penyembah ayam baca ayat pulok

pan party penyembah ayam sebagaimana biasa akan mempertahankan dap kafir penang dengan segala apa cara sekalipun, kalau disuruh sembah ayam pun kolid semak akan sembah ayam. mana pergi mad awang yang berlagak alim diam je. mungkin mad awang tengah belek kitak oren nak menghalalkan kerja kerja sembah ayam., kalau kolid semak sembah ayam pasti blogger macam alhusyeen mesti akan sembah ayam sama seperti mana nizar menjual agama islam kepada dap kafir dalam perjanjian pangkor  yang direstui oleh mad awang. jika nizar yang menjadi mb sepuloh bulan sebagaimana husam berkuasa 10 tidak dapat bertahan lama kerana. jika sepenggal nizar menjadi mb perak pasti seluruh perak akan digadaikan kepada kafir dap. hebatnya pan mempunyai pemimpin sebagaimana nizar yang tengah berangan angan lagi nak menjadi mb, alhusyeen sebagai blogger anjing nizar cuba menutup segala kerja jahat nizar dalam negeri perak. pan yang baca ayat menghalalkan cukai 20sen demi memastikan kerja kerja dap kafir semua benar. mariah pasti jumpa ayat tapi pelik hasnudin tak jumpa jugak. mana pergi saari sungkit yang tengah berangan angan nak jadi exco semakin pudar kerana tak akan dibenarkan bertanding dalam pru ke 14.
Image may contain: 5 people, people standing, sky and outdoor
geng penyembah ayam bbuat kerja bangang
hatta dikatakan akan bertanding diselangor, tak berani nak tunjukk muka di krai lagi. selain turun ke kota bharu berjumpa one rahim che berahim dan husam sembang kosong untuk melayakkan diri untuk membuat tuntutan. hadir bukan tengok rakyat krai tapi untuk menambah tuntutan dan melakukan ceramah buang masa. hatta dah berjumpa mso untuk bergabung menulis strategi pan yang mana mso yang banyak menulis fitnah kepada tok guru nik aziz cuba menolong membaiki husam musa yang menibai balak. hatta cuba memastikan mso dapat menulis kerje kerja fitnah dan dibekalkan oleh hatta. namun husam sudah pening melihat tulisan mso yang tak dapat ranking langsung dlaam blog selepas menulis benda benda bodoh. ketua pemuda kelantan bersama  sham agaz tak dapat hidup kerana sememangnya dilahirkan bodoh dan bangang. ketua pemuda pan kelantan penyembah heavy mental tidak layak untuk bercakap pasal poltik walaupun mendapat nasihat dari budak tiga suku yang sedang merempat, dan akan memohon jawatan di penang dengan bantuan budak hitam fakaq. walaupun tak ada sijil, budak 3 suku berasal dari nogori cuba berlagak jaguh selepas menghina isteri nabi direstui oleh blogger pan kelantan atas nama sokong atas tajuk.

Ulasan

  1. idup lg mamat 3suku tu bro..hahaha ingat mapoh doh

    BalasPadam

Catat Ulasan