apa ke GILA pembangkang pakatan ... lantik bekas umno jadi ketua pembangkang

setiap kali ada pemimpin umno keluar dari umno akan diangkat menjadi ketua. dulu nuar braham diangkat sebagai icon gila yang sedang merengkok dalam penjara. kali ini muhyidin pula akan diangkat menjadi KETUA PEMBANGKANG. betapa bodoh dan baghalnya pemimpin pembangkang jika kali ini mengangkat lagi ketua pembangkang dari kalangan pemimpin umno yang dibuang. ketua pembangkang perlu dilantik dari pembangkang yang sudah lama berjuang untuk rakyat bukan melantik pemimpin umno yang dibuang oleh UMNO. betapa bebal dan bangang ahli parlimen pembangkang jika masih mengangkat lagi pemimpin terbuang dari umno untuk menjadi ketua pembangkang. walaupun jijah memang tak ada perform langsung dan tiada ketokohan selain menjadi dayang dayang saja. dengan kipas ditangan menyaksikan pembangkang menjadi bahan lawak bila melantik perempuan menjadi ketua. 

dap kafir yang sentiasa berminat untuk berUG dengan UMNO akhirnya mengambil keputusan yang selalunya bangang. melantik dan bersetuju muhyidin menjadi ketua pembangkang. inilah kebodohan pakatan yang sentiasa akan bahalol. saifudin abdullah dilantik menjadi setiausaha pakatan yang mana tidak kemana sebagaimana melantik zaid berahim. mana mana umno dulu akan menjadi duri dalam daging, mereka tak pernah bersungguh nak buat untuk rakyat, mereka berjuang untuk perut mereka saja. mahathir hanya mahu melihat anak dia menjadi pm sebelum dia kiok. dap kafir akan setuju dan yang pasti pan party paling barua dalam sejarah politik malaysia akan bersetuju, tak caya tanya alhusyeen, greencock, tulangkasi yongsuka kafir mesti suka sangat kalau muhyidin dilantik menjadi ketua pembangkang, sampai bila pembangkang mahu  berketuakan pemimpin umno yang bahalol dalam sejarah politik malaysia, tak payah tanya mat sabu dia pasti bersetuju, hatta kalu mad maslan masuk pembangkang pasti mad maslan juga akan dilantik menjadi ketua pembangkang. contoh terbaik pembangang.

Ulasan

  1. JANGAN JADI GILA BRO....MEMANG KEBANYAKKAN KETUA PEMBANGKANG DARI UMNO...KO BLEH TENGOK....HATTA PAS SENDIRI ADALAH SAYAP UMNO....PEMBANGKANG SEJATI YG AKU TAHU PRM & DAP....YG LAIN DOP TAHU...

    BalasPadam

Catat Ulasan