pan party gangster bacul pengecut

NI TEMPAT SAYA, wisma pun dap kafir bayar 
hahhahhaa
ditempat kafir dap bayarlah hahhaha

tutup pintu cakap belakang je berani pan ni

pan party bacul pengecut dan dikawal oleh kongsi gelap, mat sabu berjaya menerapkan geng geng dan pengecut dalam party pan yang dikawal selia oleh dap kafir, inilah jadinya bila kafir menguasai penganut islam. lapujji tak berani berdepan dengan pegawai rosmah, sepatutnya lapujji berani berhadapan dengan siapa saja bukan setakat  berani mengadakan press conference di wisma pan, wisma pan yang dibayar oleh dap kafir dikawal oleh gangster yang diupah, arif nama gangster yang mengawal mana mana wisma pan yang ada dimalaysia. arif dikenal pasti sebagai pasukan gangster yang hanya berani bila berada dimarkas pan tidak berani nak keluar selain berlagak gangster. oleh kerana budaya samseng diterapkan oleh mat sabu, akhirnya arif nama geng diwujudkan. arif dilatih oleh geng kongsi gelap yang mengawal kelab malam. tapi mereka hanya berlagak berani dengan perempuan dengan orang tua.

ANTARA PENGAWAL ARIF pan yang bacul pengecut dan berlagak gangster
muka dah lah bodoh dan bangang patutlah jadi barua dap KAFIR
mat sabu sepatutnya mengajar anak buahnya lebih beradab dan berani, bukan jadi anjing belaan dap diwisma pan, bahalol. penakut sangat geng pan ni. kasihan sungguh penakut.

Ulasan

  1. hang bila nok screw tok ali juai jerok tu bro haha

    BalasPadam

Catat Ulasan