pan party tak boleh pakai punya

kasihan pengerusi pan. mat sabu sudah terlalu pening dan nyanyuk sampaikan terlupa siapa sebenarnya dia. kasihan sungguh pada orang tua yang semakin menuju alam senile, kata kata mat sabu tak boleh pakai lagi. patutlah ikram ambik dia jadi pengerusi party bodoh. ikram berjaya menggunakan mat sabu yang hanya tahu angguk dan tak pernah geleng bila bermesyuarat dengan dap dan pkr. mat sabu contoh terbaik pemimpin yang terlalu kecewa dan bangang. kebangangan mat sabu tahap dewa sekarang. 60 tahun umur tapi sangat jahil ilmu politik, kalau sejahil inilah mat sabu membawa budaya ke dalam pan pasti pan yang nak berkubur lambat sikit makin mempercepatkan langkah ke kubur. TAK BERPAKAT TAK MENANG. bodoh dan bahalol mat  sabu. mat sabu mabuk jugak gamaknya kerana terlampau banyak sangat minum dan makan arak dap kafir. membutakan mata dan memekaakkan telinga mat sabu.
BELUM JADI MP DAH RAMAI YANG HIMPIT
AJARAN MAT SABU NI
mat sabu bertanding dalam pru ke 13 bersama sama dap kafir dan pkr namun mat sabu tetap kalah tertungging. itulah sebab utama mat sabu tak berani nak bertanding. KEKALAHAN SUDAH PASTI WALAUPUN BERPAKAT DENGAN DAP KAFIR, jika mat sabu yakin dia menang dia akan masuk bertanding. YANG PASTI MAT SABU SUDAH PASTI party pimpinannya akan kalah teruk dan ini dapat menyelamatkan imej mat sabu yang sudah nyanyuk. party mat sabu sudah berpakat tapi kalah teruk disarawak sampai hilang deposit. itu menggambarkan kekuatan berpakat sebagaimana kata mat sabu. kenapa berpakat pun pan tidak meraih sebarang kerusi sedangkan dalam pan ada pelbagai strategies dan pakar fitnah pakar tipu helah dan pakar melarikan kerusi dan pakar AUTA paling ramai. kedudukan pan dalam pakatan tak lebih hanya menjadi anjing belaan untuk menyalak pas. kalau disuruh oleh dap kafir pasti pan akan menyalak lebih nyaring dan akan lebih mabuk.
KEMANA HILANG PENYOKONG YANG DIKATAKAN HAMPIR SETENGAH JUTA OLEH NUAR TAHIR
NAMPAK RAMAI BENDERA DARI PENYOKONG
BELUM BAYAR LAGI KOT

Ulasan