pkr ada 15 (beli 2 ekor baghal) adun pas 13 adun dap 15 adun

PAS KENA MENOLAK jawatan exco dan keluar dari pakatan rakyat. biarkan pkr dan dap memerintah sendirian. PAS MEMPUNYAI 13 KERUSI SEKARANG. pas menarik diri pkr masih lagi boleh memerintah. pas perlu pecat 2 adunnya yang lari meninggalkan jemaah. . dap yang mempunyai 15 adun tapi mempunyai 3 exco. dap akan terus setia walaupun dikhianati oleh pkr. dap tetap membangangkan diri demi mempertahankan kerajaan di penang. kerajaan penang menjadi pertaruhan agar dap tidak berani mengangkat muka. guang end tidak berani berkata kata apa apa kepada pkr hatta lantik exco dap hanya 2 portfolio. pkr dah boleh bergerak sendirian tak sendirian HANYA PAS TIDAK BOLEH BERGERAK SENDIRIAN. persepsi bodoh dari blogger celaka ditanam agar pkr tidak ditinggalkan sendirian. pas kena tegas untuk meneruskan survival islam di malaysia.

azmin mb pkr yang diremotecontrol oleh nuar braham. wang simpanan 4b akan digunakan oleh mb baru yang terkenal dengan kemewahan yang tidak masuk akal tapi tidak disiasat oleh sprm. kekayaan luar biasa sewaktu menjadi SUA sulit nuar braham dulu sampai sekarang belum keluar dari senarai dibersihkan. senjata itu sengaja disimpan oleh ketua umum untuk senang nak ugut azmin sebagaimana biasa umno lakukan bila ada yang nak lawan towkey. kalau tak mahu turun dari jawatan mb pasti akan digunakan cara yang sama dengan kolid berahim. kolid berahim sudah melalui azab yang direka oleh pkr untuk menjatuhkannya. apakah pudin dan fizi akan berdiam diri saja. semuanya akan terjawab dalam masa 6 bulan azmin pula akan dijadikan mangsa jika tidak mengikut arahan pkr demi memastikan tuntutan kepada umno akan dipenuhi.

azmin akan mempunyai sokongan kuat jika pas menarik diri dan menerima sokongan umno ia adalah satu sokongan yang kuat dalam dewan undangan negeri selangor. pkr tidak perlukan pas untuk memerintah. pkr sudah ada UMNO dikiri dan kanan dap. ia pasti satu kerajaan yang kuat. azmin menerima sokongan umno pkr dap dan dua adun bebas pas. nuar braham boleh mencatur apa saja diselangor sekarang tanpa perlu ada bantahan dari PAS lagi. pkr dan kroni boleh berkira kira nak tibai dan baham mana yang patut.berkira kira mana projek yang akan mereka dapat setelah berusaha kuat menerajang kolid berahim.

Ulasan