blogger umno mempertahankan ustaz kamal

blogger umno mempertahankan bahawa ustaz kamal tak masuk tempat ruang sujud kepala yang terlebih islam walaupun solat subuh selalu fail. siang malam duk mencari kesalahan parti pembangkang. kalau umno buat fitnah tak apa sebab neraka bagi orang umno api dia boleh buat goreng keropok. kalau umno semua boleh halal, kafir masuk menyanyi dalam masjid tak apa asal nama dia umno atau barisan nasional. tuhan dah jadikan orang umno ni terlalu istimewa dan lebih istimewa dari syaitan lagi. berbangga benor mereka kalau dapat sebut mereka orang umno dan barisan nasional. yang penting dapat sebut aku orang umno. nak buat apa pun atas nama umno boleh semuanya. nak makan haram boleh, nak berzina boleh siapkan sekolah atas dasar nak selamatkan penzina. kalau buang anak yang kena ibu saja bapak yang melondeh seluar boleh bebas kesana kemari, yang merengkok dalam penjara hanyalah ibu yang berzina, bapak berzina bebas sebebasnya.

dulu sebut orang kafir tak boleh masuk masjid, lepas tu goreng lagi isu ini, tak boleh masuk tempat utama dalam masjid. birai masjid tak apa asalkan nama dia umno dan barisan nasional. blog umno boleh berpusing macam gasing. ada semua nas boleh guna, dari kitab kuning kepada kitab kelabu asap. bapak mahafiraun senyap je sekarang. atas nama calon umno nak jadi apa pun boleh. kalau sebelah pembangkang baca ayat quran tak boleh kalau umno baca tak apa. mana hukuman yang umno buat dan olah ntahlah. dari dulu kini dan selamanya umno akan tetap mempertahankan umno walaupun salah cokeng. kalau salah umno, blog umno akan goreng sampai hangit, kalau salah diperbetulkan sampai tak nampak salah langsung akhirnya orang lain yang dipersalahkan.

orang umno dan penyokong dia memang bangang dari dulu kini dan selamanya. apa saja yang dibuat oleh pemimpinya akan disokong hatta masuk lubang biawak sekalipun. itulah penyokong bodoh dan bangang umno.ustaz kamal duduk ruang legar dalam masjid bukan masuk tempat sujud kalau ustaz kamal duduk atas mimbar pun tak akan bersalah kecuali pembangkang yang buat. blogger umno akan mempertahankan sampai boleh tahu betapa bodoh dan bangangnya pengikut umno ini. siang malam duk mempertahankan umno selagi dapat habuan, kalau kurang habuan blog akan bersarang dengan labah labah. ada upah blog akan kembali bersinar. dulu cari makan masa pilihanraya sekarang bila bila masa kena bagi upah sebab tu umno makin muflis kerana sepanjang masa terpaksa membayar bil sebagaimana bayar bill utiliti. makin hebat fitnah makin mahal dibayar.

Ulasan