calon sungai besar lebih hebat dari mat sabu?????? betul ke atau menipu kerana dah malu pengerusi tak berani bertanding

blogger pengampu pan memuji dan memuja biodata calon prk sungai besar, dikatakan banyak menjadi pengarah urusan, pengarah urusan disyarikat yang ditubuhkan sendiri dan bagi yang lama dalam bidang koporat ia melambang betapa lemahnya pengurusan syarikat itu bila terpaksa menubuhkan berbelas syarikat dibawah nama yang Sama EZ. EZ COME EZ GO EZ DEAD. yang penting nampak hebat pengerusi dibanyak syarikat ditubuhkan. kelebihan yang sebenarnya pada calon pan adalah senang kalau kalah teruk BERJUTA ALASAN BOLEH DIBERI. mat sabu masih terselamat. mat sabu gagal mempamirkan semangat perjuang dan semakin bacul pengecut sejak memimpin party barua dap. malam ni pasti nizar tak akan bertanding. pemimpin pan mana berani masuk punya. kalah sudah pasti cuma mahu menunjukkan bahawa mereka ada pengikut walaupun hanya 10 orang. yang ramai dalam pan yang menunjuk pandai kerja tak buat menumpang hasil kerja lain dan itulah yang terdapat kepada mat sabu salahudin hanipa kolid samuk.

berbekal semangat anak bekas adun UMNO, ia akan menjadi mimpi ngeri kepada pan kerana anak adun umno telah khianat kepada perjuangan UMNO. mat sabu rupanya sangat tak hebat. dimana saja mat sabu bertanding PASTI KALAH DAN PALING MEMALUKAN MAT SABU HILANG DEPOSIT. oleh kerana sorokan dan sambutan dingin dari pkr menambah derita duka lara mat sabu untuk memimpin pan dalam jangkamasa panjang. mat sabu akan disingkirkan menjelang pru ke 14, walaupun mat sabu sudah memanjangkan usia nya dalam pan kerana pemilihan pan hanya akan dipilih setiap 3 tahun sekali. pemimpin yang berani tak akan membiarkan begitu lama tiada pemilihan dalam party dan akan mengekalkan sikap diktator pemimpin atasan. pemilihan pan akan berlaku pada tahun 2019 dimana selepas pru atau sebelum itu mat sabu sudah disingkirkan segera. mat sabu gagal membawa imej elok pada pan selain hanya tahu bercakap besar dan memperlekehkan usaha orang lain dan menabur fitnah dan melawan hukum ISLAM.

JIKA PAN MENANG DISUNGAI BESAR. WAKIL PAN AKAN MENGUNDI MENOLAK HUDUD DALAM PARLIMEN. YANG PASTI MEREKA AKAN MEMBAWA SUARA KAFIR DAP LEBIH DARI SUARA ISLAM, BERDASARKAN KEADAAN SEKARANG, pan cuba menarik seberapa banyak undi bukan islam kerana undi melayu tidak akan berpihak kepada pan kerana pan tidak mesra melayu dan sangat akrab dengan kafir, segala benda tentang melayu akan ditentang oleh pan dan budaya kafir akan diterapkan dalam pan. bagaimana pengerusi boleh tak hebat dari calon yang akan menentang calon pas dan bn. mereka bukan nak dengar suara mat sabu mereka sudah tahu MAT SABU AKAN KALAH . PUAK PUAK NI YAKIN JIKA MAT SABU KALAH TERUK MEREKA MEMPUNYAI PELUANG MENGAMBIL ALIH PARTY PAN.

#jangan undi pan satu undi akan digunakan untuk menentang HUKUM ISLAM
#jika pan menang dap akan memguasai calon bodoh sebegini.

Ulasan