA
SEMUA HADIR BERMEETING DGN CIKDET
PAKATAN tiada harapan makin bercelaru, sokongan kepada mat sabu mencurah curah kerana mereka tahu bahawa mat sabu pasti kalah teruk, mujahit sudah bersiap sedia mengambil alih party panpinputpus mesyuarat ini sudah memutuskan bahawa mat sabu dan salahudin akan dihantar untuk diSEMBELIH DIPRK SUNGAI BESAR DAN KUALA KANGSAR. apa alasan mat sabu untuk tidak berjuang atau mencari alasan yang lebih konkrit. YANG PASTI MAT SABU AKAN KALAH DAN MAT SABU AKAN DIPECAT DARI PANPINPUTPUS. BERITA ini tak enak sangat didengar oleh mat sabu dan akan kehilangan wang yang banyak. salahudin masih berdolak dalik begitu juga NIZAR pasti ada alasan. mat sabu sudah menyedari bahawa dia akan bUNGKUS LEBIH AWAL DARI YANG DIJANGKA JIKA BERTANDING. mat sabu akan hilang segala galanya kalau kalah dah hilang deposit. dimana mat sabu nak cuci muka yang sudah kelabu asap dipanggil BARUA DAP KAFIR. banyak yang dipertaruhkan jika mat sabu bertanding ... apakah mat sabu sanggup hilang semua, SEBAB UTAMA MAT SABU KELUAR PAS ADALAH UNTUK MENYELAMATKAN ELAUN DAN GAJI DAN PROJEK PROJEKNYA.
2:12 PTG | 0 comments | Read More

TERHANGAT PAGI... calon PRK SUNGAI BESAR TERBONGKAR ... CALON panpinputpus

CALON YANG AKAN DIKETENGAH DENGAN PERSETUJUAN SEMUA
mat sabu nampaknya gagal menyakinkan para ajk naib dan timbalan presiden panpinputpus dan begitu juga nuar tahir, nuar tahir mati mati membangkang idea mencalonkan mat sabu sebagai calon di prk sungai besar, beban yang akan ditanggung sebagai party yang akan kalah teruk walaupun bercakap besar kerana diberi laporan bodoh oleh blogger upahan mereka. kalau mengikut perkiraan greenbox yang sentiasa akan melaporkan kehebatan panpinputpus demi mencari rezeki sehinggakan sofiwahab terhabis minyak rambut. sofi wahab dan adly dah tak sanggup membela mamlau seekor ini dimelaka kerana banyak makan wang dari bekerja. mat sabu bersandarkan kepada ILHAM centre yang mana pernah membuat kajian bahawa panpinputpus akan menang besar di 5 kawasan di sarawak dan akhirnya kelima lima kawasan dun tersebut HILANG DEPOSIT KEPADA SPR. dan ini disedari oleh nuar tahir bahawa kantung wang panpinputpus dan sebocornya dan tak mampu untuk ditampung jika kalah lagi di prk sungai besar dan kuala kangsar. bendahari agung panpinputpus masuk hospital kerana memikirkan kantung bocor dAN BERHUTANG BANYAK.

beban akan ditanggung lebih berat jika mat sabu gagal membawa kemenangan dan yang lebih perit DAN MEMALUKAN BILA MAT SABU HILANG DEPOSIT WALAUPUN HASIL kajian JENIN CENTRE MAT SABU AKAN MENANG LEBIH DARI 3OOO UNDI BERUK DAN KERA. kajian jenin centre dikatakan diguna pakai oleh panpinputpus sewaktu disarawak dan kesannya, PARTY INI MAUT HILANG DEPOSIT DAN WANG PERBELANJAAN TERLALU BANYAK SAMPAIKAN TERUS DIPINTAS WAYAR BENDAHARI KERANA SUA PANPINPUTPUS HANYA PANDAI BERBELANJA MEWAH NAMUN TAK PANDAI MENCARINYA. sumbangan dap sudah semakin kecil kerana kegagalan party panpinputpus tidak sehebat mana seperti mana digambarkan. wajah mat sabu kelat bila TOKONG PENANG tidak mahu menyalurkan lagi dana ke dalam acount panpinputpus lagi jika keadaan ini berterusan.

PANPINPUTPUS SEDANG mencari calon yang sesuai untuk dijadikan kambing kelabuasap untukd disalahkan bila panpus kalah teruk. kajian jenin centre sudah memastikan bahawa panpus akan menang dalam mimpi dan khayalan. kajian jenin centre dibiayai oleh umno pkr dan dap. segala kajiannya akan bergantung pada depan pc. pada umumnya kajian jenin centre bergantung kepada bayaran, jika panput bayar pasti kajian akan lebih hebat. 

#panpinputpus tak berani letak mat sabu salahudin atau nizar
#panpin akan mengatakan mereka ramai calon berkaliber
#mudah untuk elakkan diri jika kalah teruk

7:00 PG | 0 comments | Read More

mat sabu pengerusi panpinputpus tersalah fakta ... bila ikut bontot mahathir itulah jadinya

APAKEHAL PULAK NAK BNCANG
MASA KAT SARAWAK TAK PERNAH NAK BINCANG
KE DAH MERENG????
pengerusi party panpinputpus mengatakan bahawa segala undi pas dapat dalam pruke13 adalah undi pakatan rakyat. rupanya selama ini pas hanya menumpang kejayaan party dap dan pkr, CUMA NAK TANYA SATU PERSOALAN, BAGAIMANA MAT SABU SENDIRI MAMPUS DIPENDANG??? WAKTU ITU PAKATAN RAKYAT PAS TAK MASUK KE, KALAH DI KUALA TERENGGANU TERTUNGGING BERHADAPAN DENGAN NENEK TUA NAIK BASIKAL WAKTU TU MANA UNDI PAKATAN RAKYAT??? mungkin sebab sibuk sangat membalun wang projek dan wang gaji dan elaun tuntutan dari wang rakyat penang mat sabu pening situ je, dah ditipu dengan nuar tahir yang siang malam membuat kenyataan media dihotel mewah dan menuntut bayaran dari party yang dikatakan sangat papakedana waktu ini, banyak bangunan sudah meminta wang hutang sewa termasuk di bandar terengganu., raja koring dah tak mampu untuk membayar sewa lagi kerana sangat mewah berbelanja sebagaimana janji mat sabu bahawa party ini mendapat suntikan dana hampir ratusan juta akhirnya raja koring menjadi sasau. bercakap seekor atas hilux.

bagaimana dyana sofia maskot dap kafir kalah tertungging di teluk intan, apakah kuat sangat dap sampaikan kalah teruk dikubu sendiri, faktor calon dikatakan sebab tu kalah. yang pasti mat sabu sudah mengaruk dan semakin mengaruk jika dipilih menjadi calon prk nanti. yang PASTI MAT SABU KALAH DAN AKAN HILANG DEPOSIT KALI INI. SIAPA NAK MENGUNDI MAT SABU. MASA BERSAMA PAKATAN RAKYAT SENDIRI PUN MAT SABU KALAH INIKAN PULA BERSAMA PAKATAN TIADA HARAPAN. WALAUPUN MAHATHIR BERKEMPEN UNTUK MAT SABU, PASTI PENGERUSI PANPINPUTPUS AKAN KALAH TERTUNGGING. bukan semua pengundi suka pada mahathir yang banyak mencelakakan rakyat malaysia, isu rasuah abg dan kekanda mat sabu akan menjadi satu penanda bahawa jika dap naik memerintah putrajaya bersama mat sabu yang akan dilantik menjadi senator pasti dap dan mat sabu mengaut segala kemewahan untuk diri sendiri. 

AKU YAKIN DAN PERCAYA BAHAWA MAT SABU TAK AKAN BERANI BERTANDING... nuar tahir sendiri mengesahkan dia sendiri tak berani bertanding. kalah sudah pasti dalam tangan. mat sabu akan bertanding bila pasukan mendesak mat sabu bertanding kerana puak puak ini mahu mengambil alih tugas presiden yang mana mat sabu dikatakan gagal membawa imej dan pentadbiran yang baik selain bergantung harapa kepada nuar tahir yang banyak kerja bodoh dari membuat kerja untuk party sendiri. nuar tahir yang hidup tak tetap akan keluar party lagi selepas ini. tunggu bila dana sudah habis nuar tahir akan mengundur diri kononya alasan memberi peluang kepada muka baru dan itu dibuktikan semasa dalam pkr dan pas. 
1:06 PG | 0 comments | Read More

TERBONGKAR ... MENGAPA PAKATAN MASIH MENUNGGU PAS

Written By FZT on 24 Mei, 2016 | 1:00 PTG

jijah mengaku sudah 2 kali majlis presiden syiah gagal mengadakan mesyuarat kerana masih menunggu pas mana tahu pas berubah fikiran sanggup mengadakan perundingan dengan pkr. penyokong panpinputpus sudah marah kerana dipermainkan dan diperkotak katikkan oleh pkr. dewa mereka sudah menyatakan sokongan supaya panpinputpus bertanding di sungai besar dan kuala kangsar. namun majlis presiden syiah masih gagal bermesyuarat. mat sabu dan guane end sudah berulat menunggu tapi tiada jugak panggilan. penyokong panpinputpus sudah berapa kali maki pkr kerana tidak adakan majlis mesyuarat presiden syiah dengan boss mereka. akhirnya mereka mengaku party mereka PARTI BANGSAT. TAK NGAKU PUN ORANG TAHU MEREKA ADALAH BANGSAT. ikut kehendak kafir melebihi pegangan agama islam, berjuang agama macamana boleh ikut kafir .. lawak betul walaun walaun kobu udin dan koley ni.

dalam mesyuarat pertama hari tu, panpinputpus mengaku mereka tak mempunyai cawangan dikawasan itu dan segala kerja akan bergantung kepada markas dap dan pkr, bila pkr mempersoalkan bagaimana nak bekerja kalau mengharapkan sokongan dari party lain mat sabu kata itu perkara biasa bila berpakat, oleh sebab itu pkr mendesak panpinputpus mendirikan dulu markas utama namun sampai sekarang hanya menggunakan jentera dap saja untuk bergerak, penyokong party panpinputpus pun tidak ada dikawasan itu, pendaftaran yang dibuka tidak menarik minat kecuali ditawarkan wang sebagaimana dibuat oleh nuar tahir, menjadi ahli free seumur hidup dan diberi wang baru mereka mengisi borang ahli panpinputpus. 

pkr berpendapat jika mereka bekerjasama dengan pas ini bermakna mereka boleh gunakan segala kemudahan yang ada pada pas, cawangan kawasan dan beberapa tempat dewan yang siap sedia untuk digunakan. modal tak banyak digunakan jika gunakan panpinputpus pasti jumlah wang lagi besar kerana pemimpin panpinputpus tak biasa buat media conference dalam semak dan panas. mereka nak semua di hotel 5 star punya hotel. itu selalu dibuat oleh nuar tahir untuk menggambarkan bahawa party mereka sangat kaya HUTANG. permit suratkhabar dan penjualan surat khabar dikatakan berhutang dengan pencetak dan cetakan 100k setiap keluaran dan hanya laku 10 keping saja tapi menaikkan imej panpinputpus mereka akan mencetak lagi. pencetakan sudah tidak mahu mencetak jika keluaran pertama belum dilunaskan lagi oleh party.

#bersambunggggg
#sebab itu mereka menunggu pas
#kot kot pas berubh hati 
1:00 PTG | 0 comments | Read More

aku setuju kalu mat sabu salahudin masuk bertanding prk ... kerja senang

apa kejadahnya pakatan hantu nak berbincang dengan PAS, dulu masa prk sarawak jijah dan azmin cakap bahawa pas tak popular dan tak kuat akhirnya pkr dap panpinputpus mampus kecundang dan hilang deposit terus, mat sabu yang sangat percayai dengan nuar tahir yang dikatakan berpengalaman luas dalam pentadbiran politik akhirnya memilih logo imayam untuk menajdi logo bangang party bodoh mereka. nuar tahir balun sampai 100k untuk mencipta logo party panpinputpus. nuar tahir bersama greencock menibai wang dalam mencipta logo dan akhirnya logo itu menjadi lambang kebodohan mereka.

\
JIKA INILAH CALON UNTUK 2 PRK
DALAM MIMPI PUN UMNO BOLEH MENANG
MAT SABU DIANTARA GIANT KALAH SEPANJANG KARIERNYA
WALAUPUN PAKATAN RAKYAT KUAT NAMUN MAT SABU TETAP KALAH
SAMA SEPERTI SALAHUDIN YANG TEWAAS TERUK DIJOHOR
DAN NIZAR YANG BANYAK MEMOHON UNTUK TIDAK BERTANDING KERANA SANGAT GILA NAK JADI MB
PERAK LAGI AKHIRNYA MENGAKU MENJADI KETUA PEMBANGKANG REMOTE CONTROL


JIKA mat sabu dan salahudin dam nizar bertanding di prk sungai besar atau kuala kangsar dan dibantu oleh mahathir PASTI SOHEH AKAN KALAH TERTUNGGING. BEBAN BERAT DIBAWAK SARAT SEBAB ITU PKR MAHU PAS MEMBERIKAN LALUAN KERANA NANTI MAHU PAS BERSAMA MEMIKUL BEWAK BEWAK hidup  INI BERSAMA SAMA. mahathir dan guange end adalah satu beban yang amat teruk., ISU banglo end, terowong dan six pack pasti dilaungkan dalam kempen, jika khir toyo terhukum mengapa end tak dikenakan hukuman. dah pasti bahawa isu ini akan menggangu kempen kumpulan bodoh ini. mahathir akan menjadi liabiliti kepada pakatan hantu. surat nuar braham menceritakan segala galanya. nuar braham sudah tahu bahawa pakatan pembangkang yang ada akan kecundang dengan mudah., siapa pun umno calon pasti mudah untuk menang jika mat sabu salahudin dan nizar dicalonkan oleh party panpinputpus. 

#belum bertempur dah sahih sahih kalah
#mat sabu lawan nenek pun tertungging
#salahudin selamat tinggal
#nizar jadi mb barua dap perak jika menang lagi
7:00 PG | 0 comments | Read More

terhangat malam .. panpinputpus memang PARTY BANGSAT ... kasihan

Written By FZT on 23 Mei, 2016 | 11:30 PTG

AKU SETUJU MAT SABU BERTANDING
MUDAH UNTUK SIAPA SAJA LAWAN MAT SABU

CALON PASTI KALAH JIKA BERTANDING
tapi BERANI KE MAT SABU BERTANDING?????
sokongan dari dap tidak bermakna langsung. majlis mesyuarat syiah pakatan tiada harapan tiada kata muktamad bersetuju membenarkan panpinputpus menjadi calon mereka. pkr sudah mengemukakan hujah bahawa party nyamuk tidak layak untuk bertanding dan jika kalah bermakna mereka akan mendapat malu lebih besar dan sokongan rakyat kepada mereka akan terus merundum. panpinputpus dibawah mat sabu mengatakan bahawa sijil keahlian party mereka sudah menjangkau hampir sejuta melalui mata bonus point akan diberikan kepada pkr jika meragui keahlian ahli party panpinputpus yang hanya menjangkau tak sampai seribu orang seluruh malaysia. didapati system yang dipakai oleh party itu dalam gandaan 20x satu data ahli ini untuk memastikan keahlian mereka akan menjangkau lebih ramai. dengan logo meniru stesen tv tamil pasti menambah lagi kebodohan penyokong dan ahli mereka. 

party panpinputpus yang akan menerima sokongan mahathir dan sokongan dap akan mengheret seluruh bebanan yang berat untuk mereka jawab dalam kempen nanti. dap sarat dengan korupsi dan akhirnya menjalinkan hubungan dengan mahathir yang penuh dengan sejarah menibai wang rakyat dan membuat hutang negara menimbun. mahathir mempunyai sejarah paling hitam dan jika pembangkang bekerjasama dengannya pasti pembangkang menuju kehancuran yang lebih besar. wajah diktator sukar dibersihkan sebagaimana wajah zaidberahim PEMINUM TEGAR YANG SENTIASA MABUK. isu isu dap dengan skandal banglo, azmin dengan skandal awek dan party panpinputpus juga mempunyai masalah intergriti melarikan wang dan juga kerusi pas dipandang serong oleh rakyat, pengundi sedar bahawa ketiga party pakatan bodoh ini mempunyai masalah korupsi yang teruk, party panpinputpus yang ditubuhkan melarikan kerusi pas dan tidak mampu untuk berdiri diatas kaki sendiri, kalah teruk disarawak dan kerjasama mahathir mat sabu menyukarkan lagi pakatan tiada harapan nak menang jika mereka bertanding.

prk sarawak telah membuktikan bahawa pengundi cina tak mengemari mahathir dan menolak party dap kafir yang tahu mencari kelemahan orang tapi tan pandang diri sendiri. sendiri tibai duit rakyat tapi kalau tanya party barua pasti mereka akan mencuci dan  mensucikan TOKONG dewa wang mereka. BEBANAN YANG MEREKA BAWAK PASTI MENYUKARKAN MEREKA UNTUK MENDAPAT UNDI BALIK DEPOSIT. MISI PARTY PANPINPUTPUS HANYA UNTUK MENDAPATKAN BALIK DEPOSIT KERANA KALAH SUDAH PASTI DALAM TANGAN. YANG SANGAT PASTI MAT SABU, SALAHUDIN TIDAK AKAN MASUK BERTANDING KERANA MEREKA SANGAT FAHAM MEREKA AKAN KALAH DIMANA JUA MEREKA BERTANDING. HATTA BERI KAWASAN MONYET DAN BERUK PUN PASTI MAT SABU SALAHUDIN AKAN HILANG WANG PERTARUHAN.


#panpinputpus pastikalah diprk kualakangsar dan sungai besar
#panpinputpus tidak dipilih menjadi calon di prk sb dan kk
#dimana nak letak muka jika panpinputpus tidak dipilih
#kambus muka dalam longkang
11:30 PTG | 0 comments | Read More

TERBONGKAR ... PAKATAN TIADA HARAPAN ANJING MAHATHIR

usaha usaha pakatan tiada harapan mengusung mahathir rupanya dibongkarkan oleh oleh kroni mahathir bahawa mahathir berjaya mempergunakan pakatan tiada harapan menjadi anjing belaannya untuk menuyalak najid. mahathir sudah berjaya menanam satu sokongan yang kuat pada kroninya demi menumbangkan najid dengan segera. mahathir yang sangat licik sudah dapat dihidu oleh nuar braham dari sel sungai buloh yang mana dengan segera nuar braham menghantar SURAT CINTA PADA PKR DAN PAKATAN TIADA HARAPAN UMUMNYA. namun nuar braham anak murid mahathir gagal menghidu bahaya yang lebih besar dari awal menjadikan pkr jijah hanya pakturut kepada azmin. azmin anak angkat mahathir berjaya membodohkan pkr dan dap dan yang party nyamuk pimpinan mat sabu juga digunakan sepenuhnya untuk menjayakan agenda mahathir. agenda mahathir adalah untuk menyelamatkan UMNO DARI TUMBANG MENYEMBAH BUMI, jika umno tumbang mahathir dan kroni akan miskin papakedana.

psm juga terlambat menghidu kelicikan mahathir menggunakan DEKLARASI RAKYAT YANG MANA SKROLL ini disembah oleh pakatan tiada harapan untuk menjayakan agenda kecik dan terbuang. hanya menjatuhkan najid untuk dinaikkan lagi pm yang baru dari kalangan umno jugak. MENGAPA BODOH DAN BANGANG SANGAT PEMIMPIN PAKATAN TIADA HARAPAN DAN PENYOKONG LEMBU MEREKA TAK DAPAT MEMBACA KELICIKAN STRATEGI MAHATHIR DEMI MENYELAMATKAN UMNO. kolid samad the bluetooth juga sanggup minum air kaki mahathir dan mampuz duk sibuk mengekori mahathir dan menjadi anjing belaan mahathir dan mampus sangat rela bila menjadi anjing belaan matahir. mampuz yang sudah tiada hala tuju perjuangan kerana semua sudah menjauhkan diri darinya.

DEKLARASI RAKYAT yang di junjung oleh mahathir dan pakatan tiada harapan hanyalah satu manifestasi bodoh dan kejayaan mahathir membangangkan pemimpin kaldai dalam pakatan tiada harapan. disaat akhir nuar brahim terpaksa menulis sepanjang malam dalam sel demi menyelamatkan pkr dari kehilangan negeri dan akhirnya akan hilang dari persada politik malaysia. lambang mata nuar braham juga akan kendur bersama sama perjuangan reformasi yang dikatakan dimulakan oleh nuar braham padahal sudah lama diperjuangkan oleh pembangkang.dan bila nuar braham berjaya membodohkan pembangkang mahahtir menggunakan tektik yang sama tapi mahathir lagi licik MAHATHIR MENYAPU SEMUA PARTY UNTUK MENJADI ANJING BELAANNYA UNTUK MENYALAK NAJID SUPAYA TURUN DARI TAKHTA. UMNO DAPAT DISELAMATKAN JIKA NAJID MENGUNDUR DIRI..... YANG BODOH BANGANG PAKATAN TIADA HARAPAN.

#MAHATHIR berjaya membodohkan pakatan tiada harapan
#bersatu menentang najid demi menyelamatkan UMNO
#pakatan tiada harapan akan berkubur lebih cepat
5:00 PTG | 0 comments | Read More

terkorek tertimbul panpinputpus menipu, mengfitnah

party barua menunjukkan kononnya mereka mempunyai misi menang di kuala kangsar dan sungai besar. selalu mengucapkan bahawa pas lupa bahawa dulu pas hampir menang kerana UNDI CINA, sekarang pas tidak akan mendapat walaupun sesen undi cina. hebat kenyataan bodoh dari aliporno. kita tengok kenyataan dari KOLID SAMAD DAN NIZAR. nizar kata dia tahu semasa pru yang lalu pas sukar mendapat undi cina, dia tahu kerana pernah bertanding disitu. ungkapan kata kata kolid bluetooth bahawa pas menang hanya kerana nasib jadi kesimpulannyanya apakah benar pas tidak mendapat undi cina atau pemimpin pan pinputpus hanya tahu bercakap tanpa henti dibantu oleh blogger porno dan menanti habuan. sebagaimana greenbox melaporkan kepada sofi wahab dan adly zahari bahawa 5 kawasan party panpinputpus akan menang akhirnya 5 kawasan mereka hilang deposit. itulah kejayaan blogger porno dan blogger bengong melaporkan kepada pemimpin mereka yang sah sah bangang dan hanya tahu menjadi barua.

APAKAH MAT SABU ATAU SALAHUDIN BERANI nak bertanding disitu kerana rakyat malaysia sudah maklum bahawa DIMANA MANA SAJA MAT SABU BERTANDING AKAN KALAH DENGAN MALUNYA. DAN DIKHABARKAN PKR SUDAH menyatakan pendapat bahawa jika mat sabu bertanding sah sah akan kehilangan undi dan HILANG DEPOSIT. APAKAH BERANI MAT SABU MENCEMAR MARUAHNYA YANG SUDAH TIADA???? BERANI KE salahudin atau nizar bertanding??? panpinputpus sudah tahu bahawa kalah sudah pasti dalam genggamana. seretan isu banglo TOKONG pasti menyusahkan mereka nak menjawab. skandal terowong menambah isu isu yang menghitamkan lagi wajah bangang mereka sebagai penyanjung dap kafir. usaha usaha membersihkan imej pakatan nampaknya memakan masa dan sebab itu pkr menawarkan diri untuk bertanding di dalam prk ini

panpinputpus ditubuhkan untuk menyelamatkan party pakatan hantu dari berkubur, mengisi kekosongan yang ditinggalkan oleh pas, pas party melayu islam berjuang untuk islam, PANPINPUTPUS berjuang untuk dap, BERMATLAMAT PUTRAJAYA DAN JIKA TIADA UNDI CINA TIDAK AKAN DAPAT MENAWAN PUTRAJAYA. kawasan campuran menjadi target panpitputpus tapi akhirnya menjadi barua cina kafir dap, mengacau dikawasan melayu sedangkan matlamat awal penubuhan party barua untuk mendapatkan undi cina dikawasan yang sukar melayu memberikan undi kepada party pas, akhirnya panpinputpus termalu terpaksa bertanding dikawasan melayu yang mana kenyataan mereka kepada bangsa melayu amat memualkan, MELAYU SUKAR BERUBAH NAMUN PANPINPUTPUS AKAN BERTANDING KAWASAN MELAYU, JADI DIMANA MELAYU YANG NAK MENGUNDI MEREKA, APAKAH MISI MENANG MEREKA BERTUKAR MENJADI MISSION KALAH TERUK ATAU MAMPUS. 


#PANPITPUTPUS PARTY BARUA DAP
#TANPAUNDIMELAYU MANA MUNGKIN DAPAT MENAWAN PUTRAJAYA
#PARTY BALACI TIDAK FAHAM APA MAKNA TUBUH PARTY.
1:00 PTG | 0 comments | Read More

TERBAKAR PAGI .... panpinputpus dilanyak pkr dan dap TIDAK DIBENARKAN BERTANDING

sah party panpinputpus tidak dibenarkan bertanding dalam prk kuala kangsar dan sungai besar, mat sabu hanya bercakap besar depan penyokong itik serati nya saja kononnya akan hentak meja lah, pakai loud speaker jika tak dibenarkan bertanding di prk nanti. mat sabu dan geng bodoh mereka gagal menyakin sesiapa bahawa mereka tidak akan hilang deposit jika mereka bertanding di 2 prk parlimen itu. azmin mengatakan bahawa jika party panpinputpus bertanding sudah SAH SAH KALAH TERTUNGGING DAN LEBIH MEMALUKAN LAGI MEREKA HILANG DEPOSIT. AZMIN sudah menasihatkan mat sabu supaya guna wang deposit prk sungai besar dan kuala kangsar untuk membayar wang aliporno dan membiayai kegiatan fitnah panpinputpus lagi baik. bayaran kepada blogger dah banyak bulan sangkut. yongsukakafir dah banyak kali terpending bayaran dan makin lama makin tak berminat nak menulis fitnah bagi pihak party panpinputpus.

AZMIN sudah menunjukkan senarai exco baru kepada party panpinputpus menyebabkan mat sabu longlai untuk berhujah. saari sungkit dan senoi akan dilantik menjadi exco longkang dan 2 lagi akan dibahagi sama dengan dap dan pkr atau jika mat sabu berdegil, jawatan exco pas akan ditibai semua oleh pkr dan satu diserahkan kepada dap. arahan azmin sudah cukup jelas kepada mat sabu. salahudin mujahitholyywater mahu habuan yang lebih banyak diberikan kepada party mereka atau ke dalam poket mereka. JAWATAN GLC DIMAHUKAN OLEH MUJAHITHOLLYWATER DAN SALAHUDIN JUGA MENUNTUT JAWATAN DALAM SYKT PASIR SELANGOR. MAT SABU akan dilantik menjadi penasihat syarikat glc selangor dengan gaji 20k sebulan dan bayaran elaun perjalanan dan tuntutan perjalanan akan diberikan. 7 tuntutan party panpinputpus diberikan kepada azmin dan azmin hanya brjanji 2 dari 7 tuntutan itu. 

apakah janji azmin dapat dipercayai sedangkan semasa prn sarawak azmin sudah menibai dap dan bertanding dimana mana saja mereka nak bertanding. azmin dah menjadi diktator dalam pakatan hantu dan mat sabu bersama gueno end tidak dapat melakukan ugutan kerana. dewa mat sabu sedang berhadapan dengan tuduhan rasuah pembelian rumah murah. dan kempen skandal ini akan berkumandang jika pakatan hantu masuk bertanding. azmin dilihat menggunakan isu ini untuk menutup mulut gueno end dan mat sabu. janji manis azmin sama penyanyi dilihat akan dikhianati bila selepas prk. azmin tidak mahu tunduk pada ugutan mat sabu yang mana azmin sudah tahu bahawa panpinputpus tiada apa apa kekuatan selain bercakap besar.

# mat sabu dapat gaji baru
#mujahithollywater daptat jawatan lagi
#penyokong pakatan hantu terlopong bila dengar ceramah mat sabu
7:00 PG | 1 comments | Read More

party pengacau PANPINPUTPUS tak payah masuklah bertanding

Written By FZT on 22 Mei, 2016 | 4:55 PTG

MAT SABU SUDAH MARAH DENGAN KENYATAAN MAT TAIB
party pengacau yang ditubuhkan oleh pemimpin yang kecewa dan disokong oleh dana dap yahudi dan  cia sepatutnya berundur dari bertanding, party dibawah anjing tidak perlu bertanding lagi sepatutnya party cap longkang cari ahli cukupkan dulu seribu orang barulah nak bertanding. panpinputpus tidak ada apa apa kekuatan selain tulisan blogger beberapa ekor blogger yang menulis sekadar mendapat upah dari pakatan hantu. bayaran semakin kurang dan blogger yang dikatakan pro pada panpinputpus semakin kurang. mereka mengharapkan habuan bulanan sebagaimana janji mat sabu, kolid samad, salahudin, namun mereka tak mendapat habuan yang sebagaimana dijanjikan. tiada jalan mudah untuk mereka mendapatkan habuan kerana kegagalan mat sabu mendapatkan dana dari dap selepas gagal menarik separuh ahli pas keluar dari pas. janji mad awang dan mat sabu selalu diungkit oleh dap jika mat sabu memohon wang dari dap. kegagalan ini menyebabkan mat sabu terpaksa menanggung bewak bewak hidup dan akhirnya mat sabu memilih jalan lain iaitu bekerjasama dengan mahathir. bantuan dari mahathir dan kroni sangat diperlukan oleh party mat sabu. apa saja diminta oleh umno mahathir pasti mat sabu akan iakan.

perjuangan mat sabu dan kawan kawan yang kalah adalah untuk memenuhikan poket mereka. mat sabu yang DIKATAKAN MELETAKKAN JAWATAN DARI JABATAN AIR PENANG HANYALAH GURAUAN kerana jawatan itulah yang memberikan habuan sebanyak 15k sebulan tanpa tuntutan elaun dan kemudahan lain yang dikatakan menjangkau puluhan ribu setiap bulan. disamping pencen ahli parlimen. dan dap sudah berjanji akan memberikan lagi pelbagai jawatan dalam GLC penang jika berjaya menarik setengah juta ahli pas ke dalam party panpinputpus. semua pemimpin panpinputpus sudah dijanjikan jawatan dalam glc penang dan pkr juga sudah berjanji menghadiahkan beberapa jawatan exco jika mereka berjaya mengkucar kacirkan party pas, namun tulisan blogger upahan tidak mendapat sambutan sekadar tulisan diwaktu pening. mat kencing porno diperak tidak mampu menulis setiap masa kerana masa insulin ubat perlu dibeli, greencock banyak meminta dari membuat kerja, ini dirungutkan oleh panpinputpus melaka, adly sudah banyak kali merungut termasuk sofi wahab yang dijanjikan jawatan dalam kerajaan selangor.

### bersambung lagi
### pendedahan yang buatkan partypanpinputpus kencing manis
#umurtakpanjang
#kualakangsarsungaibesarkubor party panpinputpus
4:55 PTG | 0 comments | Read More

kuala kangsar pastikan pakatan harapan BUNGKUS

parlimen kuala kangsar saja akan diserahkan kepada party barua dap. ini bermakna nizar yang menjadi bekas mb boneka dap melalui perjanjian pangkor akan bertanding atau tidak akan terjawab selepas ini, party panpinputpus akan memberikan laluan kepada pkr disungai besar, ini bermakna party panpinputpus akan hanya bertanding dikuala kangsar dan akan diberi habuan sebagai exco di selangor jika sanggup melupakan parlimen sungai besar diselangor. dan pengerusi panpinputpus yang sentiasa diakui sangat penakut bila bermeeting dalam majlis presiden iRAN. segala pandangan dan pendapat pengerusi panpinputpus tidak dilayan sangat sebagaimana biasa. dibiarkan bercakap tapi tiada apa nak diperdebatkan kerana panpinputpus hanyalah party longkang. hanya gah pada tshirt kerana dapat dana bantuan mencetak tshirtt.

nizar dikatakan akan dicalonkan, apakah nizar akan mengulangi pencapaiannya atau hanya akan mendapat sejarah baru yang memalukan. dan akan dipastikan bahawa pakatan hantu pasti akan dimalukan lebih teruk selepas ini. party pengacau politik dinegara hanya ditubuhkan untuk menyusahkan rakyat dan negara. party panpinputpus sepatutnya tidak harus ditubuhkan semua pemimpin panpinputpus masuk DAP lagi senang dan wujudkan satu sayap baru yang dinamakan BARUA MELAYU DAP. dan akan dijadikan maskot. mereka ini sangat sinonim dengan dasar dap mengapa perlu tubuhkan party baru???? 

dengan pengenalan nizar yang selama ini diketahui umum bahawa dia sangat menurut perintah dap walaupun apa alasan sekalipun. cuma nak tanya alkuyen sejak bila nizar diitiraf jadi boss kepada adun pas diperak??? ni mimpi ke saja nak kencing nizar. nak suruh rasa gah sangat, jangan gitu yeop nanti nizar mati terkangkang lagipun nizar sangat tak popular kerana ia diketahui sangat intim dengan dap sampaikan menolak HUKUM ISLAM. bagaimana panpinputpus nak berkempen sedangkan mereka dengan terang menolak iSLAM demi kepentingan dap. SEJARAH BARU AKAN TERCIPTA DIKUALA KANGSAR. 

# JANGAN UNDI PARTYPANPINPUTPUS
12:19 PTG | 0 comments | Read More

TERHANGAT .....benarkah PENGERUSI PAN BER UG dengan MAHATHIR???

Written By FZT on 21 Mei, 2016 | 11:00 PTG

pengerusi pan dikatakan gagal memujuk azmin untuk memberikan laluan pada party "underdog" atau lebih dikenali sebagai party anjing dap. mat sabu dilaporkan tidak dapat menjawab persoalan berapa ramai ahlinya di sungai besar dan kuala kangsar, pkr mahu jawapan bagaimana party pan nak membuat gerak kerja sedangkan ahli mereka di sungai besar dan kuala kangsar tak sampai 20 orang, yang ramai hanya ahli pkr dan dap. yang ramai hanya pemimpin, leman pelawak telah menawarkan diri untuk bertanding kerana dah tak sanggup lagi menjadi penjual ubat dikaki lima. jawatan sebagai mp pan lebih hebat dan kena dengan gayanya yang dulu mewah bersama umno. bila menyertai pas menjadi miskin dan bila masuk pan makin papakedana dan tidak mewah sebagaimana janji nuar tahir dan mat sabu kepadanya. azmin mahu pkr bertanding disungai besar dan party pan akan bertanding dikuala kangsar. azmin dikatakan mencabar mat sabu untuk bertanding di kuala kangsar dan jika menang baru perundingan baru akan dibincangkan semula. waktu sekarang pan tidak mempunyai apa apa kekuatan selain menjadi pencuri dan perompak kerusi pas. DAN AZMIN SUDAH TAHU BAHAWA MAT SABU TIADA KEJANTANAN UNTUK BERTANDING. AZMIN TAHU MAT SABU AKAN KALAH DIMANA MANA PUN DIA BERTANDING HATTA DI KAWASAN CINA 100%.

pengerusi panpinpusput terpaksa menggunakan jalan lain untuk mengugut azmin," dalam pakatan hantu" ugut mengugut adalah senjata terbaik dan seringkali digunakan untuk merealisasikan hasrat mana mana party jika nak bertanding. pengerusi panpinpusput terpaksa melutut demi mahathir dan merangka perjanjian baru untuk memastikan partynya dapat bertanding diantara satu atau dua dua. serperti mana yang diketahui UMUM, mahathir mampu mengawal azmin dan pasti azmin akan mengalah dengan AYAH ANGKATNYA. PERJANJIAN SYAITAN ANTARA PENGERUSI PANPINPUSPUT DENGAN DEKLARASI RAKYAT SUDAH DITANDATANGANI. party panpinpusput akan bertanding dikuala kangsar dan mahathir berusaha untuk mendapatkan sungai besar jika azmin berjaya dipujuk. satu kerusi kuala kangsar sudah diperolehi oleh party panpinpusput dan berusaha mendapatkan kerusi kedua. banyak syarat syarat dikenakan oleh mahathir kepada pengerusi party panpinpusput dan semua dipersetujui oleh pengerusi walaupun dibantah oleh balaci dan barua mereka,

selepas mendapat persetujuan mahathir dalam perjanjian itu, pengerusi panpinputpus sudah melancarkan bilik gerakan di kuala kangsar, pada amnya pakatan hantu terpaksa bersetuju dengan mahathir sebab jika mereka tak mahu ikut kata kata mahathir pasti pakatan hantu mendapat masalah dikemudian hari. pengerusi panpinpusput terpaksa guna jalan belakang sebagamana NIZAR menggunakan perjanjian pangkor bersama penasihat umum syiah dimalaysia. kejayaan perjanjian pangkor diinspirasikan dalam perjanjian party panpinputpus dengan mahathir dan mahathir akan mengerakkan balacinya yang beberapa ekor berkempn untuk menjatuhkan najid dan akan kembali menjadi umno selepas najid dijatuhkan. mahathir berjaya menipu panpinpusput demi menyelamatkan umno yang mana. umno berjaya diselamatkan oleh panpinpusput walaupun dulu dikatakan sibuk mencanangkan pas nak menyelamatkan UMNO. INILAH WAJAH SEBENAR PANPINPUSPUT
11:00 PTG | 0 comments | Read More

akhirnya HUSAM mengutuk Tok guru NIk aziz

husam musa nama yang tak perlu diperkenalkan lagi sebagai ore kuat tok guru, tapi benarkan dia sebenarnya ore kuat tok guru ke atau ore penyebar fitnah no wahid dalam pas, husam mula dipinggirkan bila tok guru menghantarnya ke lubang maut bertanding diputrajaya. semua pakar strategies sudah meramalkan bahawa husam pasti mampus disitu tapi mengapa tok guru hantar husam, penjilat husam mengatakan tok guru menghantar panglima perang untuk berlawan, sebenarnya husam dihantar untuk menjalani hukuman yang mana dia hanya tahu bercakap tapi tiada pelan dan strategi selain bercakap besar. pelbagai projek yang hendak dilaksanakan oleh husam akhirnya separuh jalan namun masih terus menerus berlagak, kambing jamnapari yang diusahakan oleh husam akhirnya menemui noktah, penulis upahan cuba mencari sesen serial 3 amas namun husam tidak mahu mso menerima ghanimah akhirnya husam menerima serangan dari mso berbau kambing dan tanduk jamnapari. munculnya blog SI BAJU PETAK PETAK. 

setelah lama menyimpan dendam pada presiden dan pemimpin pas kelantan yang mana dia akhirnya disepak keluar kerana kebodohan dan kebangangnnya mencatur gerakan husam kembali merepek dan nyanyuk sebagaimana kolid samad yang mana dia menang hanya nasib bukan kerana ada apa apa kekuatan dalam party, jika letak tunggul di shah alam pun pasti boleh menang kerana nasib waktu itu nak menang bukan sebab anjing dap bertanding. husam musa mula mereka reka cerita fitnah, akhirnya dikemuncak fitnahnya dia menggfitnah kerajaan tok guru nik aziz, akhirnya husam menerima bala semakin hari makin teruk kerana sumpahan tok guru. husam tidak boleh dipercayai lagi dan husam jadi walaun dap yang hebat. husam sudah expired sebagaimana mat sabu kolid samad salahudin mampuz dan yang sewaktu denganya. husam akan ditinggalkan dalam longkang dan sejarah akan ditulis bahawa seekor mamlau yang tidak lagi ada idea selain fitnah. hukum alam menyaksikan husam terus terpinggir waluapun dia menyertai UMNO sekalipun, tiada party yang sanggup menerima husam walaupun one rahim menawarkan jawatan tertinggi di kelantan sebagai pengerusi party barua dap dikelantan.

video husam musa bagi hint kononnya dia ada rahsia exco pengarah hutan kelantan, yang bodoh dan bangang duk siar jugak, setakat tuduh begitu semua orang seluruh dunia boleh cakap, husam sepatutnya bawak black and white bukan macam kickdefella ambik dalam longkang dulu, duit simpan mana, husam bagilah bukti bukan menuduh tanpa bukti, siapa pun boleh cakap husam masa jadi exco dulu baham duit kelantan untuk membiayai gaji blogger bangang dia demi menaikkan nama dia dalam kerajaan negeri, akhirnya hantu raya tak cukup duit husam nak bayar tibai duit kambing jamnapari, tibai dinaremas, tibai duit anak syarikat kerajaan kelantan, ambik no phone husam and tauke cina masa berada dicina dulu husam berbelanja mewah, semua boleh dituduh, tapi bukti nya yilex setakat cakap aje, yang bodoh blogger duk kutip hint husam musa. dulu nampak cerdik sikit tapi sekarang setolonya. patut berkawan dengan greenboc yang tibai duit hutang sampai sekarang tak bayar bayar. patutlah sokong party barua dap.. sama perangai
#husamdahtiada apaapa lagi
#husam dimakan sumpah
#husamfitnah tok guru nik aziz
3:00 PTG | 0 comments | Read More

kemana halatuju mampuz ..ikut pungkoq mahathir yang ada hala tuju

Written By FZT on 20 Mei, 2016 | 11:07 PTG

ahli parlimen pokok sena seekor mamlau party barua yang masih kekal dalam pas mengatakan pas tidak ada hala tuju. yang ada hala tuju mengekor bontot mahathir, mahathir keluar umno orang yang pertama menghulurkan tangan adalah mampuz.selepas bermesra dengan dap kafir mampuz menjadi terlebih kafir dari kafir, mungkin selepas ini akan mengatakan pas kafir lebih dari kafir. anjing dap ini sedang menyalak pas kerana sudah tidak laku selain mengekor pungkoq mahathir. mampuz berharap dia jugak akan dipecat sebagaimana husam mus. tapi yang menjadi kasihan nanti akan kelihatan muka huduh mampuz yang menjadi barua kepada budak hitam balaci dap kafir yang lari meninggalkan majlis panpinpus. fakaq yang menjadi driver mampuz yang tak mampu bawak kereta sendiri selain dihantar kesana kemari oleh fakaq menyebabkan mampuz lebih takut kehilangan fakaq dari kehilangan lain. yang pasti mampuz akan hilang ditelan zaman dan akan dikenang sebagai anjing dap di kedah.
KENANGAN TERAKHIR DIPARLIMEN MEMAKAI BOW SELEPAS INI AKAN DIBOILOLEH PENGUNDI
KERANA MENGIKUT BONTOT MAHATHIR
MAMPUZ DAH BOLEH BERKIRA MENYALAK SESIAPA SAJA YANG BERMUSUH DENGAN DAP
oleh kerana sudah tidak mendapat tempat dalam pas, mampuz nampak akan menyertai dap selepas dipecat oleh pas selepas ini, mana mungkin panpinpus akan menerima manusia sebodoh dan sebangang mampuz yang selalu ikut pungkoq mahathir. mahathir berjaya membodohkan mamlau ini dan akhirnya mengikat bow kononnya style. mampuz hilang hala tuju selain berharap ada party akan memberikan dia laluan. namun panpinpus tidak mahu mampuz masuk dalam party mereka kerana mereka sedar kebodohan mampuz selama ini akan menyusahkan lagi party barua ini. sikap mampuz yang bercakap tanpa henti menyukarkan matsabu untuk mengawal tingkah laku mampuz yang tiada hala tuju. 
11:07 PTG | 0 comments | Read More

Ugutan AZMIN tak jalan .. mahathir untung dari deklarasi rakyat

Ugutan azmin nampaknya pas tak heran sangat. pas sanggup hilang jawatan exco kerajaan selangor. ugutan demi ugutan dari azmin nampaknya tak berkesan dan ugutan azmin pada party barua jugak yang berkesan. janji azmin nak beri jawatan exco pada party barua nampaknya merencatkan sikit tuntutan party barua kepada azmin. azmin berjaya menjinakkan anjing belaan dap. mat sabu sudah slow membuat tuntutan, blogger barua je duk bising kononnya party mereka boleh buat tuntutan tapi realitinya hanya party picisan. party pengacau dan pengaruk paling bodoh dalam abad ini. azmin dah kurangkan jawatan exco dulu semasa dia naik jadi mb dan sekarang diakhir pemerintahannya azmin dan pecat semua dan yang pasti azmin dah berjanji dengan party barua jika dibenarkan bertanding di prk sungai besar habuannya saari sungkit akan menjadi exco bersama senoi bodoh. jika ini menjadi kenyataan janji pkr nak beri habuan jawatan exco pada saari dan senoi akan dapat dipenuhi, sebelum mesyuarat jawatan kuasa pakatan hantu azmin sudah membuat tawaran kepada party barua.

UGUTAN Azmin sudah disampaikan kepada presiden dan majlis syura ulama pas dan jawapan tegas bahawa PAS akan bertanding di prk sungai besar dan PRK kuala kangsar. jawapan tegas dari presiden dan majlis syura ulama mematikan langkah azmin nak berlagak kononnya mempunyai kuasa membuat perundingan.jijah tak percaya kepada azmin selepas azmin mengusung ayah angkatnya kesana kemari dan segala projek mula mengalir ke kantung kroni mahathir, projek mega mula dirangka oleh azmin selepas mahathir berjaya menyusup masuk ke dalam kem pembangkang, SIAPA YANG DAPAT UNTUNG DARI DEKLARASI RAKYAT????? MAHATHIR ATAU GENG BODOH PEMBANGKANG YANG MENGEKOR MAHATHIR. mampuz syed azman, mat sabu, husam adalah contoh kebodohan yang berjaya mahathir wujudkan, party sosialis teman mat sabu pun mat sabu sanggup tinggalkan asalkan dapat bersama mahathir kononnya berbangga sangat dengan deklarasi rakyat ciptaan ilusi mahathir kepada pembangkang. mahathir akan kembali ke UMNO meninggalkan geng geng bodoh dan bangang yang mengekor kemana saja mahathir pergi.

party pan pin pun sangat sinonim dengan yang menurut perintah mana berani nak sanggah, bila azmin mengemukakan cadangan bahawa jika party pan pin pus bersetuju azmin akan sedekah 2 jawatan exco kepada party mereka, mat sabu terus tepuk meja TANDA SETUJU, kolid dan mjahit tak setuju sebab mereka tak dapat apa apa, dijanjikan projek mega diselangor. pengumuman akan dibuat dimasa terdekat. party pan pin pus akan bertanding dikuala kangsar dan perebutan 3 4 calon party. azmin dah nampak jalan bahawa pkr akan bertanding disungai besar dan kuala kangsar adalah kepunyaan pan pin pus. simbol tv akan berkumandang di kuala kangsar, 


5:29 PTG | 1 comments | Read More

husam mencipta fitnah lagi

air yang dibaca sepanjang meeting dengan pakatan hantu
supaya semua terang hati menerima pandangan mat sabu
atau mat sabu tak terang terang sampai sekarang
setelah dipecat pas husam meneruskan fitnah fitnahnya kepada kerajaan kelantan, dendamnya kepada pas kelantan tak kunjung padam, dibantu oleh blogger upahan mso menambah perisa kelazatan fitnah, husam yang dulu disanjung kerana ketepatan fakta akhirnya terjelepok dalam sumber fitnah. dizaman kejatuhan husam bermula bila dia membela seekor mamlau yang bernama kickdefella yang mana akhirnya walaunnya ini mencipta banyak fitnah untuk husam sebarkan. setelah gagal memusnahkan kerajaan kelantan dari dalam bersama blogger upahannya husam diturunkan pangkat dan dihantar bertanding di putrajaya seolah ia hukuman maut untuknya. husam tidak sedar bahawa fitnah fitnahnya mula memakan diri, blogger upahan menjauhkan diri kerana husam tak mampu lagi membayar wang yang banyak untuk mengekalkan mamlaunya. akhirnya mamlau dipecat dan husam mula goyang kerana ia menyedari hakikat dirinya mula menimbulkan diri sebenarnya. dari yang memegang banyak jawatan dalam kerajaan kelantan husam mula dipinggirkan secara berkala dan imej husam mula merundum bau kambing jamnapari semakin kuat menusuk hidung. lone ranger husam sudah sampai ke penghujung.

kemuncaknya husam tidak dipilih lagi menjadi exco kerajaan kelantan dan kemuncak kemarahannya dia dipinggirkan dari saf kepimpinan. husam terus menimbulkan persoalan demi persoalan, bagaimana husam yang menegur kerajaan kelantan tak bawak bukti ke pejabat sprm walaupun dah berjuta kali diminta oleh pihak kerajaan kelantan, apakah husam mempunyai BUKTI ATAU HANYA FITNAH sebagaimana biasa. hujah bodoh husam berani bila ada dalam forum dan bila dipanggil mengadap ke pejabat agung pas, husam mengelak dengan pelbagai alasan lembu kenyangnya. alasan utama yang sering di beritahu membaiki penyakitnya dan tiada dalam negara. itulah alasan bangang husam sepanjang dipanggil oleh badan disiplin pas, dan akhirnya husam yang dikatakan hebat oleh ulammamak kepala lutut tak pandai membaca dan berfikir mungkin kesan ubat penipu yang dia makan. tiada tuduhan walaupun dalam surat jelas diperkataan 5 pertuduhan dikenakan kepada husam. oleh kerana BUTA HURUF husam membawa modal begitu untuk dijaja dimerata merata tempat dan pendengar bodohnya menaikkan hujah bodoh husam dalam blog.

husam sudah berperangai UMNO mencipta fitnah dan fitnah terbaru husam adalah menjatuhkan kerajaan kelantan yang dipilih oleh tok guru nik aziz, oleh kerana dendam nya belum terbalas kerana gagal melantiknya menjadi exco kanan menyebabkan husam teruskan dendam dan bermain politik seperti umno tolol, strategi umno diguna pakai oleh husam untuk kerajaan kelantan. oleh kerana husam adalah pilihan wan rahim untuk menerajui party barua dikelantan untuk menentang dato taki dikota bharu dan ia mengesahkan bahawa party barua dap adalah party fitnah. husam tidak boleh pakai lagi hujah dan fakta kerana sumber dia adalah fitnah. surat pun tak reti nak baca. 
1:00 PTG | 0 comments | Read More

memahami Party Kuali untuk blogger bongok

party kuali di tubuhkan selepas wujudnya pasma atau lebih dikenali sebagai barua dap, apa saja kata kata dap pasti menjadi penunjuk arah sampaikan menentang hukum islam menjadi agenda penting dan sanggup tidak mengundi dalam parlimen sedangkan kerusi dicuri dan dirompak oleh party kuali. jadi dimana amanahnya bila pencuri dan perompak merompak kerusi pas. sepatutnya bila sudah diturunkan dari pangkat pandai pandailah letak jawatan dan beri balik harta party lain, tak akan pencuri bila ditangkap mintak bagi dua harta yang dirompak dengan tuan punya harta, kalau bongok sangat kita pakat curi rumah pemimpin party kuali lepas tu kena tangkap kiita kata kat mat sabu ke kolid samad alah jangan lah marah kita bagi dua ya harta kolid samad, sebab kolid samad bukan amanah pun setakat menjadi pengampu mahathir dan tiada idea yang baik. deklarasi rakyat hanya memenuhi tuntutan mahathir untuk menyelamatkan umno bukan menyelamatkan RAKYAT. tapi pemimpin party kuali ia untuk rakyat tak ke bahalol namanya.

party kuali jika nak nampak hebat suruh je pemimpin party kuali letak jawatan adun atau parlimen, mereka bukan menang atas nama party kuali, letak dan carilah pemimpin lain untuk bertanding dikawasan itu bnkan ke kata ramai sangat pemimpin yang menyertai party kuali. jadi sepatutnya tiada masalah siapa yang bertanding kerana party kuali berjuang demi rakyat bukan jawatan sebagai adun dan mp, sebodoh bodoh saari sungkit yang menjadi anjing pkr pun tak sanggup letak jawatan lebih sedap menikmati gaji dan elaun bulanan dan membuat tuntutan perjalanan walaupun digunakan untuk kegiatan party kuali. mat sabu boleh bertanding dimana mana saja jika adun dan mp party barua meletak jawatan, hanipa mydin letak jawatan disepang pasti mat sabu ambik alih, ini dinamakan rahmat seluruh party barua, keluar party tapi tak sanggup letak jawatan apakah nama nya pemimpin??? apakah itu kepentingan gaji dan elaun bukannya rakyat. disitu nampaknya pemimpin party kuali pentingkan gaji dan elaun dan tuntutan bulanan masuk akaun. mat sabu sendiri tak letak jawatan sebagaimana dia kata dia dalam ucapan terakhirnya., tidak ke ucapan penipu. bagaimana penipu boleh jadi pemimpin.

#gerakan musnahkan barua dap
#pkr perlu nyatakan pendiriancepat
#takpayah cakap bab perjuangan rakyat jika makan elaun dan gaji dari party lain
#propaje nak berjuang pada rakyat.
7:30 PG | 2 comments | Read More

PKR bila nak putus hubungan dengan PAS????

Written By FZT on 19 Mei, 2016 | 5:55 PTG

sepatutnya azmin tak keluarkan ugutan dan bercakap besar.. azmin sepatutnya memecat terus exco pas bukan berbunyi macam tong kosong. perlantikan exco baru hendaklah dibuat segera dengan melantik 2 ekor barua yang sudah berjasa besar kepada pkr. 2 ekor barua saari sunkit dan senoi boleh berkira kira nak beli kereta mewah atau membina rumah besar. pakatan hantu tak akan setakat bincang meeting saja bila nak ada keputusan atau pakatan hantu hanya tahu meeting saja. PAS TIDAK DIKENALI DI SARAWAK KATA JIJAH. PAS TIADA KEKUATAN KATA PARTY BARUA DAP, PAS KENA UKUR BAJU TAHUN 2008 BUKAN SEKARANG KATA KIT MALAM, jadi pkr kenalah lebih jantan dan jangan jadi pondan tua disebalik hari, siang jantan malam jadi bapuk tua belakang lorong. tak akan azmin tak berani nak pecat pas sedangkan cikdet sudah memberikan arahan kepada anak angkatnya.

dengan menggunakan deklarasi rakyat cikdet berjaya membunuh pakatan hantu yang sedang lupa diri dimana mereka berpihak dan langit mana mereka junjung, mereka lupa bahawa mereka menang semasa bersama pas, dan sekarang bila mereka bersama party barua mereka jugak kalah teruk, mat sabu dan geng bahalolnya yang dulu mengatakan nak menyelamat undi di kawasan separuh melayu dan separuh cina india sudah terbalik dan akan bertanding dikerusi melayu sedangkan mereka pembenci KAUM MELAYU NO WAHID. bagaimana party barua nak bertanding dikawasan melayu sedangkan mereka sangat membenci melayu sebagaimana kata mujahit holly water, pengundi bukan melayu saya akan tanya saya bagaimana saya nak jawab, jadi pengundi melayu tak payah tanya mujahit buat apa sekarng bukan sekadar menjadi anjing dap saja. mujahit ingat dia hanya perlu jawab soalan pengundi cina saja dengan pengunci melayu tak akan tanya mujahit the holly water.

kalau pas kena ukur baju tahun 2008 apakah dap pkr tidak perlu ukur tahun 2008 atau tanya bila pkr menang hanya di permatang pauh dan sejarah lama perlu dibuka dibaca semula apakah bila menang akan mendabik dada, dap tak perlu baca buku lama, atau pkr hanya akan menang dimana mana mereka bertanding, apakah saari sungkit akan menang kalau tidak bertanding pas . yang tak perlu ukur baju adalah party barua, party barua tak perlu ukur baju sebab sah sah akan kalah tertungging dengan cepat kiok. party barua yang ditubukan menjadi anjing belaan dap saja. party yang hanya tahu mencuri dan merompak kerusi pas dan mengaku kerusi sendiri apakah itu namanya party amanah atau party amanu. 
5:55 PTG | 0 comments | Read More

PAS AKAN HADAP PKR DISELURUH NEGARA ... ITU YANG TERBAIK

PECAT PAS DENGAN SEGERA TAK PAYAH BERCAKAP BESAR SEPERTI BIASA
JIKA PKR PECAT PAS INI BERMAKNA MAKA MUDAH BUAT KERJA DAN PERHITUNGAN
YANG PASTI HASIL NASIHAT CIKDET DAN UMNO BERJAYA LAGI
tahaluf siasi dengan pkr perlu dikaji dengan segera, pkr sudah menjadi dap, bila mereka merasakan mereka kuat mereka akan meninggalkan orang lain, dan itulah watak nuar braham sewaktu menjadi umno dulu, wajah karut dan mengaruk nuar braham boleh ditengok bila berbahas dalam dewan parlimen, seringkali menyindir pembangkang kononnya tak sepandai dan secekap dia menguruskan perbelanjaan negara. mahathir menghabiskan 100billion semasa pemerintahannya sampaikan pak lah terpaksa berhutang lebih banyak dan bila naiknya orang kepercayaan mahathir hutang meninbum seperti gunung kilimanjaro. dan ini telah dibuktikan kembali bahawa pkr tidak akan mengadakan kerjasama bila mereka merasakan mereka kuat. contoh terbaik ialah azan didun bandar tidak menghiraukan pengundi lagi dan berharap beliau akan menang lagi dalam pru yang akan datang. pengundi cina didun bandar azan rasakan boleh ditipu lagi bila pilihanraya berlaku.

khabar angin mengatakan bahawa exco pas akan dipecat dan akan digantikan dengan exco party barua dap, ini adalah kerana perjanjian dalam mesyuarat terbaru pakatan hantu adalah jika pkr nak bertanding disungai besar pkr hendaklah memecat exco pas dan digantikan dengan 2 ekor ahli party kuali yang lama sudah menuntut janji azmin dalam langkah kajang yang mana barua barua itu menjadi balaci pkr dengan menandatangi sd untuk menyokong jijah menjadi mb selangor. ini bermakna pkr akan mendapat seekor lagi exco dan timbalan speaker jika adun pas dipecat dari kerajaan negeri selangor, mat sabu sudah membuat ucapan bila azmin mahu pkr bertanding disungai besar dan dikuala kangsar adalah party kuali, dan mat sabu bersetuju jika jawatan exco pas dipegang oleh party kuali dan ini mendapat bantahan dap kerana dap tidak mendapat apa apa habuan dalam prk yang akan berlangsung. oleh sebab itu pengumuman rasmi belum dapat dibuat oleh pakatan hantu kerana berselisih perebutan kuasa. dap tidak bersetuju sebab mereka tidak mendapat apa apa habuan sedangkan 2 ekor kompnonen pakatan hantu mendapat habuan mereka.


12:00 PTG | 2 comments | Read More

apahalnya pakatan hantu duk sibuk ULAS PASAL PAS KALAH

akhir akhir ini pakatan hantu terutama dap kafir, blogger anjing dap duk ulas pas akan kalah pas akan kalah, semua busy mengulas pas kalah, kenapa tak sibukkan diri menjaga party barua dan bukannya sibuk mengulas hal pas yang mana hanya akan dapat 3% je undi melayu dan cina dalam prk kuala kangsar dan sungai besar, mengapa lim kit malang selalu saja duk kata PAS akan kalah kalau tak dapat undi CINA, sedangkan dap dapat UNDI CINA pun tertungging tertumuih. dap sudah lupa bahawa dengan ulasan bodoh merekalah mereka kalah diteluk intan tempat pengundi cina. dap hilang 7 ribu pengunci akhirnya maskot dap kiok. dap hilang kerusi parlimen walaupun dikatakan sangat hebat mampu menewaskan barisan nasional semudah petik jari. barua blogger duk sibuk mencanang bahawa party barua patut bertanding. kalau patut bertanding ajelah lagi pun dimana kerusi pas disitulah party barua kan bertanding. DULU KATA PAS KALAH DIKERUSI CAMPURAN SEBAB ITU PARTY BARUA DIWUJUDKAN AKHIRNYA MENJADI PENGACAU DAN PENENTANG ISLAM NO SATU DIMALAYSIA.

pakatan hantu dap pkr dan kuali sepatutnya tak payah bercakap banyak. mengulas apa apa tentang pas. baiki party sendiri lebih baik, buat apa yang semasa dalam pas tak boleh buat. tapi duk sibuk cerita hal kehebatan namun disarawak mampus jilat chok. sepatutnya party barua sudah umumkan akan bertanding bukannya duk sibuk bermeeting siang malam tanpa hasil. nampkanya hasil rundingan seperti kata mat sabu bermeeting sampai pengsan 7 hari 7 malam sampai keluar hasil bukannya sibuk duk melawat kedutaan singapura dan menghantar mad awang dan ghani ke iran untuk menghadiri konvo SYIAH. umumkan saja bahawa party barua akan nertanding bukannya sibuk duk ulas pas tak dapat undi cina. apakah party barua akan dapat undi cina sedangkan dap bangang tak dapat undi cina lagi. prk akan membuktikan bahawa pakatan hantu akan tumbang menyembah bumi, party barua adalah party pengacau.
7:00 PG | 0 comments | Read More

pakatan hantu akan berdepan sesama sendiri dalam prk

Written By FZT on 18 Mei, 2016 | 6:14 PTG

MEMALUKAN UMAT ISLAM
BARUA DAP MENYOKONG PULAK SYIAH
PENYOKONG REGIM CELAKA BASHAR ARSHAD
dap sibuk mengusung mahathir kesana kemari, dap perlukan sokongan mahathir kerana pkr dan party kuali tidak mampu menarik sokongan melayu, jika nizar mat sabu salahudin mujahit kolid zul diharap untuk menarik sokongan melayu pasti party pakatan hantu akan kalah lagi teruk dan kemungkinan penang akan tumbang menyembah bumi. dengan tokong mengamalkan rasuah dan menghalau melayu islam dari penang dengan projek celakanya pasti penang akan tumbang menyembah bumi dengan lebih cepat dari disangkakan. matahir diantara pemimpin yang dibenci oleh rakyat malaysia, dizaman beliaulah bermula segala maharaja korupsi dan salah laku dan pembelian undi diseluruh negara. mengamalkan pemerintahan diktator dan kuku menyebabkan rakyat semakin membenci umno dan yang pasti sudah buta dengan ceramah mahathir dan slogan mahathir yang menawan kalbu pemimpin dap yang galak sangat mengusung mahathir diiringi oleh beberapa mamlau termasuk mampuz bow dan azmin anak angkat cikdet.

mat sabu gagal menjadikan party baruanya adalah pilihan utama dalam pemilihan calon dalam prk kuala kangsar dan sungai besar, diperak majlis pakatan hantu diketuai nizar sudah menawarkan satu kerusi pada pas dan satu kerusi pada mereka. bagaimana mat sabu tidak bertindak kepada majlis pakatan hantu perak yang sudah membuat keputusan terlebih dahulu dari majlis presiden. nampaknya perangai lama dalam pas sudah meresap masuk dalam party kuali dan itulah perangai sebenar mereka tak akan tunduk pada pemimpin. dan kali ini mat sabu akan merasa apa yang pernah mereka lakukan dalam pas dulu. marakbar mat sabu.... semua pemimpin party kuali menunjukan dan ego tersendiri sebagaimana kolid samad, mujahit hollywater selalu membelakangkan party dan yang pasti mereka akan terus berperangai sedemikian dimaana mana mereka berada.

azmin sudah menunjukkan diri sebenar, belang sebagai anak angkat cikdet, memastikan cikdet diusung kesana kemari dengan meriah dan diberi sambutan wira. kononnya mahathir mempunyai sokongan sedangkan mahathir hanya rimau kertas yang mampu di bakar dengan sebatang mancis. segala usaha pembangkang dihapuskan dengan kehadiran mahathir dan kroninnya. dan tak mustahil party kuali menjadi satu subjek untuk mereka menumbangkan pembangkang. party yang tiada maruah, pengecut, barua balaci, pencuri dan perompak pasti bersetuju dengan apa saja kata mahathir. sarawak sudah bercakap bahawa mereka benci mahathir dan pakatan hantu menerima padah yang amat teruk namun masih berdegil.
6:14 PTG | 0 comments | Read More

realiti pakatan hantu dengan UMNO wakkakakka lawak blogger penyembah kafir

kadangkala aku setuju dengan kenyataan bodoh begitu, realiti yang ada kalau rakyat tengok pakatan hantu melawan umno pasti rakyat muntah lebih awal dan cepat mampus dari hidup, dengan membiarkan pakatan hantu menjadi pemimpin pasti rakyat lebih cepat papakedana dan hasutan isham mangkuk yang bersenang lenang dengan anjing pasti rakyat lebih menderita dari nya. apakah benar realiti begitu, patutlah cikdet galak sangat bersama mangkuk mangkuk pakatan hantu menjelajah malaysia demi menyelamatkan uMNO. hasilnya kebodohan pemimpin mat sabu kolid samad nizar tony phua lim kit malang guane end azmin mampuz yang mengekor bontot mahathir kesana kemari akhirnya rakyat sedar dan meluat dan hasilnya dap kalah teruk pkr menjilat bumi dan party terhebat seantero dunia wakil syiah dimalaysia party kuali leper hilang deposit. dengan adanya sejuta tandatangan menyebabkan pakatan hantu rebah menyembah bumi. dan itulah realitinya. masih dalam mimpi kononnya pakatan hantu sangat hebat bila berstarategi.

apakah pengundi lupa apa sebenarnya matlamat awal penubuhan party barua???? hendak dapat sokongan dari pengundi cina dan india, satu matlamat dimana kawasan separuh menjadi persoalan apakah pas mampu mendapatkan undi cina dan india, oleh sebab berbeza pandangan dan matlamat dan party kuali muncul ditengah tengah kononnya untuk mendapatkan kawasan separuh separuh namun apa kejadah PEMIMPIN BARUA DAP HENDAK BERTANDING DIKAWASAN MAJORITI MELAYU????? kalau mat sabu  bertanding kawasan majoriti melayu apakah mat sabu akan menang? sedangkan mat sabu sangat tidak suka kepada melayu dan berharap cina mengundinya jadi tiada keperluan untuk party barua untuk bertanding dikawasan melayu. party barua tidak perlu bertanding dikawasan majoriti melayu kerana matlamat mereka hanya untuk mendapatkan kerusi di kawasan kurang melayu, oleh itu kuala kangsar dan sungai besar sangat tidak sesuai dengan mereka yang bermuka melayu tapi anti melayu dan anti islam, mat sabu patut bertanding dikawasan cina town atau india town dan kawasan syiah town. itulah yang sepatutnya walauan party barua berfikir. jangan jadi anjing belaan yang tahu menyalak tapi tak tahu apa yang disalak.

realiti sebenarnya party barua hanya wujud untuk memecah belahkan undi melayu bukan mendapatkan undi cina. itulah yang dimahukan oleh dap dan umno, dan sebagai party barua party kuali adalah calon paling sesuai untuk di jadikan habuan sesiapa saja. party pelacur yang sanggup dibiayai oleh sesiapa saja, dan yang pasti party barua akan bertanding walaupun dihalang oleh party sesama geng. pkr tidak mahu party kuali bertanding kerana masalah guang end skandal banglo terowong pasti menjadi beban terseret. namun pemimpin kuali masih berkeras nak bertanding dikawasan melayu kerana matlamat mereka hanya menjadi anjing dap menyalak pengundi melayu. akhirnya kawasan pengundi melayu yang akan mereka bertanding jadi dimana matlamat asal atau pemimpin barua dap sudah lupa and senile
1:00 PTG | 0 comments | Read More