mad awang, mat sabu, kolid samad nizar boleh cuba lagi 2 tahun lagi

mad awang sepatutnya sudah menggerakkan usaha usaha lebih kuat, jumaat depan boleh berkuliah di pulau melaka, mad awang sepatutnya datang kembali ke pulau melaka bukan setakat sebelum pemilihan presiden, jika mad awang datang untuk berkongsi ilmu dia sepatutnya datang tapi kalau dia tak datang sah sah dia datang atas arahan dap. nga nga ngko ngko lah bagi arahan. dengan tumbangnya pemimpin dap dalam pas, pemimpin dap ini bolehlah isi borang masuk dap atau meneruskan dalam pasma atau sosialllis atau juga party tupperware. mad awang tak dapat menerima kekalahan kerana kedaifan diri sendiri yang gagal berbahasa melayu dengan baik. gambar gambar yang diupload boleh lah disimpan untuk 2 tahun akan datang.

mat sabu kata pelik dia kalah, hairan mat sabu bila dia kalah, hebatnya orang bernama mat sabu sampaikan dia kalah dia rasa pelik, lepas muktamar pas mat sabu boleh tanya guang end, guam end tentu ada jawapan yang lebih hebat seperti biasa. walaupun pemilihan dap tidak dapat disahkan tapi guam end tetap rasa diri hebat, sampai ke hari ni guam end tak dapat sah kan pemilihan dap, hanya cara haram guam end menduduki carta kepimpinan party. bila dap nak sedar diri bahawa mereka hanyalah haprak tak dapat kawal party sendiri tapi sibuk mencatur kepimpinan party lain. mat sabu boleh teruskan kerja dalam pas atau meneruskan kerja bersama soscillis, dap dan pkr yang dia duk sanjung siang dan malam.

nizar bolehlah bekerja untuk pakatan rakyat, perwakilan pas sudah beri dia cuti panjang untuk dia meneruskan kerja dalam pakatan rakyat, pakatan rakyat lebih utama dari party sendiri, inilah waktu terbaik nizar untuk bekerja demi kemenangan pakatan rakyat, nizar bolehlah meneruskan kerja kerja menjahanamkan pas, teruskan menjadi boneka dap, pegang lilin meraikan kekalahan dari jawatan ydp kampar dan ajk pas pusat. bukan aje dikampar ditolak sampaikan diperingkat pusat pun tumbang menjilat bumi, mungkin ia menjadi hero dap dan boss kepada alkusyen bodoh. hanya alkusyen bodoh saja yang percaya nizar hebat sampai menjadi mb tak sampai 11 bulan. percaturan yang mana diilhamkan dap kepada perjanjian belakang mati menyebabkan kerajaaan pakatan rakyat kerajaan bawah pokok tumbang. nizar patut belajar lagi ilmu politik. bukan setakat cakap je lebih.

kolid samad atau mat bluetooth yang sentiasa berhubung dengan blogger barua dap dan pkr samada dalam mesyuarat biasa atau mesyuarat rahsia party. selepas ini susahlah mamat bluetooth nak berikan maklumat selepas disingkir dari ajk pas pusat, boleh dilihat selepas ini apakah kolid samad masih menjadi asset kepada blogger barua dap dan pkr atau menjadi pelapik kaki. kolid samad masih berguna kepada mereka atau dibuang ke tong sampah. mungkin slow slow bluetooth tidak digunakan lagi kerana geng whatsapp tak lagi riuh. geng whatsapp kolid samad makin dingin selepas ini kerana kolid samad bukan lagi lubuk pemecah rahsia pas kepada umum. kebocoran maklumat dapat ditutup dengan kolid samad disepak keluar.

Ulasan