pan tak payah bagi tarikh akhir ke tarikh awal pas tak mahu layan

party pan yang ditubuhkan oleh sebilangan pemimpin penyembah kafir berkata memberikan tarikh akhir kepada pas kononnya. salahudin bengong yang sudah beribu kali membuat ucapan dan meniru kata kata maha thiir. pintu rundingan pas dengan pan dan dap kafir dah berjuta kali pas sebutkan bahawa tiada perundingan dengan PENGKHIANAT ISLAM, BARUA DAN BALACI KAFIR. apakah salahudin dihinggapi oleh penyakit telinga pekak dan tuli atau salahudin jenis bengong tak faham bahasa melayu sebagaimana pembaca doa pan yang sudah lama hilang dari arus. mad awung yang dijulang sewaktu waktu dulu sudah habis  reng. mad awang disepak keluar. mad awang yang menrima imbuhan dap kafir sudah diberhentikan digantikan dengan pemimpin pan yang lain. sama sama lapar wang dan kuasa. salahudin dan mad sabu tak payahlah sibuk nak bagi tarikh akhir ke tarikh tengok matahari ke semua pas tak mahu layan kepada pengkhianat islam. salahudin tak perlu ulang benda yang sama seolah olah pan hanyalah party bengong yang pekak dan tuli,
Image may contain: 1 person, text
cara bakal mb pan dalam mimpi duduk depan penduduk krai
pas sudah menolak tangan dap kafir yang mana sudah berada dalam kebimbangan kehilangan penang begitu juga pkr yang akan hilang selamgor. selepas ini azmin dan guend end boleh berkira makan pencen sajalah. geund end akan menikmati pencen dalam penjaara bersama rafizi. fizi pun akan merengkok dalam penjara dan yang pasti rfizi boleh lah merangka lagi strategi bangangnya. langkah mayat nuar braham atau langkah mayat mahathir. dengan ada pan party anjing dap bersama sama maha thir amat menyusahkan rakyat dan pembangkang mengambil alih takhta kerajaan dari UMNO. pan dan mahathir yang sedang bekerjasama dengan umno untuk terus mengekalkan kuasa umno. tanpa pan dan mahathir tolol pasti pembangkang dengan mudah akan dapat menawan malaysia dari umno yang korupsi. kerajaan tinggalan mahathir yang penuh korupsi dan segala penyelewangan berpunca dari mahathir. pan pulak menambah perisa bodohnya. selamat jalan pan dan mahathir semoga cepat mampus dan akan menyelamatkan rakyat malaysia dari terus dizalimi oleh umno. pan pergi mampuslah.

Ulasan