alkusyen terkejut beruk bila mahfuz suruh dap keluar jugak

nampaknya sokongan mahfuz kepada dap makin berkurangan selepas dap tidak berminat dengan dia lagi selepas digulungkan oleh perwakilan muktamar. dap tidak boleh jadi abg besar di selangor. kasihan dap, mahfuz sendiri tak setuju dengan dap kasihan alkusyen yang masih mengharapkan mahfuz terus memuja dan membela dap bangang. alkusyen siang malam menjaja kehebatan dap dan menghina hukum islam dalam blognya mula berasa bahang kesan ucapan mahfuz, kalau nizar pun buat kenyataan begini pasti alkusyen naik lagi degree kencing manisnya. jangan sampai kena potong kaki susah nak jadi timbalan pasma memerangkap barua dap. kena potong kaki habislah riwayat kesan degil kalau gitu. tak ada kaki susah nak kemana mana nak membela dap dan menghina hukum islam. tak apa dap boleh bekal kaki palsu pada alkusyen.

pakatan rakyat sudah tiada kata guam end, kit siang dan dap bodoh, macamana pemimpin bodoh dan bangang seperti mat sabu masih nak mempertahankan pakatan rakyat sedangkan guam end sudah mematikannya tanpa dilahirkan secara sah. pakatan rakyat tak pernah di daftarkan secara sah hanya cakap mulut pkr dap dan pas, nuar braham yang mempopularkan pakatan rakyat tapi ianya hanyalah pakatan nuar braham menuju putrajaya memenuhi impiannya menjadi perdana menteri akhirnya menjadi penghuni penjara buat sekian kalinya. kerja kerja bodoh rafizi menyebabkan nuar braham merengkok dalam penjara. tapi jangan sentuh budak ni nanti alkusyen marah.

chegu bard ngo samm yang digantung dari pkr sibuk sangat nak menulis, pkr bermesyuarat tapi dia tahu keputusannya. samm pun dah senyap dan sepi sebagaimana ngo dengan jari twist pun dah senyap sepi sejuk beku. sekali sekala dengar berkokok merayu hiba kekurangan dana. tuntutan royalti minyak hanya sandaran isu yang besarnya untuk menaikkan nama dan pengaruh tapi ia hanya naik1 persen meter terus merudum kerana jentera tak ada. mengharapkan simpati dari dap dan pkr. timbul lagi selepas banjir kononnya menghantar bantuan kembali senyap sepi. chegu bard dah boleh gulung tikaer  bantal, pkr pun tak mahu dia mungkin masuk dap jalan terbaik atau dap tak layan manusia begini yang tak ada hala tuju selain bodoh bengong.

Ulasan